Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 minutes ago, MANJAK11 said:

2 вибач, але особисто я наразі вважаю не зовсім розумними (перед цим написав інше слово і стер) тих , кому ще досі потрібна мотиваційна кампанія по набору в ЗСУ

ти викладав відео з такими вище, я думаю що вони придатні до служби в ЗСУ

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
7 minutes ago, MANJAK11 said:

1 вона є, * Гвардія наступу * і т.д. плюс окремі підрозділи окремо до себе зазивають. Раз ти цього не бачиш, значить в не зовсім правильних джерелах інформації знаходишся

2 вибач, але особисто я наразі вважаю не зовсім розумними (перед цим написав інше слово і стер) тих , кому ще досі потрібна мотиваційна кампанія по набору в ЗСУ

Але всього 20т грн, доки не доїдеш до фронту і ті 20 пойдуть на снарягу.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
29 хвилин тому, romanc сказав:

Цікаво, скільки міста витратили на квіти в цьому році

Інформація по Луцьку:

https://insider-media.net/news/na-posadku-i-propolyuvannya-kvitiv-z-byudzetu-lucka-vitratyat-12-mln

Змінено користувачем xPON
  • Cумний 2
Опубліковано
44 minutes ago, romanc said:

Цікаво, скільки міста витратили на квіти в цьому році та на нові автівки для службовців?

це тотеми від кацапських ракет, на цьому економити не можна

Опубліковано
12 minutes ago, xPON said:

І так у кожному місті, а на достойну зп війсьаовим грошей нема...

Навіть якщо рахувати що солдат спить 8годин на день, то йому якраз сплачують мінімальну зп, якав нас зараз 40,46грн/год.

• +1 4
Опубліковано
1 hour ago, alexvvv said:

добре що поки ті 20к є

бувають випадки - "танк" за свої   заправляли...не з інтернету знаю...
і ж не скаржаться, а далі- воюють..... хз, як потім на те "відео" з бухими малолєтками дивитись..
Ну йух з ними - "малолєтками", іде нормальна дівчина, поряд - лось кіло під 120, а назапитання чого ваш лось не воює - "мі токашо прієхалі, ісчо нє разабралісь"...

• Cумний 1
Опубліковано
2 minutes ago, Bliksss said:

бувають випадки - "танк" за свої   заправляли...не з інтернету знаю...
і ж не скаржаться, а далі- воюють..... хз, як потім на те "відео" з бухими малолєтками дивитись..
Ну йух з ними - "малолєтками", іде нормальна дівчина, поряд - лось кіло під 120, а назапитання чого ваш лось не воює - "мі токашо прієхалі, ісчо нє разабралісь"...

так є такі, що домівка в окупації, а вони чекають, що за них хтось її звільнить 

Опубліковано

я не про рузькі наративи - "захід-схід", ні, в жодному разі. Ну але ж блядь і совість мати треба... Вже не першу знайому мені людину доведеться поховати...

Опубліковано
1 minute ago, alexvvv said:

так є такі, що домівка в окупації, а вони чекають, що за них хтось її звільнить 

думаєш - "Дякую" скажуть? чи - перші стануть за "допомогою на відновлення"?

P.S. Дуже добре, що українцям - пох, миролюбивий народ, що з нас взяти...
Ті - що втратили свої будинки, майно - наші люди, українці, але ж не всі...

Опубліковано (змінено)
15 minutes ago, romanc said:

Навіть якщо рахувати що солдат спить 8годин на день, то йому якраз сплачують мінімальну зп, якав нас зараз 40,46грн/год.

ну але ж мова не про те...+30К для тих хто хоч щось робить, ну ж не поліцаям в тилу? всім - без розбору)))

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)

тобто, люди - які сплачують податки, повинні ще й "подякувати" тим - хто за наші податки ЗП отримує?

P.S. Військові, лікарі - без питань. Ну - поліція, пожежні, там де лінія фронту поряд, з якого в нормальних містах їм платити +30К

• +1 3
Опубліковано (змінено)
31 minutes ago, romanc said:

Середня ЗП по Луцьку- 12-13К, по "статистиці", це хз де вони таку статистику беруть (я здогадуюсь, але ж блять - хуйня якась виходить)

Беручи таку середню зп - не тільки військовим вистачить.

