Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 минут назад, alexvvv сказал:

Вони і зараз бомблять міста авіацією на Донбасі

Там є відмазка що це на лінії зіткнення і бамбят баєвікоф каториє прікриваютса мірним насєлєниєм.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
4 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Одна пролетает более 600 миль, а другая — около 160 миль. Мы им не давали тех, которые идут на 600 миль (965 км), потому что я не хочу, чтобы они начали бомбить российскую территорию", – сказал Байден на пресс-конференции по итогам выборов Конгресса.

Про що я і казав вище, можемо - "в'їбать", больно і туди - куди треба. Наприклад, якщо блекаут надумають нам зробити ;)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Мы им не давали тех, которые идут на 600 миль (965 км)

таки трохи неправильне рішення, ядерну зброю - забрали? а засоби для оборони?

рашку, це й факт, якщо б дали - ну дуже втихомирив)) це блін з Києва по мацквабаду))

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
2 минуты назад, Bliksss сказал:

таки трохи неправильне рішення, ядерну зброю - забрали? а засоби для оборони?

Поки так.

Думаю і такі дадуть. Спочатку крім джавелінів нічого не хотіли давати.

За 8 місяців номенклатура дууууже розширилась.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
Щойно, WebTraveller сказано:

Та й ходять чутки, що й наш оборонпром вже проснувся, і роблять ракети такої ж дальності,  до 1000 км

чув, до кінця року - безпілотник, дальність 1000 і 50кг.

Опубліковано
6 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Та й ходять чутки, що й наш оборонпром вже проснувся, і роблять ракети такої ж дальності,  до 1000 км

Тихо :D Бо москалі в масквє курити кинуть і нас звинуватять :D

• Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Бо москалі в масквє курити кинуть і нас звинуватять 

а вчому - вони ще нас не звинуватили? 

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, WebTraveller сказано:

грубо кажучи, якщо у нептун залити більше пального, то ракета далі полетить 

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

а вчому вони ще нас не звинуватили? 

А хіба тобі не пох? Хто їх зараз слухає. Мені особисто насрати на їх думку, їбашити всіх без винятку, хто пересік нашу границю, ну і тих хто хотів "руській мір" 

• Дякую! 2
  • +1 2
Опубліковано
3 годин тому, sasha2008lk сказано:

Чмобікі приїхали, кажуть наші їх цілими ротами кладуть, але сука їх не меншає чогось, ну колись то закінчиться 

саме цікаве почнеться, коли чмобіки зрозуміють, що їх кинули із виплатами 

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, alexvvv сказано:

саме цікаве почнеться, коли чмобіки зрозуміють, що їх кинули із виплатами 

Та ні, навряд. Їм не важливо виплати, не розумію їхньої мотивації :blink: Може тому що я українець 

Змінено користувачем sasha2008lk
Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

А хіба тобі не пох?

взагалі - пох, як було раніше, так і зараз. Я - просто "дивуюсь" - що з цими дибілоїдами, хтось - ризикує мати справу

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

взагі - пох, як було раніше, так і зараз. Я - просто "дивуюсь" - що з цими дибілоїдами, хтось - ризикує мати справу

Ну ресурси в них є, не маленькі. Якби не імперські амбіції, то можна було б з ними нормально співіснувати, торгувати, але вже такого не буде 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

а ні, навряд. Їм не важливо виплати, не розумію їхньої мотивації 

Ти бачив з якої "жопи міра" - набирають? і обіцяють по 3К баксів на місяць?

• +1 2
Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

то можна було б з ними нормально співіснувати, торгувати, але вже такого не буде 

і не буде, вони - самі це все почали, я - не про війну, а про - розпад рашки. Штати - не хочуть цього варіанту, Китай - дофіга собі загребе, Японія - не буде стояти осторонь, а те що залишиться - на*уй нікому не потрібне, а "кормити" - доведеться, комусь...

Опубліковано
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

і не буде, вони - самі це все почали, я - не про війну, а про - розпад рашки. Штати - не хочуть цього варіанту, Китай - дофіга собі загребе, Японія - не буде стояти осторонь, а те що залишиться - на*уй нікому не потрібне, а "кормити" - доведеться, комусь...

Ну так і є, розпад рашки, це куча ЯЗ в різних недореспубліках. І так мавпи з ядерною гранатою, а так щось прогнозувати ще гірше буде 

Опубліковано
Щойно, sasha2008lk сказано:

Ну так і є, розпад рашки, це куча ЯЗ в різних недореспубліках. І так мавпи з ядерною гранатою, а так щось прогнозувати ще гірше буде 

ядерні боєголовки зберігається в кількох сховищах, не думаю що воно хаотично може дістатись якимось республікам

Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, Bliksss сказано:

Ти бачив з якої "жопи міра" - набирають? і обіцяють по 3К баксів на місяць?

полонений орк розказував, що на зп приблизно 25к рублів утримував сім'ю і винаймав житло, тому бабло для них має значення

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано

На заході бояться розпад ерефії, бо постане у повний зріст контроль над ядерною зброєю. 

І особливо якщо ці куски почнуть між собою війну, типу громадянської, яка була після більшовицького перевороту.

• +1 2
Опубліковано

3 хвилин тому, alexvvv сказано:

полонений орr розказував, що на зп приблизно 25к рублів утримував сім'ю і винаймав житло

в "жопі рузького міра" - цілком можливо, в мацквабаді чи хоча б  в якомусь курську чи бєлгороді - х*й там на шаурму б вистачило

• +1 1
Опубліковано (змінено)
42 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Ну ресурси в них є, не маленькі.

Нафта, газ? Так це не питання, точніше - питання часу, всі вже побачили що треба на альтернативні джерела переходити. "Німцям" - взагалі пох, наставлять вітряків та сонячних панелей, бізнес - інакше працює, це в нас - банк "хоче" 50 %, там і 5-7  буде норм ;) ще й задофіга, а це - робочі місця, монтажник сонячних панелей в Німців (знайомий) -3К+ має без питань.

P.S. Морські ресурси - так і риби вже немає, в такій кількості.

P.S.S. Рузькі ліс - продають, сотнями гектарів вирублюють

Опубліковано
21 хвилин тому, Electronshik сказано:

На заході бояться розпад ерефії, бо постане у повний зріст контроль над ядерною зброєю. 

десь читав, що "хочуть" домовитись про повне ядерне роззброєння, навіть США та Китай погоджуються, тільки Індія з Пакистаном вийожуються, ну і рашка

Опубліковано (змінено)
44 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Ну так і є, розпад рашки, це куча ЯЗ в різних недореспубліках.

Україні, після розпаду "союзу" - прогнозували розпад на всілякі днр/лнр, тому - америкоси і "забрали" в нас ЯЗ, а рашка - видурила літаки і все що залишилось.

P.S. Не думаю що пуйло - такий продуманий, але, "пожежі" на військових арсеналах (2000-2014) - не хочу вважати випадковістю, чи - простим недбальством ;)

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...