Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Результат політики такий що якщо ти інвалід, і ще щось сталось нікому ти не треба.  Тому частині вже стало пофігу що і як тут буде, інша частина знайшла всілякі броні та імунітет від мобілізації. А ще одну в якої нічого немає просять проїхатись оновити дані в тцк.

Такі реалії нашого життя.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 05.08.2024 в 09:36, case_l сказав:

а в кацапів багато своєї землі? який в них ареал існування?

Ну на мапі світу це все ж таки найбільша країна світу.

Тільки не треба казати що їх там жменька проти всіх народів, що заселяють ту землю. Вони ВСІ кацапи

• +1 1
Опубліковано
On 8/5/2024 at 9:50 AM, Electronshik said:

Ну на мапі світу це все ж таки найбільша країна світу.

Тільки не треба казати що їх там жменька проти всіх народів, що заселяють ту землю. Вони ВСІ кацапи

Людина перетворюється в кацапа мабуть через мову. Ще в кацапстані є багато мусульман, які мабуть не вважають себе кацапами і звісно там є міжетнічні конфлікти

Опубліковано
В 05.08.2024 в 11:22, case_l сказав:

Людина перетворюється в кацапа мабуть через мову. Ще в кацапстані є багато мусульман, які мабуть не вважають себе кацапами і звісно там є міжетнічні конфлікти

Не зовсім так, людина перетворюється в кацапа коли їй починаючи зі шкільної парти і закінчуючи телевізором з дитинства все життя вталдичують, що це саме вони виграли всі війни, що навколо всі вороги, а лише вони білі та пухнасті, когось завжди спасають, визволяють і повертають собі свої "ісконно руські землі".

• +1 1
Опубліковано
В 05.08.2024 в 11:22, case_l сказав:

Мені без різниці яким чином вони перетворились на кацапів: через мову, магнітні бурі, чи нашестя рептилоїдів. Для мене вони всі, хто там живе, є кацапи. І на даний момент вони всі вороги. І напевно залишаться такими на все моє життя. І дітям своїм переказую і буду переказувати: там живуть наші непримиренні, люті вороги!

Є ті, хто не був згодний з політикою путлєра, зміг виїхати звідти. Є навіть ті, хто воює проти путлєра та його шобли. Так само як і були німці, які не погоджувались з політикою Гітлера. До них в мене відношення зовсім інше.

А щодо міжетнічних конфліктів. Поки що не видно. Навіть більше: проти нас воює купа їх меншин, не менш затято, як і етнічні росіяни. Усілякі там буряти, тувинці, якути, кавказці ті тому подібне. Поки вони воюють проти нас, їх внутрішні конфлікти пригашені.

• +1 2
Опубліковано

це як кажуть що в ТЦК бардак і так далі, хто хоче щось поміняти нехай туди йде, і робить все можливе для покращення сиутації. 

Але як то кажуть "з дивану воно звичайно видніше" :)

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
В 05.08.2024 в 14:42, MACCEN сказав:

це як кажуть що в ТЦК бардак і так далі, хто хоче щось поміняти нехай туди йде, і робить все можливе для покращення сиутації. 

Але як то кажуть "з дивану воно звичайно видніше" :)

А ти думаєш ти такий приходиш в тцк на роботу з полум'яним бажанням все поміняти на краще і там всі такі сіли, роззявили роти, схопили записнички і давай занотовувати твої ідеї/пропозиції ? Так чи що ? Вся робота установи залежить скажімо на 50/50 від документів/законів/постанов і прочої нормативки, що регламентує її діяльність, і від керівника, які він поставить в установі порядки. Так що від конретного прийшовшого бажаючого поміняти все на краще по факту нічого не зміниться, хай він хоч трісне від ініціативності. А якщо буде сильно начальнику мозолити очі, то ще й виживуть скоро.

• +1 5
Опубліковано (змінено)
В 05.08.2024 в 16:05, SergLutsk сказав:

А ти думаєш ти такий приходиш в тцк на роботу з полум'яним бажанням все поміняти на краще і там всі такі сіли, роззявили роти, схопили записнички і давай занотовувати твої ідеї/пропозиції ? Так чи що ? Вся робота установи залежить скажімо на 50/50 від документів/законів/постанов і прочої нормативки, що регламентує її діяльність, і від керівника, які він поставить в установі порядки. Так що від конретного прийшовшого бажаючого поміняти все на краще по факту нічого не зміниться, хай він хоч трісне від ініціативності. А якщо буде сильно начальнику мозолити очі, то ще й виживуть скоро.

Як мінімум можна почати з організації своєї роботи, та думати якби зробити так щоб більше часу відпочивати, чим упахуватись.

Повірь за роки своєї роботи я бачив всяке :(

Як приклад, вантажники на моїх очах спочатку вивантажували мішки з цукром на рампу, далі чувак привозив на роклі піддон, і вони перегружали все на піддон :) Коли я їм сказав що можна одразу вантажити на піддон, вони прифігіли :) і ще є купа моментів на які або тобі хтось вкаже або сам доженеш, якщо не любить мозг займатись херньою якоюсь.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
В 08.08.2024 в 22:58, MACCEN сказав:

Як мінімум можна почати з організації своєї роботи, та думати якби зробити так щоб більше часу відпочивати, чим упахуватись

На своїй роботі я цим регулярно займаюсь. І давно придумав ряд схем як все самомі собі спростити, автоматизувати, мінімізувати дурну і ручну роботу. Правда тепер мої працівники звикли дофіга часу страдати фігньою, що теж не дуже добре :D  Це розслабляє і демотивує... Але це все в межах допустимої мені локальної самостійності, а найвище керівництво як страдало хєрньою придумувати роботу заради роботи, так і далі страдає, і я нічого з цим вдіяти не можу. Так і ти не переробиш тцк прийшовши в нього зі своїми ідеями.

