Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, case_l сказано:

@Nokian причому тут лукашенко? це дуже жирна кацапська ціль, вони без неї будуть сліпі

Не так сліпі , як велика повітряна операція буде не так успішна як з ним. 

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
3 годин тому, Oli сказано:

@Alex S коли вже це все закінчиться?

Ну от сам скажи зараз як сам собі- заморозка війни в тих окупаційних територіях ,як зараз ,тебе влаштує? Я до всіх звертаюся. Тобто весь світ в принципі за нас, хуйло скоро здохне, там може початися ( як кацапи люблять казати ) врємя смути…. Можна відновитися і відносно невеликими потугами вийти на кордони 14 го року. Влаштує тебе такий варіант?? До всіх звертаюся.

• +1 2
Опубліковано
7 годин тому, Профессиона́л сказано:

В свій час я не в одного буйки забирав і до дерев скотчом на ніч замотував...

не раз чув від брата - що є такі, що і 100К по 5 раз забирали, покуй - знаходять далі,

з власного досвіду він каже (розказував коли на 10 днів приїзджав) - що і в нього такі попадались, вдавалось замінити, пиздити - немає сенсу.

Опубліковано
1 хвилина тому, Alex S сказано:

Ну от сам скажи зараз як сам собі- заморозка війни в тих окупаційних територіях ,як зараз ,тебе влаштує? Я до всіх звертаюся. Тобто весь світ в принципі за нас, хуйло скоро здохне, там може початися ( як кацапи люблять казати ) врємя смути…. Можна відновитися і відносно невеликими потугами вийти на кордони 14 го року. Влаштує тебе такий варіант?? До всіх звертаюся.

окуповані території - це плацдарм для подальшої атаки України і місце де вони вирощують зомбі-армію із манкуртів 

• +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, case_l сказано:

окуповані території - це плацдарм для подальшої атаки України і місце де вони вирощують зомбі-армію із манкуртів 

Тобто воювати далі? Йти в великомасштабний наступ? Любою ціною в плані людських життів? Правильно?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, case_l сказано:

не погоджусь, більшість з тих хто кричав - "роіся пріхаді", ну аж ніяк не думали - що їх потім будуть гнати на убой. Думали - будуть так і жити, а рашка (їбать - "втарая армія міра") буде воювати замість них )) 

Змінено користувачем Bliksss
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, Alex S сказано:

Тобто воювати далі? Йти в великомасштабний наступ? Любою ціною в плані людських життів? Правильно?

не любою, а розумно воювати, високоточною зброєю, санкціями, політично їх давити, в нас та сама ситуація що й в Ізраїлю  

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
56 хвилин тому, Alex S сказано:

Коли ти з своїми в Пафос переїдеш. Може і на ПМЖ.

Бригаду

• +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, case_l сказано:

не любою, а розумно воювати, високоточною зброєю, санкціями, політично їх давити, в нас та сама ситуація що й в Ізраїлю  

Трохи не така.

Ізраїль то прихопив ще й чужі землі

А наші в окупації.

Ну і росія трохи інший суперник, ніж бедуїни.

Опубліковано
37 хвилин тому, Alex S сказано:

хуйло скоро здохне

Там є кому замінити його.

напевно більше  80% росіян за цю війну, тобто які підуть і будуть тримати як мінімум автомат.

Опубліковано
1 хвилина тому, Nokian сказано:

І я про теж, ніби все мають можна ні від кого не залежати, але вже пізно

• +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Oli сказано:

І я про теж, ніби все мають можна ні від кого не залежати, але вже пізно

мізків немає 

Опубліковано
6 хвилин тому, Nokian сказано:

бедуїни вже не ті, іран скоро буде мати ядерну зброю 

Опубліковано
14 хвилин тому, Oli сказано:

Там є кому замінити його.

напевно більше  80% росіян за цю війну, тобто які підуть і будуть тримати як мінімум автомат.

Якраз немає. Там повна узурпація влади. На всіх щабелях. І тримають автомат в більшості з-за страху перед слідчими військової прокуратури. І чим далі тим більше бояться і ненавидять владу. Помниш відео з мобіком, такий нетиповий мобік, розміром з товстого Кличка. Він хамив і штовхнув на полігоні якогось шакала ?? Вісім років вирок суду. Вже заїхав на дачу.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
22 хвилин тому, Oli сказано:

напевно більше  80% росіян за цю війну

ясєн х*й, але - поки їх не стосується, для прикладу, ходили "блогери" запитували чи підтримують, відповідь - "ну, да, а как же?", а на запитання - якого ви ще тут - "у нас же армія, я - налогі плачу". Ось і все, їм "розказали про втарую армію міра", про аналагов нєт, і тепер, піпл питає - а де воно це все є? 

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
4 хвилин тому, case_l сказано:

а міг би в окопі здохнути 

А міг би бути легко пораненим, а міг би ящики з бк в тилу з штабеля на машини перекладати , а міг би з першими морозами почати умисно сцяти в штани почати і по анурезу косити і списатися…. Багато що міг би . Тільки на 8 років нари коцає і баланду хаває. А інші думають і думають про написане вище. Що може бути. 

• +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, Alex S сказано:

Якраз немає. Там повна узурпація влади. На всіх щабелях. І тримають автомат в більшості з-за страху перед слідчими військової прокуратури. І чим далі тим більше бояться і ненавидять владу. Помниш відео з мобіком, такий нетиповий мобік, розміром з товстого Кличка. Він хамив і штовхнув на полігоні якогось шакала ?? Вісім років вирок суду. Вже заїхав на дачу.

Хм...  Цікаво що далі буде робити Пригожин? Думаю зброї вже десь собі наховав.

Да, пам'ятаю. Толково говорив, напевно якийсь бізнес мав подумалось

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Oli сказано:

Хм...  Цікаво що далі буде робити Пригожин? Думаю зброї вже десь собі наховав.

Да, пам'ятаю. Толково говорив, напевно якийсь бізнес мав подумалось

Та нема там приємника . Шестьорки. Пріхожин? Хто це? Пітушиний цар ,не більше. Олігархат, який буде своїх ляльок тикати на трон і сратися між собою. 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, Oli сказано:

Цікаво що далі буде робити Пригожин? Думаю зброї вже десь собі наховав.

я про це і казав, кілька сторінок назад... І це - логічно, зробив "відімость" що типу - щось роблять, типу - "воюють", а насправді - пиздить зброю, прігожина на зоні - х*й би хто послухав, а хто дав добро? той - кого закрили 8 років тому, і він обіцяв - повернутись і покінчити з мєнтами і олігархами))) 

• Дякую! 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...