Перейти до змісту

Де і яку купити електром'ясорубку?

Рекомендовані повідомлення

Потрібна електром'ясорубка, відносно потужна, не пластмасова, цільнометалева, щоб можна було за раз кабанчика перемолоти :)

Буде використовуватися в селі. Але не промислова і велика, за всі гроші). Бюджет +/- 3 тис грн. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Юріч сказано:

Потрібна електром'ясорубка, відносно потужна, не пластмасова, цільнометалева, щоб можна було за раз кабанчика перемолоти :)

Буде використовуватися в селі. Але не промислова і велика, за всі гроші). Бюджет +/- 3 тис грн. 

Проблема домашніх м'ясорубок - це те, що туди потрібно чисте м'ясо пхати. Без пліви, жил, і т.д.

Інакше толку =0.

Ножі вибирати.

Загалом - шукай по бюджету,  і читай відгуки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 минут назад, Юріч сказал:

при таких задачах, про такий цінник можеш забути. Тут або труси вдівати, або хрестика знімати ой або суттєво бюджет піднімати, або з задачами попускатись. Навіть якщо і ззовні буде тіпа металева, шестерні всерівно будуть пластмасові. Собі для консервацій брав щось типу такої https://hotline.ua/bt-elektromyasorubki/bosch-mfw3640/  сезон вже відслужила. А щоб кабана за раз завальохала і вижила, ну навіть не знаю, чи вкладешся в вартість того ж кабана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, MANJAK11 сказал:

при таких задачах, про такий цінник можеш забути. Тут або труси вдівати, або хрестика знімати ой або суттєво бюджет піднімати, або з задачами попускатись. Навіть якщо і ззовні буде тіпа металева, шестерні всерівно будуть пластмасові. Собі для консервацій брав щось типу такої https://hotline.ua/bt-elektromyasorubki/bosch-mfw3640/  сезон вже відслужила. А щоб кабана за раз завальохала і вижила, ну навіть не знаю, чи вкладешся в вартість того ж кабана

У нас тоже бош, чемпион. Мелет и жилы без проблем. Предохранитель- муфта недорогая, ст Сита подходят и от зелмера. Тяжелее берет вязкие продукты, чем свинину. От производительности после ручной был в шоке).

Выбирай с несколькими сита, оригинальные от 300грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, romanc сказал:

Предохранитель- муфта недорогая

в мене одна запасна в комплекті була

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Юріч сказано:

не пластмасова

Редуктори всі пластмасові

4 годин тому, Юріч сказано:

щоб можна було за раз кабанчика перемолоти

Що ж там молоти, сало в банки, щось на запікання решта в морозилку... і мели хоч кожен день

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Oli сказал:

Що ж там молоти, сало в банки, щось на запікання решта в морозилку... і мели хоч кожен день

що то людина далека :0016: Ти хоч приблизно уявляєш собі морозилку, куди б кабанчика, хоча б на центнер запхати :D 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, MANJAK11 сказано:

що то людина далека :0016: Ти хоч приблизно уявляєш собі морозилку, куди б кабанчика, хоча б на центнер запхати :D 

Я не про ту морозилку що в холодильнику B)

Кожен рік колемо то щось і знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, Юріч сказал:

у мене якась дешева

гуде як трактор,але роботу свою виконує

мені цікаво - вони всі так гучно працюють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, paksivatova сказано:

у мене якась дешева

гуде як трактор,але роботу свою виконує

мені цікаво - вони всі так гучно працюють?

напевно що так.

маємо MOULINEX з дорожчих, так вона немає тієї "сили" що дешева за 1200грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумію чому шукають в металевому корпусі... в середині всеодно шестерні пластикові, щоб при перевантаженні здох не двигун за ціною більш як пів м"ясорубки а саме якась з дешевеньких шестерень. MOULINEX, Bosch та інші дорогі бренди на наш ринок виготовляються в Китаї. можливо й на одному заводі. Zelmer це той самий Bosch для бідних. хороше співвідношення ціна/якість в білоруських м"ясорубок...

даю номер в пп - дзвоніть, підберем конкретно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, super_bord сказал:

не розумію чому шукають в металевому корпусі... в середині всеодно шестерні пластикові, щоб при перевантаженні здох не двигун за ціною більш як пів м"ясорубки а саме якась з дешевеньких шестерень. MOULINEX, Bosch та інші дорогі бренди на наш ринок виготовляються в Китаї. можливо й на одному заводі. Zelmer це той самий Bosch для бідних. хороше співвідношення ціна/якість в білоруських м"ясорубок...

даю номер в пп - дзвоніть, підберем конкретно

При перегрузке должно срезать муфту, а не шестерни. 

Фирма от китая будет отличаться тем же качеством режущей пары и качеством деталей привода. Поэтому бошу надо 350Вт, а китаю 700 для одного мяса. 

Корпус шнека должен быть металлический и гайка сита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні походив по магазинам, на Варшавці знайшов м'ясорубкі фірми Zelmotor. Як сказав продавець, Zelmer викупив Bosch і зараз Зелмер трохи гірший став і до того ж випускається в Китаї. А Zelmotor - це фірма, яка робила мотори для Зелмер, і вони почали випускати свою побутову техніку в Польщі. Кажуть хороша техніка. Ніхто нічого не чув?

