Перейти до змісту

Шукаю людину яка зробить інтернет-магазин

GarmataNet

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пока "мы" бьемся за количество, а не за качество, я и не ожидал от Вас другого ответа.

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тема порадовала. При средней з\п в Луцке 300 баксов в месяц, мегакрутые ацкие фрилансеры брезгуют 150 баксами за день, именно столько понадобится чтоб поставить шоп и подобрать к нему шаблончик. Жжете ребятки. 

diezel, покажите, пожалуйста, "магазин за 30 минут". Я не представляю что это может быть.

Скрипт+шаблон+немного пошаманить - какраз выйдет шоп за 30-50 минут.

Опубліковано

Можно и дворником подрабатывать. Лишние деньги не помешают. Только что-то не видно желающих.

Опубліковано
Можно и дворником подрабатывать. Лишние деньги не помешают. Только что-то не видно желающих.

Это, извините, совершенно мимо кассы. Задача очень даже профильная, все неопределенности давно раскрыты, интегралы взяты, пределы определены. Никто о "подработке" речи не ведет - это нормальная работа, пусть и рутина.

Опубліковано

Так ведь "натянуть шаблон на скрипт из фантастико" тоже не тождественно "сделать магазин".

Опубліковано
Так ведь "натянуть шаблон на скрипт из фантастико" тоже не тождественно "сделать магазин".

Опять же - мимо кассы.

Никто о скрипте из фантастико разговор не ведет, это раз. Я вам коммерческую тайну выдам: берется любой код, выпрямляется до полного выпрямления, шаблонизируется до полной шаблонизации, документируется до просветления и используется. Все просто: чем каждый раз "иметь секс" с чужим кодом, лучше один раз довести его до ума. Даже магенто, при желании, можно довести до ума. Но Irubin предпочитает вместо магазинов продавать книжки "Как программировать на Магенто" за $999.99. Тоже, кстати, идея - написали говно, теперь опишем говно. Но от такой идеи меня тошнит.

Второе - само понятие "сделать магазин" настолько растяжимо, что включает в себя даже создание amazon.com - тоже ведь "сделали магазин". Каждое предложение достойно рассмотрения: и за 100, и за 100000.

Ну а третье: дворник и кодер, это, все-таки, разные профессии. Вы лучше сразу об идейном дизайне напишите.

Опубліковано

Желающие нашлись ещё дня три назад, ибо:

Прошу закрити тему вже найшов людину яка зробить сайт

А вот по поводу следующей мысли...

ти хочеш сказати що чувак не вміє писати?? )))))) розсмішив, .. просто часом швидко пишеш і влом очепятки виправляти, тим більш на форумі, тим більш в темі про веброзробку, тим більш в постах про програмування, так що збєйтесь і не флудіть, зауваження ваші тут не доречні взагалі......і веб-розробка, це не лише набір тексту ;)

Если я заказываю подобную услугу и вижу, что человек не умеет грамотно писАть - я буду искать другого человека. Это в конечном итоге выйдет дешевле, чем поpзже исправлять после него ошибки в тексте (сомнительно, что он даже с готового текста сможет набрать правильно). И хорошо, если только грамматические ошибки, а не код править придётся :)

Опубліковано

Млин, не читал раздел "робота", ТУТ человек предлагал заработать больше 100 у.е. за "мизер" работы... за тех же 150 я б ещё контент в тот магазин позакидывал бы... (в разумных количествах ессно;-) Но, "после боя руками не машут"...

З.И: На фриленсе, ваще несколько дешевле стоимость, ещё и сроки ставят "наглые"....

Опубліковано
ти хочеш сказати що чувак не вміє писати?? )))))) розсмішив, .. просто часом швидко пишеш і влом очепятки виправляти, тим більш на форумі, тим більш в темі про веброзробку, тим більш в постах про програмування, так що збєйтесь і не флудіть, зауваження ваші тут не доречні взагалі......і веб-розробка, це не лише набір тексту ;)

Еееех! Ну добре. Офтопити так офтопити.

Так, я хочу сказати, що не вміє. А в тому і біда, що це не на форумі, на форумі хай пише як завгодно, а на сайті, за розробку якого він бере гроші. А якщо веб-розробка - це не набір тексту, то не треба нею і займатись, а доручити це людям, які вміють це робити. І взагалі, як висловився ursa, такі речі ставлять під сумнів кваліфікацію людини. Бо УСІХ в школі спочатку вчать читати і писати, а потім вже натискати кніпочки на клавіатурі, що ти так сміливо називаєш веб-розробкою.

Опубліковано
Кельмешь абидь кырьшембе упернель ашимбе .

Ага. Это я код написалЪ. Хвалите меня восхищённо!

Опубліковано
Еееех! Ну добре. Офтопити так офтопити.

