Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, Black сказано:

СБУ довгий час була філією ФСБ. Ющенка травили на дачі сбушника Сацюка, який з поваром виїхав в Росію.

даремно отруту змарнували

• Ха-ха 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Black сказано:

СБУ довгий час була філією ФСБ. Ющенка травили на дачі сбушника Сацюка, який з поваром виїхав в Росію.

якщо чесно, то мене - більше Чорновіл цікавить....

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
Опубліковано
52 хвилин тому, Bliksss сказано:

Я - возив з собою пару пляшок, або "Поліської", або просто ""Хортицю", і 1-2 кг просоленого сала;) аж бігом це випивалось і з'їдалось, навіть - ті що "на одних авокадо сидять"

На так до 14 року кацапи ящиками горіляку з харківських супермаркетів совали.

• Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, volks сказано:

Я - брав "з собою", в межах дозволеного, і ті з ким це "вживав" (горілку пив та сало їв) - давно вже чухнули з рашки;)

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

Я - брав "з собою", в межах дозволеного, і ті з ким це "вживав" (горілку пив та сало їв) - давно вже чухнули з рашки;)

думаєш в їхній вотці зомбі-вірус є? 

• Ха-ха 1
Опубліковано
8 хвилин тому, volks сказано:

Я - в Харкові навчався, і знаю про що мова;) Вони (рузькі) ще й молочку з Куп'янська совали, бо своєї - голяк;)

Опубліковано
14 хвилин тому, Bliksss сказано:

якщо чесно, то мене - більше Чорновіл цікавить....

А що до того не була? Яка різниця хто влаштував ДТП - ФСБ чи СБУ по вказівці ФСБ. Влада це замовчує вже 20 років.

Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Black сказано:

Влада це замовчує вже 20 років.

більше ніж 20...і ніхто не сказав, і не скаже...

P.S. А з кого питати? Знайшли, посадили, відсидів і вийшов... ось вся логіка нашого правосуддя - знайти винуватого

Опубліковано (змінено)

Бо не створили спецслужбу відразу нову і не пересадили усіх винних і не відкрили архіви. Ми були маріонеточною країною до 2014 року, була спроба змінити все в 2004, але прогнулись.

Ще питання по Скрябіну, скоріш за все як і з Івасюком розібрались. Як і з Музичком. Прибирали лідерів-українців.

Змінено користувачем Black
Опубліковано (змінено)
11 хвилин тому, Black сказано:

Бо не створили спецслужбу

Яку? Ну є - СБУ (яка, не раз вже доказала що має право на існування), є - НАБУ, є - ще хз скільки тих спецслужб - ще одну?

Архіви - ніхто не відкриє, жоден президент ;) Не все треба знати, а дещо - взагалі не треба, як кажуть - "в інтересах держави"

Опубліковано (змінено)
23 хвилин тому, Black сказано:

Ще питання по Скрябіну

ти - правий, аналогічна схема, "наводить - на певні роздуми"...Ну, це як з вбивством "Кеннеді", знайшли "винного", а що і як - досі не відомо. Комусь - відомо, але - ніхто і нікому не скаже.

Опубліковано
56 хвилин тому, Bliksss сказано:

Яку? Ну є - СБУ (яка, не раз вже доказала що має право на існування), є - НАБУ, є - ще хз скільки тих спецслужб - ще одну?

Архіви - ніхто не відкриє, жоден президент ;) Не все треба знати, а дещо - взагалі не треба, як кажуть - "в інтересах держави"

Створення нової, а не перейменування КДБ в СБУ

Опубліковано (змінено)
20 хвилин тому, jurgen007 сказано:

А чого так цікавить? Он на синка подивись

Його батько - зовсім інші погляди мав

P.S. До речі - особисто був знайомий з В'ячеславом Максимовичем, Я - цікавився політикою, в молодості, в - юності

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Black сказано:

Створення нової, а не перейменування КДБ в СБУ

хз що ти мав на увазі, на разі, СБУ - довела свою дієздатність

P.S. Якщо мав на увазі  - "часи овоща", то - там без питань, але - залишились люди, які працюють?

і нормально працюють - результати ж видно? не всі ж продажні?

Опубліковано

Загроза з Білорусі: ЗС РФ можуть спробувати взяти під вогневий контроль Рівненську АЕС, – Чмут

"Це [можливо] спроба захоплення Рівненської АЕС або хоча б тримати її під вогневим контролем. Це ускладнення логістики й ускладнення загалом життєдіяльності, а це економіка країни", –– зокрема, сказав військовий експерт.

Він упевнений, що наступ із боку Білорусі ніяк не залежить від ситуації з Херсоном, тож окупанти можуть атакувати буквально будь-якої миті.

https://focus.ua/uk/voennye-novosti/536603-ugroza-iz-belarusi-vs-rf-mogut-popytatsya-vzyat-pod-ognevoy-kontrol-rovenskuyu-aes-chmut

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, case_l сказано:

"Це [можливо] спроба захоплення Рівненської АЕС або хоча б тримати її під вогневим контролем.

буде - адекватна відповідь:mdr: думаю - по території Білорусі, нєх*й робити вигляд - що вони не на війні

наші - розх*ярять 2-3 аеродроми поряд з кордоном - буде сенс білорусам задуматись

• +1 1
Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, case_l сказано:

"Це [можливо] спроба захоплення Рівненської АЕС або хоча б тримати її під вогневим контролем

що заважає зараз це зробити? навіть кордон не доведеться переходити....

де вони беруть тих "ікспердів"?

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

що заважає зараз це зробити? навіть кордон не доведеться переходити? 

де вони беруть тих "ікспердів"?

це Чмут казав, він експерт 

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, case_l сказано:

315124359_3386106048302325_3902414196743553865_n (1).jpg

нормалды, всіх - влаштує, ну - мож рашку і ні, але кого ї***т?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...