Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
2 hours ago, MANJAK11 said:

ну і представників другої титульної нації : * хохлів * , нажаль дуже багато

це - сумно, якщо вживати культурні слова - не скажеш інакше, а таких не тільки на Хрещатику, а й в нас - більше ніж дофіга. Проблема не в донатах (які жоден/жодна в цьому відео не могли сказати як вони це робили), і не в тому щоб іти добровільно на війну, саме ставлення, типу - мене ж це не стосується...воно і переростає в - "ну буде рашка, ну і хуй, далі буду жити, тільки росіянською бакланити"...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
Опубліковано

Ну всьо, зливайте воду ;)

Кадыров назвал танк Abrams детской машинкой по сравнению с модернизированным Т-72 

Не даремно його "академіком" називають, ну шарить - у всьому.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
21 minutes ago, Bliksss said:

це - сумно, якщо вживати культурні слова - не скажеш інакше, а таких не тільки на Хрещатику, а й в нас - більше ніж дофіга. Проблема не в донатах (які жоден/жодна в цьому відео не могли сказати як вони це робили), і не в тому щоб іти добровільно на війну, саме ставлення, типу - мене ж це не стосується...воно і переростає в - "ну буде рашка, ну і хуй, далі буду жити, тільки росіянською бакланити"...

Держава 8 років проводила таку політику, що якесь ато, війна не стосується чи війни і немає, тому так.

Змінено користувачем alexvvv
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
5 minutes ago, alexvvv said:

якась тупа ідіотка злила в мережу сьогоднішню роботу нашої ППО в Києві, сподіваюсь присяде

чоловічок її вже присів за наркоту. і до неї дійде черга

• +1 3
Опубліковано
13 minutes ago, turbo said:

чоловічок її вже присів за наркоту. і до неї дійде черга

той - що возив "кілограмами всій еліті"? якщо так - просто хайпує клюшка...

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
34 minutes ago, alexvvv said:

якась тупа ідіотка злила в мережу сьогоднішню роботу нашої ППО в Києві, сподіваюсь присяде

на куда присяде? я не про "бутилку"... просто - ніц не зроблять, "ну-ну-ну" скажуть...

• +1 1
Опубліковано
50 minutes ago, alexvvv said:

Держава 8 років проводила таку політику, що якесь ато, війна не стосується чи війни і немає, тому так.

і таки тема - "переростає в політику"... що значить Держава? Ті - хто були біля "керма", цього не усвдомлювали, чи думали - "якось буде", типу - рузького "авось пранесёт"....

Опубліковано
6 minutes ago, Bliksss said:

і таки тема - "переростає в політику"... що значить Держава? Ті - хто були біля "керма", цього не усвдомлювали, чи думали - "якось буде", типу - рузького "авось пранесёт"....

так, ті хто були при владі запрограмували, що достатньо вірити в гетьмана і жити як раніше і якось воно буде 

• +1 2
Опубліковано
37 minutes ago, turbo said:

чоловічок її вже присів за наркоту

мабуть - ще не "виїхав", крім того - будуть утримувати за всіма "стандартами та правилами" (адвокат буде ходити та різні "співчуваючі люди" з хуй поймеш яких організацій), ну посидить - прогулянка, медогляд, роки втратить (не факт) - все.

• +1 1
Опубліковано
1 minute ago, alexvvv said:

так, ті хто були при владі запрограмували, що достатньо вірити в гетьмана і жити як раніше і якось воно буде 

Я з тобою тут погоджусь, бо буде ПЕРЕМОГА України - будуть вибори, і я так "вангую" - за "Гетьмана" може бути більшість...ну вміє людина пристроїтись...;)

Опубліковано
1 hour ago, Bliksss said:

той - що возив "кілограмами всій еліті"? якщо так - просто хайпує клюшка...

ага, саме той. ще на заставу просили скинутись:mdr:

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, alexvvv said:

Є курвки без мозгів, взагалі не розуміють що в країні війна, поки їх не торкнеться напряму. Якщо її нагнуть як треба, то вже буде добре, може дійде, хоча думаю що буде як у тому анекдоті "а нас за шо?"

