Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 30.05.2024 в 22:07, SergLutsk сказав:

Щось я не зрозумів, то присяга це для тебе найскладніший етап і найважче рішення в цій всій епопеї ? :ohmy:  А в чому власне проблема, чому не хочеш ? Ти ж присягаєш служити своєму народу і своїй країні, що не так, то ж не сатані присягаєшся немовлят приносити в жертву :D 

Так присяга для мене це найважчий момент в цій епопеї. Це як замазатись кров'ю з тими яких знати не знаєш, і можливо не хочеш ніколи знати.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 5/30/2024 at 8:16 PM, xPON said:

Кажеш, що тобі релігія забороняє клятву давати і цитуєш Біблію.

А релігія взагалі законна? В 21 столітті одурманювати людей?

• +1 1
Опубліковано
On 5/30/2024 at 10:07 PM, SergLutsk said:

Щось я не зрозумів, то присяга це для тебе найскладніший етап і найважче рішення в цій всій епопеї ? :ohmy:  А в чому власне проблема, чому не хочеш ? Ти ж присягаєш служити своєму народу і своїй країні, що не так, то ж не сатані присягаєшся немовлят приносити в жертву :D 

а клеймо ставлять після присяги?

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
On 5/31/2024 at 10:50 AM, case_l said:

а клеймо ставлять після присяги?

Не знаю щодо присяги, але кажуть що славнозвісний вінкод у тцк чоловікам будуть гравіювати на пісюні тому самому органі. А кого будуть списувати то тому вінкод будуть видаляти разом з органом, тим самим визнаючи чоловіка непридатним :)

І буде дуже зручна ідентифікація на вулиці: показуєш на вимогу свій орган вінкод, або його відсутність :) :) :) 

Змінено користувачем Electronshik
  • Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Опубліковано
В 31.05.2024 в 11:14, Electronshik сказав:

І буде дуже зручна ідентифікація на вулиці: показуєш на вимогу свій орган вінкод, або його відсутність :) :) :) 

І дівчина зразу буде знати служив чи ні. Варто з чоловіком таким зв"язуватись чи ні :D

• Ха-ха 3
Опубліковано

А кого будуть списувати то тому вінкод будуть видаляти разом з органом, тим самим визнаючи чоловіка непридатним

Таким чином більшість в/с не будуть надто поспішати списуватись зі служби, бажаючи щоб їх він код побув ще трохи на своєму місці.

• Ха-ха 3
Опубліковано
В 31.05.2024 в 09:48, MACCEN сказав:

Так присяга для мене це найважчий момент в цій епопеї. Це як замазатись кров'ю з тими яких знати не знаєш, і можливо не хочеш ніколи знати.

Ти взагалі подумав,що написав ,А маючи громадянство,ти не замазуєшся?.

Чи де вигідно то замазуєшся,а де не вигідно  не замазуєшся?

Просто вийди з українського громадянства ,не будеш мати обов'язків , вирішиш одним махом свої страхи та проблеми.

Опубліковано
On 5/31/2024 at 12:37 PM, Nokian said:

Просто вийди з українського громадянства ,не будеш мати обов'язків , вирішиш одним махом свої страхи та проблеми.

@Nokian, в основному погоджуюсь з вищесказаним, але мушу зазначити що вийти з українського громадянства і раніше було дуже важко, майже неможливо, через заплутаність процедури і необхідність погодження цього дійства президентом, а зараз у військовий час це стало абсолютно неможливим. Так що не треба писати про те, що здійснити просто нереально.

• +1 1
Опубліковано
В 31.05.2024 в 12:51, Electronshik сказав:

@Nokian, в основному погоджуюсь з вищесказаним, але мушу зазначити що вийти з українського громадянства і раніше було дуже важко, майже неможливо, через заплутаність процедури і необхідність погодження цього дійства президентом, а зараз у військовий час це стало абсолютно неможливим. Так що не треба писати про те, що здійснити просто нереально.

ще й прикол в тому що в більшості людей не питають чи він хотів бути громадянином :) батьки як записали так і залишилось, як в церкву хочеш не хочеш, а батькі хрестять тому що так прийнято.

• +1 2
Опубліковано
В 31.05.2024 в 12:37, Nokian сказав:

Ти взагалі подумав,що написав ,А маючи громадянство,ти не замазуєшся?.

Чи де вигідно то замазуєшся,а де не вигідно  не замазуєшся?

якщо для когось слова клятва пустий звук для когось скажем так ні, тому якось так.

вийти з громадянсства якби так було просто то вже давно б багато хто вийшов і не парився :)

Опубліковано
В 31.05.2024 в 13:44, MACCEN сказав:

ще й прикол в тому що в більшості людей не питають чи він хотів бути громадянином :) батьки як записали так і залишилось, як в церкву хочеш не хочеш, а батькі хрестять тому що так прийнято.

