Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

це - жест доброї волі з їх сторони, могли - послати. Війна - це форс-мажор.

То може людям за кредити не платити? Талони, пальне і зараз продають, хай закриваються, але людям віддадуть що їхнє. Назвався грибом, лізь в кошик.

А як ні, то про що говорити, прав той хто сильніший, війна. 

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Ще додам історію чоловіка з заправки, що теж обурювався:

В перший день війни, коли був масовий колапс на заправках став він в чергу, простояв дві години і коли під'їхав до колонки, виявилося що заправка лиш по талонах. Шукав по місту талони, купив 60 літрів, знову черга, заправив 20, бо більше не давали. Поїхав в село, оце повернувся, вирішив долити і тут йому кажуть, талони заблоковані, заправляємо за гроші, по 47. Уявіть вираз його обличчя?

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, NeoN сказано:

То може людям за кредити не платити?

Можна і не платити, більшість банків дали відстрочку... без штрафів.

Опубліковано

Можна і не платити, більшість банків дали відстрочку... без штрафів.

Віідстрочка, це не пробачили/списали. Якось ви дивно аналогію проводите

Опубліковано
3 хвилин тому, NeoN сказано:

Шукав по місту талони, купив 60 літрів, знову черга, заправив 20, бо більше не давали. Поїхав в село, оце повернувся, вирішив долити і тут йому кажуть, талони заблоковані, заправляємо за гроші, по 47. Уявіть вираз його обличчя?

я вас - розумію, але, наші люди - не читають умови договору...
у випадку з талонами - після закінчення війни, ви - маєте повне право отримати належне, якщо продавець, або його правонаступник - буде існувати. Я не маю відношення до заправок, але - такий Закон, а незнання законів - не позбавляє від відповідальності, і в даному випадку - від можливих наслідків.

• +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, NeoN сказано:

Віідстрочка, це не пробачили/списали. Якось ви дивно аналогію проводите

як я вже написав вище, талон, це таке саме - боргове зобов'язання, тобто, війна закінчиться - повернуть, тобто, якщо буде існувати їхня контора, не буде - правонаступник поверне.

Пункт про форс-мажор - є в будь-якому договорі, але - ніхто не сприймав його серйозно, хто думав - що буде війна?

Опубліковано

у випадку з талонами - після закінчення війни, ви - маєте повне право отримати належне, якщо продавець, або його правонаступник - буде існувати. Я не маю відношення до заправок, але - такий Закон, а незнання законів - не позбавляє від відповідальності, і в даному випадку - від можливих наслідків.

Бачте, такого варіанту представник wog навіть не запропонував. Сказав талони заблоковані остаточно, зробимо заміну за ціною на день заміни, а далі ваш вибір, можете зачекати, можливо ціна палива впаде, на сьогодні 47 грн. Якщо виросте, поміняємо по більшій, впаде, по меншій.

Ну одним словом, авіас поки свої талони не відмінив, окко теж,я тепер тільки на цих заправках, для себе вибір зробив. Бордівчанам дав можливість задуматися і зробити висновки для себе, а там кожен робить як хоче.

Опубліковано
9 хвилин тому, Bliksss сказано:

У випадку WOG, з їх десятками юридичних осіб, правонаступника може не бути

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, NeoN сказано:

Бордівчанам дав можливість задуматися і зробити висновки для себе, а там кожен робить як хоче.

все правильно, "друг - пізнається в біді". Якщо одні - мають можливість, а інші хочуть наваритись, висновок - очевидний.

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

талон, це таке саме - боргове зобов'язання

Ну вони самі як позиціонують і рекламують: при купівлі талонів відбувається купівля палива за фіксованою ціною, що дозволяє вам не переживати за зміну ціни і паливо Вже ваше, у нас на заправці воно просто зберігається.

Грубо кажучи , це як зимові колеса на шиномонтажі, ти в любий час їх можеш забрати не залежно скільки вони зараз коштують, вони твої, ти їх уже купив.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

У випадку WOG, з їх десятками юридичних осіб, правонаступника може не бути

це - вже нюанси... бувають і НАБАГАТО прикріші моменти, типу - прийдеш забирати в банк те що поклав в депозитну скриньку, а там - його нема ;) або - є, але не все ;) в порівнянні з цим - талони на пальне це не проблема.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

Голова Рівненської військової адміністрації Віталій Коваль інформує про ракетний удар по Сарнам:

— удар прийшовся по військовому об'єкту.
— жертв і постраждалих немає.
— на місці працюють екстрені служби. Все під контролем.

