Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 годин тому, Zheny@ сказано:

Президент в країні. З солдатами з людьми.  НЕ спригнув.

8 годин

Ну так всі папереднікі не спригнули. Правда один з них вже тойво.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
6 часов назад, Serpent сказал:

Янелох Боневтік? Я чомусь завжди думав, що Президент так і повинен себе поводити by default. А тут виявляється, це якийсь особливий героїзм.

Від нього найбільше очікували шо втече. І тим що не втік він здивував. З Порошенком можливо була б зворотня ситуація, це вже не відомо і напевно краще для всіх що на цей час був Зеленський. Зараз Зеленський справляється з обов"язками президента, але як тільки стає тихіше і вилазять його посіпаки то відразу відновлюється довоєнне бридке ставлення до всієї фракції СН (сволоти народу).

• +1 8
Опубліковано
8 годин тому, igrok сказано:

А у Зеленського на якій мові?

Ти головного не вловив.  Той, що топив за Мову, українську, сам же нехтує тією мовою!

Те, що Зеленський розмовляв російською постійно це я знаю. Не потрібно мені це в якусь противагу вставити.

Але я бачу те, що зараз.

Я до обох однаково відношуся-негативно,як що що.

Я теж признаюся, не голосував ні за одного ні за другого. Але чинний, принаймні мені, імпонує більше. І це не через "Квартал" і не через "Запоріжжя-Кривий ріг-Транзит".

В кожного заморочки були. І є.

7 годин тому, Serpent сказано:

А тут виявляється, це якийсь особливий героїзм.

Я ж не кажу,що він дурень,що б здриснути(але все було наготові).Багато простих людей і політиків в Києві залишалися,всім Героя дати?

Так це героїзм.  І всім Героя дати, по справедливості. Кожному киянину чи харків'янину, хто зараз не в ЄС барбекю смакує.

Зеленському пропонував Байден. Давай! Все готово, тільки скажи.

1 година тому, volks сказано:

Ну так всі папереднікі не спригнули

мова йшла виключно в розрізі попередній (один) і теперішній (один). Знаючи хитрожопість шоколадного короля, він би міг уже щось "рішати" в плані "миру" і територій.

52 хвилин тому, taurus07 сказано:

Зеленський справляється з обов"язками президента, але як тільки стає тихіше і вилазять його посіпаки то відразу відновлюється довоєнне бридке ставлення до всієї фракції СН (сволоти народу).

Єдина проблема Зеленського, це те, що він оточив себе трошки не тими людьми. Складається враження, що йому дають не ті поради. А він слухає. Як Вітя_Любі_друзі.

• +1 4
Опубліковано
19 хвилин тому, Zheny@ сказано:

, це те, що він оточив себе трошки не тими людьми.

Трошки???Там треш повний і він бачить відношення людей до його *світи*,але навмисне нічого не робить,бо він *Президент*(до речі,про це він нагадав 74 рази під час пресконференції)Як би не його оточення,можливо багато людей змінили би своє негативне ставлення до нього на позитивне.

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, igrok сказано:

Трошки???Там треш повний і він бачить відношення людей до його *світи*,але навмисне нічого не робить,бо він *Президент*(до речі,про це він нагадав 74 рази під час пресконференції)Як би не його оточення,можливо багато людей змінили би своє негативне ставлення до нього на позитивне.

Ну не скажу ж я "ВІн себе дебілами оточив!". Хоча якби сказав, то сказав би правду. :)

До нього і так купа людей змінила ставлення на позитивне.  Суджу по своїй мамі. топила за сивочолого гетьмана, аж туфлі загиналися.  То тепер її враження змінилося на 180°!

Як і в моєї дружини. Яка теж підтримувала політику власника ліпєцкої фабрики.

• +1 1
Опубліковано
36 хвилин тому, Zheny@ сказано:

мова йшла виключно в розрізі попередній (один) і теперішній (один). Знаючи хитрожопість шоколадного короля, він би міг уже щось "рішати" в плані "миру" і територій.

Мова йшла про"будь-який інший". Думати-гадати можна безкінечно. Але це так і залишиться гаданням.

Опубліковано
2 хвилин тому, volks сказано:

Мова йшла про"будь-який інший". Думати-гадати можна безкінечно. Але це так і залишиться гаданням.

от побачимо, чи повернеться із "відрядження" той, що в нього 25%.

Опубліковано
26 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Я б на його місці не повертався.

Опубліковано
42 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Як і в моєї дружини.

Це не рахується,на неї був вчинений моральний тиск чоловіка:D А Петро повернеться 150%.Він людина з *гнильцею*,але не дурень.Ще надіється стати гетьманом.Ну,ну..

Опубліковано
Щойно, igrok сказано:

Це не рахується,на неї був вчинений моральний тиск чоловіка:D А Петро повернеться 150%.Він людина з *гнильцею*,але не дурень.Ще надіється стати гетьманом.Ну,ну..

Ніякого морального тиску - ми живемо в правовій сім'ї! :)

а пєця політичний труп.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

немає в нього вже 25% 

• -1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, alexvvv сказано:

немає в нього вже 25% 

треба сказати Торіку, хай прикрутить тег "сарказм".

• Подобається 1
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, igrok сказано:

але не дурень.Ще надіється стати гетьманом.

щось тут не так...

"не дурень" і "надіється стати гетьманом"

• Ха-ха 5
  • +1 1
Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

щось тут не так...

"не дурень" і "надіється стати гетьманом"

не може він побороти свою самозакоханість і жагу влади

• +1 3
Опубліковано (змінено)

Шольц объявил о решении Германии поставить Украине системы ПВО IRIS-T SLM

Он не уточнил сроки и объёмы поставок. 

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 4
  • Cумний 1
Опубліковано
12 хвилин тому, Bliksss сказано:

рішення про поставки є, але немає рішення про терміни і кількості

Опубліковано
5 хвилин тому, alexvvv сказано:

рішення про поставки є, але немає рішення про терміни і кількості

а може є, але не пиздять зайвого

• +1 1
Опубліковано
29 хвилин тому, Bliksss сказано:

обіцяти не значить женитися...

вже стільки обіцяно всього що давно мали б розбити орків, але на фронті все набагато не так....

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, Vikvik Mawr сказано:

вже стільки обіцяно всього що давно мали б розбити орків, але на фронті все набагато не так....

Тому їхні ппо до дупи, завтра змінять свою політику і що нам робити із тим ппо? Ні запчастин ні ракет не буде...

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...