Dima4s Опубліковано 21 Січня, 2022 в 11:15 #26 Опубліковано 21 Січня, 2022 в 11:15 Поставив собі. напевно перша гра яку я поставив за рік. вже і забув як відеокарта шумить нагружена)) Кат сцени впринципі не напрягають. тілкьи ламав голову чого клавіши не працюють. а виявляється на укр розкладці гра не розуміє клавіш.. на 2к на ультра 50 кадрів на 1080ті. без фрізів і лагів. чимось мені нагадує гру про смерть з косою. та також була портована десь з консолей
alexvvv Опубліковано 21 Січня, 2022 в 11:19 #27 Опубліковано 21 Січня, 2022 в 11:19 3 хвилин тому, Dima4s сказано: чимось мені нагадує гру про смерть з косою. про що йдеться?
Dima4s Опубліковано 21 Січня, 2022 в 11:26 #28 Опубліковано 21 Січня, 2022 в 11:26 6 хвилин тому, alexvvv сказано: про що йдеться? Darksiders колись мені перша частина сподобалась. хотя і графіка там була не дуже.
SergLutsk Опубліковано 21 Січня, 2022 в 13:38 Автор #29 Опубліковано 21 Січня, 2022 в 13:38 2 годин тому, NeoN сказано: Це вже давно придумано, навіть у нашому місті таке є. Тому сильно не зробите, ви не перший, конкуренція і тд. ПС. Ціна доречі - в районі 300 грн/доба, від терміну знижки. Ну то я жартома сказав про "бізнес-план", але що таке вже практикують не чув. Імхо крутовато трохи 300 грн доба. Так як я граю по 2-3 годинки в тиждень, то я такі ігри можу 2 місяці грати поки пройду, то з такими темпами дійсно простіше зразу купити ту плойку Доречі, а в оренду дають лише плойку, а ігри що сам собі шукаєш/купуєш ?
alexvvv Опубліковано 21 Січня, 2022 в 13:52 #30 Опубліковано 21 Січня, 2022 в 13:52 14 хвилин тому, SergLutsk сказано: Доречі, а в оренду дають лише плойку, а ігри що сам собі шукаєш/купуєш ? купуєш б/в з можливістю прошивки, встановлюєш все що тебе цікавить, граєш, продаєш
AnimaNoir Опубліковано 21 Січня, 2022 в 14:03 #31 Опубліковано 21 Січня, 2022 в 14:03 2 часа назад, Dima4s сказал: Darksiders колись мені перша частина сподобалась. хотя і графіка там була не дуже. Хороша, першу пройшов, треба якось другу і третю добити.
alexvvv Опубліковано 21 Січня, 2022 в 15:35 #32 Опубліковано 21 Січня, 2022 в 15:35 1 година тому, AnimaNoir сказано: Хороша, першу пройшов, треба якось другу і третю добити. взагалі жодної неосилив
SergLutsk Опубліковано 21 Січня, 2022 в 17:18 Автор #33 Опубліковано 21 Січня, 2022 в 17:18 3 годин тому, alexvvv сказано: купуєш б/в з можливістю прошивки, встановлюєш все що тебе цікавить, граєш, продаєш Ніфіга не поняв. Я нічого не збираюсь купувати, просто гіпотетично запитав як працює схема оренди плойок так як Neon за неї згадав, не більше.
NeoN Опубліковано 21 Січня, 2022 в 19:22 #34 Опубліковано 21 Січня, 2022 в 19:22 5 годин тому, SergLutsk сказано: Ну то я жартома сказав про "бізнес-план", але що таке вже практикують не чув. Імхо крутовато трохи 300 грн доба. Так як я граю по 2-3 годинки в тиждень, то я такі ігри можу 2 місяці грати поки пройду, то з такими темпами дійсно простіше зразу купити ту плойку Доречі, а в оренду дають лише плойку, а ігри що сам собі шукаєш/купуєш ? Зазвичай певна бібліотека є у продавця, або ломана,і ставляться ігри, які цікавлять саме вас. Ну а на рахунок двох годин, думаю, якби ви платили, то б подумали, коли у вас вихідний, і як з цього вижати максимум. Часто беруть на день народження чи інші зустрічі, на компанію, типу футбол, мортар комбат, або для себе під ігри, які дійсно зацікавили.
