Перейти до змісту

Diablo II: Resurrected

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Насправді це дуже круто. Головне щоб не обісралися як з warcraft 3 reforged. А ремастери-ремейки класичних ігр чудова тенденція. І справа не творчій імпотенції, а втому що ці ігри для багатьох велика частина життя в плані ностальгії. Плюс деякі не втратили актуальності навіть зараз. Як приклад той же Command & Conquer Remastered чи вищезгадувана Мафія ремейк. І я теж не розумію чому 30-40 літні мужики ниють, що їм чомусь мішають такі перевипуски і тд... Так і без них виходить багато чого ніхто ж не заставляє. От би на це все часу знайти, у мене тільки в стімі більше сотні того що треба пройти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
18 годин тому, AnimaNoir сказано:

у мене тільки в стімі більше сотні того що треба пройти.

мені б твої проблеми... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тим часом пограю ЛОД :)

Між іншим, цікаво, ремастер торкнеться лише оригінальної 2-ї чатсини, чи ЛОД також?

Підозрюю, що за ЛОД потрібно буде доплачувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, Zheny@ сказано:

тим часом пограю ЛОД :)

Між іншим, цікаво, ремастер торкнеться лише оригінальної 2-ї чатсини, чи ЛОД також?

Підозрюю, що за ЛОД потрібно буде доплачувати.

Старкрафт ремастеред включав брудвар. Мабуть лод буде в ремастері теж за ті  ж гроші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, vampirich сказано:

Старкрафт ремастеред включав брудвар. Мабуть лод буде в ремастері теж за ті  ж гроші

хз.

Поки що записався на Альфу. Якщо все ЗБС, то зроблю ПреОрдер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я кажись поняв. Ремастери це спроба повернути недоотримане бабло з тих олдфагів, які в той час фанатіли від гри, але валились в піратки, а тепер в принципі можуть і купити гру :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, Zheny@ said:

хз.

Поки що записався на Альфу. Якщо все ЗБС, то зроблю ПреОрдер

Імхо, саме дурне, що можна зробити - це преордер.

Платиш ні за що і не знаєш, що отримаєш в результаті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, vampirich сказал:

Я кажись поняв. Ремастери це спроба повернути недоотримане бабло з тих олдфагів, які в той час фанатіли від гри, але валились в піратки, а тепер в принципі можуть і купити гру :)

А чому б і ні? фільми ж перевипускають постійно. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, AnimaNoir said:

А чому б і ні? фільми ж перевипускають постійно. 

Ремастер - г*но. Зазвичай продають щось недороблене, забаговане і глюкаве.

Рімейк - інша справа.

А в фільмів є така класна штука, як extended або director cut. Коротше той же фільм, тільки з вирізаними сценами.

Не так давно качнув Володаря Перснів. Сцуко, 3.5 години епізод. Оце, я розумію, понавирізали :_39:

А ще ж є блог Джексона про зйомку. Блін, понесло, звиняйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Ko3bMa сказано:

Рімейк - інша справа.

ну Діабло 2 глюкавим гівном не назвеш.

1 година тому, Ko3bMa сказано:

Не так давно качнув Володаря Перснів. Сцуко, 3.5 години епізод. Оце, я розумію, понавирізали 

А ось це точно викачування бвбла з фанатів!  Воходить Theatrical version потім виходить Extension cut а потім Direct cut або взагалі Extension Direct cut.

Володар перснів окрема тема. по 4 години епізод. 3 серії 12 годин!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, Cherman сказано:

Мафія ремастеред теж, по графіці не сильно краще Мафії 2, а вимоги такі, що i5 ледь витягує.

Майнкрафт глянь вимоги :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Ko3bMa сказал:

Рімейк - інша справа.

А в фільмів є така класна штука, як extended або director cut. Коротше той же фільм, тільки з вирізаними сценами.

Не так давно качнув Володаря Перснів. Сцуко, 3.5 години епізод. Оце, я розумію, понавирізали :_39:

А ще ж є блог Джексона про зйомку. Блін, понесло, звиняйте.

Не погоджусь. Якщо оригінал хороший то для чого його ламати? Оновити графіку до сучаних реалій, освіжити механіки якщо вони морально устаріли і все. Більшого фанатам і не треба. Що доводять ідеальні ремастери command & conquer remastered та age of empires ii: definitive edition. Все те саме лише з новою графікою та корисними новими функціями. А щодо ремейків... Що робити коли компанії яка випустила оригінал давно не має? Віддавати на фріланс криворуким індусам? А якщо поміняють те що люди любили тоді? особливості фізики чи геймплею? Хоч Мафія є ідеальним з точки зору ремейку але і до неї є деякі питання. Тому ремейк зробити значно важче. І не завжди це потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, Cherman сказано:

Там ще системні вимоги такі, що рехнутися можна. Взагалі, зараз схоже ніхто не оптимізує ігри та програми.

