Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 28.06.2024 в 07:19, romanc сказав:

І куди тих 55+ сунути? В них печінки вже немає, професійний алкоголізм. Та советска солдатщина.

Ну а цивільних 55+ куди сують? Якщо беруть звичайно..

• Дякую! 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 6/28/2024 at 5:29 AM, paksivatova said:

Є військові пенсіонери до 60 років. Пропоную почати з них.

ці каво зі скількох років вони пенсіонери 

Опубліковано
On 6/27/2024 at 7:07 PM, Alex S said:

Дослівно це звучало так.Це треба бути … я не знаю ким, щоб те перенести, коли ти ловиш дядька

Бо не військові повинні займатись відловом ухилянтів, а спеціально навчені на те люди. А так зараз  дискредитація йде людей у військовій формі.

Опубліковано
В 28.06.2024 в 10:36, case_l сказав:

Бо не військові повинні займатись відловом ухилянтів, а спеціально навчені на те люди. А так зараз  дискредитація йде людей у військовій формі.

Є ті кого вчора "ловили", а сьогодні вони "ловлять" :)

Опубліковано
В 28.06.2024 в 10:48, MACCEN сказав:

Є ті кого вчора "ловили", а сьогодні вони "ловлять" :)

Ловлять ловлять , як завжди губами.

Опубліковано
В 28.06.2024 в 10:36, case_l сказав:

Тай апріорі вони не повинні нікого ловити. А ухилянтів повинен судити суд. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 28.06.2024 в 07:21, romanc сказав:

Зі штучними колінами ВЛК списує. Принаймі в нас це єдиний кого списало ВЛК після больниці.

Скільки тобі років? І скільки років ти в Армії? Лікар лікарю різниця. Один списує по совісті, інший списує по суммі, третій просто сумазброд, сьогодні одне завтра на 180 град інше. Ти пісатєль чи чітатєль? Людина ,майже каліка, з численними травмами кінцівок , але з наявними( не ампутант) була визнана придатною ,але з численними діагнозами. Був назначений на посаду в ТЦК. Звідти сьєбав, бо морально не зміг. Зараз командир так званої ,,обслуги,,алкашиного( господарчого взводу) в бойовій бригаді.

Змінено користувачем Alex S
Опубліковано
В 28.06.2024 в 09:10, vampirich сказав:

Невже Алєкс спиздів? та не може такого бути!

Оцьому воїну подяку виписуйте. Чергову. Далі пишем теми про продаж бв материнок, мишок, галош з спіненого каучуку( дуже зручних) , обмін рибок гуппі і тд. Почуємося восени. Може.

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
On 6/28/2024 at 11:19 AM, Alex S said:

Тай апріорі вони не повинні нікого ловити. А ухилянтів повинен судити суд. 

І суд не ловить. Війна почалась в 2014 році, а з мобілізацією досі визначеності немає.

Опубліковано
Спойлер
В 28.06.2024 в 05:29, paksivatova сказав:

Є військові пенсіонери до 60 років. Пропоную почати з них.

В 28.06.2024 в 07:19, romanc сказав:

І куди тих 55+ сунути? В них печінки вже немає, професійний алкоголізм. Та советска солдатщина.

В 28.06.2024 в 07:44, Electronshik сказав:

Ну а цивільних 55+ куди сують? Якщо беруть звичайно..

В 28.06.2024 в 09:34, romanc сказав:

В обслугу.

Ось тут я логіку втратив. Військових пенсіонерів 55+ немає куди всунути, але цивільних 55+ легко. Якось не стикується. Невже цивільні 55+ здоровіше?

Чи виходить що простіше цивільних 55+ "утилізувати" на фронті, ніж потім їм платити пенсію? Бо щось відчуваю що після війни, пенсію платити просто не буде з чого. 

Правда зараз це ні до чого, війна все ж таки. Якщо Україна впаде, то питання пенсій буде абсолютно недоречне..

• +1 1
Опубліковано
В 28.06.2024 в 14:09, Electronshik сказав:
  Приховати контент

Ось тут я логіку втратив. Військових пенсіонерів 55+ немає куди всунути, але цивільних 55+ легко. Якось не стикується. Невже цивільні 55+ здоровіше?

Чи виходить що простіше цивільних 55+ "утилізувати" на фронті, ніж потім їм платити пенсію? Бо щось відчуваю що після війни, пенсію платити просто не буде з чого. 

Правда зараз це ні до чого, війна все ж таки. Якщо Україна впаде, то питання пенсій буде абсолютно недоречне..

От ти все перекрутив. 

Про війскових пенсів я висказав свою думку. А потім відповів на питання куди зараз ставлять цівільних 55+.

Війскові пенси це прапорщики та офіцери, їх на кухню не поставиш.

В нас є ментовський пенс, підполковник, бувший нач РОВД, прийшов солдатом, по факту   "політруком" зараз вже дали лейтенанта. 

