Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 хвилин тому, Bliksss сказано:

Там - деякі дибіли, на повному серйозі "увєровалі" - що Херсон -няш, і навіть родини попривозили та ремонти робили (звісно - у віджатих квартирах);) Феєріческіє долбодятли

Цікаво чи є межа їх дибілізму. 

Ну це ж край вже мав би бути. Та я навіть не можу повірити, що це правда.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, volks сказано:

Ну це ж край вже мав би бути. Та я навіть не можу повірити, що це правда.

я ж кажу - реальна людина там мешкає (розказувала про це все), вирватись не могла - бо дітей могли б забрати, зараз - чекає (як і всі) на наші війська щоб сюди приїхати

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, volks сказано:

Та я навіть не можу повірити, що це правда.

часом, просто по приколу, точніше - щоб оцінити рівень деградації москалів - читаю їхні новини та тб поглядую,  на кілька хвилин мене вистачає, петросян - відпочиває в порівнянні з боброїдкою та соловйом.

Опубліковано

якщо це не фейк

https://glavred.net/ukraine/putinu-cherez-posrednika-predlozhili-mir-s-ukrainoy-smi-nazvali-8-punktov-dogovora-10424747.html

умови "мирної угоди":

• "Росія виводить війська з окупованих територій та дає можливість ЗСУ вийти до державного кордону;
  • Крим виноситься за дужки на сім років;
  • Росія отримує гарантії не вступу України до НАТО впродовж семи років;
  • Крим - демілітаризована зона повністю (лише стрілецька зброя) ;
  • Чорноморський флот ВМФ Росії залишає Крим;
  • Сухопутний кордон Росії та Республіки Білорусь з Україною - демілітаризована зона 100 км (від російських важких озброєнь);
  • Гарантії взаємного не нападу готові зафіксувати і контролювати шість країн;
  • Придністров'я переходить під контроль Молдови.

"Сьогодні та найближчі кілька днів Путін буде обговорювати пропозицію. Ми, з надією ставимося до можливості завершення конфлікту в Україні шляхом укладення миру між сторонами, тому не даємо детальну інформацію, не вказуємо країни і не визначаємо дійових осіб"

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

якщо це не фейк

слабо віриться, але, якби так - можна було б спокійно жити... Узьким вірити -себе не поважати;)

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
5 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

якщо це не фейк

https://glavred.net/ukraine/putinu-cherez-posrednika-predlozhili-mir-s-ukrainoy-smi-nazvali-8-punktov-dogovora-10424747.html

умови "мирної угоди":

• "Росія виводить війська з окупованих територій та дає можливість ЗСУ вийти до державного кордону;
  • Крим виноситься за дужки на сім років;
  • Росія отримує гарантії не вступу України до НАТО впродовж семи років;
  • Крим - демілітаризована зона повністю (лише стрілецька зброя) ;
  • Чорноморський флот ВМФ Росії залишає Крим;
  • Сухопутний кордон Росії та Республіки Білорусь з Україною - демілітаризована зона 100 км (від російських важких озброєнь);
  • Гарантії взаємного не нападу готові зафіксувати і контролювати шість країн;
  • Придністров'я переходить під контроль Молдови.

"Сьогодні та найближчі кілька днів Путін буде обговорювати пропозицію. Ми, з надією ставимося до можливості завершення конфлікту в Україні шляхом укладення миру між сторонами, тому не даємо детальну інформацію, не вказуємо країни і не визначаємо дійових осіб"

Може бути цілком реалістично, але точно не з хуйлом, надіюсь його придушили в кремлі після здачі Херсону 

Опубліковано

це  самий найкращий варіант, але будуть торги. Придністров'я самі не хочуть нікуди, їм і так добре

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)
21 хвилин тому, Yurez сказано:

це  самий найкращий варіант, але будуть торги.

та не буде ніяких торгів, це - фейк, самий звичайний

який сенс Україні - торгуватись? ми - в себе вдома... утилізація чмобіків - йде за планом.