Але то ми вже почали офтопити.

Краще скажіть ваші думки про курську сво ? 

Опубліковано

Наша сила саме в маневровості.

А слабкість русні на тому місці в логістиці.

Вони там можуть перекидати диву силу лише колонами.

А колона легка та жирна ціль.

Як в Афгані колись 

Опубліковано

І одночасно це наглядно дає відповідь на таке популярне питання наших громадян "як так русня змогла за перші тижні зайти на сотні км вглиб нашої країни?". Тільки вони на це застосували в 100 раз більші сили ніж ми в курську. Тобто і з ними сталось би дзеркально рівно те саме, якби ми роками готувались і планували вторгнення, а вони сиділи на попі рівно (як ми на початку 2022) сподіваючись на міжнародне право.

• +1 1
Опубліковано
On 8/9/2024 at 12:46 PM, SergLutsk said:

І одночасно це наглядно дає відповідь на таке популярне питання наших громадян "як так русня змогла за перші тижні зайти на сотні км вглиб нашої країни?"

і яка ж відповідь?

Опубліковано
В 09.08.2024 в 15:49, MACCEN сказав:

Бачу тут диванні генерали д ванних військ все знають :)

Це форум для обміну думками, а не аналітичний відділ міноборони, ти в курсі ? Я запропонував висловити свої думки. Маєш ? Якщо ні, то свій гумор теж лишай при собі.

Опубліковано

Якби русня не зайшла в2022 так далеко ( у всіх сенсах), то

1- ми не змогли б своїми меншими силами розбивати їх колони. В них логістика тупо не поспівала

2-нам би не дали зброї в кількості ,потрібній для захисту Києва.

3- Європа не відмовилася б від рускіх енергоносіїв ,не прийняла би рішення про прискорення євроінтеграції України.

Одним словом, ми , маючи меншу силу ,могли протистояти лише маневруючи та запустивши кацапів далеко всередину.

Стратегічно все було зроблено правильно.

• Збентежений 1
  • -1 1
Опубліковано
В 09.08.2024 в 16:07, Nokian сказав:

Стратегічно все було зроблено правильно

В цьому контексті "Зроблено" - тягне під трибунал. В принципі, як і "Не зроблено". Що там з ЗАЕС, наприклад? Зі стратегічної точки зору?

Навіщо придумувати відверту беліберду? Є такі вирази "Ситуація склалася", "Так сталося" і тд і тп.

• +1 1
Опубліковано
On 8/9/2024 at 4:41 PM, YVitaliy said:

В цьому контексті "Зроблено" - тягне під трибунал. В принципі, як і "Не зроблено". Що там з ЗАЕС, наприклад? Зі стратегічної точки зору?

Навіщо придумувати відверту беліберду? Є такі вирази "Ситуація склалася", "Так сталося" і тд і тп.

так нам в 2021 році навіть антидронових рушниць не продавали, чим мали воювати? голою дупою?

• +1 1
Опубліковано

Війна - шлях обману.

5000 років цьому вислову.

Правду можна говорити половині людей ,бо інша половина вороги.

А з своїх половина тупа ,і нічого не розуміє.

Чисто математика

• -1 1
Опубліковано
В 09.08.2024 в 17:15, case_l сказав:

так нам в 2021 році навіть антидронових рушниць не продавали, чим мали воювати? голою дупою?

Тобто, ви (з Нокіаном) стверджуєте, що всі ці, нині окуповані, території були "здані" з метою "заманити кацапів у пастку", щоб надалі нам давали зброю і ми могли спробувати відвоювати ці території? З логікою і здоровим глуздом все в порядку?

Наприклад кацапи були під Києвом вже в перший день війни, орудували ДРГ (вони ж не знали, що їх спеціально запустили, щоб тихенько знищити), а ЗАЕС захопили через тиждень, коли, по вашій ідеї, ми вже мали "стратегічно" мочити переважаючі сили противника у хвіст і гриву. Чи, все ж таки, "так склалась ситуація", що зусиллями добровольців і активістів, які забрали передані Трампом "Джавеліни" з-під західного кордону України, Корсари і Стугни зі складів "на експорт" і пішли мочити ті самі кацапські колони, що дозволило відбити Київ. Це дозволило зберегти діючу владу, якій, в подальшому, західні уряди і мають змогу передавати ту саму зброю.

І, я не заперечую всі три (чотири) пункти Нокіана, я кажу про останнє речення - 

В 09.08.2024 в 16:07, Nokian сказав:

Стратегічно все було зроблено правильно.

Що було зроблено? Нафіга? Яка стратегія? Важко написати, наприклад: "Внаслідок даного збігу оставин і тирипири, незважаючи на всі про#оби вищого військового командування, ситуація склалась на нашу користь".

• +1 2
Опубліковано
В 09.08.2024 в 18:52, Nokian сказав:

А з своїх половина тупа ,і нічого не розуміє.

Згадую Дуала з його ефектом Даннінга-Крюгера.

Опубліковано

Якщо ти поступаєшся значно атакуючому супернику,в тебе один вихід.

Відійти на таке місце,чи таку відстань, що він не зможе тебе швидко вбити .

Спартанці  протистояли персам у вузькій ущелині,а не серед степу широкого.

Опубліковано

Війна хоча б допомогла одиноким батькам, про які згадали деякі діти, та почали оформляти відстрочки по опікунству :)

Татусів які ніколи не платили аліментів, а зараз згадали що в них троє дітей :)

І ще купу всього.

• Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...