Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І доречі ! Погляньте на це ще з іншого боку. Яка верства населення в першу чергу стоїть в черзі на кордоні щоб виїхати ? Кочегар котельні ? Чи навпаки, той хто має певний рівень доходів, статус, статки, освіту, мізки, можливо бізнес. Той хто абсолютно не хоче приймати участі в цій вакханалії брєда і воліє найперше вберегти себе і свою сім'ю. Логічно ? То кого б для нас краще було б щоб мобілізували, отакого "воїна", чи того кочегара, якого заберуть замість виїхавшого, і якому верівно нічого особливо втрачати, і який ще ймовірно і побачить в цьому певний шанс для себе стати кимсь і щось нарешті заробити по крупному.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
27 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Погляньте на це ще з іншого боку.

Погляньте з іншого боку, вони - сцикуни, тупо тікають, ДОСІ - сиділи на просцяних диванах - і топили за "узкій мір", і вірили у...хз у що вони там вірили.

Нормальні - після 24 лютого - с*їбались., ще більше (самі нормальні) - звалили в 14 році (досі не повернулись), просто - ніхто не веде статистику.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
28 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Яка верства населення в першу чергу стоїть в черзі на кордоні щоб виїхати ? Кочегар котельні ? Чи навпаки, той хто має певний рівень доходів, статус, статки, освіту, мізки, можливо бізнес.

І до речі....як би не було прикро, але, з України - виїхали також не кочегари, з дітьми, онуками -призивного віку...

• +1 7
Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

І до речі....як би не було прикро, але, з України - виїхали також не кочегари, з дітьми, онуками -призивного віку...

Так це логічно і очевидно, виїзжають більш активні і забезпечені верстви, вони менше паряться витратами і більше люблять себе. А бідоття зазвичай сидить до останнього, навіть коли вже лінія фронту по твоєму населеному пункту проходить. Головний аргумент "а як же хузяйство, а за хатою/квартирою наглянути, а куди я поїду, хто мене там чекає ?". В цьому теж є своя правда звісно, не всі готові бігти "в одних трусах" не маючи "нз котлети" на кармані, тут вже діє індивідуальна психологія кожної людини.

• +1 2
Опубліковано
10 годин тому, SergLutsk сказано:

цьому теж є своя правда звісно

То нащо тоді їх обзивати бідоттям? Як тобі буде 60+, подивлюсь я на тебе, як ти будеш швидко рідний дім кидати і зніматися на нове місце, щоб розпочати нове життя. Не варто засуджувати інших, якщо когось не розумієш - може просто не доріс. Варто спробувати поставити себе на їх місце. Я теж не всіх розумію, але це їх вибір. 

• Подобається 3
  • +1 2
Опубліковано
4 годин тому, FWK сказано:

То нащо тоді їх обзивати бідоттям? 

Я не обзивав, я теж бідоття, це звичниий термін в моєму лексиконі, який узагальнює всіх, хто не вибився в ешелон "мажорів", не шикує :)

5 годин тому, FWK сказано:

Не варто засуджувати інших, якщо когось не розумієш - може просто не доріс. Варто спробувати поставити себе на їх місце. Я теж не всіх розумію, але це їх вибір. 

І чого не розумію, дочитуй до кінця мій пост, ти майже перецитовуєш мої ж слова:

15 годин тому, SergLutsk сказано:

В цьому теж є своя правда звісно, не всі готові бігти "в одних трусах" не маючи "нз котлети" на кармані, тут вже діє індивідуальна психологія кожної людини.

Так що ти невірно інтерпретував моє повідомлення, я лиш в ньому коротко описав 2 основні найбільші категорії людей: хто виїздить, і хто лишається. І заміть, при цьому не критикував ні перших ні других. Так що твої дорікання мимо каси, читай уважніше.

• +1 1
Опубліковано

О, @Alex SS, з поверненням ! Давно хотів тебе запитати ! Ти ще десь в березні місяці напевне розказував, що без належної офіційної підтримки всі москальські аеробуси через пару місяців як мінімум не отримають дозвіл на посадку в будь-якому міжнародному аеропорту світу, а як максимум - почнуть масово падати і пілоти не стануть за них сідати.

