Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
В 06.05.2024 в 00:00, MACCEN сказав:

Знайомий айтішник мав 80 тис, служить має 15 тис, не може іпотеку виплачувати навіть, ще й каже купу дебілізма по типу шикування чи ще якоїсь дурі бо якомусь офіцеру повийобуватись хочеться.

але це ж краще ніж в окоп в м'ясну роту? багато хто б доплатив за такий тиловий курорт під час війни. до того ж айтішнику при роботі з клієнтами теж доводиться виконувати багато дебілізма. маєш справу з людьми - готуйся їсти лайно, бо на жаль така людська природа і нікуди від неї не дінешся.

Змінено користувачем Yurez
  • +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 06.05.2024 в 12:07, Yurez сказав:

але це ж краще ніж в окоп в м'ясну роту?

Велика вірогідність, що в певний час він в тій м*ясній роті може і опинитися, Тіпа, фронтендер - ну то п**дуй на фронт. Це ж армія.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 06.05.2024 в 11:59, Alex S сказав:

Знайомий казав… з циклу знайомий спиздів знайомому. Не слухай пиздунів, якщо приходиться слухати не вір їм. Поки сам не відчуєш чи не побачиш на власні очі. 

Я з піздунами якось діла немаю, якось так скажем так доля береже. Все може бути це ж війна, чи хочеш сказати якомусь офіцерчику не дороге звання, ну подумаєш покладе свій підрозділ зате впадуть якісь зірочки виконає наказ, не у всіх є яйця та далекоглядність як то кажуть.

Опубліковано
В 06.05.2024 в 12:07, Yurez сказав:

але це ж краще ніж в окоп в м'ясну роту? багато хто б доплатив за такий тиловий курорт під час війни. до того ж айтішнику при роботі з клієнтами теж доводиться виконувати багато дебілізма. маєш справу з людьми - готуйся їсти лайно, бо на жаль така людська природа і нікуди від неї не дінешся.

Маю роботу з клієнтами все ок якби, платять гроші за всі свої хотєлеи і переробки.

Опубліковано (змінено)
В 06.05.2024 в 12:35, MACCEN сказав:

Я з піздунами якось діла немаю, якось так скажем так доля береже. Все може бути це ж війна, чи хочеш сказати якомусь офіцерчику не дороге звання, ну подумаєш покладе свій підрозділ зате впадуть якісь зірочки виконає наказ, не у всіх є яйця та далекоглядність як то кажуть.

А ти як хотів? Туди піду , туди не піду? Тут копати буду,  а тут не буду? Чи я може випив чи я може не випив? Я патріот і мені всьо похуй, ти мені тут не вказуй,… То йди додому. Басні розкажеш військовому прокурору. То невідʼємна складова його роботи - слухати хармани.З Єлизаветинської епохи мрія любого матроса була - захопити корабель, захуярити капітана, його помічників повісити на реях і бухати в капітанській каюті. Тільки не в усіх то получалося. Більшість таки ловили за далекі тисячі миль від Британії і вішали публічно на площах Лондона.

Змінено користувачем Alex S
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
В 06.05.2024 в 10:41, xPON сказав:

Айтішники різні бувають. Сумніваюся, що в армії комусь треба якісь друпальщики чи розробники веб-додатків.

А таких основна маса.

З фірми де я працюю, людей з козирною військовою професією з часом відправили в окоп, щоб дірки заткнути.

Ось посилання де можна глянути хто потрібний. в основному адміни і специ з кібербезпеки, але трапляються інколи і фронтендери і 1с-ники.

В 06.05.2024 в 12:15, xPON сказав:

Велика вірогідність, що в певний час він в тій м*ясній роті може і опинитися, Тіпа, фронтендер - ну то п**дуй на фронт. Це ж армія.

звичайно від окопу ніхто в армії не застрахований, але хотілося б почути випадок, коли айтішника з посади за спеціальністю перевели в окопи ЗА ОСТАННІ ПІВРОКУ(раніше таке бувало), бо я чув тільки протилежне.

В 06.05.2024 в 12:36, MACCEN сказав:

Маю роботу з клієнтами все ок якби, платять гроші за всі свої хотєлеи і переробки.

все це чудово, але хто що збирається робити після 18-го числа? Бо є немалий шанс попасти в розшук, якщо і далі включати окуня

Опубліковано
В 06.05.2024 в 12:48, Yurez сказав:

Ось посилання де можна глянути хто потрібний. в основному адміни і специ з кібербезпеки, але трапляються інколи і фронтендери і 1с-ники.

звичайно від окопу ніхто в армії не застрахований, але хотілося б почути випадок, коли айтішника з посади за спеціальністю перевели в окопи ЗА ОСТАННІ ПІВРОКУ(раніше таке бувало), бо я чув тільки протилежне.

все це чудово, але хто що збирається робити після 18-го числа? Бо є немалий шанс попасти в розшук, якщо і далі включати окуня

Чому розшук? Якщо дані поновлені то чому ще раз їх оновлювати саме після 18 числа?

