Перейти до змісту

Ищу дизайнера

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Собственно нужен человек, способный наверстать табличку такого содержания:

"Дай приклад дітям, йди на зелений!"

Варианты написания принимаются (я не ПиаРщик, могу ошибаться в слогане, может правильнее "на зелене"? :))

В общем надо сваять табличку 640*480 ;) , причем хотелось бы с рисунком... креативно...

Все это на собственно личных началах, поэтому исполнение в монохроме и дизайнеру - ну типа пиво... Просто в таком варианте думаю в 100 у.е. вписаться в достаточное количество табличек, которые развешу возле светофоров.

ЗЫ Большая просьба плюсадины и "маладец" оставить при себе.

ЗЗЫ а вот желающих дополнительно проспонсировать - пишите :)

Опубліковано

DiFoto, монохром - в смислі тобі треба версію для роздруку на чорно-білому прінтері?

Опубліковано
DiFoto, монохром - в смислі тобі треба версію для роздруку на чорно-білому прінтері?

ні, не на принтері.

Це має бути у форматі таблички з написом, що висітиме поруч зі світлофорами у місцях, де пішоходи мають звичку переходити дорогу на червоний колір: пр. Соборності, р-н Завокзального ринку, ЦУМ та ін.

Доречі, чекаю від загалу список таких місць :rotate:

Опубліковано
Доречі, чекаю від загалу список таких місць :rotate:

перехрестя шопена-волі - три переходи і всі бігають як захочуть, а поруч 4та школа

Опубліковано

Варіант.

Зліва - два великі круга: зверху - червоний, знизу - зелений.

На червоному кругу, і вправо з нього випирає чорний графічний силует пішохода, який підбитий автомобілем. Можна пустити від червоного круга червону тінь вправо.

На зеленому кругу і вправо з нього - чорний графічний силует пішохода, який спокійно йде. Так само можна зелену тінь пустити.

Ну і текстовка - центр і права частина, погратися з шрифтами.

Правильно слоган виглядатиме так: Дай приклад дітям - йди на зелене!

Опубліковано

Скільки екземплярів ти плануєш розповсюдити, і яка вартість щоб надрукувати в 1 колір або повноколірне (наприклад на кольоровому лазернику або копірі)? Народ скидався на вінти для борди і на інші речі, далеко не такі важливі як безпека дітей. Думаю що щось назбираємо.

Опубліковано

для початку я зараз взнаЮ, з ким це погоджувати.

це буде у жорсткому форматі (пластик, метал), тому ніякого друку , тільки стійкі фарби або оракал.

Опубліковано

Предупреждаю сразу. Сильно не критиковать, я в этом деле начинающий :smile3:

Коментируйте, будем вносить поправки.

post-2743-1218052212.jpg

Опубліковано
Предупреждаю сразу. Сильно не критиковать, я в этом деле начинающий :)

Коментируйте, будем вносить поправки.

Не зрозуміло хто з тих, що переходить живий, а хто ні.... чи "все умерли"?

переповнена картинка

Слоган не вірний "Покажи приклад дітям - переходь на зелене світло" (так вірніше буде)

Опубліковано

можливо було б краще якусь фотку там де люди переходять на зелене світло... в цій якесь мертве місце ІМХО

Опубліковано

Я пол года назад ловил октябрят, которые развлекались перебегая Винниченка около сапалаевки между машинами в час-пик. Было страшно за них.

Действительно надо учить взрослых сначало. Мой девиз - "Лучше быть в шесть дома, чем пол шестого в морге".

Опубліковано

странно, а почему все молчат про бодрых героинь первой мировой и битвы при Калке? как раз намедни одна такая выскочила мне под колеса возле Проминя, едва затормозил. причем, повернула голову, явно заметила машину и, сделав рожу кирпичом, припустила дальше с сумками. сорри за цинизм, но создается впечатление, что старушенций этих родственники специально отправляют в магазин за хлебушком, чтобы они на жилплощади не заживались :)

прикол на эту тему

Опубліковано

По-моєму для всіх прикладів які вже тут показали потрібен інший девіз - "Хочеш дійти додому - йди на зелене". А для "Дай приклад дітям - йди на зелене" потрібен інший сюжет.

Опубліковано

скинув інфу кільком знайомим дезігнерам, один типу потенційно погодився, але мінімум через тиждень....

Опубліковано
post-3074-1218190853.jpg

Надто чорно... нагадує "Мамо, чому я урод?"

Така інфа, в принципі, не повинна відбиватися депресняком в народа.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...