Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 годин тому, Zheny@ сказано:

Всіх "не угодних" = ворг народу і без суду й слідства - куля в потилицю прямо за хатою. Всію сім'ю.

І моцкалі бігом займали хату.

На перший погляд смішно, а насправді - ппц.

Spoiler

744566_900.jpg

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
29 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

На перший погляд смішно, а насправді - ппц.

Hide contents

744566_900.jpg

А де я сказав щось інакше?

Я, чий дід сидів ні за що в КоміАССР, як політичний, і уникнув, чудом, розстрілу - знаю це ТОЧНО!

• +1 2
Опубліковано

Чому я не можу додати деяких користувачів в ігнор? Іноді не хочеться читати їхню "брєдятіну", але як з'ясувалось не всі ми однакові тут на форумі, в принципі як і в суспільстві.

Опубліковано
41 хвилин тому, dimmon сказано:

Чому я не можу додати деяких користувачів в ігнор? Іноді не хочеться читати їхню "брєдятіну", але як з'ясувалось не всі ми однакові тут на форумі, в принципі як і в суспільстві.

Якщо ти заблокуєш всіх, кого ти мінусиш за "брєдятіну", то будеш читати високоінтелектуальні пости Нокіана чи Той_ту.. .

block_user.jpg

на нікнейм треба навести курсор - НЕ натискаючи.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
18 годин тому, Zheny@ сказано:

Ти як дитина.

Ти, певно, пропустив той урок з ітсорії. де розповідали про те, ХТО йшов (примикав) до комуністів (більшовиків) !

Це були самі бідні верстви населення, алкоголіки, злидні і т.д. Їм пообіцяли  халяву і "владу" . І вони це отримали! Ціною життя  своїх же односельчан!

- Убий куркуля з сім'єю!, в нього хата  під бляхою, а за це отримаєш все, що у нього було! 

І так і робили! І таке й робилося...

Одну ,,історію ,, розказували в школі .

А іншу старші люди 

Завжди варто вислухати всі сторони..

Опубліковано

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко може наказати своїй армії напасти на Україну через страх втратити владу.

Він боїться, що російський президент Володимир Путін позбавить його посади, каже військовий експерт Олег Жданов в ефірі національного телемарафону.

Лукашенко тримається за КДБ Білорусі. Ця спецслужба зараз відносно вільна від російського впливу, каже Жданов.

"Усунення від влади - це майже єдиний аргумент, який є сьогодні у Путіна, крім фізичної ліквідації. Тому Лукашенко шукає консенсус із суспільством, народним ополченням, мовляв, "якщо ви мене захистите, я гарантую, що ми не вступимо у війну з Україною", - наголосив експерт.

Всередині білоруського КДБ почалась чистка проросійських офіцерів середньої та нижньої ланки. Їх звільняють під приводом омолодження кадрів.

"Насправді в оточенні Лукашенка мало лояльних до Росії силовиків. Його КДБ більш незалежний, тому він за нього і тримається", - пояснив військовий експерт.

Опубліковано
37 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Якщо ти заблокуєш всіх, кого ти мінусиш за "брєдятіну", то будеш читати високоінтелектуальні пости Нокіана чи Той_ту.. .

block_user.jpg

на нікнейм треба навести курсор - НЕ натискаючи.

image.png.4bc575056ce78762b3db52b47f17b0e1.png

не можу

Опубліковано (змінено)
25 хвилин тому, dimmon сказано:

Якесь кумовство прям

Модератора в ігнор?Ну ти прям...Це як і в суспільстві-можна  ігнорити тещу,окремих людей і т.д.Але поліцію,на приклад,тобі ігнорити не вдасться,такі правила співіснування соціуму...

Змінено користувачем igrok
  • Ха-ха 2
Опубліковано
13 хвилин тому, igrok сказано:

Модератора в ігнор?Ну ти прям...Це як і в суспільстві-можна  ігнорити тещу,окремих людей і т.д.Але поліцію,на приклад,тобі ігнорити не вдасться,такі правила співіснування соціуму...

