Перейти до змісту

Шукаю констуктор сайтів

Рекомендовані повідомлення

Отже, вимоги:

1. Сайт - лендінг, 2 рівня максимум. Вага - 100 мб, думаю вкладуся. "Гумовий" дизайн, пріоріті - мобільні юзери.

2. Вивантаження результату в PHP,  "влити" планується на якийсь pp.ua, а якщо захочуть дофіга - послати їх  подалі і переїхати :) 

Покупної та природньої "зсилочної маси" створювати не планую, просування через Google ADS  так що можу собі дозволити :)

3. Доступ по FTP, чи хоча-б можливість влити файл в корінь сайту (для підключення Google Webmasters, та Analytics)

4. Можливість додавати Карти Гугл, відосікі, форми зв'язку, які пересилатимуться в якийсь мессенджер  (останнє - некритично, знайду когось на біржах, хто "докрутить")

Заодно спитаю - форумний "двіжок" на php ще цікавить, але це вже інший проект  (отакий я халявщик :D)  На це грошей вже не шкода ^_^

Змінено користувачем Harddriver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось незрозуміло. конструктори як правило на те і конструктори, щоб було все легко доступно для 10річної дитини. а ви хочете по ФТП ПХП щось там грузити.

в чому проблема поставити вордпрес і заколхозити що душа бажає? функціонал розширюється до чого хоч безкоштовними плагінами.

Якщо йде мова за безкоштовний хостинг то нажаль не допоможу. як правило такі площадки закриваються через кілька місяців чи рік-два максимум. а якшо не закриваються, то ваша вітрина буде майоріти чужою рекламою вдоль і впоперек

Змінено користувачем laser
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

конструктори я б не брав. там завжди десь зарита собака. мабуть вони всі платні. краще забацати ленд и на хостінг

беспл free.beget

або купи домен і отримай хостинг в подарунок

тут вроді таке пропонують

форум xenforo платный. punbb pphpbb беспл

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, laser сказал:

в чому проблема поставити вордпрес і заколхозити що душа бажає?

Та вже рию в тому випадку. Собі на сайт так і робив, правда в бесплатному сирі (шаблоні) було заховано стільки ссилок (які передають "вагу" сайту, і відповідно погіршують SEO), що задовбався видовблювати :D

Тут інша проблема вилізла - Denwer, на якому раніше працював, хоч і не канув в лєту, але модулі настільки старі, що одне з одним не стикується. Пробував OpenServer - звиду круто, а всередині - криве- половина встановлених модулів не паше. Може хтось підкаже локальний вебсервер, простий і інтуїтивно зрозумілий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Harddriver сказал:

OpenServer - звиду круто, а всередині - криве- половина встановлених модулів не паше

Нічого там не криве і все там працює. Вже з 8 років на ньому сижу. Да зараз бага то хламу мені не потрібного. і займає він вже ого го

але я все видалив і оставив тільки те що мені треба

шукай старі версії. там приблизно 200мб займає розпакований архів

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш скинути свою? Бо я вже другий день з ним йобкаюсь. Php My Admin відмічаю галочками різні версії, а його нема :(

spacer.png

Ао приїхати за коньяк показати, як настроїти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на скріні взагалі не ясно про що йде мова

і що там настроювати все працює з коробки

в тебе фложок зелений значть вже ти запустив

переходь по 127.0.0.1 і роби сайт

або в папці domains створи папку web.ua наприклад . перезапусти і заходь на web.ua там свій сайт можеш викласти і працювати з ним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та робив я папки і таке інше. PhpMyAdmin тупо не стартує (ніяк). Пробувано різні флажки. Є ще якийсь PhpRedisAdmin, чую, класна штука, але якби хтось показав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PhpRedisAdmin? ти серйозно? воно тобі треба? забудь про цей гівняний PhpMyAdmin . там зверху є админер

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адмінер?

Пробую створити БД, і ось таке:

3lleOBX.png

Штірліц  виділене перекладає якось так:

spacer.png

А не підводив реально десятки років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробую інші БД

spacer.png

Тицяв вже і мускулу юзера Admin і пароля складного - "кракозябли" такі самі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, Harddriver сказал:

Пробую створити БД, і ось таке:

там не створюється бд а підключаеться

треба спочатку туди зайти

127.0.0.1 або localhost имя пользователя и пароль root

або скачай стару версію адмінер там взагалі я без пароля заходив

коли зайдеш то вже там можна створити бд image.thumb.png.64df20e63473e1ab810d98a778eb5681.png

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Оживлю трохи тему. Чи може хтось підказати адекватний хостинг, розглядаю більше з можливістю отримати безплатно домен на рік. Це має бути інтернет-магазин (wordpress), тільки розпочинає свою діяльність, тому трафік буде мінімальний. Приблизно дивився варіанти, ціни 70-150 грн/місяць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Amor сказано:

безплатно домен на рік.

дивлячись який, тобто в якій зоні... 

19 хвилин тому, Amor сказано:

інтернет-магазин (wordpress), тільки розпочинає свою діяльність, тому трафік буде мінімальний.

є прогнозований трафік? В більшості випадків, з тарифом 2-3 бакса буде легко витримувати сотню-другу відвідувачів на добу + боти в розумних межах.

P.S. Я б не брав домени *.com.ua і т.п. - якщо є можливість купити *.com/.*shop (умовно) і т.п. в стороннього реєстратора.

для прикладу, ціни  https://ru.tld-list.com/

Змінено користувачем Bliksss
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 минуту назад, Bliksss сказал:

дивлячись який, тобто в якій зоні... 

