Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
20 часов назад, Black сказал:

На початку озвучена версія авіанальотів

дав би бог, щоб абрамси приїхали, але нажаль, Яковина тоже піздабол, в основному. Хоча б та ж артилерія, про яку він пиздить на початку ролика (бо далі вже не дивився), проблеми проблемами, зараз звичайно не десяти двадцяти кратна перевага у кацапів, як було на початку війни, але двох трьох кратна перевага зберігаєтся, судячи з того, що черпаю з телеграм каналів. Той же МАДЯР, що щодня віщає з Бахмуту, ще на вулиці жодного ролику в тишині не записав, весь час звучить гуркіт від обстрілів, коли більше, коли меньше, але кацапи там артою, градами, мінометами, луплять ПОСТІЙНО. Якийсь професійний військовий, типу Маркуса, скаже щось більш меньш відповідне дійсності, щоб до тями упоротих привести, то вискакують зразу Нокіани й починають верещати - зрада, зато як Жданови, Яковини сцять в вуха, що в кацапії вже пізда, практично завтра розвалятся, о, це заїбісь, це любо слухати. Але що поробиш, піздаболи, і не тільки, тянутся до піздаболів (( 

• Подобається 1
  • +1 4
Опубліковано

далеко йти не треба  https://t.me/kolyakiller/433  

ЗІ саме головне, я це пишу не для того, щоб когось настрахати і т.д. і т.п., це я до того, що нєхуй розслаблятись й треба надалі допомагати нашим воїнам хто чим може, а не піздане якась Яковина, що у русні з снарядами проблема, ну і всьо, можна не донатити, а жити, ніби нічого не відбуваєтся

Опубліковано

Кругом одні піздаболи,один Маніяк ДАртанян.

Точніше Портос..

Бавовніє неприступною скелею серед моря чи то зрадойобів, чи то любопереможців..

Правда завжди одна.

Опубліковано
9 минут назад, Nokian сказал:

Кругом одні піздаболи,один Маніяк ДАртанян

та хуй ти вгадав, хоча твоя реакція передбачувана, хлюпатись в інформаційному лайні, а коли тобі на це вказують, реагувати - сам дурак

10 минут назад, Nokian сказал:

Бавовніє неприступною скелею серед моря чи то зрадойобів, чи то любопереможців..

шо висрав то висрав))) як надуркував, мабуть зразу побіг в дзеркало дивитись, який в тебе мужній і мудрий вираз обличчя :0016:

11 минут назад, Nokian сказал:

Правда завжди одна

так да, але ж вона тобі нахєр не потрібна 

• Ха-ха 1
Опубліковано

Всі кругом хлюпаються  в інформаційному лайні а лише особливо просвітлені Маркусом та Мадяром мають право вказувати іншим,в яку правду вірити .

Поїзд стій,раз-два.

• Cумний 1
Опубліковано
1 минуту назад, Nokian сказал:

Всі кругом хлюпаються  в інформаційному лайні а лише особливо просвітлені Маркусом та Мадяром мають право вказувати іншим,в яку правду вірити .

Поїзд стій,раз-два.

та чмакай чмакай, на здоровья ))

Опубліковано

може хто пам'ятає, на початку 2000-х,  чувакі з ГПЗ та 33-го завжди пиздилися на всіх тусах в парку, діскарях, комп. клубах, на місцевих змаганнях з кікбоксингу на всі 100% викладувались... І так сталося, що почав зустрічатись з дівкою, яка жила в гуртожитку в "чужому" районі. Мене десяткі моїх чуваків відмовляли від нічних провожань в той район. Але молодий пісюн заставляв ходити і приходилось по-ночі вертатися назад. ))) Спочатку піздюлєй вигрібав конкретно, але стабільно двом-трьом встигав навішать... з часом ситуація повторювалась, але чувакі вже акуратніше бикували, почали за свій одяг і пику переживати, слова підбирати... А через кілька тижнів кількість бажаючих "стопорнути" наблизилась до нуля, бо вже знали, що полюбасіку комусь з них прилетить))) Як мене помічали, зразу тупо відвертали голови, типу "не замічають" і не лише на свому районі, а й кругом в Луцьку. ))  Якби я тоді дав задню, то по-перше дружину мав би іншу ))), по-друге ті чувакі всерівно дойобувались би, тільки в інший час, в іншому місці та й, певно, не тільки до мене... 

Ну так вот, рашці треба вішати стільки піздюлєй, скільки зможемо, бо інакше вона не заспокоється!

• Ха-ха 1
  • +1 6
Опубліковано
1 година тому, Профессиона́л сказано:

яка жила в гуртожитку

ЦПХ? :D 

я в свій час тоже по балконах полазив. з четвертого поверху. бо на третьому і нижче грати були, а на прохідній черговий не впускав і невипускав після 22.00

• Ха-ха 1
Опубліковано

та першим кроком нормалізації відносин між рашкою і цивілізованим світом для нової влади рашки стане передача Гіркіна Нідерландам. Тому він явно проти падіння путінського режиму і все прекрасно розуміє

Опубліковано
On 17.02.2023 at 14:51, Black сказано:

ось так і підготувались х-во. і тому зараз готуються вдруге.