Нє нє, тут підміна понять :) Якщо поліція мене зупинила за порушення - це одне, але якщо поліціянт "не штатно" заливає в ухо своє політичне чи соціальне бачення, то інше. Ладно поф.

Опубліковано
8 хвилин тому, dimmon сказано:

Якщо поліція мене зупинила за порушення

Так поліція повинна мати змогу спілкуватися з тобою,може просто попередити що б так більше не робив.А ти хочеш заборонити спілкування з тобою модератора.Ну ти прям...

• +1 1
Опубліковано
4 годин тому, dimmon сказано:

Якесь кумовство прям

Як тобі сказати - це не я придумав.

Я тебе не заставляю читати свої дописи :)

Якщо мені хтось не цікавий ,я ігнорую. От просто ігнорую і не читаю. Ніхто ж силком не тягне за комп читати!

Хоча, часом у деяких малоцікавих мені індивідів, трапляється цікава думка. 

• +1 2
Опубліковано
6 годин тому, Nokian сказано:

Одну ,,історію ,, розказували в школі .

А іншу старші люди 

Завжди варто вислухати всі сторони..

*ля.. Історія і школа твого і мого періоду... зараз це пздц, як смішно чути.

Нам трусили про Велику Вітчизняну, що розпочалася у 1941р. Замість 2-а Світова, що розпочалася у 1939.

Ну і зі всіма плюшками, які були хороші "визволителі" - радянська армія, і які погані були  всі інші. 

Ми Д'Артаньяни, всі інші підараси.

ітому подібна пурга.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 6
Опубліковано

Що ти вчепився за твої,мої періоди ШКІЛЬНОЇ  історії.

Під словами ,,старші люди,, я мав на увазі НЕ ВЧИТЕЛІВ ІСТОРІЇ  в різні періоди. а простих людей,батьків ,дідів.

Котрим якісь ідеологічні норми взагалі далекі 

Замість того,щоб у щось вникнути,простіше ж включити ,,антисовок,,.

Особливо,якщо і вникати не вмієш.

Якщо такий вумний,сучасний ,скажи- коли наша теперішня війна закінчиться?

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
13 годин тому, igrok сказано:

Так поліція повинна мати змогу спілкуватися з тобою,може просто попередити що б так більше не робив.А ти хочеш заборонити спілкування з тобою модератора.Ну ти прям...

Кажу плутаєш поняття :) я не хочу щоб мене зупиняла поліція, після того як він вже здав форму і іде додому в штатскому і щось розказував і вчив життю. Ну якщо по АйТішномю поясню :), заводиш 1 профіль для модерування чисто (на службі), інший профіль для висловлення своїх думок (не на службі), звичайно брєд в реаліях користувача форуму, але це просто для пояснення. Або додати можливість поставити ігнор будь якому користувачу. Та й таке :)

Опубліковано
6 хвилин тому, dimmon сказано:

я не хочу щоб мене зупиняла поліція, після того як він вже здав форму і іде додому в штатскому

Значить поліцейський іде додому в штатському,бачить порушення закону і іде далі-бо він здав форму?Я зрозумів твою логіку.

• Ха-ха 4
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, igrok сказано:

Значить поліцейський іде додому в штатському,бачить порушення закону і іде далі-бо він здав форму?Я зрозумів твою логіку.

Борда така борда :) нічого не змінюється, викусив частину мого тексту і перекрутив.

18 хвилин тому, dimmon сказано:

я не хочу щоб мене зупиняла поліція, після того як він вже здав форму і іде додому в штатскому і щось розказував і вчив життю. 

14 годин тому, dimmon сказано:

Нє нє, тут підміна понять :) Якщо поліція мене зупинила за порушення - це одне, але якщо поліціянт "не штатно" заливає в ухо своє політичне чи соціальне бачення, то інше

ладно піхуй, остання моя відповідь по цьому, бо цей брєд може бути ще тиждень жувати одне і те саме

Змінено користувачем dimmon
  • Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...