Перейти до змісту

Iphone : повне розчарування.Чи є альтернатива?

Рекомендовані повідомлення

Вони продають вийняті з комплекту?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 427
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

18 minutes ago, Nokian said:

Вони продають вийняті з комплекту?

З комплекту якого телефону епл можна вийняти зарядку на 20 Вт? )) чи ви з планшетів «виймаєте»?))

Змінено користувачем yu2007
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки виймають я не знаю.Мене це не цікавить.

Просто для мене ОРИГІНАЛ , це товар з комплекту 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 minutes ago, Nokian said:

Звідки виймають я не знаю.Мене це не цікавить.

Просто для мене ОРИГІНАЛ , це товар з комплекту 

Просто таку зарядку не клали в комплект до жодного телефону, ніби як :) Але ж ви вірите людям, які їх ніби то «виймають з комплекту»))

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Nokian сказано:

Нова хіомівська зарядка  20 ват.

В Алло 399 в мене 345.

а що інших брендів немає? xiaomi це не гарантія якості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, yu2007 сказано:

Треба блочок / адаптер з usb-c

Чому саме -с ?  Чому не просто -А ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, yu2007 сказано:

Просто таку зарядку не клали в комплект до жодного телефону, ніби як :) Але ж ви вірите людям, які їх ніби то «виймають з комплекту»))

Якщо щось ДІЙСНО потрібно,  будьласка в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, Oli said:

Чому саме -с ?  Чому не просто -А ?

Просто -А маю. 
Розжилися оригінальним епловським шнурком з тайп-сі, і є в сім’ї апарати, які підтримують швидку зарядку. Хотілося б спробувати покористуватися. Дикий нонейм страшнувато брати, щоб акуми в телефонах не вграти, а щось гривень за 300 - хз скільки пропрацює, перш ніж згорить. Тому й запитав поради, хто чим користується.

маю старенький блочок від 4го айфона в тріснутому корпусі, який справно працює по сьогоднішній день. І водночас за період користування ним перестало працювати вже три чи чотири «аналоги»/«копії». 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, case_l сказано:

а що інших брендів немає? xiaomi це не гарантія якості

Продав сотні кабелів,блоків.

Жодних скарг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, yu2007 сказано:

Просто -А маю

На -А що швидкої немає? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 minutes ago, Oli said:

На -А що швидкої немає? 

В мене - немає, а чи взагалі - не в курсі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, yu2007 сказано:

В мене - немає, а чи взагалі - не в курсі)

Я думаю що на всіх кабелях -А є.

Щойно перевірив на телефоні дитини, через -А і -С виходить на 20в без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

До речі, продукція Apple інколи таке розчарування, але інколи примусить себе і полюбити)

Не так давно я свої Airpods не те що попрала, а ще й після того посушила в сушильній машині)

А вони працюють)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 minutes ago, paksivatova said:

До речі, продукція Apple інколи таке розчарування, але інколи примусить себе і полюбити)

Не так давно я свої Airpods не те що попрала, а ще й після того посушила в сушильній машині)

А вони працюють)

мабуть пральна машина не дуже

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 години назад, paksivatova сказав:

А вони працюють)

Там сіточки динаміків дуже дрібні, вода просто не проходить.Але зворотня сторна- вони часто забиваються , і стає звук  дуже тихим. 

Недавно чистив , бо власниця вже думала продавати.)

Цікаво з якими телефонами які американці ходять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 години назад, Nokian сказав:

Там сіточки динаміків дуже дрібні, вода просто не проходить.Але зворотня сторна- вони часто забиваються , і стає звук  дуже тихим. 

Недавно чистив , бо власниця вже думала продавати.)

Цікаво з якими телефонами які американці ходять?

Я не звертала увагу, до речі. Друзі сестри всі з айфонами. Але які моделі-хз. Мені здається, що вони не біжать оновлюватися на 15, бо він вийшов. Мінять при потребі на нову модель яка є на той момент. 
Буквально влітку, перед моім приіздом сестри чоловік побив 11 промакс-і замінив його на такий же 14.

Сестра ходить з 13промакс. 

З батьків, що забирають дітей в садку лише у одного телефон в руках-і це не айфон. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В США всі на айфонах найперш через iMessage. Ніхто там особливо не заморочується всілякими вацапами, вайберами, телеграмами тим більше. Купити там щось на андроїді навіть якісне = випасти з поточного життя.

• Збентежений 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин назад, turbo сказав:

В США всі на айфонах найперш через iMessage. Ніхто там особливо не заморочується всілякими вацапами, вайберами, телеграмами тим більше. Купити там щось на андроїді навіть якісне = випасти з поточного життя.

Ну а пікселі? Там теж на рівні з айфонами рекламуються, і на бордах електронних...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилину назад, Oli сказав:

Ну а пікселі? Там теж на рівні з айфонами рекламуються, і на бордах електронних...

То більше для гіків, а не для рядового користувача, в якого, можливо є ще і макбук, і айпад,та й роутер ейрпорт і інше електронне барахло. Фішка айфонів якраз в їхній еплівській екосистемі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин назад, turbo сказав:

Купити там щось на андроїді навіть якісне = випасти з поточного життя.

ну ти дійсно дурачок, чи просто маленький ще? Загугли продажі якогось самсунга в штатах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 хвилин назад, xPON сказав:

То більше для гіків, а не для рядового користувача, в якого, можливо є ще і макбук, і айпад,та й роутер ейрпорт і інше електронне барахло. Фішка айфонів якраз в їхній еплівській екосистемі.

Не сказав би, що для гіків...

Взяти наприклад ту саму зарядку телефона, сам процес...

Якщо я ставлю будильник на ранок, і ввечері як лягаю спати ставлю на зарядку, піксель сам вмикає адаптивне заряджання, в декілька етапів.

Та багато там чого є, а люди не знають... Стискання телефону, постукування та ін плюшки

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 годину тому, difoto сказав:

ну ти дійсно дурачок, чи просто маленький ще? Загугли продажі якогось самсунга в штатах.

Діду, йди проспись, твій самсунг цілих 27%Screenshot_20240202_183912_Opera.thumb.jpg.d4eff0771a176d07e03486465b67d31c.jpg

1 годину назад, Oli сказав:

Перед Різдвом говорили якраз на цю тему, то прийшлось родичам там пояснювати що то за звір взагалі)

Апд. Аж 25% гнусмас по іншим данимCounterpoint-Research-US-Smartphone-Market-Share-Q3-2023.thumb.png.ae7e154c13be8acc3272d00deb6047d8.png

Змінено користувачем turbo
Додав дані
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо взяти тобою ж запощену цифру у "50% apple" то виходить, що інші 50% це "не apple". Це кожен другий американець випадає з життя? :)

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилину назад, vampirich сказав:

якщо взяти тобою ж запощену цифру у "50% apple" то виходить, що інші 50% це "не apple". Це кожен другий американець випадає з життя? :)

Мова була найперше про iMessage vs інші месенджери. В нас теж, напевно ж, не 100% сидять в месенджерах? Моя рідня 20-50 років, досить соціально активні - в них враження саме таке. Вся робота, школа, друзі - на айфоні. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так  50% то все одно не "в США всі на айфонах", навіть якщо мова про месенджер 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...