Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, Dima4s сказано:

що це за ютуб такий?
поко має припаршивий дисплей. зелений кусок говна який ніяк неможна налаштувати на нормальні кольори. можливо від партії залежить. але той що я тримав то був жах.

ютуб без реклями - альтернативна програмка для перегляду

а це сказане було нфс чи про версія?

• Відповідей 427
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, Dima4s сказал:

що це за ютуб такий?
поко має припаршивий дисплей. зелений кусок говна який ніяк неможна налаштувати на нормальні кольори. можливо від партії залежить. але той що я тримав то був жах.

https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=916464&view=findpost&p=76633375 и еще несколько тем таких.

У меня зелень б ыла только в фильмах, кодек порол чушь.

Нфс. С алло

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано
10 минут назад, Nokian сказал:

Можливо треба було видалити перед обновленням,а тоді знов поставити.

І ще мені дуже цікаво,як працює Поко з прошивкою Пікселя.

Потом ставится только через консоль.и проблему пол-года эту решали.

Опубліковано
2 хвилин тому, vampirich сказано:

ютуб без реклями - альтернативна програмка для перегляду

а це сказане було нфс чи про версія?

от не скажу. то було пару місяців тому 8(

Опубліковано
17 хвилин тому, romanc сказано:

https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=916464&view=findpost&p=76633375 и еще несколько тем таких.

У меня зелень б ыла только в фильмах, кодек порол чушь.

Нфс. С алло

А ти екран на 120 герц ,чи 60  вмикав?

Яка різниця в кольорах та автономності?

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Nokian сказал:

А ти екран на 120 герц ,чи 60  вмикав?

Яка різниця в кольорах та автономності?

Сразу глянул эти 120, потом 60 было постоянно.

У меня был шарп с 90гц на 808 снапе. 

Змінено користувачем romanc
Опубліковано

Є два старенькі se з одинаковою версією іос. На одному перестали приходити сповіщення в деяких застосунках, допоки не відкриєш сам застосунок. Наприклад, посилаю повідомлення у вайбері. Ні на заблокованому екрані, ні на розблокованому ніякої реакції. Відкриваєш вайбер - повідомлення відразу приходить. Причому поки вайбер не буде відкрито,  у відправника показує, що повідомлення навіть не доставлене (одна галочка), і одночасно - що отримувач був в мережі, наприклад, три хвилини тому. З телеграмом те саме. А от вотсап працює без проблем, повідомлення з’являються на заблокованому екрані при вимкненому вотсапі. 
Застосунки всі оновив, налаштування для сповіщень на обох телефонах однакові, хард ресет робив. Що ще можна зробити?

Опубліковано
10 минут назад, yu2007 сказал:

Є два старенькі se з одинаковою версією іос. На одному перестали приходити сповіщення в деяких застосунках, допоки не відкриєш сам застосунок. Наприклад, посилаю повідомлення у вайбері. Ні на заблокованому екрані, ні на розблокованому ніякої реакції. Відкриваєш вайбер - повідомлення відразу приходить. Причому поки вайбер не буде відкрито,  у відправника показує, що повідомлення навіть не доставлене (одна галочка), і одночасно - що отримувач був в мережі, наприклад, три хвилини тому. З телеграмом те саме. А от вотсап працює без проблем, повідомлення з’являються на заблокованому екрані при вимкненому вотсапі. 
Застосунки всі оновив, налаштування для сповіщень на обох телефонах однакові, хард ресет робив. Що ще можна зробити?

В мене та ж сама фігня була на Хs і тепер на 8. Не постійно, але дуже часто не приходять сповіщення поки не відкриєш додаток. Найчастіше таке з вайбером і олх. Інші програми не помічав. Але я списав це на кривизну додатків

• Дякую! 1
Опубліковано
46 minutes ago, Amor said:

В мене та ж сама фігня була на Хs і тепер на 8. Не постійно, але дуже часто не приходять сповіщення поки не відкриєш додаток. Найчастіше таке з вайбером і олх. Інші програми не помічав. Але я списав це на кривизну додатків

Дивно, бо раніше саме з месенджерами такого не помічав. А почалося (дружина помітила) лише вчора. Хоча на моєму телефоні все працює ніби. Обидва телефони недавно були оновлені до іос 15.1.

Опубліковано
42 минуты назад, Nokian сказал:

Від всіх відправник,чи від деяких?

Це від будь-яких контактів. Більше схоже на те, що додаток не оновлюється в фоновому режимі. Наприклад відкриваєте вайбер, 2-3 секунди, він починає завантажувати інформацію і оп, у вас 3 непрочитаних повідомлення

Опубліковано (змінено)

А в самому додатку сповіщення увімкнені?

Для конкретного контакта.

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано

Отже,перевірив 

Відкриваєте телеграм ,там чат з номером,у правому верхньому куті три крапки .

Тупо ввімкнути сповіщення.

Опубліковано

Сповіщення приходять через від одного й того ж контакту. В мене лише вайбер таким грішить. Дуже рідко, але є.

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Треба блочок / адаптер з usb-c. Брати епловський оригінал на 20 Вт трохи жаба душить :) . Можливо щось порадите з аналогів з власного досвіду? Чи щось якісне і надійне не сильно дешевше буде за оригінал? 

Опубліковано
18 minutes ago, Nokian said:

Нова хіомівська зарядка  20 ват.

В Алло 399 в мене 345.

Пока ...

А нова епловська на 20 Вт є? 

Опубліковано
14 minutes ago, Nokian said:

Штуцер, це тисяча грн, одна штука.

Щось не сходиться , новий в бариг типу алло, водафоне чи комфі - 799 грн

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...