Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 минут назад, Юріч сказал:

Працюю

Рихтовка? А що щось змінилося, що у тебе роботи побільшало настільки, що немає сил на Борду ввечері?

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
13 минут назад, nickel сказал:

Рихтовка? А що щось змінилося, що у тебе роботи побільшало настільки, що немає сил на Борду ввечері?

Це допит? Я маю тут все розповідати, що і де я роблю?

Опубліковано
12 минут назад, Юріч сказал:

Це допит? Я маю тут все розповідати, що і де я роблю?

Та ні. Ти сам так зайшов на Борду мало не з претензією, що ми не цікавимося де ти пропав. То я й розпитую. :)

• Ха-ха 1
Опубліковано
Только что, nickel сказал:

Та ні. Ти сам так зайшов на Борду мало не з претензією, що ми не цікавимося де ти пропав. То я й розпитую. :)

Ніяких претензій. То був гумор, якщо ти не помітив :)

Рихтовкою зайнялись крайніх 2 тижня.  Війна в країні почалася, тому допомагав волонтерам. А на рахунок часу на борду....то я і до війни вже мало писав тут. 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

Питання де логіка, чому чоловікам у яких більше двох дітей можна виїзджати, а всім іншим і кого меньше ні?

Також студентам які вчаться в іноземних вузах можна виїзджати за кордон. а тим, хто вчиться тут ні?

Це якісь подвійні стандарти :)

Опубліковано
5 минут назад, MACCEN сказал:

Питання де логіка, чому чоловікам у яких більше двох дітей можна виїзджати, а всім іншим і кого меньше ні?

Ну, певно тому, що жінці, яка виїжджає з дітьми за кордон, з двома дітьми ще більш менш можна справитись, а з трьома вже важко. Ну ось так оприділили. 

• +1 1
Опубліковано
4 минуты назад, Юріч сказал:

ну, певно тому, що жінці, яка виїжджає з дітьми за кордон, з двома дітьми ще більш менш можна справитись, а з трьома вже важко. Ну ось так оприділили. 

з двома теж важко якщо особливо малі діти ні на роботу піти нічого, навіть якщо до лікаря йти кудись то двох треба тарабанити, тому це реально не аргумент.

і чому тоді інші чоловіки в яких менше дітей повинні боронити державу на відміну від тих, в кого більше дітей, якщо вже лишати це скажем так на совість кожного, тоді треба щоб мали шанс виїхати всі.

так само як студенти які навчаються тут, чим вони гірші за тих, які навчаються там. та й навіть дистанційно якщо буде таке краше навчатись там де не прилітають ракети чим сидячи тут в укриттях. 

• Збентежений 1
Опубліковано
4 минуты назад, MACCEN сказал:

з двома теж важко якщо особливо малі діти ні на роботу піти нічого, навіть якщо до лікаря йти кудись то двох треба тарабанити, тому це реально не аргумент.

і чому тоді інші чоловіки в яких менше дітей повинні боронити державу на відміну від тих, в кого більше дітей, якщо вже лишати це скажем так на совість кожного, тоді треба щоб мали шанс виїхати всі.

так само як студенти які навчаються тут, чим вони гірші за тих, які навчаються там. та й навіть дистанційно якщо буде таке краше навчатись там де не прилітають ракети чим сидячи тут в укриттях. 

Не знаю, я так глибоко не копаю. Не маю звички дивитись на чиїсь дії і когось засуджувати. Всі люди різні і кожен робить по своїм потребам, керуючись своїми страхами або совістю. Якщо залишаються в країні і щось роблять для перемоги - я це тільки вітаю. 

• +1 2
Опубліковано
20 минут назад, MACCEN сказал:

Якщо нічого не змінилося до зараз достатньо 2,5 дітей - тоєсть 2 дитини + вагітна жінка. 

Опубліковано
20 минут назад, webmaster сказал:

Якщо нічого не змінилося до зараз достатньо 2,5 дітей - тоєсть 2 дитини + вагітна жінка. 

Через скільки часу жінка вважається вагітною? :)

• Ха-ха 2
Опубліковано
20 хвилин тому, webmaster сказано:

Який місяць вагітності? 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
14 минут назад, sergkots сказал:

Який місяць вагітності? 

35 тиждень вагітності. Смислу з нуля починати не має. Війна швидше закінчиться )))

Змінено користувачем webmaster
Опубліковано
9 хвилин тому, nickel сказано:

Через скільки часу жінка вважається вагітною?

з моменту встановлення вагітності лікарем...

• Ха-ха 2
Опубліковано
1 час назад, webmaster сказал:

35 тиждень вагітності. Смислу з нуля починати не має. Війна швидше закінчиться )))

а де інфа що війна скоро закінчиться, таке відчуття що то тільки початок.

Опубліковано
29 минут назад, MACCEN сказал:

а де інфа що війна скоро закінчиться, таке відчуття що то тільки початок.

За 7,5 місяців багато що зміниться.

Опубліковано
2 часа назад, nickel сказал:

Через скільки часу жінка вважається вагітною? :)

Трамвай.

Молода дівчина говорить чоловікові, що сидить:

- Ох, поступіться місцем вагітній жінці.

Той поступається, потім придивляється – у неї нічого немає.

- Вибачте, а який термін?

- 30 хвилин, але я так втомилася, так втомилася...

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 часа назад, webmaster сказал:

Можешь жениться на той, у которой срок подходит, дети в сумме считаются, можно от трех жен.

• +1 1
Опубліковано
3 часа назад, MACCEN сказал:

Також студентам які вчаться в іноземних вузах можна виїзджати за кордон. а тим, хто вчиться тут ні?

Це якісь подвійні стандарти :)

3 ребенка до 18 лет считаются многодетными, там и "корочка" и льготы и квартирный учет льготная очередь, думаю еще законные преференции...

Опубліковано
2 минуты назад, romanc сказал:

Можешь жениться на той, у которой срок подходит, дети в сумме считаются, можно от трех жен.

Можна і не одружуватися. Головне щоб записали у свідотстві дитину на тебе.

• +1 2
Опубліковано
5 хвилин тому, romanc сказано:
2 годин тому, webmaster сказано:

не обов'язково одружуватись, достатньо щоб вказала в свідоцтві про народження ;)

і не обов'язково це має бути новонароджена дитина, матерів одиначок - вистачає, так само як і дітей з прочерком в графі - "батько"

Хоча, з початком повномасштаюної війни - таких поменшало ;) набагато простіше, дешевше та надійніше ніж мутити довідку з військомату ;)

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, webmaster сказал:

Можна і не одружуватися. Головне щоб записали у свідотстві дитину на тебе.

Приходишь в роддом закарпатский и цыганки с удовольствием на тебя сколько хочешь напишут детей, чтоб потом числиться матерью одиночкой и получать пособие. У всех официально все дети от разных мужей

• +1 1
Опубліковано
4 часа назад, WebTraveller сказал:

А хто знає, та техніка яка захоплена, покинута, ціла.

Вона йде в статистику по втратам капапів? 

https://t.me/dvish_alive/11738?single

А эти хз.

Опубліковано
4 минуты назад, Bliksss сказал:

не обов'язково одружуватись, достатньо щоб вказала в свідоцтві про народження ;)

і не обов'язково це має бути новонароджена дитина, матерів одиначок - вистачає, так само як і дітей з прочерком в графі - "батько"

Хоча, з початком повномасштаюної війни - таких поменшало ;) набагато простіше, дешевше та надійніше ніж мутити довідку з військомату ;)

С справкой сейчас сложнее, должен быть негодный в военное время, а там совсем другие требования.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...