Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
58 хвилин тому, alexvvv сказано:

нарешті арештували цього кацапа богуслаєва

тю, в Луцьку соратнікі януковоща - тільки краще жити стали, хз як так?
P.S. питання - риторичне, але ті хто стояв на Майдані - напевно, ще в більшому ах*ї ніж я.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
52 хвилин тому, Bliksss сказано:

А що воно їм дасть?

Раес- всього 2800Мвт максимум може дати, там 2*440 і 2*1000

використовують станцію як військову базу, потім фіг виб'єш їх звідти

Опубліковано
23 хвилин тому, Bliksss сказано:

тю, в Луцьку соратнікі януковоща - тільки краще жити стали, хз як так?
P.S. питання - риторичне, але ті хто стояв на Майдані - напевно, ще в більшому ах*ї ніж я.

здається кацапи ще не випускають двигунів до деяких моделей своїх вертольотів 

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, alexvvv сказано:

здається кацапи ще не випускають двигунів до деяких моделей своїх вертольотів 

кацапи - дофіга чого не можуть самі зробити, підшипники, та навіть цвяхи - менше "сотки" не можуть робити в кількості яка їм потрібна))

військовим - чому одяг шиє Білорусь? з курятиною - чому проблема? навіть інкубаторів своїх немає в достатній кількості.

Змінено користувачем Bliksss
  • Збентежений 1
Опубліковано

Нам ще повезло, що кацапи 24 відразу не сунулись на захід України, тоді би Україна  була б повністю оточена і відрізана. А зараз коли є політичне рішення сша і єс надавати військову допомогу - вже пізно.

Опубліковано
19 хвилин тому, alexvvv сказано:

Нам ще повезло, що кацапи 24 відразу не сунулись на захід України

кудою? "сіли на поїзд і приїхали"? чи мож повітряний десант висадили б?

Опубліковано
12 годин тому, charlie сказано:

Від цього клоуна мені інфи не треба. Просто літали думки від людей, аби щось хімічне там не почали використовувати

хто зараз клоун - так це порох 

арестович дає нормальну аналітику, але треба розуміти, що він працює для дезінформації кацапів    

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

кудою? "сіли на поїзд і приїхали"? чи мож повітряний десант висадили б?

до Чернігова, Сум, і Києва вони доїхали, так що до Луцька не було би проблемою також.

Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, alexvvv сказано:

до Чернігова, Сум, і Києва

70-120 км від кордону )) ну ж не 400 до Луцька, мости... ну і не "хліб-сіль" насипали би всю дорогу

Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, Bliksss сказано:

70-120 км від кордону )) ну ж не 400 до Луцька, мости... ну і не "хліб-сіль" насипали би всю дорогу

дорогу на Ковель нормальну зробили 

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

дорого на Ковель нормальну зробили 

я щось нікуя не второпаю, хочеш сказати що вони 400 км просто так по дорозі проїхали б? вже біля Житомира - розпіздячили б.

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

я щось нікуя не второпаю, хочеш сказати що вони 400 км просто так по дорозі проїхали б? вже біля Житомира - розпіздячили б.

З Бресту би їхали, а не Житомиру.

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

якась х*йня, до чого тут Брест?

А до чого Житомир? Чому з нього наступати на захід України, а не з Бресту? 

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

А до чого Житомир? Чому з нього наступати на захід України, а не з Бресту? 

військо біля якого кордону збирали під виглядом навчань?

Брест - поки ще Білорусь, якби туди нагнали хоча б 50К війська - вже б всі знали що збираються робити, та й не пройдеш тудою такою бандою, то ж не так як в степу, чи вони організованою колоною по дорозі їхали б? 

Опубліковано (змінено)
3 часа назад, Bliksss сказал:

мабуть про те, що можна вибухівку в авто підкласти, ще щось типу того... хоча, враховуючи обставини, думається що їхні спецслужби передбачили такий варіант.

Чим не варіант?