Опубліковано
7 minutes ago, Bliksss said:

тобто, люди - які сплачують податки, повинні ще й "подякувати" тим - хто за наші податки ЗП отримує?

P.S. Військові, лікарі - без питань. Ну - поліція, пожежні, там де військовий стан, з якого в нормальних містах їм платити +30К

Цікаво, а якщо мобілізований мав нормальну зарплату, утримував сім'ю, і тут його мобілізували, тримають в тилу, платять копійки то що тоді? Сім'ї вішатись? Чи йому, особливо якщо він до того ніколи не тримав в руках зброю, бігти на вірну смерть на нуль, (бо поки навчать сім'ї треба за щось жити) бо там платять і його сім'я, поки він живий, буде існувати на його гроші?

Якщо держава мобілізувала людину, то та людина повинна отримати стільки, щоб її сім'я могла нормально жити і не думати чим платити за комунальні чи де взяти гроші на їжу.

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано
16 minutes ago, Bliksss said:

P.S. Військові, лікарі - без питань. Ну - поліція, пожежні, там де військовий стан, з якого в нормальних містах їм платити +30К

Ну я вважаю мін +30 платити тим, хто на "казарменному положенні" за ті доби понаднормові. А тим хто в обстрілюємих районах +100, а штурмові +200.

• Дякую! 2
  • +1 2
Опубліковано
18 хвилин тому, Bliksss сказав:

Середня ЗП по Луцьку- 12-13К, по "статистиці", це хз де вони таку статистику беруть (я здогадуюсь, але ж блять - хуйня якась виходить)

Типу, все значно гірше по середній зп? Чи все-таки краще?

Опубліковано
40 minutes ago, Electronshik said:

Цікаво, а якщо мобілізований мав нормальну зарплату, утримував сім'ю, і тут його мобілізували, тримають в тилу, платять копійки то що тоді? Сім'ї вішатись? Чи йому, особливо якщо він до того ніколи не тримав в руках зброю, бігти на вірну смерть на нуль, (бо поки навчать сім'ї треба за щось жити) бо там платять і його сім'я, поки він живий, буде існувати на його гроші?

Якщо держава мобілізувала людину, то та людина повинна отримати стільки, щоб її сім'я могла нормально жити і не думати чим платити за комунальні чи де взяти гроші на їжу.

Раніш було що на роботі повинні були платити середню зп, доки в армії, але скасували літом, зара чую тільки іноземні компанії платять своїм мобілізованим.

Опубліковано
1 hour ago, xPON said:

Типу, все значно гірше по середній зп? Чи все-таки краще?

з точки зору - "управління статистики", то зп навіть самих некваліфікованих робітників 12-13К
ХЗ - де вони таку ЗП бачили, на свою - не скаржусь, але- як би 12-13К була в людей- то і проблем не було б....

• +1 1
Опубліковано
1 minute ago, Bliksss said:

з точки зору - "управління статистики", то зп навіть самих некваліфікованих робітників 12-13К
ХЗ - де вони таку ЗП бачили, на свою - не скаржусь, але- як би 12-13К була в людей- то і проблем не було б....

То ж "середня по палаті"

Опубліковано
1 hour ago, Electronshik said:

все правильно кажеш, але ж не всі показували скільки заробляють. тому і така срака...

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, romanc said:

Ну я вважаю мін +30 платити тим, хто на "казарменному положенні" за ті доби понаднормові. А тим хто в обстрілюємих районах +100, а штурмові +200.

так мова не про те була, військові - так, а от поліцай в Луцьку за який має отримувати +30?

ну ладно - патрульні...ну блін - всім по 30?

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, Electronshik said:

Я - погоджуюсь на всі 100%, але де ДЕРЖАВА - візьме стільки грошей? Ну облігації "внутрішнього займу" випустить (я - ризикнув, хз), перестанемо вірити в ДЕРЖАВУ - буде пздць, всім.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...