Але щось ні перший ні другий прогноз не збулися. І до цього часу не лише бункерний дід літає, а й звичайні комерційні рейси продовжують літати, і здається не лише в свої "дружні країни" чи на пляжі Турції, а й до цілком поважних країн. Як так ? 

Опубліковано
46 хвилин тому, Alex S сказано:

Я так зрозумів ,що інформаційна цінність форуму настає близькою до нуля. 

А яка інформація тебе цікавить? Ти запитуй. Може, хтось щось і відповість.

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, SergLutsk сказано:

а й до цілком поважних країн

аж самому цікаво - куди? Іран, В'єтнам.... в яку ще "жопу міра" - вони літають?
P.S. Можна глянути онлайн-табло  Домодєдово, чи Шереметьєво..

P.S.S. Туреччина, Єгипт...кажуть, в цю пору - дуже чудово в Афганістані;)

• +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Bliksss сказано:

аж самому цікаво - куди? Іран, В'єтнам.... в яку ще "жопу міра" - вони літають?
P.S. Можна глянути онлайн-табло  Домодєдово, чи Шереметьєво..

P.S.S. Туреччина, Єгипт...кажуть, в цю пору - дуже чудово в Афганістані;)

Ну з останнього наприклад в Нью-Йорк на засідання ООН теж якось же літали. Ну не суть, не в тому справа. Навіть якщо брати ту ж Туреччину, там що немає вимог до прилітаючих аеробусів ? Їм пофіг на безпеку ? Не думаю, вони ж теж не одними москалями живуть. Як казав Алєкс, що без якогось там офіційного систематичного оновлення ПЗ навігаційних карт жоден літак не зможе сісти/не довзолять сісти в міжнародному аеропорту. То як це розуміти ?

• +1 2
Опубліковано (змінено)
3 годин тому, SergLutsk сказано:

наприклад в Нью-Йорк на засідання ООН теж якось же літали.

наприклад, офіційні кацапи - літають на ілах, або - тучках ;)

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, SergLutsk сказано:

Ну не суть, не в тому справа. Навіть якщо брати ту ж Туреччину, там що немає вимог до прилітаючих аеробусів ? Їм пофіг на безпеку ?

ти - не вникав в суть справи, є - певна клькість літаків (близько 100 бройлерів та єйрбасів), з якими - все гаразд, можна літати, інші (десь 500) - пуйло наказав націоналізувати, от з ними і проблема. Авіакомпанії просять дати можливість розрахуватись, а пуйло каже - це буде "зрада";)

Тобто, згниє це все, але - заплатити доведеться дурним ванькам,  пох хто буде президент;)

P.S. Інфа з інету, хз як воно насправді

Опубліковано
23 годин тому, vampirich сказано:

@Alex S просто Чермана нема поки, а так би тобі було про що тут поговорити  ;)

@Alex S загинув це киівський привід інфа 100 відсоткова - був присутній при розтині 

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)

це про нього?

У небі над Чорним морем загинув полковник Михайло Матюшенко з позивним Дід, який очолював групу льотчиків, які стали легендою як «Привид Києва». Він загинув у червні, проте розшукати його тіло змогли лише нещодавно.

Змінено користувачем Vikvik Mawr
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
On 01.10.2022 at 19:13, SergLutsk сказано:

Так це логічно і очевидно, виїзжають більш активні і забезпечені верстви, вони менше паряться витратами і більше люблять себе

не логічно...із знайомих (крім тих що пішли воювати) - ніхто не здриснув з України.

Опубліковано
10 годин тому, Bliksss сказано:

не логічно...із знайомих (крім тих що пішли воювати) - ніхто не здриснув з України.

Ну ти не зовсім вірно зрозумів моє висловлювання. Малось на увазі не що ВСІ чи більшість, хто підпадає під дану характеристику, виїхали. А що З ТИХ, хто виїхав, це переважно така верства населення. Ось що малось на увазі. Тобто це умовна узагальнена характеристика виїхавших. Ну і до України вона опосередковано має відношення, так як у нас виїзд взагалі-то типу заборонений. :)

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...