Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дійсно,звідки  наприклад Путін може знати, що робиться на території ,що простягається на 10 годинникових поясів, якщо не живе в них одночасно.

Якщо ти не знаєш,що таке вертикаль влади, то замовкни вже .

Не позорся

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 09.06.2024 в 21:33, Nokian сказав:

не приходить в голову, що без офіцера бойова частина втрачає боєздатність майже відразу?

А ти точно читав мої пости, чи так, прогорнув по швидкому ? Я якраз таки й писав, що якось мені незрозуміла логіка нашої армії, чому це офіцери не потрібні на фронті. Для тих, хто читає по діагоналі, повторюсь: це за словами мого знайомого в/с, якого зустрів, а не мої власні висновки.

А ти мені починаєш доводити яка особлива необхідність офіцерів. Нічого не дивує в причинно-наслідковому ланцюжку ? :)

• +1 1
Опубліковано

Цікаво а як комплектують бригади, наприклад 10 чоловік, 6 з них фізично витривалі, 4 інших так собі, не можуть пробігтися, ледь йдуть, і як виконувати завдання? Чи ті 4ри при потребі в розхід, а інші на завдання?

Це як піти в похід з тими хто фізично не витривалий, всі інші за ними тримають темп, але це впливає на час сходження на вершину та відпочинок взагалі.

Опубліковано (змінено)
В 11.06.2024 в 18:31, MACCEN сказав:

Цікаво а як комплектують бригади, наприклад 10 чоловік, 6 з них фізично витривалі, 4 інших так собі, не можуть пробігтися, ледь йдуть, і як виконувати завдання? Чи ті 4ри при потребі в розхід, а інші на завдання?

Це як піти в похід з тими хто фізично не витривалий, всі інші за ними тримають темп, але це впливає на час сходження на вершину та відпочинок взагалі.

Комусь і треба в штабі, водіями,поварами, в караулах сидіти в располазі, прибирати її, копати, їздити, ремонтувати техніку, зв'язківці, медики,бпла, зенитники нормальний командир всім дасть ладу. Навіть комусь треба ППД та склади охороняти та прибирати.

Чи ти думаєш, що штурмова бригада це комбріг та 3000штурмовиків? Я думаю штурмовіків у штурмової бригаді до третини.

Змінено користувачем romanc
  • +1 4
Опубліковано
В 11.06.2024 в 21:53, romanc сказав:

Чи ти думаєш, що штурмова бригада це комбріг та 3000штурмовиків?

Ні. Ще сотня-друга заградотрядів

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 11.06.2024 в 21:53, romanc сказав:

Комусь і треба в штабі, водіями,поварами, в караулах сидіти в располазі, прибирати її, копати, їздити, ремонтувати техніку, зв'язківці, медики,бпла, зенитники нормальний командир всім дасть ладу. Навіть комусь треба ППД та склади охороняти та прибирати.

Чи ти думаєш, що штурмова бригада це комбріг та 3000штурмовиків? Я думаю штурмовіків у штурмової бригаді до третини.

Пропонують йти вчтись на офіцера в універ де військова кафедра, це стрьомніше чим бути рядовим? Як на мене з рядового менше спросу, ну пошлю я нахер командира, і що він мені зробить, розжалує, чи зашле кудась в єбеня? Чи премію не дасть?

Опубліковано
On 6/12/2024 at 8:28 AM, MACCEN said:

Пропонують йти вчтись на офіцера в універ де військова кафедра, це стрьомніше чим бути рядовим? Як на мене з рядового менше спросу, ну пошлю я нахер командира, і що він мені зробить, розжалує, чи зашле кудась в єбеня? Чи премію не дасть?

У командира набагато більше шансів зіпсувати життя рядовому, ніж навпаки. А можна і смертельно зіпсувати життя, пославши кудись на загибель.

• +1 3
Опубліковано
On 6/12/2024 at 10:00 AM, Electronshik said:

У командира набагато більше шансів зіпсувати життя рядовому, ніж навпаки. А можна і смертельно зіпсувати життя, пославши кудись на загибель.

і що робити? розстріляти всіх командирів?

Опубліковано (змінено)
В 12.06.2024 в 08:28, MACCEN сказав:

Може в універі і пересидиш війну, потім ще 3 роки контракту відслужиш.

Але готуйся к муштрі совецькой і зарплаті 2350грн

Опубліковано
В 12.06.2024 в 10:09, romanc сказав:

Може в універі і пересидиш війну, потім ще 3 роки контракту відслужиш.

Але готуйся к муштрі совецькой і зарплаті 2350грн

мабуть ще й не всіх беруть, дивляться на фіз. підготовку і на стан здоров'я

Опубліковано

Не спросу треба боятися. ну пролюбив ти роту, і що тобі зроблять? переведуть кудись ще, в стройбат нужники копати, все ж краще, ніж бути тим кого пролюбили.

