Перейти до змісту

Вийшов на ПК God of War

SergLutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поставив собі. напевно перша гра яку я поставив за рік. вже і забув як відеокарта шумить нагружена))
Кат сцени впринципі не напрягають. тілкьи ламав голову чого клавіши не працюють. а виявляється на укр розкладці гра не розуміє клавіш..
на 2к на ультра 50 кадрів на 1080ті. без фрізів і лагів.  чимось мені нагадує гру про смерть з косою. та також була портована десь з консолей

Опубліковано
6 хвилин тому, alexvvv сказано:

про що йдеться?

Darksiders
колись мені перша частина сподобалась. хотя і графіка там була не дуже.

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, NeoN сказано:

Це вже давно придумано, навіть у нашому місті таке є. Тому сильно не зробите, ви не перший, конкуренція і тд.

ПС. Ціна доречі - в районі 300 грн/доба, від терміну знижки.

Ну то я жартома сказав про "бізнес-план", але що таке вже практикують не чув. Імхо крутовато трохи 300 грн доба. Так як я граю по 2-3 годинки в тиждень, то я такі ігри можу 2 місяці грати поки пройду, то з такими темпами дійсно простіше зразу купити ту плойку :D

Доречі, а в оренду дають лише плойку, а ігри що сам собі шукаєш/купуєш ?

Опубліковано
14 хвилин тому, SergLutsk сказано:

купуєш б/в з можливістю прошивки, встановлюєш все що тебе цікавить, граєш, продаєш

Опубліковано
2 часа назад, Dima4s сказал:

Darksiders
колись мені перша частина сподобалась. хотя і графіка там була не дуже.

Хороша, першу пройшов, треба якось другу і третю добити.

Опубліковано
1 година тому, AnimaNoir сказано:

Хороша, першу пройшов, треба якось другу і третю добити.

взагалі жодної неосилив 

• Cумний 1
Опубліковано
3 годин тому, alexvvv сказано:

купуєш б/в з можливістю прошивки, встановлюєш все що тебе цікавить, граєш, продаєш

Ніфіга не поняв. Я нічого не збираюсь купувати, просто гіпотетично запитав як працює схема оренди плойок так як Neon за неї згадав, не більше.

Опубліковано
5 годин тому, SergLutsk сказано:

Ну то я жартома сказав про "бізнес-план", але що таке вже практикують не чув. Імхо крутовато трохи 300 грн доба. Так як я граю по 2-3 годинки в тиждень, то я такі ігри можу 2 місяці грати поки пройду, то з такими темпами дійсно простіше зразу купити ту плойку :D

Зазвичай певна бібліотека є у продавця, або ломана,і ставляться ігри, які цікавлять саме вас.

Ну а на рахунок двох годин, думаю, якби ви платили, то б подумали, коли у вас вихідний, і як з цього вижати максимум. Часто беруть на день народження чи інші зустрічі, на компанію, типу футбол, мортар комбат, або для себе під ігри, які дійсно зацікавили.

Опубліковано (змінено)
1 година тому, AnimaNoir сказано:

Графон і візуальний стиль - мояяя повага.

монітор - людський портрібно, ну і залізо - відповідне.

P.S. На мій погляд - таки монітор важливіше, на ноуті з топовою відеокартою (спробував) - таке собі задоволення, не геймер (так щоб дуже) - моє, суб'єктивне враження.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

монітор - людський портрібно, ну і залізо - відповідне.

P.S. На мій погляд - таки монітор важливіше, на ноуті з топовою відеокартою (спробував) - таке собі задоволення, не геймер (так щоб дуже) - моє, суб'єктивне враження.

В ноутах економлять на матрицях в основному. А так - кожному своє, хтось і на мінімалках в 720 проходить отримавши те саме задоволення)

• +1 1
Опубліковано

Ну можу таки вже з впевненістю сказати що гра сподобалась ! Затягує ! Не надоїдає! На вихідних певне награв годин 5-6, що для мене овердофіга.

Єдине тільки не розібрався з двома моментами:

1) кругом озера місцями попадаються такі мерехтливі чорні ніби згустки енергії, які можна забрати (з них ще частенько вискакують різноманітні монстри);

2) коли плаваєш на човні періодично попадаються і збираєш таку білу звисаючу каплю світла.

Так от ці обидві фігні пише якась супер пупер енергія, я їх збираю, але так і не зрозумів що воно мені дає, куди вони діваються, як їх можна використати.

Опубліковано
7 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну можу таки вже з впевненістю сказати що гра сподобалась ! Затягує ! Не надоїдає!

перши раз граєш в топові консольні ексклюзиви?   

Опубліковано
21 хвилин тому, alexvvv сказано:

перши раз граєш в топові консольні ексклюзиви?   

Третій. Ще були рдр2 і Days gone. Обидва зайшли менше. Хоча другий таки пройшов до фіналу. 

Опубліковано
6 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Третій. Ще були рдр2 і Days gone. Обидва зайшли менше. Хоча другий таки пройшов до фіналу. 