нормально вони готувались, мітки для ракет майже на кожен будинок ставили

Опубліковано
59 хвилин тому, case_l сказано:

нормально вони готувались, мітки для ракет майже на кожен будинок ставили

Ти дійсно віриш в ці мітки? 

Чого тільки в місті не скидали, то лічильник на будинку блимає, то підсвітка розсади у вікнах... Відволікання поліції та інших!!!

• +1 3
Опубліковано
22 часа назад, Профессиона́л сказал:

може хто пам'ятає, на початку 2000-х,  чувакі з ГПЗ та 33-го завжди пиздилися на всіх тусах в парку, діскарях, комп. клубах, на місцевих змаганнях з кікбоксингу на всі 100% викладувались... І так сталося, що почав зустрічатись з дівкою, яка жила в гуртожитку в "чужому" районі. Мене десяткі моїх чуваків відмовляли від нічних провожань в той район. Але молодий пісюн заставляв ходити і приходилось по-ночі вертатися назад. ))) Спочатку піздюлєй вигрібав конкретно, але стабільно двом-трьом встигав навішать... з часом ситуація повторювалась, але чувакі вже акуратніше бикували, почали за свій одяг і пику переживати, слова підбирати... А через кілька тижнів кількість бажаючих "стопорнути" наблизилась до нуля, бо вже знали, що полюбасіку комусь з них прилетить))) Як мене помічали, зразу тупо відвертали голови, типу "не замічають" і не лише на свому районі, а й кругом в Луцьку. ))  Якби я тоді дав задню, то по-перше дружину мав би іншу ))), по-друге ті чувакі всерівно дойобувались би, тільки в інший час, в іншому місці та й, певно, не тільки до мене... 

Ну так вот, рашці треба вішати стільки піздюлєй, скільки зможемо, бо інакше вона не заспокоється!

Так є, коли всі думають що слабак проти всіх, але комусь може табуреткою чи чимось підручним розбити башку бо ібо нєфік наїзжати, то такого обходять стороною навіть самі борзі каратекі.

Опубліковано
4 часа назад, Профессиона́л сказал:

та першим кроком нормалізації відносин між рашкою і цивілізованим світом для нової влади рашки стане передача Гіркіна Нідерландам. Тому він явно проти падіння путінського режиму і все прекрасно розуміє

В мішку, щоб нічого не розказав.

• Ха-ха 1
Опубліковано
13 хвилин тому, romanc сказано:

В мішку, щоб нічого не розказав.

та й так аж занадто дивно що він ще живий-здоровий. Навіть в інфопростір пускають...Логічною малаб бути доля любителів шпілів - Петрова та Баширова

Опубліковано
47 хвилин тому, Профессиона́л сказано:

та й так аж занадто дивно що він ще живий-здоровий. Навіть в інфопростір пускають...Логічною малаб бути доля любителів шпілів - Петрова та Баширова

Думаю Гіркін відіграє таку саму роль ,як бувший ,,керівник ,, протестів проти Лукашенко в 2020..

Тобто він начебто проти Путіна ,в результаті до нього сходяться та засвічуються  справжні противники Путіна з правого та ультраправого спектру..

Таким чином виявляються ідейні ,активні ,радикальні, а отже найбільш небезпечні противники режиму.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 18.02.2023 at 19:31, MANJAK11 сказано:

сцять в вуха, що в кацапії вже пізда, практично завтра розвалятся, о, це заїбісь, це любо слухати

Так це всю війну роблять так, 2-3 недели, місяць, до літа, до осені, до Нового року звільнимо Крим, то зимою замерзне буде контрнаступ, то в березні, то в травні-червні. Але треба реально дивитись на речі - літаки і ракети дадуть лише восени, тобто до кінця року війна ще буде точно. Зараз до квітна дають лише 50 танків. А реально війна може бути і 5 і 10 років ще. Це все трусять, щоб люди не виїжджали, хто захоче жити в країні де війна буде роками, якщо 100 км і ти в Європі, де за той час можна облаштувати своє життя і жити не гірше. Пропаганда працює з обох боків. І не забуваємо, в той же час вже більше як півроку говорять готуйтеся - підете усі. 

Змінено користувачем Black
  • +1 2
Опубліковано
23 хвилин тому, Black сказано:

Пропаганда працює з обох боків. І не забуваємо, в той же час вже більше як півроку говорять готуйтеся - підете усі. 

Не бачу з нашої сторони мотиваційної кампанії по вступу в ЗСУ

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

Не бачу з нашої сторони мотиваційної кампанії по вступу в ЗСУ

як на твою думку вона має проходити? 

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...