Перейти до змісту

Адмінські посиденьки

Lisovic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, Volt сказано:

Ясно, пено тре або линяти на сотку, або якось ізвращатись з vpnом. Читав про IPv6 шо яка б в тебе адреса сіра чи біла не була все одно  мона мати зовнішнє ip? Хтось юзав чи юзає IPv6?

в ipv6 нема як таких сірих ІР, але через ipv6 ти можеш підключитись тільки до ipv6. Можеш через тунельного брокера, наприклад Hurricane Electric, взяти собі ipv6 і потестити дома.

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
34 хвилин тому, Lisovic сказано:

Можеш через тунельного брокера, наприклад Hurricane Electric, взяти собі ipv6 і потестити дома.

а можна, більш детально про "дома"? 

Опубліковано
39 хвилин тому, Lisovic сказано:

в ipv6 нема як таких сірих ІР

ipv6 - охуліард, ipv4 - певна кількість, за гроші...ipv6 - ніц не варто, ipv4 - роздріб до 100 грн., ти і сам про це знаєш.

Опубліковано
9 хвилин тому, Bliksss сказано:

а можна, більш детально про "дома"? 

Як приклад https://version6.ru/he.net/howto

Ну або гуглим налаштування ipv6 тунельний брокер

Опубліковано
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

ipv4 - роздріб до 100 грн., ти і сам про це знаєш.

мій київський домашній провайдер, білий ІР дає нахаляву, причому статичний

Опубліковано
1 хвилина тому, Lisovic сказано:

мій київський домашній провайдер білий ІР дає нахаляву, причому статичний

ну не всім так повезло?

Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

ну не всім так повезло?

ну мій провайдер всім клієнтам видає статичний білий ІР, та ще й по звичайному езернет, без всяких ppoe, привязок по мас чи авторизаторів.

Опубліковано
1 hour ago, Bliksss said:

"вом -на вом" могла б бути і краща швидкість ;) це ж назовні не виходило...

Спочатку у мене була швидкість близько 300 Mb, потім увімкнув на фаєрволі роутера опцію passthrough, після чого швидкість зросла до 800+. Так що тут можливо обмеження зі сторони мого роутера а не провайдера, але щоб це перевірити, необхідна потужніша залізка. Роутер поки не планую міняти і навіть така швидкість мене цілком влаштовує.

Опубліковано
8 хвилин тому, Lisovic сказано:

ну мій провайдер всім клієнтам видає статичний білий ІР

це - нагадує "міряння піськами", маючи бажання - "до звезди" що там видав провайдер...

Маю на увазі, що вирішення проблеми - логічне і очевидне, але, всі хочуть дешевше і простіше.

Опубліковано
1 хвилина тому, Кіліманджаро сказано:

Так, це The Dude.

56 хвилин тому, Кіліманджаро сказано:

необхідна потужніша залізка.

нахіба?

В тебе якісь специфічні задачі?

Опубліковано
2 minutes ago, Zheny@ said:

нахіба?

В тебе якісь специфічні задачі?

58 minutes ago, Кіліманджаро said:

Роутер поки не планую міняти і навіть така швидкість мене цілком влаштовує.

А потужнішою залізкою можна було б перевірити чи видасть ВОМ вищу швидкість.

Опубліковано
1 hour ago, MACCEN said:

Питання навіщо вдома швидкість Гігабит? Якщо на заводі 500 мегабіт вистачає для 750 користувачів :)

Якби ціна за 1Gb була в 10 разів вища ніж за 100Mb, тоді сенсу його підключати додому не було б. Але коли за доплату в 17% від вартості 100Mb ти отримуєш у 8 разів більшу швидкість, тоді в цьому є сенс. Якщо потрібно швидко щось велике завантажити, це економить час. Читав, що в США є лікар, який підключив собі додому 10Gb, йому з роботи скидають результати комп'ютерних томографій.

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказано:

Питання навіщо вдома швидкість Гігабит?

якщо ти не знаєш, не вмієш (потрібне підкресли)...деколи, люди беруть "роботу додому", таке - буває дуже рідко, але - заплатив, значить маю отримати послугу, чи ні?

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказано:

Питання навіщо вдома швидкість Гігабит? Якщо на заводі 500 мегабіт вистачає для 750 користувачів :)

х*йовий заводік....забити гігабітний канал - як 2 пальці....головне - щоб в цьому був сенс.

Опубліковано

Якшо працювати а не сидіти в ютубіках, то не так і легко забити гігабітний канал.

На скріні загрузка двох гігабітних каналів, кількість співробітників в компанії більше 500, вихід в інтернет у всіх через ЦО. Піки зранку це бекапи.

ISP.JPG

Опубліковано
2 часа назад, MACCEN сказал:

Банально фільми 4k ігри, овер 100гіг качає декілька години. Звісно можна почекати, але часу і так не вистачає.

Опубліковано
51 minutes ago, Lisovic said:

кількість співробітників в компанії більше 500, вихід в інтернет у всіх через ЦО

ЦО - це центральний офіс? Якщо так, то віддалені співробітники або філії використовують ЦО як шлюз по замовченню?

Опубліковано
52 хвилин тому, Lisovic сказано:

Якшо працювати а не сидіти в ютубіках, то не так і легко забити гігабітний канал.

ну, якщо на роботі використовувати інтернет для того щоб "сидіти в ютюбіках"....розгнати їх нафіг.

Опубліковано
43 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Банально фільми 4k ігри, овер 100гіг качає декілька години. Звісно можна почекати, але часу і так не вистачає.

та сама фігня, нащо вам бмв, якщо в жигуля - також є колеса.

їхати - можна, але не швидко ))

Опубліковано
16 хвилин тому, Кіліманджаро сказано:

ЦО - це центральний офіс? Якщо так, то віддалені співробітники або філії використовують ЦО як шлюз по замовченню?

Так, ЦО це центральний офіс. Ні, там стоїть проксі сервер. ЦО і філії з'єднуються по впн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...