P.S. Щось "чув", що раніше рашці пропонували  "Крим в оренду", ну, то треба було рашці погоджуватись, а так - про*бал, значит - про*бал

• +1 2
Опубліковано

Та мені якась дуже дивна навіть та "здача" Херсона, який ще толком ніфіга і не зданий. То що вже казати за такі умови мирного договору. Не вірю ! Не настільки ж у них програшні позиції на фронтах щоб хуйло дало задню. Сил, а головне коштів, вести подібну війну їм ще на довго вистачить. Людей йому своїх шкода ? Ні ! Ну немає 10-кратної переваги в техніці, як раніше, ну що ж, значить атакувати не будуть, а окопаються і будуть пострілюваии періодично куда-небудь. Гроші на війну йому шкода ? Ні ! Заробляти на енергоресурсах продовжує ? Так ! То в якому місці він загнаний в кут ? Ще й друзів он знайшов собі з ракетами.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, SergLutsk сказано:

Та мені якась дуже дивна навіть та "здача" Херсона, який ще толком ніфіга і не зданий.

вже зданий повністю, не могли утримувати, тому вийшли, як і з Зміїним, Ізюмом і тд.

Опубліковано
6 хвилин тому, alexvvv сказано:

вже зданий повністю, не могли утримувати, тому вийшли, як і з Зміїним, Ізюмом і тд.

То як так, ще вчора бої точились на правому березі, вони що всі 10 чи 20 тисяч за ніч могли вивести ? :wacko:

Опубліковано
1 хвилина тому, SergLutsk сказано:

То як так, ще вчора бої точились на правому березі, вони що всі 10 чи 20 тисяч за ніч могли вивести ? :wacko:

готувались до відходу, мінували все

Опубліковано (змінено)
16 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Сил, а головне коштів, вести подібну війну їм ще на довго вистачить.

про кошти - можна посперечатись ;) чмобіки - з депресивних регіонів, пообіцяли їм - по 3К+ баксів, воно в житті таких грошей не тримало в руках. Але, путлєр - зробив "ход коньом". Тобто, регіони - самі повинні знайти ці гроші. Вніманіє - вопрос, як знайти, якщо там - ніфіга немає?
"Воровать - нічего не нужно, всё - украдено до вас" :0144:

• +1 1
Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

про кошти - можна посперечатись ;) чмобіки - з депресивних регіонів, пообіцяли їм - по 3К+ баксів, воно в житті таких грошей не тримало в руках.

Ну доля чмобіків і їх виплат нас абсолютно не цікавить. А от що нас має турбувати і цікавити: що гроші на паливо для танків і літаків вони знайдуть, що гроші на ракети і шахіди вони знайдуть, що боєприпаси вони знайдуть. А от зп бурят нас ніяким боком не цікавить.

Опубліковано
32 хвилин тому, Bliksss сказано:

та не буде ніяких торгів, це - фейк, самий звичайний

який сенс Україні - торгуватись? ми - в себе вдома... утилізація чмобіків - йде за планом.

P.S. Щось "чув", що раніше рашці пропонували  "Крим в оренду", ну, то треба було рашці погоджуватись, а так - про*бал, значит - про*бал

чмобіки х*р з ними, наших шкода, і якщо памятаєш то на початку війни ми хотіли на межі 24лютого, тут вже більш конкретно на межі кордонів...

в принципі телеграм канал що це розповсюдив не  був якби ніколи фейковим.

Опубліковано
1 хвилина тому, Vikvik Mawr сказано:

тут вже більш конкретно на межі кордонів...

в принципі телеграм канал що це розповсюдив не  був якби ніколи фейковим.

я - тільки за

Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну доля чмобіків і їх виплат нас абсолютно не цікавить.

та на це - абсолютно пох, поглянь з іншої сторони, вони пішли воювати - з корисливою метою;) не буде бабла - будуть в рашки проблеми, а проблеми - будуть, бо на таку кількість чмобіків - бабла не вистачить при тих розкладах, про які я вище написав.

• Подобається 1
Опубліковано

Крим без флоту через 7років сам вернеться і без води, через 7років підготуємося і вступимо спокійно в НАТО, придністровя хай саме за себе думає, але після перемоги думаю і Молдова заворушиться. Кордон і ПРО укріпимо.

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...