3 часа назад, Alex S сказал:

Це коли копьютіра передивився …. Давай захуярим всіх командирів і старпомів АПЛ на Камчатці і на Кольському півострові?( їх небагато)  Чи все управління бригади морської піхоти в Уссурійську? Це ж класно , на їх територіі, без контакту в бою… та ну нах… навіть не можу про той брєд ні читати ні писати.

Ну добре, але чому ж брєд? Чи можливо чогось не знаю. Всіх пілотів охороняють спєцслужби? 

І я мав на увазі не висилати своїх спеців туди, а нашим спєцслужбам виходити на їх кріміналітет, щоб ті шуршали за гроші. Якщо пообіцяти і заплатити хороший кеш, думаю хтось на це клюне. І це все одно дешевше ніж усувати наслідки того що цей покидьок у небі спричинить тут на землію.

Можливо це емоційно і неправильно. Але як на мене то у боротьбі з ворогом всі методи хороші. Вони нас не жаліють!

Змінено користувачем Electronshik
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, Electronshik сказано:

Чим не варіант?

не варіант - бо це передбачено їхніми спецслужбами, узькі - тупі, але ж не настільки

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

не варіант - бо це передбачено їхніми спецслужбами, узькі - туппі, але ж не настільки

на всіх пілотів є чєкісти?

Є і інші способи відправити тих нелюдів у пекло

Опубліковано (змінено)
16 хвилин тому, Bliksss сказано:

військо біля якого кордону збирали під виглядом навчань?

Брест - поки ще Білорусь, якби туди нагнали хоча б 50К війська - вже б всі знали що збираються робити, та й не пройдеш тудою такою бандою, то ж не так як в степу, чи вони організованою колоною по дорозі їхали б? 

Казали, що вони в останній момент на іл-76 перекидали війська по території Білорусі, щоб наші не зафіксували накопичення військ для ударного угруповування і таке перекидання було відпрацьоване в Казахстані 

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано
11 хвилин тому, Electronshik сказано:

на всіх пілотів є чєкісти?

Є і інші способи відправити тих нелюдів у пекло

Це не так просто зробити, криміналітет в раші весь під фсб, а своїх туди відправляти зовсім не варіант. Мріяти про таке можна, але реалізувати дуже складно 

• +1 1
Опубліковано
5 минут назад, sasha2008lk сказал:

Це не так просто зробити, криміналітет в раші весь під фсб

щось не дуже віриться. фсб не є всесильною організацією. Бо якщо так то дуже сумно.

кгб було набагато могутніша ніж фсб і то на весь кримінал влада їх не змогла розповсюдитись. Навіть більш того: більшість авторитетів вважали "западло" співпрацювати з владою. Чи зараз все змінилось?

Опубліковано
1 хвилина тому, Electronshik сказано:

щось не дуже віриться. фсб не є всесильною організацією. Бо якщо так то дуже сумно.

кгб було набагато могутніша ніж фсб і то на весь кримінал влада їх не змогла розповсюдитись. Навіть більш того: більшість авторитетів вважали "западло" співпрацювати з владою. Чи зараз все змінилось?

Не всесильна, але в раші всі сфери контролює. 

Опубліковано
В 19.10.2022 в 15:40, alexvvv сказал:

не бачу ще морозів по прогнозу погоди 

морози морозами, а в мене в квартирі 14-15 градусів і висока вологість. про наслідки мовчу, як і просрані гроші на ремонт. 

Опубліковано
3 хвилин тому, x9teen88 сказано:

морози морозами, а в мене в квартирі 14-15 градусів і висока вологість. про наслідки мовчу, як і просрані гроші на ремонт. 

розкажи як тобі важко тим, хто втік від постійних обстрілів і в кого розбомблене житло 

• +1 3
Опубліковано
16 минут назад, x9teen88 сказал:

@x9teen88 а кому зараз легко?

Моліться Богу, та підтримуйте ЗСУ щоб не стало набагато гірше. Бо тоді просрані гроші на ремонт будуть такою собі дрібничкою

• Дякую! 1
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...