Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
В 12.05.2024 в 11:06, Yurez сказав:

чи працювати на заводі, їм хочеться розважатися

Не буде де працювати - то й не буде за що розважатися.

Змінено користувачем xPON
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 12.05.2024 в 11:44, xPON сказав:

Відпочивають ті, в кого запас по баблу на роки вперед, і ті, хто не живе на мінімалку в 10 тис.

Опубліковано

зараз же якось виживають. машин немає де ставити

• +1 1
Опубліковано
В 12.05.2024 в 14:31, Yurez сказав:

зараз же якось виживають. машин немає де ставити

зараз підвищився попит на нові авто преміум класу :)

також багато купує нових авто різні держ структури, прямо з салона новесенькі закупають

• +1 1
Опубліковано

Є Кромберг. Постійно людей набирає. З області возить. Працюйте

Опубліковано
В 12.05.2024 в 22:04, volks сказав:

там і так в основному жінки працюють, а після 18 буде чоловіків менше :)

Опубліковано

Цікаво а якщо всіх типу ухилянтів які за кордоном подати в розшук до інтерполу? По ідеї тоді їх будуть депортувати, а далі можна буде озвучити "ой помилково вас туди занесли", а чувак вже опа і не виїзний :)

Опубліковано (змінено)
В 12.05.2024 в 22:04, volks сказав:

Нащо мені на Кромберг іти, я по професії роботу маю.

Змінено користувачем xPON
Опубліковано
On 5/13/2024 at 7:29 AM, MACCEN said:

Цікаво а якщо всіх типу ухилянтів які за кордоном подати в розшук до інтерполу? По ідеї тоді їх будуть депортувати, а далі можна буде озвучити "ой помилково вас туди занесли", а чувак вже опа і не виїзний :)

Думаю що так би й зробили, але певно є якісь механізми у міжнародному правосудді, які не дають цього зробити. 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
В 13.05.2024 в 06:55, Electronshik сказав:

Думаю що так би й зробили, але певно є якісь механізми у міжнародному правосудді, які не дають цього зробити. 

Навіть якщо інтерпол знайде, далі треба підстави для екстрадиції, докази того, що людина скоїла. А уголовка висить тільки на сзчшніках, остальні адміністратівка. Так що треба копати всередині країни.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано (змінено)
В 13.05.2024 в 09:38, romanc сказав:

А уголовка висить тільки на сзчшніках

і то далеко не на всіх, тому що просто не подають

а ще в деяких країнах можна попросити притулок через примус воювати, оскільки їхнім законодавством не можна примушувати йти у військо... тому деякі йдуть в сзч на навчаннях закордоном

Змінено користувачем INVICTUS
Опубліковано
В 13.05.2024 в 09:38, romanc сказав:

Навіть якщо інтерпол знайде, далі треба підстави для екстрадиції, докази того, що людина скоїла. А уголовка висить тільки на сзчшніках, остальні адміністратівка. Так що треба копати всередині країни.

мені цікаво, от уявити бій, і опа ти залишився сам, треба до останнього там залишатись чи можна відступити назад до своїх, а якщо відійшов і заблукав (не всі шарять орієнтуватись навіть по картам, про компас я мовчу взагалі) і опа ти вже дизертир? 

Опубліковано
В 13.05.2024 в 10:16, MACCEN сказав:

мені цікаво, от уявити бій, і опа ти залишився сам, треба до останнього там залишатись чи можна відступити назад до своїх, а якщо відійшов і заблукав (не всі шарять орієнтуватись навіть по картам, про компас я мовчу взагалі) і опа ти вже дизертир? 

по ідеї це залежить від командування

Опубліковано
В 13.05.2024 в 09:43, INVICTUS сказав:

і то далеко не на всіх, тому що просто не подають

а ще в деяких країнах можна попросити притулок через примус воювати, оскільки їхнім законодавством не можна примушувати йти у військо... тому деякі йдуть в сзч на навчаннях закордоном

да вже чув від тих хто там тренувався що дехто втікає.