Та й є ті айтішники які вдома сидять і нікуди не виходять, як їх будуть розшукувати? Хіба як в доставку піде ТЦК та в формі глово будуть ходити :)

В друга знайомий вже два роки з хати не виходить і не збирається, живе там де все автономно, в хату ж не заломляться.

• +1 1
Опубліковано

Цікаво як буде функціонувати той кабінет?

Зайшов на сайт (не всі грамотні, також буде багато фішингових сайтів то точно), глянув базу і опа прилітає явитись з речами в таку-то частину за добу, не явка штраф і анальні кари, напевно це тільки початок до електронних повісток.

Раз пішла така жара, то треба об'являти війну та тотальну мобілізацію всіх і вся, депутатів і всіх всіх, ставити на кордоні підсилені доти щоб ніхто не втік, роздавати всім зброю і айда на захист, кому не вистачило біжить ззаду та очікує коли хто спереді завадить ворога щоб підібрати зброю. 

А так знову ж таки виходить якась дич, повірте в ТЦКа є бази і все вони знають хто і де, принаймні велика частина має закордонні паспорти, нерухомість і так далі і вичислити де живеш та працюєш це вже не так довго, можна по пов'язаному телефоні до банку знайти людину де він світиться частіше.

Опубліковано
В 06.05.2024 в 14:35, MACCEN сказав:

А так знову ж таки виходить якась дич, повірте в ТЦКа є бази і все вони знають хто і де, принаймні велика частина має закордонні паспорти, нерухомість і так далі і вичислити де живеш та працюєш це вже не так довго, можна по пов'язаному телефоні до банку знайти людину де він світиться частіше.

Та канєшно є… Пєтруха армію зробив піздєц яку мощьну, разом з вірою і мовою. Списки зробив в першу чергу. Списки тих хто сьєбав за кордон і в уй не дує.

• +1 1
Опубліковано

Армія це про ефективність управління.

Веди,ведись,або зійди з дороги.

Якщо в тебе в підрозділі є кадр,що піддає накази сумніву і таким чином вносить дезорганізацію в роботу та різко знижує боєздатність колективу,то що з ним зробити? 

В інтересах всього колективу.

І весь колектив буде лише за,бо це питання виживання бойового підрозділу.

Тому накази не обговорюється ,які вони....., а виконуються.

Якщо вважаєш ,що ці накази неправильні  і  можеш давати накази краще - покажи це,стань командиром.

І

• +1 1
Опубліковано
В 06.05.2024 в 16:03, Nokian сказав:

Армія це про ефективність управління.

Веди,ведись,або зійди з дороги.

Якщо в тебе в підрозділі є кадр,що піддає накази сумніву і таким чином вносить дезорганізацію в роботу та різко знижує боєздатність колективу,то що з ним зробити? 

В інтересах всього колективу.

І весь колектив буде лише за,бо це питання виживання бойового підрозділу.

Тому накази не обговорюється ,які вони....., а виконуються.

Якщо вважаєш ,що ці накази неправильні  і  можеш давати накази краще - покажи це,стань командиром.

І

ти б пішов у підрозділ до чувака, який проходив військову кафедру в політесі 25 років назад, був тільки на зборах колис тріляли з АК, а за все інше платив бабло? З нього командир як з мене балярина. 

І є ще одна психологічна штука деяким людям категорично не можна бути керівником - це хтось враховує, чи відбирає?

• +1 1
Опубліковано

Невже ти справді думаєш, що за два роки війни вищестоящі командири нічого не думають,перш ніж призначити нижчестоящих?

Чи ,що вони не розбираються в людях?

Війна дуже швидко та ефективно відбирає ефективних командирів 

Це ясно дитині .

А що можна загинути, то і за тисячу км від фронту шанси майже такі самі.

Раніше ,пізніше, всеодно помреш.

Питання,що буде написано на могилі.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
В 06.05.2024 в 17:05, Nokian сказав:

Невже ти справді думаєш, що за два роки війни вищестоящі командири нічого не думають,перш ніж призначити нижчестоящих?

Чи ,що вони не розбираються в людях?

Війна дуже швидко та ефективно відбирає ефективних командирів 

Це ясно дитині .

А що можна загинути, то і за тисячу км від фронту шанси майже такі самі.

Раніше ,пізніше, всеодно помреш.

Питання,що буде написано на могилі.

мені всеодно що напишуть на моглі чи не напишуть - це факт :)

тут якби взяти інтерв'ю в прохожих людей, і запитати хоча б когось хтось пам'ятає героя небесної сотні, чи зараз тих, кого кожен день привозять до нас "на щиті" :( думаю мало хто скаже чи згадає, хіба як попадуть на того хто був причетним.

Тому ті всі слова "ніхто не забутий" це тільки слова.

Опубліковано

Зв*язківець, був переведений по факту в окоп з частковим виконанням своїх прямих обов*язків по спеціальності, бо "мудрий" командир вирішив, що нафіга захищена станція супуникового зв*язку тактичного рівня, коли є старлінк, а раз хлоп міг на спині таскати 20+ кг апаратури, то і в окопі зможе норм сидіти і обороняти посадки. По бумагах залишився на посаді, але так як солдат має виконувати всі накази командира, а він довбойоб - то маємо те, що є.

