AnimaNoir Опубліковано 5 Березня, 2021 в 19:27 #26 Опубліковано 5 Березня, 2021 в 19:27 Насправді це дуже круто. Головне щоб не обісралися як з warcraft 3 reforged. А ремастери-ремейки класичних ігр чудова тенденція. І справа не творчій імпотенції, а втому що ці ігри для багатьох велика частина життя в плані ностальгії. Плюс деякі не втратили актуальності навіть зараз. Як приклад той же Command & Conquer Remastered чи вищезгадувана Мафія ремейк. І я теж не розумію чому 30-40 літні мужики ниють, що їм чомусь мішають такі перевипуски і тд... Так і без них виходить багато чого ніхто ж не заставляє. От би на це все часу знайти, у мене тільки в стімі більше сотні того що треба пройти.
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:37 Автор #27 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:37 18 годин тому, AnimaNoir сказано: у мене тільки в стімі більше сотні того що треба пройти. мені б твої проблеми...
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:42 Автор #28 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:42 тим часом пограю ЛОД Між іншим, цікаво, ремастер торкнеться лише оригінальної 2-ї чатсини, чи ЛОД також? Підозрюю, що за ЛОД потрібно буде доплачувати.
vampirich Опубліковано 6 Березня, 2021 в 14:13 #29 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 14:13 30 хвилин тому, Zheny@ сказано: тим часом пограю ЛОД Між іншим, цікаво, ремастер торкнеться лише оригінальної 2-ї чатсини, чи ЛОД також? Підозрюю, що за ЛОД потрібно буде доплачувати. Старкрафт ремастеред включав брудвар. Мабуть лод буде в ремастері теж за ті ж гроші
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 14:53 Автор #30 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 14:53 39 хвилин тому, vampirich сказано: Старкрафт ремастеред включав брудвар. Мабуть лод буде в ремастері теж за ті ж гроші хз. Поки що записався на Альфу. Якщо все ЗБС, то зроблю ПреОрдер
vampirich Опубліковано 6 Березня, 2021 в 16:38 #31 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 16:38 Я кажись поняв. Ремастери це спроба повернути недоотримане бабло з тих олдфагів, які в той час фанатіли від гри, але валились в піратки, а тепер в принципі можуть і купити гру
Ko3bMa Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:09 #32 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:09 2 hours ago, Zheny@ said: хз. Поки що записався на Альфу. Якщо все ЗБС, то зроблю ПреОрдер Імхо, саме дурне, що можна зробити - це преордер. Платиш ні за що і не знаєш, що отримаєш в результаті.
AnimaNoir Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:11 #33 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:11 31 минуту назад, vampirich сказал: Я кажись поняв. Ремастери це спроба повернути недоотримане бабло з тих олдфагів, які в той час фанатіли від гри, але валились в піратки, а тепер в принципі можуть і купити гру А чому б і ні? фільми ж перевипускають постійно.
Ko3bMa Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:17 #34 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:17 3 minutes ago, AnimaNoir said: А чому б і ні? фільми ж перевипускають постійно. Ремастер - г*но. Зазвичай продають щось недороблене, забаговане і глюкаве. Рімейк - інша справа. А в фільмів є така класна штука, як extended або director cut. Коротше той же фільм, тільки з вирізаними сценами. Не так давно качнув Володаря Перснів. Сцуко, 3.5 години епізод. Оце, я розумію, понавирізали А ще ж є блог Джексона про зйомку. Блін, понесло, звиняйте.
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 18:44 Автор #35 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 18:44 1 година тому, Ko3bMa сказано: Ремастер - г*но. Зазвичай продають щось недороблене, забаговане і глюкаве. Рімейк - інша справа. ну Діабло 2 глюкавим гівном не назвеш. 1 година тому, Ko3bMa сказано: Не так давно качнув Володаря Перснів. Сцуко, 3.5 години епізод. Оце, я розумію, понавирізали А ось це точно викачування бвбла з фанатів! Воходить Theatrical version потім виходить Extension cut а потім Direct cut або взагалі Extension Direct cut. Володар перснів окрема тема. по 4 години епізод. 3 серії 12 годин!
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 19:22 Автор #36 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 19:22 23 хвилин тому, Cherman сказано: Мафія ремастеред теж, по графіці не сильно краще Мафії 2, а вимоги такі, що i5 ледь витягує. Майнкрафт глянь вимоги
AnimaNoir Опубліковано 6 Березня, 2021 в 20:14 #37 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 20:14 2 часа назад, Ko3bMa сказал: Ремастер - г*но. Зазвичай продають щось недороблене, забаговане і глюкаве. Рімейк - інша справа. А в фільмів є така класна штука, як extended або director cut. Коротше той же фільм, тільки з вирізаними сценами. Не так давно качнув Володаря Перснів. Сцуко, 3.5 години епізод. Оце, я розумію, понавирізали А ще ж є блог Джексона про зйомку. Блін, понесло, звиняйте. Не погоджусь. Якщо оригінал хороший то для чого його ламати? Оновити графіку до сучаних реалій, освіжити механіки якщо вони морально устаріли і все. Більшого фанатам і не треба. Що доводять ідеальні ремастери command & conquer remastered та age of empires ii: definitive edition. Все те саме лише з новою графікою та корисними новими функціями. А щодо ремейків... Що робити коли компанії яка випустила оригінал давно не має? Віддавати на фріланс криворуким індусам? А якщо поміняють те що люди любили тоді? особливості фізики чи геймплею? Хоч Мафія є ідеальним з точки зору ремейку але і до неї є деякі питання. Тому ремейк зробити значно важче. І не завжди це потрібно.