AnimaNoir Опубліковано 22 Січня, 2022 в 22:40 #35 Опубліковано 22 Січня, 2022 в 22:40 Графон і візуальний стиль - мояяя повага. Спойлер
Bliksss Опубліковано 23 Січня, 2022 в 00:29 #36 Опубліковано 23 Січня, 2022 в 00:29 1 година тому, AnimaNoir сказано: Графон і візуальний стиль - мояяя повага. монітор - людський портрібно, ну і залізо - відповідне. P.S. На мій погляд - таки монітор важливіше, на ноуті з топовою відеокартою (спробував) - таке собі задоволення, не геймер (так щоб дуже) - моє, суб'єктивне враження.
AnimaNoir Опубліковано 23 Січня, 2022 в 02:22 #37 Опубліковано 23 Січня, 2022 в 02:22 1 час назад, Bliksss сказал: монітор - людський портрібно, ну і залізо - відповідне. P.S. На мій погляд - таки монітор важливіше, на ноуті з топовою відеокартою (спробував) - таке собі задоволення, не геймер (так щоб дуже) - моє, суб'єктивне враження. В ноутах економлять на матрицях в основному. А так - кожному своє, хтось і на мінімалках в 720 проходить отримавши те саме задоволення)
SergLutsk Опубліковано 24 Січня, 2022 в 10:11 Автор #38 Опубліковано 24 Січня, 2022 в 10:11 Ну можу таки вже з впевненістю сказати що гра сподобалась ! Затягує ! Не надоїдає! На вихідних певне награв годин 5-6, що для мене овердофіга. Єдине тільки не розібрався з двома моментами: 1) кругом озера місцями попадаються такі мерехтливі чорні ніби згустки енергії, які можна забрати (з них ще частенько вискакують різноманітні монстри); 2) коли плаваєш на човні періодично попадаються і збираєш таку білу звисаючу каплю світла. Так от ці обидві фігні пише якась супер пупер енергія, я їх збираю, але так і не зрозумів що воно мені дає, куди вони діваються, як їх можна використати.
alexvvv Опубліковано 24 Січня, 2022 в 10:19 #39 Опубліковано 24 Січня, 2022 в 10:19 7 хвилин тому, SergLutsk сказано: Ну можу таки вже з впевненістю сказати що гра сподобалась ! Затягує ! Не надоїдає! перши раз граєш в топові консольні ексклюзиви?
SergLutsk Опубліковано 24 Січня, 2022 в 10:48 Автор #40 Опубліковано 24 Січня, 2022 в 10:48 21 хвилин тому, alexvvv сказано: перши раз граєш в топові консольні ексклюзиви? Третій. Ще були рдр2 і Days gone. Обидва зайшли менше. Хоча другий таки пройшов до фіналу.
alexvvv Опубліковано 24 Січня, 2022 в 10:56 #41 Опубліковано 24 Січня, 2022 в 10:56 6 хвилин тому, SergLutsk сказано: Третій. Ще були рдр2 і Days gone. Обидва зайшли менше. Хоча другий таки пройшов до фіналу. я ці неосилив також - не сподобались, в принципі God of War також закинув, а от last of us - зайшов
NeoN Опубліковано 25 Січня, 2022 в 20:44 #42 Опубліковано 25 Січня, 2022 в 20:44 On 16.01.2022 at 09:16, SergLutsk сказано: дофіга і трохи вставлених діалогів і кат-сцен, причому інколи вони затягуються на кілька хвилин Сьогодні спробував нову колду, давно такого не грав, і взагалі не фанат шутерів, після першої місії думав вже стерти, щось не пре воно мене, однак місія за дівчину з союза зайшла на ура. Так от, між першою і другою місією, можна сказати цілий фільм подивився, малого того що виглядає все як реальне кіно, так і по часі не хвилину йде. І це була перед історія одного з членів елітного загону(їх в команді шість, відповідно як мінімум на шість фільмів я вже розраховую). Не дарма ж тепер ігри по сто гіг важать))) ПС. І мені наприклад, це лиш додає цікавості, розуміння. Особливо шикарно, коли ролик переходить в гру і навпаки.
