Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім доброго дня. 

Чи є в когось Wi Fi репітер? 

Є вдома WiFi мережа, роутер Mikrotik але у крайні кімнати сигнал доходить дость слабкий. Тому хочу спробувати використати репітер, можливо він допоможе вирішити проблему.

Якщо в когось є така цяцька, можете позичити на час, щоб виявити його доцільність

Дякую!

Опубліковано
3 хвилин тому, Electronshik сказано:

Всім доброго дня. 

Чи є в когось Wi Fi репітер? 

Є вдома WiFi мережа, роутер Mikrotik але у крайні кімнати сигнал доходить дость слабкий. Тому хочу спробувати використати репітер, можливо він допоможе вирішити проблему.

Якщо в когось є така цяцька, можете позичити на час, щоб виявити його доцільність

Дякую!

звичайні роутери також можуть бути репітерами   

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

звичайні роутери також можуть бути репітерами   

Далеко не всі!

Якщо є така функція - то можуть.

Якщо потрібно "подовжити" віфі мережу, все  ж буду рекомендувати подовжувати ї дротом. Тобто дріт з мікрота впихнути в якусь антену.

Або, на крайняк, таку фігню, що в розетку впихається. Хоча я такого ізврата не розумію.

Опубліковано
50 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Далеко не всі!

якийсь супер древній динозавр який тільки підтримує 802.11g - мож і не вміє, але новішіі навіть самі дешманські роутери (до 300 грн.) вміють.

Хоча, мож і не варто, дивлячись яка відстань.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Далеко не всі!

Якщо є така функція - то можуть.

якщо не можуть то значить прошити в openwrt

Опубліковано
3 часа назад, Zheny@ сказал:

Якщо потрібно "подовжити" віфі мережу, все  ж буду рекомендувати подовжувати ї дротом. Тобто дріт з мікрота впихнути в якусь антену.

Нажаль не вийде. Кабель досить важко прокласти. Інакше б переніс роутер і все...

3 часа назад, Zheny@ сказал:

Або, на крайняк, таку фігню, що в розетку впихається.

Ось щось за таке і думаю

Опубліковано

Репітери дуже гівняно працюють, на власному досвіді перевірив, це якшо звичайний. Колись тестили систему в якій для передачі використовується окремий канал, по якому точки з'єднуються, в тестах було норм, але в реальній роботі не використовував.

9 годин тому, Zheny@ сказано:

Або, на крайняк, таку фігню, що в розетку впихається. Хоча я такого ізврата не розумію.

дуже багато нюансів, які впливають на роботу. Можуть працювати дуже харашо, а можуть і не завестись зовсім. Ну і в багатоквартирному будинку часто збоїть зв'язок, блоки втрачають один одного і не завжди самі піднімаються назад.

Опубліковано
16 часов назад, Electronshik сказал:

Нажаль не вийде. Кабель досить важко прокласти. Інакше б переніс роутер і все...

Ось щось за таке і думаю

завтра буду тестити репітер tp-link re200 (ac750), якщо не підійде то здам і все таки куплю TP-LINK Deco M4

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...