Так, я хочу сказати, що не вміє. А в тому і біда, що це не на форумі, на форумі хай пише як завгодно, а на сайті, за розробку якого він бере гроші. А якщо веб-розробка - це не набір тексту, то не треба нею і займатись, а доручити це людям, які вміють це робити. І взагалі, як висловився ursa, такі речі ставлять під сумнів кваліфікацію людини. Бо УСІХ в школі спочатку вчать читати і писати, а потім вже натискати кніпочки на клавіатурі, що ти так сміливо називаєш веб-розробкою.

Якщо хочеш сказати - то кажи. Ти побачив одну орфографічну помилку і зробив висновок, що я не вмію писати українською мовою? Ти точно справжній поліщук, якщо ти шокаєш і вважаєш що так пишуть усі українці. І що то в тебе за слова такі: мона, шо, зобрали. Гаразд, усі помиляються, але якщо вже ти критикуєш за правописання, то пиши сам без помилок. Ти просто заздрісний тип. І насправді тобі насрати на укр. мову. Ти просто любиш офтопити, ось і знайшов привід.

Почитай свої комментарі, "мовознавец".

Бляха, ну чому ти зразу не сказав, що братимеш... =(

Ну, мона спитати того, хто його забрав, може йому підходить РСІ, то поміняєтесь якось, вони якраз в таку ціну.

Ну я бачив ше один такий. Спробую звязатись.

А в тебе вбудованого немає? Старенький ноут? Чи модем здех?

Да, на рахунок місячних курсів згоден - ета жесть. =) А ще, при великому бажанні і наполегливості можна вчитись самому - є багато книжок, шкіл, уроків. В інтернеті валом. В ньому ж можна і вияснити незрозумілі моменти, бо без вчителя не завжди вдасться зрозуміти, що там таке в книжці написали... Кароч, Агафошина і вперьод (з пєснєй) =))))).

Давайте тут не будемо зачіпати тему кількості акордів ібо знову ж таки, будь-якому мегагіганту гітари (і ви це неодноразово чули, слухаючи десь якусь музику) не складе труднощів на одному акорді (згідно прийнятої у цій темі термінології ;) ) зіграти щось в десятки разів складніше, цікавіше, видатніше, ніж многіє пающіє труси, які знають багато вумних акордів. Це раз. А по-друге, кількість акордів відображає тільки зміну гармонії композиції, а крім гармонії у музиці є ще мелодія і ритм, за допомогою цих трьох котів і синтезується власне такий драйвовий риф, який зразу западає в душу (пум-пум-пум...пум-пум-пубум...пум-пум-пум...пуууу-буууум :) ) або примушує кивати головою у такт (включаєте Ац/Дц і пробуєте не дригатись у ритм). Якщо будь-який із компонентів прибрати, отримаємо якусь незрозумілу муть.

І якщо ти так надто переймаєшся українською мовою, то не читай ніколи газет і журналів. Помилок багато:).

Опубліковано
Если я заказываю подобную услугу и вижу, что человек не умеет грамотно писАть - я буду искать другого человека. Это в конечном итоге выйдет дешевле, чем поpзже исправлять после него ошибки в тексте (сомнительно, что он даже с готового текста сможет набрать правильно). И хорошо, если только грамматические ошибки, а не код править придётся :)

О, ще один редактор. Що ти шукаєш заскалку в чужому оці, а в своєму колоди не бачиш. Сайт ще не зданий, за послуги не оплачено. А покритикувати, язик чешеться, так?

Если разрешишь, подпишусь под каждым словом и под каждым смайлом.

ПАгАвАрить? ;)

Опубліковано
Если я заказываю подобную услугу и вижу, что человек не умеет грамотно писАть - я буду искать другого человека. Это в конечном итоге выйдет дешевле, чем поpзже исправлять после него ошибки в тексте (сомнительно, что он даже с готового текста сможет набрать правильно). И хорошо, если только грамматические ошибки, а не код править придётся ;)

ursa, ну ти ж розумний чоловік, поважаю по форуму. Думаю як і більшість людей. Ну хіба важко здогадатись що якби ви домовлялись про роботу, то він би написав без жодної помилки? Це ж форум, он сам же зробив помилку і не виправив, я ж не кажу що ти не грамотний і не вмієш писати .... в розумних межах воно (опечатки, зауваження) ж тут ні до чого :) . Якщо я зараз зроблю помилку, то я її не виправлю, бо мені влом і я на діалапі )))) щоб зайвий раз завантажувати заради якоїсь буквочки сторінку, а якщо я зроблю помилку в листі до когось - то я пару раз перед відправкою перевірю орфографію.....

З.і сорі що на ти, якщо що.....

Опубліковано

А до чого тут мої коментарі на форумі, якщо я говорив про зовсім інші речі? Я ж кажу - мені все рівно хто як пише тут.