Опубліковано
В 13.05.2024 в 09:16, MACCEN сказав:

Зниклий без вісті

• +1 2
Опубліковано
On 5/13/2024 at 10:16 AM, MACCEN said:

Мабуть треба готуватись, знати шляхи відходу, де свої позиції ітд.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 13.05.2024 в 12:20, case_l сказав:

Мабуть треба готуватись, знати шляхи відходу, де свої позиції ітд.

Як ти це собі уявляєш?

Якщо тобі можуть і не сказати куди ви їдете чи йдете конкретно, ну да якась там посадка хер пойми де, де знає тільки командир підрозділу, чи як там ця людина яка керує правильно зветься.

Рація я думаю теж не у всіх, не всі нею вміють користуватись - доречі вроді проста штука, але якщо не маєш великого досвіду то сходу в екстримальній ситуації хер включиш навіть, не кажу вже чи згадаєш на якій зараз частоті "свої". Далі ще мінус жирний та великий як на мене ворог говорить на тій самій мові що твої побратими, тому хер пойми чи то "свій" чи то "чужий" тобі хоче помогти. Відлічити по формі можна, але в попихах та в сука в екстримі воно все зливається воєдино.

І от ти сам чи вас декілька, без звязку і куди бігти чи йти? Не у всіх є бабло на годинник гармін з GPS, і не всі знають що таке координати і як ними користуватись, да я був на орієнтуванні та показували як тримати компас та крутити карту (не думаю що паперова карта буде в когось). 

Та й хз де ти, чи то тебе окружили чи є ще куди відступати.

• Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано
On 5/13/2024 at 1:10 PM, MACCEN said:

Як ти це собі уявляєш?

Якщо тобі можуть і не сказати куди ви їдете чи йдете конкретно, ну да якась там посадка хер пойми де, де знає тільки командир підрозділу, чи як там ця людина яка керує правильно зветься.

Рація я думаю теж не у всіх, не всі нею вміють користуватись - доречі вроді проста штука, але якщо не маєш великого досвіду то сходу в екстримальній ситуації хер включиш навіть, не кажу вже чи згадаєш на якій зараз частоті "свої". Далі ще мінус жирний та великий як на мене ворог говорить на тій самій мові що твої побратими, тому хер пойми чи то "свій" чи то "чужий" тобі хоче помогти. Відлічити по формі можна, але в попихах та в сука в екстримі воно все зливається воєдино.

І от ти сам чи вас декілька, без звязку і куди бігти чи йти? Не у всіх є бабло на годинник гармін з GPS, і не всі знають що таке координати і як ними користуватись, да я був на орієнтуванні та показували як тримати компас та крутити карту (не думаю що паперова карта буде в когось). 

Та й хз де ти, чи то тебе окружили чи є ще куди відступати.

ну якщо ти навіть по компасу не орієнтуєшся і не знаєш де ти, то це дуже сумно

Опубліковано
В 13.05.2024 в 13:15, case_l сказав:

ну якщо ти навіть по компасу не орієнтуєшся і не знаєш де ти, то це дуже сумно

я то орієнтуюсь, а що мені навіть видадуть компас та роздруковану карту місцевості?

Опубліковано

от цікаво що робили б ви, якби ворог був за 80 км від Луцька, як зараз він від Харкова. Куди евакуйовувати своїх близьких, чи не рипатись?

Опубліковано
В 13.05.2024 в 12:58, Electronshik сказав:

За кордон. І самому також.

А раніш говорили, піду у військо, як буде треба захищати домівку...

• +1 2
Опубліковано
В 13.05.2024 в 12:46, MACCEN сказав:

от цікаво що робили б ви, якби ворог був за 80 км від Луцька, як зараз він від Харкова. Куди евакуйовувати своїх близьких, чи не рипатись?

То як ти рахував? Від Лук'янців до Салтівки трохи більш 20км, 60км від центру Харкова до белгорода

Опубліковано
В 13.05.2024 в 16:38, romanc сказав:

То як ти рахував? Від Лук'янців до Салтівки трохи більш 20км, 60км від центру Харкова до белгорода

Карочє, поки до Копачівки не дійдуть - можна не переживати

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...