я ці неосилив також - не сподобались, в принципі God of War також закинув, а от last of us - зайшов

Опубліковано
On 16.01.2022 at 09:16, SergLutsk сказано:

дофіга і трохи вставлених діалогів і кат-сцен, причому інколи вони затягуються на кілька хвилин

Сьогодні спробував нову колду, давно такого не грав, і взагалі не фанат шутерів, після першої місії думав вже стерти, щось не пре воно мене, однак місія за дівчину з союза зайшла на ура. Так от, між першою і другою місією, можна сказати цілий фільм подивився, малого того що виглядає все як реальне кіно, так і по часі не хвилину йде.

І це була перед історія одного з членів елітного загону(їх в команді шість, відповідно як мінімум на шість фільмів я вже розраховую). Не дарма ж тепер ігри по сто гіг важать)))

ПС. І мені наприклад, це лиш додає цікавості, розуміння. Особливо шикарно, коли ролик переходить в гру і навпаки.

Опубліковано
В 24.01.2022 в 12:11, SergLutsk сказал:

Ну можу таки вже з впевненістю сказати що гра сподобалась ! Затягує ! Не надоїдає! На вихідних певне награв годин 5-6, що для мене овердофіга.

Єдине тільки не розібрався з двома моментами:

1) кругом озера місцями попадаються такі мерехтливі чорні ніби згустки енергії, які можна забрати (з них ще частенько вискакують різноманітні монстри);

2) коли плаваєш на човні періодично попадаються і збираєш таку білу звисаючу каплю світла.

Так от ці обидві фігні пише якась супер пупер енергія, я їх збираю, але так і не зрозумів що воно мені дає, куди вони діваються, як їх можна використати.

1.Чорні згустки це портали, у мене з 3 разів звідти 3 рази вилазили високорівневі монстри які з 1-2 ударів валять (їх я так зрозумів треба під кінець гри, прокачаним валити)
2. Білі згустки  (ті що Атрей зрізає на човні кинджалом?) піднімають на постійно якусь характеристику, наприклад +2 сили.

Опубліковано
7 годин тому, AnimaNoir сказано:

1.Чорні згустки це портали
2. Білі згустки  (ті що Атрей зрізає на човні кинджалом?) піднімають на постійно якусь характеристику, наприклад +2 сили.

1. І що вони дають ті портали ? Як їх використати ? Для чого вони ? 

2. Тобто як тільки їх взяв вони автоматично прокачали якусь рандомну характеристику ? Додатково нічого робити не треба ? Чи вони в мене десь в речах валяються без толку поки я їх не застосував ? :D

Опубліковано
7 часов назад, SergLutsk сказал:

1. І що вони дають ті портали ? Як їх використати ? Для чого вони ? 

2. Тобто як тільки їх взяв вони автоматично прокачали якусь рандомну характеристику ? Додатково нічого робити не треба ? Чи вони в мене десь в речах валяються без толку поки я їх не застосував ? :D

1. Нічого не дають) Звідти вилазять високорівневі моби яких поки і на половину не побив, так підозрюю що з них якийсь лут падає норм.
2. Автоматично прокачують) У мене он вчора написала +2 сили.

Опубліковано

По другому пункту поняв, а от по-першому всеодно є сумніви так як звідти часом ніхто не вилазить і ти тупо ніби взяв ту чорну матерію (щось там про розриви світів чи якось так), а нафіга взяв - сам не поняв :D

Ну ок, дякую, може якось знайду час, то покурю якісь гайди по грі, може там розжують нах вона потрібна.

Опубліковано
13 часов назад, SergLutsk сказал:

По другому пункту поняв, а от по-першому всеодно є сумніви так як звідти часом ніхто не вилазить і ти тупо ніби взяв ту чорну матерію (щось там про розриви світів чи якось так), а нафіга взяв - сам не поняв :D

Ну ок, дякую, може якось знайду час, то покурю якісь гайди по грі, може там розжують нах вона потрібна.

https://gameranx.com/features/id/148290/article/god-of-war-2018-all-realm-tears-locations-dust-of-realms-guide/
Правда на анг, але так як я і говорив, звідти мають вилазити моби (якщо не вилазять то глюк) валиш їх і за це ресурси для крафту і прокачки.

• Дякую! 1
Опубліковано

Так, дякую, схоже що так і є. Але в мене дійсно було і не раз що я брав ту чорну фігню і ніхто звідти не вилазив. Хіба що може в деяких випадках ті моби можуть з'являтись не прямо з тої чорної діри вилазячи, а десь збоку від тебе чи ззаду, тоді я їх появу просто не зв'язав з тим що це та матерія їх викликала.

Опубліковано
11 часов назад, SergLutsk сказал:

Так, дякую, схоже що так і є. Але в мене дійсно було і не раз що я брав ту чорну фігню і ніхто звідти не вилазив. Хіба що може в деяких випадках ті моби можуть з'являтись не прямо з тої чорної діри вилазячи, а десь збоку від тебе чи ззаду, тоді я їх появу просто не зв'язав з тим що це та матерія їх викликала.

Ні, вони акурат звідти вилазять) Вчора дійшов до місця де була маленька чорна діра, і з неї якісь ресурси випали. Короче не треба запарюватись)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...