Але є ще один цікавий момент.

Набираєш у пошуку гугля фразу "вебкамери потрібного міста онлайн" і що ми бачимо? А те і бачимо.

І тут виникає просте питання: а що з цим робити? Можливо під час військового стану такі камери мають бути офлайн? Або хоча б під час повітряної атаки?

• +1 2
Опубліковано
6 minutes ago, Electronshik said:

Є курвки без мозгів, взагалі не розуміють що в країні війна, поки їх не торкнеться напряму. Якщо її нагнуть як треба, то вже буде добре, може дійде, хоча думаю що буде як у тому анекдоті "а нас за шо?"

Але є ще один цікавий момент.

Набираєш у пошуку гугля фразу "вебкамери потрібного міста онлайн" і що ми бачимо? А те і бачимо.

І тут виникає просте питання: а що з цим робити? Можливо під час військового стану такі камери мають бути офлайн? Або хоча б під час повітряної атаки?

та ніби камери вимкнені чи ні?

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 hour ago, Bliksss said:

Я з тобою тут погоджусь, бо буде ПЕРЕМОГА України - будуть вибори, і я так "вангую" - за "Гетьмана" може бути більшість...ну вміє людина пристроїтись...;)

А зараз новий наратив, віримо в ЗСУ чи донатимо ЗСУ. А ЗСУ це хто? Кого на вулиці впіймають? Де мотиваційна кампанія по на бору в ЗСУ?

Опубліковано
6 minutes ago, alexvvv said:

та ніби камери вимкнені чи ні?

не всі, хз як..."державні" - ніби і вимкнені, що заважає побачити що там в пабі робиться? не у вісіх, але...

Опубліковано (змінено)
12 minutes ago, alexvvv said:

Де мотиваційна кампанія по на бору в ЗСУ?

цікаво, чим ти з "цих з відео" - зможеш мотивувати?

P.S. "Через день" - спостерігаю як поліцейські - привозять "археологів" (фотографують і т.п.), сумно, бо і дівчата по хз 14-16 (мож більше) років бувають... Не стверджую що саме по цій причині, але - так мені здається.

Опубліковано
9 minutes ago, Bliksss said:

цікаво, чим ти з "цих з відео" - зможеш мотивувати?

я не знаю, але треба щось робити, бо не можуть одні 24/7 воювати як раби, а інші чілити в тилу 

Опубліковано
28 minutes ago, alexvvv said:

@t0rikаднімів, що стрімлять онлайн -  на нари 

та  ніхто особливо і не стрімить.. а от камер відеоспостереження, у яких порти в інтернет прокинуті, а пароль по дефоулту ніхто не міняв, або поставив admin123 - дохріна

Кілька років тому бавився - сканується діапазон ір-шок провайдера на відкритий стандартний порт відеопотоку виробника якихось камер відеоспостереження, находяться вони і далі пробується заходити на admin-admin. якийсь процент з того таки й пустить, і маєш змогу дивитися в чужі камери

• Дякую! 1
  • Cумний 1
Опубліковано
23 minutes ago, vampirich said:

а пароль по дефоулту ніхто не міняв, або поставив admin123

нащо ти зайспойлерив мій дефолтний пароль?

• Ха-ха 2
Опубліковано
1 hour ago, alexvvv said:

А зараз новий наратив, віримо в ЗСУ чи донатимо ЗСУ. А ЗСУ це хто? Кого на вулиці впіймають? Де мотиваційна кампанія по на бору в ЗСУ?

1 вона є, * Гвардія наступу * і т.д. плюс окремі підрозділи окремо до себе зазивають. Раз ти цього не бачиш, значить в не зовсім правильних джерелах інформації знаходишся

2 вибач, але особисто я наразі вважаю не зовсім розумними (перед цим написав інше слово і стер) тих , кому ще досі потрібна мотиваційна кампанія по набору в ЗСУ

• Дякую! 1
  • +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...