Товар по посиланню

https://lazeika.ua/zelmotor-48982-69345.html

Screenshot_20210407_155959_com.android.gallery3d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В батьків Зелмер,поляк.Років 7 вже користуються.Ще тьху-тьху ніц не ламалося.Правда там не промисловий помол фаршу і м"яса на ковбасу,на продаж.То ж на господарсті цілком вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 минут назад, Юріч сказал:

Як сказав продавець, Zelmer викупив Bosch і зараз Зелмер трохи гірший став і до того ж випускається в Китаї. А Zelmotor - це фірма, яка робила мотори для Зелмер, і вони почали випускати свою побутову техніку в Польщі. Кажуть хороша техніка. Ніхто нічого не чув?

мені втирали, що Зелмотор це ребрендінг Зелмера і Зелмера тепер немає взагалі, на скільки то правда, я не уточняв на інших ресурсах. В любому випадку, після моїх вибирань, в кінці кінців коло претендентів скоротилось до Боша і Молінекса, але нині Молінекс задраго якось став, в більш меньш толкових моделях, тим більше, що мені потрібні більше були допоміжні насадки, щоб все на салати кришити, тому зупинився на Боші. Вдома то Молінекс маслає всяку требуху для собаки, вже багато років, але в більшості випадків, уповати на старі моделі не варто, бо старі моделі не купиш, а нові, виходять вже зі своїми конструктивними особливостями і якщо колись бренд міг бути топ, то зараз ситуація може змінитись в гіршу сторону, впринципі як і навпаки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, zigorko сказал:

В батьків Зелмер,поляк.Років 7 вже користуються.Ще тьху-тьху ніц не ламалося.Правда там не промисловий помол фаршу і м"яса на ковбасу,на продаж.То ж на господарсті цілком вистачає.

На колбасу можно сито купить 

https://zelmer-import.com.ua/product/reshetka-dlya-myasorubki-zelmer-kolbasnaya-5/

В зелмерах муфта предохранительная легко меняется?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зелмер був найкращий по ціна/якість. По моїй пораді купила теща, дружина, сестра дружини. У всіх робить 5+ років, теща навіть заробляє на м'ясорубці (ліпить на продаж пельмені, чебуреки, робить домашню ковбасу). Раніше Бош збирався в Китаї, а Зелмер в Польщі, тепер, коли Бош купив Зелмер - навпаки. Те що було Зелмером, стало дорожчим Бошем або дешевшим Зелмотором.  Обирай що по ціні підходить. В любій побутовій електричній м'ясорубці буде пластикова муфта - захист від дурака. Свиню за раз не радив би, але по троху, не перегріваючи двигуна, вона і слона змеле і не помітить. Мулінекси, Кенвуди, Філіпси і решта також нормальні. Скарлети, Вітеки, Сатурни - сам розумієш.

Від дотримання цих двох рекомендацій на відсотків 80 залежить термін служби м'ясорубки:

Допустимое время непрерывной работы 15 минут

Интервал между очередным включением 30 минут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 хвилин тому, nickel сказано:

Від дотримання цих двох рекомендацій на відсотків 80 залежить термін служби м'ясорубки:

Допустимое время непрерывной работы 15 минут

Интервал между очередным включением 30 минут

І час перемелювання кабанчика.

За добу-дві впораєшся. Поки апарат холоне 3- хв, ти дрімаєш. І так, поки кабанчика не скрутиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Zheny@ сказал:

За добу-дві впораєшся. Поки апарат холоне 3- хв, ти дрімаєш. І так, поки кабанчика не скрутиш.

1,5 кг в хвилину * 15 хвилин роботи + 30 хвилин відпочинку = 22,5 кг за 45 хвилин. За дві доби такої роботи 720 кг перемеле. Або в тебе кабанчик нівроку або трохи худий слон. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, nickel сказано:

1,5 кг в хвилину * 15 хвилин роботи + 30 хвилин відпочинку = 22,5 кг за 45 хвилин. За дві доби такої роботи 720 кг перемеле. Або в тебе кабанчик нівроку або трохи худий слон. :)

Сарказм, друже, сарказм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Zheny@ сказал:

Ну "перемолоти кабанчика" то ж я образно сказав. З того кабанчика дійсно фаршу буде відра 2 всього (тобто 20 кг) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Сарказм, друже, сарказм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Юріч сказал:

Ну "перемолоти кабанчика" то ж я образно сказав. З того кабанчика дійсно фаршу буде відра 2 всього (тобто 20 кг) :)

20 кілограм побутова м'ясорубка видасть навіть без перекуру. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, nickel сказал:

20 кілограм побутова м'ясорубка видасть навіть без перекуру. :)

За 2 часа с перекурами на остыть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив Zelmotor :)

Модель 489.82 (ось таку https://ek.ua/ZELMOTOR-489-82.htm )

Ціна 3120 грн. 2 роки гарантія.

Магазин на Варшавському ринку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...