Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
34 минуты назад, deluxkangoo сказал:

Ну вже знайшов, а Бердянск наш?

На жаль, в окупації. И все побережье Азова до Мариуполяи вверх до Васильевки, Орехова, Гуляйполя в окупации

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано
28 минут назад, romanc сказал:

На жаль, ні. И все побережье Азова до Мариуполяи вверх до Васильевки, Орехова, Гуляйполя в окупации

а як же гум коридор з Маріуполя через Бердянськ?

Опубліковано (змінено)
37 минут назад, deluxkangoo сказал:

а як же гум коридор з Маріуполя через Бердянськ?

Через оккупированную территорию ближе к побережью, до Васильевки, там второй раз переходят линию фронта. Пишут сегодня до 2000 машин выехало  и столько же ждут очереди. В направлении Мариуполя колонна 3 дня стоит в Бердянске, видно дорога занята перекидыванием орды, вот и не пускают. Если прикинуть, то получится 200000человек на машинах- это очередь на 300км.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

image.thumb.png.6d462a550e9117373c2626c1e80f92ed.png

Форбс дал оценку потерь активов украинских олигархов с начала.

Стоимость активов Ахметова уменьшилась более чем в три раза. Большие потери и у других олигархов.

Молодые люди в списке у которых потерь нет (Литвин, Яценко, Шевченко) - это IT-предприниматели, которые работают на глобальном рынке.

Змінено користувачем Nana
Опубліковано
15 минут назад, Nana сказал:

Форбс дал оценку потерь активов украинских олигархов с начала.

Ви за них не переживайте. Вони своє ще повернуть. А вот пересічні не факт. Буде тут одна біднота.

Опубліковано
55 минут назад, dj_design сказал:

От в мене два питання - в кого ще таке ? 

А який статус документа  - "відправлено контрагенту"?

Я більшість відпрявляла - 10-го числа, то все ок. А щойно відправила - то не міняється поки ще.

Я в Луцьку, а сервер не знаю де )

Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, weldermaster сказано:

А вот пересічні не факт.

це - хто? Мне давно цікавить питання, як - будучи повносправним - казати, що нема за що їсти, якщо вакансій - хоч греблю гати...

Прокормитись - можна, мова не про айтішників.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)

Арестович заявив що знищено вісім генералів РФ. В Арестовича простуда? Чи я щось пропустив?

Змінено користувачем weldermaster
  • Ха-ха 1
  • -1 3
Опубліковано
3 хвилин тому, weldermaster сказано:

Арестович заявив що знищено вісім генералів РФ.

в тебе - є інші дані? чи - тобі можна вірити - більше, або - так само як Арестовичу?

• +1 3
Опубліковано

@weldermaster Вдох, видих, вдох, видих. Перестань панікувати або не пиши дурниць в соц мережах. 

Ще в нас така ж голова осбб - поставили на початку вулиці бетонні блоки то вже паніка, бо будуть же ж стріляти, краще здатись.

Про генералів були повідомлення регулярно - це не новина.

• +1 3
Опубліковано

Військовий вишкіл для цивільного населення.
Для того, щоб протистояти ворогу, ми мусимо готуватися. Саме тому, хлопці з реальним бойовим досвідом  проведуть вишколи для охочих.
Навчання будуть проходити на території м. Луцька.
Варто відвідати - хлопці реально корисні речі розповідають.

Мені в ПП пишіть.

• +1 3
Опубліковано

Знаєте яку тенденцію спостерігаю: пройшов тиждень війни - звучала така мова, що мовляв минули перші найважчі 2-3дні війни, ми їх пережили, стримали, зупинили, тепер ще за якийсь тиждень і це повинно скінчитись. Пройшло 2 тижні війни - почалась мова, що ми успішно даєм відсіч на всіх фронтах і за найближчі 2-3 тижні вони видихаються і настане переломний момент. Зараз підходить до кінця третій тиждень війни і я вже неодноразово чую мову про вже місяць-півтора до перемоги :blink:

Я вже боюсь які терміни почнуть озвучувати на наступному тижні.... І що лишиться від наших міст до того часу...

Опубліковано
1 hour ago, sergkots said:

Військовий вишкіл для цивільного населення.
Для того, щоб протистояти ворогу, ми мусимо готуватися. Саме тому, хлопці з реальним бойовим досвідом  проведуть вишколи для охочих.
Навчання будуть проходити на території м. Луцька.
Варто відвідати - хлопці реально корисні речі розповідають.

Мені в ПП пишіть.

Тепер ЗСУ проводить такі ж вишколи по всій країні.

Опубліковано
24 минуты назад, SergLutsk сказал:

Я вже боюсь які терміни почнуть озвучувати на наступному тижні.... І що лишиться від наших міст до того часу...

В тєлєгі пишуть що розпочинають другу хвилю мобілізації. Значить не все так добре як вони нам розповідають. 

• -1 5
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...