Nokian Опубліковано 5 Серпня, 2021 в 13:29 Поділитися #1 Опубліковано 5 Серпня, 2021 в 13:29 Де продається масло для змащування ланцюга ровера? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 5 Серпня, 2021 в 14:57 Поділитися #2 Опубліковано 5 Серпня, 2021 в 14:57 В любому магазині або на базарі. 1 година тому, Nokian сказано: Де продається масло для змащування ланцюга ровера? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 5 Серпня, 2021 в 19:27 Поділитися #3 Опубліковано 5 Серпня, 2021 в 19:27 2 годин тому, Cherman сказано: Купіть в Шкодера "Кефір". Доречі, а яка зараз ціна 100 мл? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 09:03 Поділитися #4 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 09:03 @Cherman сам таким користуєшся? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 06:31 Поділитися #5 Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 06:31 On 06.08.2021 at 12:25, Cherman сказано: Так, хороше мастило, і порівнюючи з дорогими аналогами з чейна чи байк-діскаунта, геть доступне. І не забруднює одяг та велосипед. А на скільки км вистачає не прикидав? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Unknown Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 08:38 Поділитися #6 Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 08:38 On 06.08.2021 at 12:25, Cherman сказано: Так, хороше мастило, і порівнюючи з дорогими аналогами з чейна чи байк-діскаунта, геть доступне. І не забруднює одяг та велосипед. Як борешся з корозією ланцюга? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Unknown Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 13:45 Поділитися #7 Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 13:45 4 годин тому, Cherman сказано: Та, впринципі, ніяк. Якщо цеп постійно в мастилі, час від часу чиститься, то він не має ржавіти. Більше ржавіють дешевші цепи. Та от якраз під "кефіром" іржавіти почав новий срамовський цеп (9-ка). Тому довелось з'їхати з кефіру назад на нафтову змазку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 15:13 Поділитися #8 Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 15:13 5 годин тому, Cherman сказано: Але, в мене зараз лише шоссер, то цеп не буває в важких умовах. От і ви на шоссера пересіли. Невже СШ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Unknown Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 17:19 Поділитися #9 Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 17:19 1 година тому, Cherman сказано: Напиши Шкодеру в фейсбуці, що він на це скаже Та що ж він скаже, логічно, що там немає суттєвих антикорозійних властивостей. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 19:39 Поділитися #10 Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 19:39 Пані та панове, а от підкажіть: Така ситуація, запитав мене друг, а чому це велосипедисти купують 100 мл веломастила за ціною літри хорошого машинного, чим воно не підходить цепа мазати? Чесно кажучи, я не знайшов що аргументовано відповісти. Це спеціальне мастило для велосипеда - якось так собі аргумент, і от посіяв він в мені зерно сумніву, і просити воно почало... Що скажете за ті всі спец мазути? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 19:40 Поділитися #11 Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 19:40 Щойно, NeoN сказано: Пані та панове, а от підкажіть: Така ситуація, запитав мене друг, а чому це велосипедисти купують 100 мл веломастила за ціною літри хорошого машинного, чим воно не підходить цепа мазати? Чесно кажучи, я не знайшов що аргументовано відповісти. Це спеціальне мастило для велосипеда - якось так собі аргумент, і от посіяв він в мені зерно сумніву, і проростати воно почало... Що скажете за ті всі спец мазути? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 19:52 Автор Поділитися #12 Опубліковано 9 Серпня, 2021 в 19:52 Взяв сьогодні цей кефір на Хурсенка. В магазині все гарно, але на вулиці , там не ровером, там танком хіба їздити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 10 Серпня, 2021 в 03:05 Поділитися #13 Опубліковано 10 Серпня, 2021 в 03:05 7 годин тому, NeoN сказано: Пані та панове, а от підкажіть: Така ситуація, запитав мене друг, а чому це велосипедисти купують 100 мл веломастила за ціною літри хорошого машинного Ви ще порівняйте вартість кілограму автомобіля і кілограму велосипеда. Здивуєтесь у вартості. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 10 Серпня, 2021 в 05:49 Поділитися #14 Опубліковано 10 Серпня, 2021 в 05:49 Різниця між автомобільним напевно така, що менш ліпне бруд та пил. Всі інші напевно властивості такі самі як і для двигуна авто. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 10 Серпня, 2021 в 06:53 Поділитися #15 Опубліковано 10 Серпня, 2021 в 06:53 3 годин тому, Zelensky сказано: Ви ще порівняйте вартість кілограму автомобіля і кілограму велосипеда. Здивуєтесь у вартості. Не здивуюсь, але це не аргумент. 7 годин тому, Cherman сказано: А ти порівняй умови, в яких працює двигун чи станок та цеп. Там проходять кардинально різні фізичні та хімічні процеси. До цепа, хіба що підходить масло для швейних машинок. І то, воно любить потрапляти на одежу. Ну не настільки кардинальні фізичні: розтяг-натяг присутній усім. Різниця в хімічних можливо, якщо в масляній ванні, герметично закритий, немає доступу вологи, хоча антикорозійні властивості я думаю повинні бути в любому якісному мастилі. На рахунок потрапляння на одежу- то всі, які не на парафіні потрапляють на одежу. 54 хвилин тому, MACCEN сказано: Різниця між автомобільним напевно така, що менш ліпне бруд та пил. Всі інші напевно властивості такі самі як і для двигуна авто. Сама об'єктивна відповідь, як на мене. А як думаєте, хіба настільки менше ліпне, щоб коштувати в 10ть раз більше. Треба буде дійсно спробувати змастити будь яким і порівняти. Досі сам мазав купленим на велозоні вело маслом, а тепер задумався чи варто платити більше, при повторному змащуванні мию цеп бензином (трушу в пластиковій бутилці), то три рази треба бензин замінити до більш менш результату. Цим хочу сказати, що бруд налітає не погано. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 10 Серпня, 2021 в 06:57 Поділитися #16 Опубліковано 10 Серпня, 2021 в 06:57 5 хвилин тому, NeoN сказано: Ну не настільки кардинальні фізичні: розтяг-натяг присутній усім. Р Фізичні - так. принцип роботи механізмів одинаковий. Але ти не враховуєш фактор середовища - якщо ланцюг того ж грм у авто постійно "купається" в маслі та ще й воно там фільтрується, то у велосипеда бруд пісок вода і гівно - постійні супутники роботи Хоча я особливо не парився.. змазував "чим-нібудь" - і чорні смуги на штанях час від часу отримував Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.