Перейти до змісту

Шукаю Yii2/Larvel розробників

lonli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На постійну роботу в офіс потрібний розробник Yii2/Laravel. Розробка нових проектів та підтримка старих. В основному розробка backend і RESTFull API. Знання frontend вітається.

Рівень не важливий, головне щоб були знання про основи даних фреймворків і бажання вчитися.

Вимоги:
- знання php >7
- знання MySQL

- знання основ Laravel або Yii2 

- знання основ HTML

Вітається:
- знання JavaScript (jQuery, React, Vue)

- знання CSS

Опубліковано
2 часа назад, MACCEN сказал:

Зарплата яка? Та й смисл а офісі тримати програмістів?

Залежить від навиків

• 2 місяця потому...
Опубліковано

вирішив знову підняти тему. до всього вище сказаного можу додати: якщо працюєте на laravel - ЗП від 15 тис. субота і неділя вихідні. є бажаючі?)

Опубліковано
On 10.09.2021 at 20:30, lonli сказано:

вирішив знову підняти тему. до всього вище сказаного можу додати: якщо працюєте на laravel - ЗП від 15 тис. субота і неділя вихідні. є бажаючі?)

зарплата як в сторожа чи прибиральниці

Опубліковано
17 годин тому, case_l сказано:

зарплата як в сторожа чи прибиральниці

Ну ніхєра собі, ану покажи мені де сторожу чи прибиральниці платять від 15 к грн, я піду

Опубліковано
Щойно, SergLutsk сказано:

Ну ніхєра собі, ану покажи мені де сторожу чи прибиральниці платять від 15 к грн, я піду

прибиральниця миє 2-3 години на день, отримує 5-6к, при 8-ми годинному буде 15к

Опубліковано
Щойно, case_l сказано:

прибиральниця миє 2-3 години на день, отримує 5-6к, при 8-ми годинному буде 15к

Це пересмикування. Зазвичай вони більше 2-х місць не мають. Так а що соосовно охоронця ? Знаєш місце за 15 к ? То я готов !

Опубліковано

Це виходить теоретично, тобто я маладєц сьогодні за годину роботи заробив 50 $ . Ну круто, тобто якщо я такий маладєц буду фігачити по 8 годин в день то буду мати 8×50×20=800 ₴ в місяць. Але уви,це все теорія, і так не буде

Опубліковано
17 minutes ago, SergLutsk said:

Це виходить теоретично, тобто я маладєц сьогодні за годину роботи заробив 50 $ . Ну круто, тобто якщо я такий маладєц буду фігачити по 8 годин в день то буду мати 8×50×20=800 ₴ в місяць. Але уви,це все теорія, і так не буде

Взагалі то 8000, і не гривень, а доларів))

Опубліковано

Навіть адекватний студент читає профільні чати і прекрасно розуміє вилку для джуна стеку php. Або підписаний на боти аля @g_jobbot. Не можеш в англійську, після ковіду руцкіє компанії спокійно працюють в ремоут з нашим пп.

Виникає резонне запитання: кого ж ви збираєтесь знайти?

Опубліковано

Ну тут хіба трейні-інтерн з якимось пет-проектом в портфоліо (і то не факт) з перспективою на професійне зростання чи то пак вирощування в рамках компанії.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...