Так це точно, в 2000 році компа як збереш, то його тобі на років 10 вистачить по актуальності в іграх, і всі ігри літали, а зараз ? Ще пару років тому відяхи нвідії 1660 вважались шиком і чуть не предєлом мечтань геймера, а тепер це вже лох-метал, вже подавай двухтисячну серію, і то це лише медіум сегмент. А якщо ти "продвінутий пацан", то пора вже й на трьохтисячну серію подивлятись, яка вартує більше ніж ланос.... брєд....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, SergLutsk сказано:

А якщо ти "продвінутий пацан", то пора вже й на трьохтисячну серію подивлятись, яка вартує більше ніж ланос.... брєд....

Це тимчасове явище. Все повернеться на кругі своя.

Уже проходили із 10ХХ серією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 3/6/2021 at 10:14 PM, AnimaNoir said:

Не погоджусь. Якщо оригінал хороший то для чого його ламати? Оновити графіку до сучаних реалій, освіжити механіки якщо вони морально устаріли і все. Більшого фанатам і не треба. Що доводять ідеальні ремастери command & conquer remastered та age of empires ii: definitive edition. Все те саме лише з новою графікою та корисними новими функціями. А щодо ремейків... Що робити коли компанії яка випустила оригінал давно не має? Віддавати на фріланс криворуким індусам? А якщо поміняють те що люди любили тоді? особливості фізики чи геймплею? Хоч Мафія є ідеальним з точки зору ремейку але і до неї є деякі питання. Тому ремейк зробити значно важче. І не завжди це потрібно.

Якщо міняють механіку то це вже, імхо, на ремейк тягне. А ремастер то так, побалуватись: текстурки оновити, системні вимоги з ціною задерти в рази.

А на фріланс віддають зазвичай азіатам.

15 hours ago, SergLutsk said:

Так це точно, в 2000 році компа як збереш, то його тобі на років 10 вистачить по актуальності в іграх, і всі ігри літали, а зараз ? Ще пару років тому відяхи нвідії 1660 вважались шиком і чуть не предєлом мечтань геймера, а тепер це вже лох-метал, вже подавай двухтисячну серію, і то це лише медіум сегмент. А якщо ти "продвінутий пацан", то пора вже й на трьохтисячну серію подивлятись, яка вартує більше ніж ланос.... брєд....

Можна питання - а для чого? Щоб сучасне г*вно запустилось, де замість геймплею - дрочка або магазин? Чи модні (хз, може вже не модні) "ігри" типу "інтерактивне кіно"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, vampirich сказано:

так правду кажуть, не буде що ремастерити.

Але 4К...

Хоча я ЗАРАЗ граюся у 1080Р :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дяблу тільки за амазонку і грав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 хвилин тому, vampirich сказано:

я ні. Грав усіма, окрім амазонки і друїда.

1 частину було найлегше лучницею проходити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 minutes ago, vampirich said:

Скелемансер рулить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Скелемансер рулить)

хто?  Некромант?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, Zheny@ said:

хто?  Некромант?

Ага, скелетний. В Grim Dawn вже не так сильно скелети рулять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Zheny@ said:

я ні. Грав усіма, окрім амазонки і друїда.

1 частину було найлегше лучницею проходити.

Ага, пам'ятаю щоб завалити нею М'ясника треба було встигнути забігти за двері і закрити їх :_39:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 часов назад, Ko3bMa сказал:

Якщо міняють механіку то це вже, імхо, на ремейк тягне. А ремастер то так, побалуватись: текстурки оновити, системні вимоги з ціною задерти в рази.

А на фріланс віддають зазвичай азіатам.

Знову не погоджусь. Я написав освіжати механіки а не міняти. Це різні речі. Для прикладу в тій же age of empires ii: definitive edition обновили Ші, дадали можливість через шиифт віддавати ланцюг наказів, допрацювали управління камерою, ферми автоматичн оновлюються і тд... Тобто гра залишилася практично тою самою, лише допилена до сучасних реалій і з кльовою графікою яка органічно виглядає. 
Ремейк потрібен в разі якщо оригінал значно устарів як геймплейно так і фізично-морально. Плюс ремейк це практично завжди робота з нуля, великі фінансові витрати і тд... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...