Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 01.06.2024 в 23:22, volks сказав:

Є статистика?

Принаймні тих кого я знаю та знають інші,  тих хто вірить в бога менше.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 02.06.2024 в 00:14, MACCEN сказав:

Принаймні тих кого я знаю та знають інші,  тих хто вірить в бога менше.

І багато в тебе знайомих пілотів?

Опубліковано

Десь рік 15тий, в Африці ( розумію що більшості похуй яка саме локація чи країна) , пішов на сусідній по стоянці Іл 76 з українською реєстрацією. Цивільні, але всі майже з Мелітополя. Просив документи по аеродрому, частоти, процедури…. Командир завів мене в кабіну включив джіенес( навігаційна система) почали спілкуватися. Я за його спиною, над головою, біля лівого верхнього електропульту бачу прикріпленого ну дуже красивого образа. Срібло, таке відчуття , що мальований. Відриваюся від розмови кажу- ого.., який образ гарний, це ваш? Чи до вас хтось повісив? - Той каже , що жінка роки три тому їздила в Грецію купила на Афоні. Дослівно : ,, Валявся-валявся, забрав - прикріпив, уй його знає, може колись поможе…..,, 

• +1 6
Опубліковано

В екстремальних ситуаціях ,віддаючи себе на волю божу, людина вимикає розумову діяльність з її когнітивним спотворенням, та починає діяти на підсвідомості, де варіанти прораховуються  незрівнянно швидше та вірніше. Бо такий хід еволюція віддточувала  сотні мільйонів років.

Питання  зробити це в потрібний момент та потрібному місці.

• -1 1
Опубліковано
On 6/2/2024 at 6:47 PM, Nokian said:

людина вимикає розумову діяльність з її когнітивним спотворенням,

дехто її не вмикає

Опубліковано

Може було б перевірити наш менталітет під егідою "здай сусіда в ТЦК" отримай відстрочку :) ото буде "замєс".

Ще як ідея, задіяний в корупційних схемах, здай всю "грядку" та отримай % від намученого важкою працею. :)

Опубліковано
В 03.06.2024 в 20:50, MACCEN сказав:

Ще як ідея, задіяний в корупційних схемах, здай всю "грядку" та отримай % від намученого важкою працею. :)

Так цей механізм давно "працює"

ось тільки здають небагато

тому що ті, хто в курсі, також замішані... рука руку миє))

• Подобається 1
Опубліковано
В 04.06.2024 в 10:15, INVICTUS сказав:

Так цей механізм давно "працює"

ось тільки здають небагато

тому що ті, хто в курсі, також замішані... рука руку миє))

нагадав прикрий випадок, цигани викрали мужика і заставили працювати на них, він якимсь чудом втік, пішов до міліції. А там всі свої, визвали того циганчука і він забрав того мужика. Я хз як про це хтось взнав, але потім його визволили.

Ось таких треба закопувати живцем.

Опубліковано

от читаю про Резерв + що він не зовсім законний, а я в ньому дані поновляв, і що тоді? Скрізь найобка якась, вже реально морально так то все кумарить що скоро сам піду, щоб коли виживу піти й самому вершити правосуддя при потребі.

Опубліковано
В 04.06.2024 в 10:30, MACCEN сказав:

от читаю про Резерв + що він не зовсім законний, а я в ньому дані поновляв, і що тоді? Скрізь найобка якась, вже реально морально так то все кумарить що скоро сам піду, щоб коли виживу піти й самому вершити правосуддя при потребі.

Це в новості зет  апєраціі писали? Чи Повістки Луцьк?

• Ха-ха 2
Опубліковано
В 04.06.2024 в 11:10, Alex S сказав:

Це в новості зет  апєраціі писали? Чи Повістки Луцьк?

«Уряд врегулював статус застосунку Резерв+, однак ознайомитися з відповідною постановою наразі неможливо, оскільки вона є документом з обмеженим доступом» – ось така новина шириться мережею Інтернет.

За словами комунікаційник з команди заступниці Міністра оборони України з цифрового розвитку Катерини Черногоренко Владислава Дунаєнка, постанова, яка врегульовує функціонування застосунку Резерв+, «прийнята 10 травня 2024 року». «Наразі текст постанови має обмежений доступ, тому текст не можна проглянути публічно. Також функціонування застосунку регулюється наказом Міністра оборони від 29 квітня 2024 року про створення інформаційно-комунікаційної системи для доступу до електронного кабінету військовозобов’язаного».

