Перейти до змісту

Куплю сім-ки робочі, українські

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную 50 грн за штуку  (оптом - дешевще ;) ). Заберу по-місту. Головне, щоб опізнавалисть мережею  і при поповненні можна було дзвонити.

spacer.png

:)

Обмін.можливий,,   є

колекційні екземпляри ;)

Опубліковано
7 годин тому, Harddriver сказано:

Пропоную 50 грн за штуку

а в чому прикол?  Новий стартовий - коштує дешевше, або й взагалі - безкоштовно можна взяти.

Опубліковано

А де безкоштовно роздають?  Колись ходили промоутери по базару, але там здається поповняти треба на немаленьку суму зразу.

Опубліковано
25 хвилин тому, Harddriver сказано:

А де безкоштовно роздають?  Колись ходили промоутери по базару, але там здається поповняти треба на немаленьку суму зразу.

Лайка - на одне прізвище 3 стартових, присилають поштою, якщо треба більше - замовляй на ту саму адресу, тільки вказуй інше (будь-яке) прізвище))

Ще десь роздавали в інтернеті залишки стартових пакетів, які розповсюджували на "атлас вікенд".

А от купувати на олх  за символічну плату - не раджу )) 

Опубліковано
6 годин тому, Bliksss сказано:

Лайка - на одне прізвище 3 стартових, присилають поштою, якщо треба більше - замовляй на ту саму адресу, тільки вказуй інше (будь-яке) прізвище))

Ще десь роздавали в інтернеті залишки стартових пакетів, які розповсюджували на "атлас вікенд".

А от купувати на олх  за символічну плату - не раджу )) 

Я раз пробував лайку замовити, мені так і не прийшли. Тому якщо треба багато, хз як вони там присилають, як надійний варіант не розглядав би, але як халявний - спробувати варто.

Опубліковано
7 хвилин тому, NeoN сказано:

Я раз пробував лайку замовити, мені так і не прийшли. Тому якщо треба багато, хз як вони там присилають, як надійний варіант не розглядав би, але як халявний - спробувати варто.

Надійно - це піти і купити в магазині, а в халяви - є свої недоліки ;) Хоча, це скоріш претензії до пошти, з моїх знайомих всім приходили.

Мені якось потрібні були для експерименту, замовив на одну адресу 5 комплектів - прийшли, потім - ще кілька разів замовляв - то для сигналки, то для роутера, на борді пару штук віддав...

А взагалі, маю 2 активні картки "лайки", якими користуюсь за кордоном в основному.

Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

Надійно - це піти і купити в магазині, а в халяви - є свої недоліки ;) Хоча, це скоріш претензії до пошти, з моїх знайомих всім приходили.

Мені якось потрібні були для експерименту, замовив на одну адресу 5 комплектів - прийшли, потім - ще кілька разів замовляв - то для сигналки, то для роутера, на борді пару штук віддав...

А взагалі, маю 2 активні картки "лайки", якими користуюсь за кордоном в основному.

Отже мені не пощастило. Я замовляв теж для експерименту, відповідно не сильно потрібно було, а отже один раз, без наполегливості. Якби замовив десять комплектів, половина б прийшла точно)))

Опубліковано

Ага, і буде як в кацапії, всякі мутні пацінчики, циганва  і спитого виду дропи  бродяги торгуватимуть сімками на вокзалах аж гай шумітиме :)

Опубліковано
14 годин тому, Nokian сказано:

Планується законопроект, по якому до 2025  зобовяжуть всіх привязати свою сімку до паспорта.

Тим хто на контракті, як це загрожує? 

Опубліковано
41 хвилин тому, Marshall сказано:

мда, тоді важче буде повідомлати по замінування вокзалу (наприклад)

Кому потрібна ліва сімка, той знайде, в Росії давно продаж тільки по паспортам. На вокзалі в Москві майже даремно роздавали. 

P.S. Прощай таємниця персональних данних, все зводиться, щоб людей у стойло загнали, щоб перднути вільно не могли.

Опубліковано
4 часа назад, Marshall сказал:

мда, тоді важче буде повідомлати по замінування вокзалу (наприклад)

Нічо подібного. Таку фігню, як мобіла на базарі і сімка типу лукамобайл за 20 м тут-же   -   завжди можна знайти. Про самсунь з імейл-кодом 000000000000000 а взагалі мовчу :)

Або тіліпон провідний з "кракаділками" :) і ніяк не захищеним ящиком телекома в під'їзді. Багато варіантів...

Але я не про те. Якщо вірити Гуглю (андроід), то він мене бачить з точністю до будинку навіть без GPS. Що вже там говорити про GSM-data. Камери кругом понатикані, є софт що розрізняє обличчя навіть у масці. Погуглять "цифровой концлагерь, уйгуры", багато цікавого...

Епоха безпеки особистих даних скінчилася років з 10 тому. Вже зробили на 54 кубіт, йойойой, "куда катіцца етот мір" :wacko::angry2::D

Опубліковано

я ж не казав що неможливо.

думаєте дитина яка не хоче йти в школу полізе в ящик укртелекома, чи піде до циган на вокзал сімку купувати?

Опубліковано
2 годин тому, Harddriver сказано:

Епоха безпеки особистих даних скінчилася років з 10 тому.

так отож, варто зробити паро дзвінків, походити з телефоном увімкненим, вийти в інтернет і ти вже засвітився.

Опубліковано
23 годин тому, Harddriver сказано:

Про самсунь з імейл-кодом 000000000000000 а взагалі мовчу

це не тільки "всамвсунги" були, це була вразливість телефонів різних виробників на деяких моделях МТК процесорів.

Але, наївно думати, що імеі "000000000000000" якось зможе захистити, якщо у відповідних огранів - виникне бажання ))

Таки да - народ на цьому баблішка рубанув, маю на увазі - розвод з нулями ))

Опубліковано
On 20.08.2021 at 10:56, bormotuha сказано:

в Росії давно продаж тільки по паспортам. На вокзалі в Москві майже даремно роздавали. 

задарма - також роздавали і роздають )) там сенс - зовсім в іншому,  картки - вже зареєстровані на якогось Рашида, чи Абдула.

Якщо коротко, сенс розводу в тому, що на номері - є активована підписка на платний контент, або - дешеві дзвінки тільки обмежений час (спецтариф), розповсюджувач - має відсоток. При поповненні - зразу відбудеться списання коштів, або - трохи пізніше ))
В гіршому випадку - моніториться активність за цим номером, а далі - можуть обнулити банківський рахунок. Тому і роздають ці стартові на Казанському, або на Київському, з розрахунку що хтось із раробітчан поведеться....

Опубліковано
2 часа назад, Bliksss сказал:

це не тільки "всамвсунги" були, це була вразливість телефонів різних виробників на деяких моделях МТК процесорів.

Але, наївно думати, що імеі "000000000000000" якось зможе захистити, якщо у відповідних огранів - виникне бажання ))

Таки да - народ на цьому баблішка рубанув, маю на увазі - розвод з нулями ))

Щось в голові не склаається. Є Самсунг, конкретна модель - 1015. Ці телефони масово завозилися з  Польщі без укр/рос. мови Базарні ''прошивальщики'' лили в них одну і теж прошивку з IMEI 15 нулів. ЯК можна ідентифікувати користувача в мережі, якщо таких абонентів в місті - тисячі?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...