• +1 2
Опубліковано

ну пошлю я нахер командира, і що він мені зробить,

Ти ж сам вище писав, що в розхід

• Ха-ха 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
В 12.06.2024 в 12:41, volks сказав:

Ти ж сам вище писав, що в розхід

протухла тема, чи вже всіх розстріляли :)

дивно що тут за стільки часу ніхто не пише

Опубліковано
В 22.06.2024 в 22:33, Yurez сказав:

тут в темі попутали сторони куди стріляти і стався невеличкий дружній вогонь

Так тут дружній вогонь з гівно етів максимум, помився і все ок, воду ж ще не вимикають поки :)

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 21.06.2024 в 19:21, MACCEN сказав:

протухла тема, чи вже всіх розстріляли :)

дивно що тут за стільки часу ніхто не пише

Також бачу що тема затихла. Мабуть всіх у бусікі запакували.

Опубліковано
В 27.06.2024 в 12:29, Electronshik сказав:

Також бачу що тема затихла. Мабуть всіх у бусікі запакували.

Basil все читає...

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
Опубліковано
В 27.06.2024 в 13:22, romanc сказав:

Basil все читає...

В ТЦК дуже не кожен може служити. Це треба … важко описати ким бути. Я близько спілкувався з чотирма. Бувшими тцкшниками . Один був навіть першим замом нас тцк з обл сусіднього з нами обл.центру.Всі вже в окопі знову, хоча поранення мали сильні. Вмовили лікарів підправити діагноз і писали рапорти про перевід в попередні частини. В одного обидва штучні колінні сустави. Якщо рапорти не брали, то брали відгул , їхали в бойову частину і брали відношення і з ним в відділ кадрів роду військ, зʼєднання, там просили - проставлялись, щоб сьебати з тої пєтушарні назавжди. Плюс там ну дуже модне кіно, коли начальник тцк часто - густо змінюється… І всіх хто не воював , чи намалював- прикрасив поранення викидує назад на передок. А з своєї частини де він воював ,переводить своїх знайомих , в яких впевнений і які третій рік в окопі. І відбувається це часто. Дослівно це звучало так.Це треба бути … я не знаю ким, щоб те перенести, коли ти ловиш дядька, і через пару місяців везеш його на похорон. А тебе клянуть родичі на чому світ стоїть і спілкуються тільки з його побратимами і від них беруть прапор. Довго там нормальні не служать. Так що Василь давно вже може і не в тій ,,славній,, структурі СВ ЗСУ. Дуже навіть велика вірогідність.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
В 27.06.2024 в 19:07, Alex S сказав:

В ТЦК дуже не кожен може служити. Це треба … важко описати ким бути. Я близько спілкувався з чотирма. Бувшими тцкшниками . Один був навіть першим замом нас тцк з обл сусіднього з нами обл.центру.Всі вже в окопі знову, хоча поранення мали сильні. Вмовили лікарів підправити діагноз і писали рапорти про перевід в попередні частини. В одного обидва штучні колінні сустави. Якщо рапорти не брали, то брали відгул , їхали в бойову частину і брали відношення і з ним в відділ кадрів роду військ, зʼєднання, там просили - проставлялись, щоб сьебати з тої пєтушарні назавжди. Плюс там ну дуже модне кіно, коли начальник тцк часто - густо змінюється… І всіх хто не воював , чи намалював- прикрасив поранення викидує назад на передок. А з своєї частини де він воював ,переводить своїх знайомих , в яких впевнений і які третій рік в окопі. І відбувається це часто. Дослівно це звучало так.Це треба бути … я не знаю ким, щоб те перенести, коли ти ловиш дядька, і через пару місяців везеш його на похорон. А тебе клянуть родичі на чому світ стоїть і спілкуються тільки з його побратимами і від них беруть прапор. Довго там нормальні не служать. Так що Василь давно вже може і не в тій ,,славній,, структурі СВ ЗСУ. Дуже навіть велика вірогідність.

Звичайно все складно написано, але як тоді набрати тих, хто буде воювати, якими методами давай рацуху, якщо в нас дехто взагалі не збирається служити ніде, тому що це має робити хтось інший?

Наприклад, всі хто був на нулі зараз в ТЦКа, як їм набрати людей які поновлять тих, хто там, якщо всі кажуть що служити не хочуть, є ті хто хворий, є віруючі які взагалі не хочуть служити бо типу пацифіст.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
On 6/27/2024 at 12:17 PM, MACCEN said:

Звичайно все складно написано, але як тоді набрати тих, хто буде воювати, якими методами давай рацуху, якщо в нас дехто взагалі не збирається служити ніде, тому що це має робити хтось інший?

Наприклад, всі хто був на нулі зараз в ТЦКа, як їм набрати людей які поновлять тих, хто там, якщо всі кажуть що служити не хочуть, є ті хто хворий, є віруючі які взагалі не хочуть служити бо типу пацифіст.

Є військові пенсіонери до 60 років. Пропоную почати з них.

• Подобається 1
Опубліковано
В 28.06.2024 в 05:29, paksivatova сказав:

Є військові пенсіонери до 60 років. Пропоную почати з них.

І куди тих 55+ сунути? В них печінки вже немає, професійний алкоголізм. Та советска солдатщина.

• Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
В 27.06.2024 в 19:07, Alex S сказав:

Зі штучними колінами ВЛК списує. Принаймі в нас це єдиний кого списало ВЛК після больниці.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...