Ще один колега, в них обслуговуючий персонал РЛС скоротили до мінімально можливого, щоб функціонувала. Інших порозкидували, кого куди.

З тих випадків, що просочилися на широкий загал, Бутусов розповідав, як дроноводів перевели в штурмовики і вони загинули.

Я це бачив, але там, якщо погортати, то видно що в процентному співвідношенні більшість вакансій, це -піхота.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
В 06.05.2024 в 17:40, xPON сказав:

Зв*язківець, був переведений по факту в окоп з частковим виконанням своїх прямих обов*язків по спеціальності, бо "мудрий" командир вирішив, що нафіга захищена станція супуникового зв*язку тактичного рівня, коли є старлінк, а раз хлоп міг на спині таскати 20+ кг апаратури, то і в окопі зможе норм сидіти і обороняти посадки. По бумагах залишився на посаді, але так як солдат має виконувати всі накази командира, а він довбойоб - то маємо те, що є.

Ще один колега, в них обслуговуючий персонал РЛС скоротили до мінімально можливого, щоб функціонувала. Інших порозкидували, кого куди.

З тих випадків, що просочилися на широкий загал, Бутусов розповідав, як дроноводів перевели в штурмовики і вони загинули.

Я це бачив, але там, якщо погортати, то видно що в процентному співвідношенні більшість вакансій, це -піхота.

так там вимоги до адміна, "віндовс бачив, як ввести ключа знаєш", "знаєш що таке свіч", то все приходь. Звучить то все як замануха :)

так звязківець якраз і для того щоб в полі міг налагодити взязок для підрозділу, йому ж не в офісі сидіти то точно :)

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
В 06.05.2024 в 17:40, xPON сказав:

звісно в піхоту більше всього потреба, і туди будуть намагатися запхати. суть в тому щоб самому вибрати, а не куди пошлють, поки є така можливість.

• +1 1
Опубліковано
В 06.05.2024 в 18:48, Yurez сказав:

звісно в піхоту більше всього потреба, і туди будуть намагатися запхати. суть в тому щоб самому вибрати, а не куди пошлють, поки є така можливість.

на щось "тепле" то там вже всі свої, а на щось гаряче чи якась жопа то якраз набір точно буде. 

а як самому обирати? Типу хочу йти керувати БПЛА, але ні краще буду в екселі якісь дані забивати?

Опубліковано

я хочу щоб мій попіл розвіяли  за вітором і все по тому. Хто захоче той згадає колись, чи ні. Це краще чим можливо привязувати когось до могильних плит, та до того хто кому який крутіше памятник забабахав. 

Опубліковано
В 06.05.2024 в 18:22, MACCEN сказав:

так звязківець якраз і для того щоб в полі міг налагодити взязок для підрозділу, йому ж не в офісі сидіти то точно :)

Ну а він сидить в обслузі кулемета, бо людей не хватає. А в той час зв*язок кульгає на обидві ноги.

Опубліковано
В 06.05.2024 в 21:59, xPON сказав:

Ну а він сидить в обслузі кулемета, бо людей не хватає. А в той час зв*язок кульгає на обидві ноги.

то халатність командира, колись один сбушнік мені єдине толкове що сказав:

щоб ефективно управляти потрібна ефективна комунікація в середині команди та ззовні з потрібними тобі людьми. Тому звязок та отримання оперативної обстановки це задача номер один, далі по можливості швидка аналітика отриманих даних...

Опубліковано
В 06.05.2024 в 22:13, MACCEN сказав:

то халатність командира, колись один сбушнік мені єдине толкове що сказав:

щоб ефективно управляти потрібна ефективна комунікація в середині команди та ззовні з потрібними тобі людьми. Тому звязок та отримання оперативної обстановки це задача номер один, далі по можливості швидка аналітика отриманих даних...

Той один ,з твоїх знайомих сбушників ,сам сказав колись тобі - Я сбушнік? Звання уточнював при знайомстві?

• Ха-ха 2
Опубліковано
В 07.05.2024 в 07:55, Alex S сказав:

Той один ,з твоїх знайомих сбушників ,сам сказав колись тобі - Я сбушнік? Звання уточнював при знайомстві?

ти так критично настроєний до моїх слів.

так я працював на фірму де був директор бувший працівник сбу, і що з того? І там було повно "пенсіонерів" з сбу які працювали в відділі безпеки і так далі.

я ж тут не понти гоняю, я тоді був молодий та зелений тому черпав певні знання спілкуючись з різними людьми.

Опубліковано
В 07.05.2024 в 08:51, MACCEN сказав:

ти так критично настроєний до моїх слів.

так я працював на фірму де був директор бувший працівник сбу, і що з того? І там було повно "пенсіонерів" з сбу які працювали в відділі безпеки і так далі.

я ж тут не понти гоняю, я тоді був молодий та зелений тому черпав певні знання спілкуючись з різними людьми.

Ти ще критики не бачив:D

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...