А газет і журналів я і так не читаю. І те, що там багато помилок, то це сумно, то це тому, що там сидять отакі люди - щирі українці, які звикли виключно до халяви, які вміють натискати кніпочки, і знають кілька розумних слів, і думають, що так все і має бути. Тільки от насправді в газетах і журналах має бути людина, високоосвічена, висококваліфікована, робота якої якраз і полагає у відшукуванні та виправленні помилок, і за цю роботу вона отримую свою зарплату. Тому, якщо в газеті є помилки - то це камінь в огород саме цієї людини. Тому що його робота - не більше і не мешна - виправляти помилки. Знаєш, я в свій час постійно читав одну газету і щось помилки там бачив ну дуже рідко, зараз навіть не пригадаю жодної. Це не дивлячись на те, що тематика у них була досить важка з цієї точки зору - просто шалена кількість іншомовних слів (здебільшого власних назв). Все чітко і грамонтно. Моя порада - не читай преси, де присутня велика кількість помилок. Це неповага до тебе з їхнього боку. Це неповага тебе самого до себе. Ти споживаєш низькосортний продукт в такому випадку. Це, знову ж таки. халява.

Мені здається, і в інтернеті непогано б запровадити таку практику - людей, які б займались підготовкою текстів. Ну, тобто, я розумію, що таке вже є, але в більшості - ніхто про це не дбає, тому що це зайві клопоти і - що найголовніше - гроші.

От що я хотів сказати, власне.

Опубліковано

sergyj, calm down ;)

Точно, колода. Опечатка (соседняя буква) и ошибка - это совершенно разные вещи. Это первое. А второе - где ты услышал от меня критику какого-то конкретно разрабатываемого сайта? Я говорил всего лишь о своём гипотетическом выборе исполнителя :)

zolexiy, мне не 90 лет, можно и на "ты" :) Знаешь, мне почему-то даже на форуме не хочется писать абы как. Если вижу свои ошибки/опечатки, то исправляю их (иногда даже через месяц, если вдруг на них натыкаюсь)

Тут, наверное, дело в том, что когда общаешься с человеком виртуально (или наблюдаешь, как общается он), то у тебя складывается о нём какое-то определённое впечатление. С некоторыми в реальности даже не хотелось бы встречаться, с некоторыми - наоборот. Субъективно всё это :)

И вот, например, если я договаривался бы об услуге и слышал/видел/читал бы в ответ слова с ошибками, перемежающиеся модными "фтопку" и "нивапрозами", набранные без заглавных букв и точек-запятых - доверие к человеку падало бы с каждой минутой общения.

Но опять же - это моя субъективная оценка ;)

Опубліковано
А до чого тут мої коментарі на форумі, якщо я говорив про зовсім інші речі? Я ж кажу - мені все рівно хто як пише тут.

А газет і журналів я і так не читаю. І те, що там багато помилок, то це сумно, то це тому, що там сидять отакі люди - щирі українці, які звикли виключно до халяви, які вміють натискати кніпочки, і знають кілька розумних слів, і думають, що так все і має бути. Тільки от насправді в газетах і журналах має бути людина, високоосвічена, висококваліфікована, робота якої якраз і полагає у відшукуванні та виправленні помилок, і за цю роботу вона отримую свою зарплату. Тому, якщо в газеті є помилки - то це камінь в огород саме цієї людини. Тому що його робота - не більше і не мешна - виправляти помилки. Знаєш, я в свій час постійно читав одну газету і щось помилки там бачив ну дуже рідко, зараз навіть не пригадаю жодної. Це не дивлячись на те, що тематика у них була досить важка з цієї точки зору - просто шалена кількість іншомовних слів (здебільшого власних назв). Все чітко і грамонтно. Моя порада - не читай преси, де присутня велика кількість помилок. Це неповага до тебе з їхнього боку. Це неповага тебе самого до себе. Ти споживаєш низькосортний продукт в такому випадку. Це, знову ж таки. халява.

Мені здається, і в інтернеті непогано б запровадити таку практику - людей, які б займались підготовкою текстів. Ну, тобто, я розумію, що таке вже є, але в більшості - ніхто про це не дбає, тому що це зайві клопоти і - що найголовніше - гроші.

От що я хотів сказати, власне.

Тепер зроби висновок з власне своїх слів. Я вважаю, що професіоналізм людини виражається не втому, наскільки грамотно вона пише рідною мовою, а у тому, що вона робить. Звичайно, якщо професія людини не коректор, редактор або щось в цій сфері.

• Адміністратори
Опубліковано
жесткач, зараз нас всіх забанять :sm128:

Як два пальця ... :)

Почекаю годинку-дві.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

вот с объявления чудеса сделали, можно и халявный скрипт настроить и на хостинге, хостинг сейчас вообще не проблема любой, у меня много тарифных планов и серверов есть под свои нужды. Человек поставил цену которую готов отдать.

А тут почитаешь, мол все милионеры мол за 150 баксов писать ничего не буду, а как до дела можно попасть на конкреную сумму и фиг что сделают имеется опыт с такого рода програмерами, мол все сделаю, бабки гони. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...