Треба було сказати батькам , щоб тебе не хрестили

Опубліковано (змінено)
В 31.05.2024 в 10:42, case_l сказав:

А релігія взагалі законна? В 21 столітті одурманювати людей?

Релігія це гарний спосіб жити краще, бізнес захищений зі всіх сторін. якщо наїде податкова можна сказати що наїхали по Релігійним переконанням, купа льгот, муток і так далі. 

Якби релігія не була вигідна її б взагалі не було.

Ще в 2000х роках мені чувак казав, давай замутим якусь релігійну фірму, типу вигідна тепа, на землю дають льоготи і так далі. Тільки вже тоді була мафія така що туда не приткнешся. 

Спробуй відкрити якийсь бізнес який буде перебивати бізнес якійсь церкві - до тебе приїдуть крепкі хлопці в рясах і надають по щам :)

В НІмеччині церкви платять податки і халяви немає, по типу там безкоштовної оренди, і як бачимо якщо десь маленький прихід церкву закривають, а саму будівлю віддають да хоть під бар чи склад чи гаражі, і всім це якби ОК.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано

погодьтеся, що це якось абсурдно, казати "Клянуся", хоча подумки мав всіх в сраці, бо тебе зловили по дорозі на роботу, і якщо відмовишся, то це кримінал. але така процедура...
до речі, щодо релігії - можна замінити "клянуся" на "присягаюся" і ніякого гріху не буде, уточніть в своїй церкві

• +1 3
Опубліковано
В 31.05.2024 в 12:37, Nokian сказав:

Розкажи як, думаю не мені одному буде цікаво

Опубліковано
On 5/31/2024 at 1:52 PM, Yurez said:

до речі, щодо релігії - можна замінити "клянуся" на "присягаюся" і ніякого гріху не буде, уточніть в своїй церкві

ці клятви схожі на середньовічний маразм 

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
On 5/31/2024 at 1:44 PM, MACCEN said:

Це називається громадянство по факту народження. Деякі люди навіть цим користувались: жінка на останні дні вагітності летить у США, народжує там дитину, яка стає громадянином США по факту народження. 

On 5/31/2024 at 1:47 PM, volks said:

Це до речі цікава тема, яка дискутується дуже довго. Є аргументи за та проти. Але то взагалі інша тема

• +1 2
Опубліковано

Не знаю щодо присяги, але кажуть що славнозвісний вінкод у тцк чоловікам будуть гравіювати на пісюні тому самому органі. А кого будуть списувати то тому вінкод будуть видаляти разом з органом, тим самим визнаючи чоловіка непридатним :)

На крайній плоті?)

Опубліковано
В 31.05.2024 в 09:48, MACCEN сказав:

Ти розписувався? Один раз?

Опубліковано
В 31.05.2024 в 13:47, volks сказав:

Так стараються похрестити доки не говорить)))

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 31.05.2024 в 13:52, Yurez сказав:

погодьтеся, що це якось абсурдно, казати "Клянуся", хоча подумки мав всіх в сраці, бо тебе зловили по дорозі на роботу, і якщо відмовишся, то це кримінал. але така процедура...

Я, (прізвище, ім'я, по батькові) , вступаю на військову службу і урочисто присягаю Українському народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно додержуватися Конституції України та законів України, зберігати державну і військову таємницю.           Присягаю виконувати свої обов'язки в інтересах співвітчизників.           Присягаю ніколи не зрадити Українському народові!»

• +1 4
Опубліковано
В 31.05.2024 в 13:44, MACCEN сказав:

Паспорт отримував у свідомому віці.

Сьогодні зайшов знайомий на ротації.

Побажав йому на прощання удачі,на що він відповів,що краще ,,з богом,,- бо удача оберігає на 50 відсотків.

Згадалось,як в їх бліндаж прилетів снаряд,але не вибухнув.

І що в окопах атеїстів нема.

• +1 1
Опубліковано
On 5/31/2024 at 3:52 PM, Nokian said:

Згадалось,як в їх бліндаж прилетів снаряд,але не вибухнув.

І що в окопах атеїстів нема.

А чому бог допустив зґвалтування та вбивства наших дітей кацапами, як це працює?

• +1 3
Опубліковано

Взагалі то я атеїст.

Але з точки зору простої логіки, ми самі допустили,бо не готувались до війни, в першу чергу.

Є ще й інші причини,але не маю зараз часу..

Одне говорять розумні люди типу Декарта, Ньютона ...

Існування бога неможливо ні довести, ні спростувати.

Все інше маніпуляції та/ або  когнітивне спотворення.

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...