AnimaNoir Опубліковано 26 Січня, 2022 в 00:25 #43 Опубліковано 26 Січня, 2022 в 00:25 В 24.01.2022 в 12:11, SergLutsk сказал: Ну можу таки вже з впевненістю сказати що гра сподобалась ! Затягує ! Не надоїдає! На вихідних певне награв годин 5-6, що для мене овердофіга. Єдине тільки не розібрався з двома моментами: 1) кругом озера місцями попадаються такі мерехтливі чорні ніби згустки енергії, які можна забрати (з них ще частенько вискакують різноманітні монстри); 2) коли плаваєш на човні періодично попадаються і збираєш таку білу звисаючу каплю світла. Так от ці обидві фігні пише якась супер пупер енергія, я їх збираю, але так і не зрозумів що воно мені дає, куди вони діваються, як їх можна використати. 1.Чорні згустки це портали, у мене з 3 разів звідти 3 рази вилазили високорівневі монстри які з 1-2 ударів валять (їх я так зрозумів треба під кінець гри, прокачаним валити) 2. Білі згустки (ті що Атрей зрізає на човні кинджалом?) піднімають на постійно якусь характеристику, наприклад +2 сили.
SergLutsk Опубліковано 26 Січня, 2022 в 08:03 Автор #44 Опубліковано 26 Січня, 2022 в 08:03 7 годин тому, AnimaNoir сказано: 1.Чорні згустки це портали 2. Білі згустки (ті що Атрей зрізає на човні кинджалом?) піднімають на постійно якусь характеристику, наприклад +2 сили. 1. І що вони дають ті портали ? Як їх використати ? Для чого вони ? 2. Тобто як тільки їх взяв вони автоматично прокачали якусь рандомну характеристику ? Додатково нічого робити не треба ? Чи вони в мене десь в речах валяються без толку поки я їх не застосував ?
AnimaNoir Опубліковано 26 Січня, 2022 в 15:54 #45 Опубліковано 26 Січня, 2022 в 15:54 7 часов назад, SergLutsk сказал: 1. І що вони дають ті портали ? Як їх використати ? Для чого вони ? 2. Тобто як тільки їх взяв вони автоматично прокачали якусь рандомну характеристику ? Додатково нічого робити не треба ? Чи вони в мене десь в речах валяються без толку поки я їх не застосував ? 1. Нічого не дають) Звідти вилазять високорівневі моби яких поки і на половину не побив, так підозрюю що з них якийсь лут падає норм. 2. Автоматично прокачують) У мене он вчора написала +2 сили.
SergLutsk Опубліковано 27 Січня, 2022 в 08:10 Автор #46 Опубліковано 27 Січня, 2022 в 08:10 По другому пункту поняв, а от по-першому всеодно є сумніви так як звідти часом ніхто не вилазить і ти тупо ніби взяв ту чорну матерію (щось там про розриви світів чи якось так), а нафіга взяв - сам не поняв Ну ок, дякую, може якось знайду час, то покурю якісь гайди по грі, може там розжують нах вона потрібна.
AnimaNoir Опубліковано 27 Січня, 2022 в 22:09 #47 Опубліковано 27 Січня, 2022 в 22:09 13 часов назад, SergLutsk сказал: По другому пункту поняв, а от по-першому всеодно є сумніви так як звідти часом ніхто не вилазить і ти тупо ніби взяв ту чорну матерію (щось там про розриви світів чи якось так), а нафіга взяв - сам не поняв Ну ок, дякую, може якось знайду час, то покурю якісь гайди по грі, може там розжують нах вона потрібна. https://gameranx.com/features/id/148290/article/god-of-war-2018-all-realm-tears-locations-dust-of-realms-guide/ Правда на анг, але так як я і говорив, звідти мають вилазити моби (якщо не вилазять то глюк) валиш їх і за це ресурси для крафту і прокачки.
SergLutsk Опубліковано 28 Січня, 2022 в 06:50 Автор #48 Опубліковано 28 Січня, 2022 в 06:50 Так, дякую, схоже що так і є. Але в мене дійсно було і не раз що я брав ту чорну фігню і ніхто звідти не вилазив. Хіба що може в деяких випадках ті моби можуть з'являтись не прямо з тої чорної діри вилазячи, а десь збоку від тебе чи ззаду, тоді я їх появу просто не зв'язав з тим що це та матерія їх викликала.
AnimaNoir Опубліковано 28 Січня, 2022 в 18:25 #49 Опубліковано 28 Січня, 2022 в 18:25 11 часов назад, SergLutsk сказал: Так, дякую, схоже що так і є. Але в мене дійсно було і не раз що я брав ту чорну фігню і ніхто звідти не вилазив. Хіба що може в деяких випадках ті моби можуть з'являтись не прямо з тої чорної діри вилазячи, а десь збоку від тебе чи ззаду, тоді я їх появу просто не зв'язав з тим що це та матерія їх викликала. Ні, вони акурат звідти вилазять) Вчора дійшов до місця де була маленька чорна діра, і з неї якісь ресурси випали. Короче не треба запарюватись)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.