Хм.. а хіба не боремося за те, щоб не говорити - попали/не попали в ціль? Цілими днями про це попереджають. Можна було взагалі перший пункт не озвучувати.. Хіба що... так задумано?

Змінено користувачем Nana
Опубліковано
1 хвилина тому, Nana сказано:

Хм.. а хіба не боремося за те, щоб не говорити - попали/не попали в ціль? Цілими днями про це попереджають.

вам написали - "не попали", а може - "попали", або - попали, але не туди, не виклали ж фото/відео... мож дезу пускають навмисно.

Опубліковано (змінено)

Гарна новина!

Передадуть для потреб ЗСУ.
В Канаді заарештували вантажний літак російської авіакомпанії

Вантажний літак Ан-124 "Руслан" російської авіакомпанії "Волга-Дніпро" затриманий в аеропорту Торонто на тлі санкцій проти Росії. Його передадуть для потреб ЗСУ, для доставки озброєнь зі Штатів та Канади

"Руслан" – другий за вагою вантажний літак у світі після українського Ан-225 "Мрія"

Обозреватель

Опубліковано
13 хвилин тому, NeoN сказано:

Ну вони самі як позиціонують і рекламують: при купівлі талонів відбувається купівля палива за фіксованою ціною, що дозволяє вам не переживати за зміну ціни і паливо Вже ваше, у нас на заправці воно просто зберігається.

в рекламі - можуть що завгодно казати, а фактично - ви даєте їм безвідсоткову позику, талон - в ролі боргової розписки, але, регулюється публічною офертою, з умовами якої - ви автоматично погоджуєтесь...

• +1 2
Опубліковано
4 хвилин тому, Nana сказано:

Передадуть для потреб ЗСУ.

от коли він буде тут - тоді і порадіємо, це не бляху з Польщі пригнати...

Опубліковано

Ще цікаво, останні дії по пальному Зеленського знизять ціну чи просто зафіксують ціну палива? Чи воно буде тільки рости і нічого йому не допоможе

Опубліковано

Нехуйовий такий в Сарнах військовий об'єкт, судячи зі знімків гуглмапса.

Якщо дійсно немає жертв та постраждалих, то реально повезло.

Опубліковано
1 хвилина тому, NeoN сказано:

Ще цікаво, останні дії по пальному Зеленського знизять ціну чи просто зафіксують ціну палива?

є надія - що зафіксують, принаймні - великого коливання - навряд чи варто очікувати.... Є знайомий, власник заправки, якраз-таки під франшизою де ви купили талони )) Поясню ще раз, талон ви купували у WOG, а заправка може бути - зовсім інша юридична особа.

• Дякую! 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

є надія - що зафіксують

Вог та окко купують зараз пальне в Польщі - як ціну зафіксувати я хз. Їм ще й переплачувати доведеться - тому, що все розписано по контрактам на рік в перід.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, sergkots сказано:

Вог та окко купують зараз пальне в Польщі - як ціну зафіксувати я хз.

я - весь інсайд не знаю, не питав, не суну ніс в чужі справи, але, реально розмовляв з "другом дитинства" який має заправку вог - казав що не все так погано.

Ну, але - ситуація міняється, в мене інфа - станом на вчора...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

В кого рідні в Маріуполі?

Одна из уцелевших жительниц Мариуполя обнародовала списки людей, находящихся в одном из укрытий.

Всего в списке чуть больше 100 человек. Место бомбоубежища не раскрывают публично из соображений безопасности людей.

Смотрите, возможно тут есть имена ваших близких.
https://t.me/u_now/30183

Опубліковано
2 часа назад, Nana сказал:

В кого рідні в Маріуполі?

Одна из уцелевших жительниц Мариуполя обнародовала списки людей, находящихся в одном из укрытий.

Всего в списке чуть больше 100 человек. Место бомбоубежища не раскрывают публично из соображений безопасности людей.

Смотрите, возможно тут есть имена ваших близких.
https://t.me/u_now/30183

Там около 300000человек сейчас..

Опубліковано
4 часа назад, Bliksss сказал:

в рекламі - можуть що завгодно казати, а фактично - ви даєте їм безвідсоткову позику, талон - в ролі боргової розписки, але, регулюється публічною офертою, з умовами якої - ви автоматично погоджуєтесь...

Все правильно, только валюта- топливо определенной марки.

По форс-мажору могут не отдавать до окончания форс-мажора.

Воздушная тревога. В Закарпатье.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...