є прогнозований трафік? В більшості випадків, з тарифом 2-3 бакса буде легко витримувати сотню-другу відвідувачів на добу + боти в розумних межах.

P.S. Я б не брав домени *.com.ua і т.п. - якщо є можливість купити *.com/.*shop (умовно) і т.п. в стороннього реєстратора.

для прикладу, ціни  https://ru.tld-list.com/

Поки з вільних доменів розглядав com.ua. Нажаль com зайнятий вже іноземним сайтом, а інші типу shop якісь геть неадекватні, як на мене. Звучать вони не дуже, так ще і ціна космос)

Сотня-друга відвідувачів на добу це вже буде дуже добре для такого магазину, тому можна почати з простішого. Якщо вже дійсно діло піде, то десь можна переїхати на щось краще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Amor сказано:

Поки з вільних доменів розглядав com.ua. Нажаль com зайнятий вже іноземним сайтом

сподіваюсь, в назві не буде навіть натяку, на якусь торгову марку?

9 хвилин тому, Amor сказано:

Звучать вони не дуже, так ще і ціна космос)

мож я не так розумію... для того і є купа альтернатив...  *.com.ua - не рекомендую по простій причині, якщо це магазин (де присутня якась торгова марка) - є реальна можливість перейти комусь дорогу. Хіба що - це магазин автентичного мила з дупи поліського бегемота...тоді - так, навряд чи хтось буде мати претензії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Amor сказано:

Сотня-друга відвідувачів на добу це вже буде дуже добре для такого магазину, тому можна почати з простішого

не з простішого, а з надійнішого, за такі гроші як вказані 70-150 грн на місяць, не питання на mirohost/hostiq/besthosting звернути увагу, там ще й підтримка буде трохи більше ніж просто - "базова".

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, Bliksss сказал:

сподіваюсь, в назві не буде навіть натяку, на якусь торгову марку?

мож я не так розумію... для того і є купа альтернатив...  *.com.ua - не рекомендую по простій причині, якщо це магазин (де присутня якась торгова марка) - є реальна можливість перейти комусь дорогу. Хіба що - це магазин автентичного мила з дупи поліського бегемота...тоді - так, навряд чи хтось буде мати претензії.

Та ніби немає нічого такого, щоб комусь дорогу перейти. На сайті будуть товари для декору, подарунки ручної роботи і щось таке. Ну і назва сайту скоріше за все буде "щосьдекор" (точно ще не визначились)

17 минут назад, Bliksss сказал:

не з простішого, а з надійнішого, за такі гроші як вказані 70-150 грн на місяць, не питання на mirohost/hostiq/besthosting звернути увагу, там ще й підтримка буде трохи більше ніж просто - "базова".

З цих сайтів самостійно знайшов тільки mirohost. Доречі знаю один сайт розміщений на ньому, ніби ніколи не було проблем, але там і бюджет був зовсім інший і сайт робила фірма під замовлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, Amor сказано:

З цих сайтів самостійно знайшов тільки mirohost. Доречі знаю один сайт розміщений на ньому, ніби ніколи не було проблем, але там і бюджет був зовсім інший і сайт робила фірма під замовлення

нічого дивного, тримають "марку" не перший рік.. навіть не 10 років ;) Адекватна підтримка, власний ДЦ і команда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, Amor сказано:

Ну і назва сайту скоріше за все буде "щосьдекор" (точно ще не визначились)

ну вот, розглянути щось типу  "щосьдекор" крапка TOP, або design, для прикладу....

копійки вартують домени, ніякої прив'язки до хостера - змінив днс і все.

типу lutsk.design за 2,95$

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Bliksss сказал:

нічого дивного, тримають "марку" не перший рік.. навіть не 10 років ;) Адекватна підтримка, власний ДЦ і команда...

Але на hostiq ніби вигідніші умови, детальніше вивчу це діло. Дякую за посилання ^_^

11 минут назад, Bliksss сказал:

ну вот, розглянути щось типу  "щосьдекор" крапка TOP, або design, для прикладу....

копійки вартують домени, ніякої прив'язки до хостера - змінив днс і все.

типу lutsk.design за 2,95$

З такої сторони не думав. Це ж дійсно про зміні хосту, можуть бути проблеми зі збереженням домену

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Amor сказано:

Але на hostiq ніби вигідніші умови, детальніше вивчу це діло. Дякую за посилання

на hostiq - "підтримка" навіть лояльніша, але там свої нюанси з адмініструванням, хоча, якщо просто сайт - байдуже.

4 хвилин тому, Amor сказано:

Це ж дійсно про зміні хосту, можуть бути проблеми зі збереженням домену

так, особливо якщо домен по "акції"... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Bliksss сказано:

так, особливо якщо домен по "акції"... 

imena.ua = mirohost

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі, я хотів сказати, що краще - реєструвати домен напряму в реєстратора з договором, а не в хостера. Особливо, якщо це домени *ua/*ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Bliksss сказал:

на hostiq - "підтримка" навіть лояльніша, але там свої нюанси з адмініструванням, хоча, якщо просто сайт - байдуже.

Напевне поки вони мені найбільше подобаються

2 минуты назад, Bliksss сказал:

Взагалі, я хотів сказати, що краще - реєструвати домен напряму в реєстратора з договором, а не в хостера. Особливо, якщо це домени *ua/*ru

А домени типу ua ніби потрібно реєструвати вже маючи зареєстровану ТМ. А до цього ще далеко) поки сиджу, шукаю адекватні домени

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...