Перейти до змісту

Власні сферичні панорами на Google Maps/Street View

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Бавлюся зараз зі сферичними панорамами. Тільки не можу зрозуміти по якому принципу гугл вирішує показувати їх чи ні. 

Деякі відмічені "синім кружечком" на карті і тоді зрозуміло, що там є панорама. А деякі треба тицьнути в конкретне місце щоб подивитися її

pano_360.jpg.88447c6818746a95fe7323d037673454.jpg

приклад панорами яка є на гугл мапс

а тут вона є, але прихована

Що не так з прихованими, хтось знає? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пробував це зробити?

image.thumb.png.255ba3ed6611d430616f5c10620404d6.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так воно опубліковано і у потрібному місці.  

Змінити місце - неактивна кнопка - що в принципі і логічно бо у панорами в метаданих вказані координати місця зйомки. а зв"язати з місцем - це вказати назву місцевості, заклад абощо.  тобто що ця панонорма  уже має прив"язку до координат, а цим пунктом ми вказуємо що це вона зроблена у місці "дубовий гай"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доповню. якщо зв"язати з місцем - панорама з"явиться у розділі "фото" при пошуку того місця у гуглокартах

але точки на мапі щоб туди перетягнути чоловічка - німа

228412106_.thumb.JPG.0732b12954b70a96fb08ceee0cc1a2cb.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо треба дати Гуглу час, щоб все синхронізувалося і "крапка" панорами з'явилася ГуглМепс? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та якось не можу помітити закономірності. Панорама біля замку - з"явилась на наступний день. а біля дому 3 панорами 2 тижні тому робив і відразу завантажив, то дві є, однієї нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, vampirich сказал:

та якось не можу помітити закономірності. Панорама біля замку - з"явилась на наступний день. а біля дому 3 панорами 2 тижні тому робив і відразу завантажив, то дві є, однієї нема

Гугл керується своїми, часом, дивними алгоритмами визначення пріоритетності панорам. Замок - туристичне місце і там постійно якась активність, типу нових фоток, тому пріоритет вищий, а Дубки для Гугла - пустеля, тому пріоритет біля плінтуса. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть карти кращої якості Гугл робить в першу чергу лише там де є активність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цілком може бути. але разом з тим панораму тупо в полях - опублікував швидко, а в населеному пункті поряд - досі ні 

Значить у гугла своє бачення активності

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, vampirich сказал:

Значить у гугла своє бачення активності

Я лише припустив. Вони ж до кінця не розказують своїх секретів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

Я лише припустив. Вони ж до кінця не розказують своїх секретів.

але цілком ймовірне примущення 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гм.. за день три приховані панорами з"явилися на картах, а дві які були "нормальні" - пропали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

починає з"являтись думка, що "погоджує" панорами не алгоритм, а спеціально навчена людина, і як на яку попадеш

Бо уже кілька випадків було, що мої панорами не з"являлись по тижню на картах, а потім видаливши і заливши заново абсолютно без змін - вони ставали доступними для перегляду. причому один раз було 3 завантаження одночасно - через що така і підозра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, vampirich said:

починає з"являтись думка, що "погоджує" панорами не алгоритм, а спеціально навчена людина, і як на яку попадеш

Бо уже кілька випадків було, що мої панорами не з"являлись по тижню на картах, а потім видаливши і заливши заново абсолютно без змін - вони ставали доступними для перегляду. причому один раз було 3 завантаження одночасно - через що така і підозра

Просто припущення - може на деяких панорамах видно чиїсь фейси, номери автівок, реклама?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 minutes ago, yu2007 said:

Просто припущення - може на деяких панорамах видно чиїсь фейси, номери автівок, реклама?)

Та навряд - система сама бачить і блюрить (принаймні, фейси)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, yu2007 сказано:

та ні.

один два панорами які опублікувались після перезаливу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, vampirich сказано:

та ні.

один два панорами які опублікувались після перезаливу

Гарно, це з квадракоптера чи що ? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, SergLutsk сказано:

Гарно, це з квадракоптера чи що ? 

Таки так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну судячи з деталізації знімків, то камера непогана на коптері стоїть. Та ще й не знав, що вони вміють робити панорамні знімки. Чи ти сам керуючи ним повертаєш його на 90° градусів чи скільки там і робиш наступний знімок ? І він так точно рухається і склеює, що не видно розривів.

Чи це в нього якась 360° градусна камера зразу робить такий ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато коптерів  класу "не іграшка" вміють автоматично відфоткати і склеїти сферичні панорами.  У моєму випадку потрібні танці з бубном і стороннє пз - але ти вірно вгадав: просто купка фотографій в різні сторони з різними кутами, які потім на компі клеяться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз можна зробити щось типу зйомку вулиць?

Аналог як машина "гугла" їздить з камерами і знімає....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Oli сказано:

Зараз можна зробити щось типу зйомку вулиць?

Аналог як машина "гугла" їздить з камерами і знімає....

можна, але я хз за нюанси. є конторки які за гроші пропонують створити віртуальні тури для підприємств.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти знімаєш з висоти і в кадр попадає як на долоні багато приватних загорожених ділянок. Чисто гіпотетично, окрім шансу розкрити якусь підпільну лабораторію як в "Во все тяжкие" (це жарт звичайно), але чи не може тут бути нюансів із законом ? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та щодо зйомки дроном у нас у законодавстві немає конкретики.

Фотовідеозйомка велася у публічних місцях, так що ніби нічого не порушую. а висота зйомки у нас ніде не прописана

ось цитата з якогось юридичного сайту

Ще одне не менш важливе питання використання повітряного простору: «Чи може власник земельної 
ділянки збити дрон, який знаходиться в його повітряному просторі?». Стосовно прольоту дронів 
над приватною територією, то це питання спірне і на сьогодні не врегульоване на законодавчому 
рівні. Водночас збивати квадрокоптер не можна, однак ви маєте правозаборонити зйомки, а також 
вимагати видалити фото- і відеоматеріали, зроблені дроном над вашою земельною ділянкою.

Коротше незрозуміло з цим усім. але у вікна комусь я не заглядую, над військовими частинами і іншими стратегічними об"єктами не літаю.. то на мій хлопський розум я нічого ніби не порушую і комусь особисто не шкоджу. Тим більше гугл мапс робить таке уже давно ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, vampirich сказано:

можна, але я хз за нюанси. є конторки які за гроші пропонують створити віртуальні тури для підприємств.

В ГуглСтрит немає, підкаж як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...