SergLutsk Опубліковано 7 Березня, 2021 в 07:35 #38 Опубліковано 7 Березня, 2021 в 07:35 12 годин тому, Cherman сказано: Там ще системні вимоги такі, що рехнутися можна. Взагалі, зараз схоже ніхто не оптимізує ігри та програми. Так це точно, в 2000 році компа як збереш, то його тобі на років 10 вистачить по актуальності в іграх, і всі ігри літали, а зараз ? Ще пару років тому відяхи нвідії 1660 вважались шиком і чуть не предєлом мечтань геймера, а тепер це вже лох-метал, вже подавай двухтисячну серію, і то це лише медіум сегмент. А якщо ти "продвінутий пацан", то пора вже й на трьохтисячну серію подивлятись, яка вартує більше ніж ланос.... брєд....
Zheny@ Опубліковано 7 Березня, 2021 в 13:27 Автор #39 Опубліковано 7 Березня, 2021 в 13:27 5 годин тому, SergLutsk сказано: А якщо ти "продвінутий пацан", то пора вже й на трьохтисячну серію подивлятись, яка вартує більше ніж ланос.... брєд.... Це тимчасове явище. Все повернеться на кругі своя. Уже проходили із 10ХХ серією.
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2021 в 22:57 #40 Опубліковано 7 Березня, 2021 в 22:57 On 3/6/2021 at 10:14 PM, AnimaNoir said: Не погоджусь. Якщо оригінал хороший то для чого його ламати? Оновити графіку до сучаних реалій, освіжити механіки якщо вони морально устаріли і все. Більшого фанатам і не треба. Що доводять ідеальні ремастери command & conquer remastered та age of empires ii: definitive edition. Все те саме лише з новою графікою та корисними новими функціями. А щодо ремейків... Що робити коли компанії яка випустила оригінал давно не має? Віддавати на фріланс криворуким індусам? А якщо поміняють те що люди любили тоді? особливості фізики чи геймплею? Хоч Мафія є ідеальним з точки зору ремейку але і до неї є деякі питання. Тому ремейк зробити значно важче. І не завжди це потрібно. Якщо міняють механіку то це вже, імхо, на ремейк тягне. А ремастер то так, побалуватись: текстурки оновити, системні вимоги з ціною задерти в рази. А на фріланс віддають зазвичай азіатам. 15 hours ago, SergLutsk said: Так це точно, в 2000 році компа як збереш, то його тобі на років 10 вистачить по актуальності в іграх, і всі ігри літали, а зараз ? Ще пару років тому відяхи нвідії 1660 вважались шиком і чуть не предєлом мечтань геймера, а тепер це вже лох-метал, вже подавай двухтисячну серію, і то це лише медіум сегмент. А якщо ти "продвінутий пацан", то пора вже й на трьохтисячну серію подивлятись, яка вартує більше ніж ланос.... брєд.... Можна питання - а для чого? Щоб сучасне г*вно запустилось, де замість геймплею - дрочка або магазин? Чи модні (хз, може вже не модні) "ігри" типу "інтерактивне кіно"?
vampirich Опубліковано 8 Березня, 2021 в 14:54 #41 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 14:54 https://m.habr.com/ru/news/t/545984/
Zheny@ Опубліковано 8 Березня, 2021 в 15:10 Автор #42 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 15:10 9 хвилин тому, vampirich сказано: https://m.habr.com/ru/news/t/545984/ так правду кажуть, не буде що ремастерити. Але 4К... Хоча я ЗАРАЗ граюся у 1080Р
vampirich Опубліковано 8 Березня, 2021 в 16:34 #44 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 16:34 Я дяблу тільки за амазонку і грав
Zheny@ Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:14 Автор #45 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:14 36 хвилин тому, vampirich сказано: Я дяблу тільки за амазонку і грав я ні. Грав усіма, окрім амазонки і друїда. 1 частину було найлегше лучницею проходити.
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:14 #46 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:14 38 minutes ago, vampirich said: Я дяблу тільки за амазонку і грав Скелемансер рулить)
Zheny@ Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:21 Автор #47 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:21 4 хвилин тому, Ko3bMa сказано: Скелемансер рулить) хто? Некромант?
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:26 #48 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:26 4 minutes ago, Zheny@ said: хто? Некромант? Ага, скелетний. В Grim Dawn вже не так сильно скелети рулять.
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2021 в 18:15 #49 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 18:15 1 hour ago, Zheny@ said: я ні. Грав усіма, окрім амазонки і друїда. 1 частину було найлегше лучницею проходити. Ага, пам'ятаю щоб завалити нею М'ясника треба було встигнути забігти за двері і закрити їх
AnimaNoir Опубліковано 8 Березня, 2021 в 18:56 #50 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 18:56 19 часов назад, Ko3bMa сказал: Якщо міняють механіку то це вже, імхо, на ремейк тягне. А ремастер то так, побалуватись: текстурки оновити, системні вимоги з ціною задерти в рази. А на фріланс віддають зазвичай азіатам. Знову не погоджусь. Я написав освіжати механіки а не міняти. Це різні речі. Для прикладу в тій же age of empires ii: definitive edition обновили Ші, дадали можливість через шиифт віддавати ланцюг наказів, допрацювали управління камерою, ферми автоматичн оновлюються і тд... Тобто гра залишилася практично тою самою, лише допилена до сучасних реалій і з кльовою графікою яка органічно виглядає. Ремейк потрібен в разі якщо оригінал значно устарів як геймплейно так і фізично-морально. Плюс ремейк це практично завжди робота з нуля, великі фінансові витрати і тд...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.