ОБИДВА ДОКУМЕНТИ НЕ ОПУБЛІКОВАНІ
За практикою Кабінету Міністрів України, навіть для документів з обмеженим доступом – нормативно-правовий акт публікується в частині назви, номеру, дати прийняття, а сам додаток до постанови іменується «документ з обмеженим доступом».
ЦЬОГО ЗРОБЛЕНО НЕ БУЛО

ЗАСТОСУНОК РЕЗЕРВ+ БЕЗПОСЕРЕДНЬО НЕ ЗГАДУЄТЬСЯ У ЖОДНОМУ НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ АКТІ, ЯКИЙ ОПРИЛЮДНЮВАВ КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Опубліковано

@MACCEN, нажаль я бачу вже досить давно одну просту істину:

коли можновладець високого рангу (часто навіть не дуже високого) починає щось говорити, треба знати одне: ВІН ГОВОРИТЬ НЕПРАВДУ.

Він не бреше лише тільки тоді, коли факти показують що це дійсно була правда.

А щодо додатку Ухилянт - Резерв+, то я думаю що потім ще багато буде несподіванок і чинуші, ховаючі свої брехливі очі, будуть розказувати про електронні повістки, тощо.

Вже було і про мораторій на тарифи, зараз всі оху..мо від вартості на електроенергію. 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
On 6/4/2024 at 11:52 AM, Fahrenheit said:

Айтішники вже на низькому старті, очікують на кого перейменовуватись:D

а чим вони такі особливі?

Опубліковано

Емоції - остання з якостей потрібна при правосудді.

Dura lex sed lex.

Бо якщо почнуть судити на емоціях,то просто повбиваємо один одного, і дуже швидко.

Коли кумарить від новин і тд- просто попрацюй,позаймайся фізично, йди розбий ,розвали щось ( нікому непотрібне),,

Емоції потрібно прожити ,інакше вони накопичаться та зірвуть дах .

Можна й тут виливати на письмі ,але спробуй щось креативне та корисніше заодно.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано

Про тарифи скажу так, ТОП менеджмент ДЕТЕК отримує 3 млн. грн. зарплати в місяць, хто ж піде на те, щоб вона зменшилась? Тому тарифи на ВСЕ 100% будуть зростати, і будуть це ліпити під будь-яким "соусом".

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
В 04.06.2024 в 13:52, Nokian сказав:

Емоції - остання з якостей потрібна при правосудді.

Dura lex sed lex.

Бо якщо почнуть судити на емоціях,то просто повбиваємо один одного, і дуже швидко.

Коли кумарить від новин і тд- просто попрацюй,позаймайся фізично, йди розбий ,розвали щось ( нікому непотрібне),,

Емоції потрібно прожити ,інакше вони накопичаться та зірвуть дах .

Можна й тут виливати на письмі ,але спробуй щось креативне та корисніше заодно.

ти вже в Резерв + оновив дані, чи ходив в ТЦКа?

• +1 1
Опубліковано
On 6/4/2024 at 2:11 PM, MACCEN said:

Про тарифи скажу так, ТОП менеджмент ДЕТЕК отримує 3 млн. грн. зарплати в місяць, хто ж піде на те, щоб вона зменшилась? Тому тарифи на ВСЕ 100% будуть зростати, і будуть це ліпити під будь-яким "соусом".

Хіба генеруючі потужності ДЕТЕК ще не знищені? В нас же в основному з державних ядерних реакторів електрика генерується.

Опубліковано
В 04.06.2024 в 14:13, case_l сказав:

Хіба генеруючі потужності ДЕТЕК ще не знищені? В нас же в основному з державних ядерних реакторів електрика генерується.

Тільки нюанс в топ менеджери не хочуть зарплату зменшити, а опа вони її навіть збільшили.

в нас втрата потужних підприємств які вижирали потужності, і де тут збільшення споживання?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Поступаєш в юридичний?

• +1 2
Опубліковано
В 04.06.2024 в 14:24, romanc сказав:

Поступаєш в юридичний?

колись хотів, але сказали мені що наша судова система побудована на тому, щоб знати кому коли і скільки занести, та дати на лапу, принаймні так було 30 років назад, може вже щось і помінялось :)

• +1 1
Опубліковано
В 04.06.2024 в 14:38, MACCEN сказав:

колись хотів, але сказали мені що наша судова система побудована на тому, щоб знати кому коли і скільки занести, та дати на лапу, принаймні так було 30 років назад, може вже щось і помінялось :)

треба було йти, підточував би систему зсердини потихеньку, збирав матеріали, здавав то того, то іншого. а тепер тільки зубами рипіти залишається

• Подобається 1
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
On 6/4/2024 at 2:52 PM, Yurez said:

треба було йти, підточував би систему зсердини потихеньку, збирав матеріали, здавав то того, то іншого. а тепер тільки зубами рипіти залишається

не думаю що там так просто можна здавати своїх, крота швидко зачистять 

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...