Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Just now, turbo said:

Відправляють з Променя в Яровицю

поки добіжиш :)

В ТРЦ Промінь є Сільпо, воно в підвальному приміщенні, тоді чому там не можна ховатись - цікаво.

треба вже фізуху готувати, а то бачив як стирчать в дверях повістки, коло звужується :)

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
11 minutes ago, MACCEN said:

поки добіжиш :)

В ТРЦ Промінь є Сільпо, воно в підвальному приміщенні, тоді чому там не можна ховатись - цікаво.

треба вже фізуху готувати, а то бачив як стирчать в дверях повістки, коло звужується :)

вже починається сезон копання картоплі, підтягнеш фізуху, стане в нагода при копанні  окопів. 

Опубліковано
1 hour ago, alexvvv said:

вже починається сезон копання картоплі, підтягнеш фізуху, стане в нагода при копанні  окопів. 

городів немає, важче мишкі нічого не піднімаю :)

• Дякую! 1
Опубліковано

на дроновода конкурс чоловік 100 на місце, на оператора лопати - 0. Думайте реалістично.

Опубліковано
37 minutes ago, Yurez said:

на дроновода конкурс чоловік 100 на місце, на оператора лопати - 0. Думайте реалістично.

Ще й напевно треба блати та підв'язки мати, як без цього

• +1 3
Опубліковано

22 серпня стало відомо, що під час виконання бойового завдання на передовій загинули (https://suspilne.media/556137-vtrati-volini-povidomili-pro-zagibel-patoh-vijskovosluzbovciv-2/) ще п'ятеро бійців з Волині: Владислав Мисинюк, Сергій Шмигельський, Андрій Кобач, Богдан Павлов та Руслан Швець.

• Cумний 3
Опубліковано
15 hours ago, Yurez said:

звідки такі дані?

Опубліковано (змінено)
17 hours ago, MACCEN said:

Ще й напевно треба блати та підв'язки мати, як без цього

та не так вже і добре бути оператором дрона, мені - незабаром йти служити (вже знаю дату), то взнавав в друзів/родичів, які воюють ще з початку війни і деякі - дуже не рекомендували в "дроноводи".

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
Опубліковано
3 hours ago, alexvvv said:

звідки такі дані?

хтось в цій темі писав, чи може в телеграмі десь. як на мене досить правдоподібно, за рахунок, тих, хто не в курсі, що це таке, думає буде сидіти в тіньочку, в безпеці, цяцькою бавитися

Опубліковано
18 minutes ago, Bliksss said:

та не так вже і добре бути оператором дрона, мені - незабаром йти служити (вже знаю дату), то взнавав в друзів/родичів, які воюють ще з початку війни і деякі - дуже не рекомендували в "дроноводи".

чому не рекомендували?

Опубліковано (змінено)
4 minutes ago, Yurez said:

хтось в цій темі писав, чи може в телеграмі десь. як на мене досить правдоподібно, за рахунок, тих, хто не в курсі, що це таке, думає буде сидіти в тіньочку, в безпеці, цяцькою бавитися

оператор fpv дрону на передку сидить і за ними полюють 

Змінено користувачем alexvvv
  • Подобається 1
  • +1 4
Опубліковано
24 хвилин тому, Bliksss сказав:

мені - незабаром йти служити (вже знаю дату)

На якесь навчання хоч відправляють? Не на передок же одразу?

Опубліковано
1 hour ago, Yurez said:

чому не рекомендували?

тому що це як мішень на лобі. якщо засічуть- по тобі полетить все що можна

• +1 1
Опубліковано

Агітація діє.!Російський бойовий вертоліт Mі-8 разом із усіма екіпажем прилетів до України та здався ЗСУ. Це перша свідома здача такої техніки РФ - Бутусов

• Ха-ха 1
Опубліковано
44 хвилин тому, Nokian сказав:

Агітація діє.!Російський бойовий вертоліт Mі-8 разом із усіма екіпажем прилетів до України та здався ЗСУ. Це перша свідома здача такої техніки РФ - Бутусов

ГУР діє, а не агітація

• Подобається 1
Опубліковано
21 хвилин тому, SergLutsk сказав:

Тобто ? Як ГУР змогли  їх змусити зробити це добровільно ?

почитай

сім'ю пілота завчасно вивезли в Україну, отже була домовленість

Опубліковано (змінено)
3 hours ago, WebTraveller said:

На якесь навчання хоч відправляють? Не на передок же одразу?

на полігон, приблизно сказали на який (в яку область), а на склільки часу це вже хз. Після ВЛК - хотіли на слідуючий день відправити, ледь випросив тиждень. 

• +1 8
Опубліковано
37 minutes ago, Bliksss said:

на полігон, приблизно сказали на який (в яку область), а на склільки часу це вже хз. Після ВЛК - хотіли на слідуючий день відправити, ледь випросив тиждень. 

нам потрібні живі та не ушкоджені тому щиро бажаю вижити, та щоб попало толкове командування це залогу успіху, принаймі більші шанси вижити.

• +1 5
Опубліковано (змінено)
3 hours ago, Unknown said:

Строкову службу проходив колись? 

навіть на обліку ніколи не був))) ні приписного, нічого )) не пішов би сам - то хіба десь на вулиці чи блок-посту дали повістку, а враховуючи "специфіку моєї роботи" - мінімальні шанси отримати повістку таким чином ;)

• Дякую! 2
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
52 minutes ago, MACCEN said:

нам потрібні живі та не ушкоджені тому щиро бажаю вижити, та щоб попало толкове командування це залогу успіху, принаймі більші шанси вижити.

Дякую

Опубліковано
33 minutes ago, Bliksss said:

навіть на обліку ніколи не був))) ні приписного, нічого )) не пішов би сам - то хіба десь на вулиці чи блок-посту дали повістку, а враховуючи "специфіку моєї роботи" - мінімальні шанси отримати повістку таким чином ;)

на кого вчитись? чи всі в піхоту, а далі як вийде?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...