Якщо пенси з 40 до 50р то цінні кадри, думаю більшість забрали...

• +1 1
Опубліковано
On 6/28/2024 at 2:09 PM, Electronshik said:

Ось тут я логіку втратив. Військових пенсіонерів 55+ немає куди всунути

Там є падли із військовим званням, що симпатизують кацапстану і керують совковими методами. Взяти того ж содоля 

Опубліковано
В 28.06.2024 в 14:28, case_l сказав:

Там є падли із військовим званням, що симпатизують кацапстану і керують совковими методами.

Якщо вони симпатизують кацапстану, то вже пофіг якими методами вони керують

Опубліковано
В 28.06.2024 в 14:09, Electronshik сказав:

Чи виходить що простіше цивільних 55+ "утилізувати" на фронті, ніж потім їм платити пенсію?

Якась крива логіка. Бо у військових пенсіонерів пенсія побільше

Опубліковано

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув 59-річний провідний інженер Інституту ядерних досліджень Сергій Чередник.

• Cумний 2
Опубліковано
On 6/28/2024 at 2:43 PM, volks said:

Якщо вони симпатизують кацапстану, то вже пофіг якими методами вони керують

одне іншого не краще

Опубліковано
В 28.06.2024 в 14:26, romanc сказав:

От ти все перекрутив. 

Про війскових пенсів я висказав свою думку. А потім відповів на питання куди зараз ставлять цівільних 55+.

Війскові пенси це прапорщики та офіцери, їх на кухню не поставиш.

В нас є ментовський пенс, підполковник, бувший нач РОВД, прийшов солдатом, по факту   "політруком" зараз вже дали лейтенанта. 

Якщо пенси з 40 до 50р то цінні кадри, думаю більшість забрали...

Ну ок, можливо й перекрутив. Але все ж таки, виходить що військових пенсів, тих же прапорщиків чи офіцерів не можуть забрати бо немає куди приткнути? Звичайно, окрім цінних кадрів.

В 28.06.2024 в 14:45, volks сказав:

Якась крива логіка. Бо у військових пенсіонерів пенсія побільше

Ну може й так, але їх все ж таки менше ніж цивільних. Хіба нє?

Опубліковано (змінено)

для роздумів

Восени 2022 зловили в Карпатах і дали повістку мому знайомому "бандеро-віруючому"

Грудень 2022 - відписав в телезі з передка - "як тільки звідси дійду до Мостиських, мене тут років зо 5 ніхто не побачить"

(Мостиська - місто на кордоні з Польщею)

червень 2024 - викладає фоточки з Парижу з дівчиною. Військовозобов'язаний, руки-ноги на місці, всі діла.

Неосуджую.

Я знав що так буде. Тільки він , с*ка, покричав шо він ярий націонал-нацист(таких вумних шо "роблять погоду" <5% від населення) з всіма витікаючими і сїбав.

А прості українці ловлять ракети будинками і ТЕЦ.

Нормальна така ідеологія того тіпа якого пристрелили в Мюнхені(а чому не державною в Україні) 15.10.1959 (ps - то іронія)

Змінено користувачем amadey777
  • Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
В 28.06.2024 в 23:13, amadey777 сказав:

для роздумів

Восени 2022 зловили в Карпатах і дали повістку мому знайомому "бандеро-віруючому"

Грудень 2022 - відписав в телезі з передка - "як тільки звідси дійду до Мостиських, мене тут років зо 5 ніхто не побачить"

червень 2024 - викладає фоточки з Парижу з дівчиною. Військовозобов'язаний, руки-ноги на місці, всі діла.

Неосуджую.

Я знав що так буде. Тільки він , с*ка, покричав шо він ярий бандерівець(таких вумних шо "роблять погоду" <5% від населення) з всіма витікаючими і сїбав.

Нормальна така ідеологія того тіпа якого пристрелили в Мюнхені(а чому не в Україні) 15.10.1959 (ps - то іронія)

А прості білгородчани теж ловлять ракети, хоса зовсім не бандеровіруючі,а навіть зовсім навпаки.

Ну і за таку іронію зараз дуже легко можуть пристрелити тут.

Не сумнівайся...

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано (змінено)

А прості українці ловлять ракети будинками і ТЕЦ

Змінено користувачем volks
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

для роздумів

Неосуджую.

Я знав що так буде. Тільки він , с*ка, покричав шо він ярий націонал-нацист(таких вумних шо "роблять погоду" <5% від населення) з всіма витікаючими і сїбав.

Нормальна така ідеологія того тіпа якого пристрелили в Мюнхені(а чому не державною в Україні) 15.10.1959 (ps - то іронія)

Фотки можуть бути з відпустки, дай шанс чоловіку ;)

Я з Іспанії викладав.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано

для роздумів

Неосуджую.

Щоб критикувати людину, яка все ж пішла служити, треба самому посидіти в окопі. Ти служив чи служиш?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...