AnimaNoir Опубліковано 5 Березня, 2021 в 19:27 Поділитися #26 Опубліковано 5 Березня, 2021 в 19:27 Насправді це дуже круто. Головне щоб не обісралися як з warcraft 3 reforged. А ремастери-ремейки класичних ігр чудова тенденція. І справа не творчій імпотенції, а втому що ці ігри для багатьох велика частина життя в плані ностальгії. Плюс деякі не втратили актуальності навіть зараз. Як приклад той же Command & Conquer Remastered чи вищезгадувана Мафія ремейк. І я теж не розумію чому 30-40 літні мужики ниють, що їм чомусь мішають такі перевипуски і тд... Так і без них виходить багато чого ніхто ж не заставляє. От би на це все часу знайти, у мене тільки в стімі більше сотні того що треба пройти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:37 Автор Поділитися #27 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:37 18 годин тому, AnimaNoir сказано: у мене тільки в стімі більше сотні того що треба пройти. мені б твої проблеми... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:42 Автор Поділитися #28 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:42 тим часом пограю ЛОД Між іншим, цікаво, ремастер торкнеться лише оригінальної 2-ї чатсини, чи ЛОД також? Підозрюю, що за ЛОД потрібно буде доплачувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 6 Березня, 2021 в 14:13 Поділитися #29 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 14:13 30 хвилин тому, Zheny@ сказано: тим часом пограю ЛОД Між іншим, цікаво, ремастер торкнеться лише оригінальної 2-ї чатсини, чи ЛОД також? Підозрюю, що за ЛОД потрібно буде доплачувати. Старкрафт ремастеред включав брудвар. Мабуть лод буде в ремастері теж за ті ж гроші Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 14:53 Автор Поділитися #30 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 14:53 39 хвилин тому, vampirich сказано: Старкрафт ремастеред включав брудвар. Мабуть лод буде в ремастері теж за ті ж гроші хз. Поки що записався на Альфу. Якщо все ЗБС, то зроблю ПреОрдер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 6 Березня, 2021 в 16:38 Поділитися #31 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 16:38 Я кажись поняв. Ремастери це спроба повернути недоотримане бабло з тих олдфагів, які в той час фанатіли від гри, але валились в піратки, а тепер в принципі можуть і купити гру Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:09 Поділитися #32 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:09 2 hours ago, Zheny@ said: хз. Поки що записався на Альфу. Якщо все ЗБС, то зроблю ПреОрдер Імхо, саме дурне, що можна зробити - це преордер. Платиш ні за що і не знаєш, що отримаєш в результаті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:11 Поділитися #33 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:11 31 минуту назад, vampirich сказал: Я кажись поняв. Ремастери це спроба повернути недоотримане бабло з тих олдфагів, які в той час фанатіли від гри, але валились в піратки, а тепер в принципі можуть і купити гру А чому б і ні? фільми ж перевипускають постійно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:17 Поділитися #34 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 17:17 3 minutes ago, AnimaNoir said: А чому б і ні? фільми ж перевипускають постійно. Ремастер - г*но. Зазвичай продають щось недороблене, забаговане і глюкаве. Рімейк - інша справа. А в фільмів є така класна штука, як extended або director cut. Коротше той же фільм, тільки з вирізаними сценами. Не так давно качнув Володаря Перснів. Сцуко, 3.5 години епізод. Оце, я розумію, понавирізали А ще ж є блог Джексона про зйомку. Блін, понесло, звиняйте. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 18:44 Автор Поділитися #35 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 18:44 1 година тому, Ko3bMa сказано: Ремастер - г*но. Зазвичай продають щось недороблене, забаговане і глюкаве. Рімейк - інша справа. ну Діабло 2 глюкавим гівном не назвеш. 1 година тому, Ko3bMa сказано: Не так давно качнув Володаря Перснів. Сцуко, 3.5 години епізод. Оце, я розумію, понавирізали А ось це точно викачування бвбла з фанатів! Воходить Theatrical version потім виходить Extension cut а потім Direct cut або взагалі Extension Direct cut. Володар перснів окрема тема. по 4 години епізод. 3 серії 12 годин! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2021 в 19:22 Автор Поділитися #36 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 19:22 23 хвилин тому, Cherman сказано: Мафія ремастеред теж, по графіці не сильно краще Мафії 2, а вимоги такі, що i5 ледь витягує. Майнкрафт глянь вимоги Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 6 Березня, 2021 в 20:14 Поділитися #37 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 20:14 2 часа назад, Ko3bMa сказал: Ремастер - г*но. Зазвичай продають щось недороблене, забаговане і глюкаве. Рімейк - інша справа. А в фільмів є така класна штука, як extended або director cut. Коротше той же фільм, тільки з вирізаними сценами. Не так давно качнув Володаря Перснів. Сцуко, 3.5 години епізод. Оце, я розумію, понавирізали А ще ж є блог Джексона про зйомку. Блін, понесло, звиняйте. Не погоджусь. Якщо оригінал хороший то для чого його ламати? Оновити графіку до сучаних реалій, освіжити механіки якщо вони морально устаріли і все. Більшого фанатам і не треба. Що доводять ідеальні ремастери command & conquer remastered та age of empires ii: definitive edition. Все те саме лише з новою графікою та корисними новими функціями. А щодо ремейків... Що робити коли компанії яка випустила оригінал давно не має? Віддавати на фріланс криворуким індусам? А якщо поміняють те що люди любили тоді? особливості фізики чи геймплею? Хоч Мафія є ідеальним з точки зору ремейку але і до неї є деякі питання. Тому ремейк зробити значно важче. І не завжди це потрібно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Березня, 2021 в 07:35 Поділитися #38 Опубліковано 7 Березня, 2021 в 07:35 12 годин тому, Cherman сказано: Там ще системні вимоги такі, що рехнутися можна. Взагалі, зараз схоже ніхто не оптимізує ігри та програми. Так це точно, в 2000 році компа як збереш, то його тобі на років 10 вистачить по актуальності в іграх, і всі ігри літали, а зараз ? Ще пару років тому відяхи нвідії 1660 вважались шиком і чуть не предєлом мечтань геймера, а тепер це вже лох-метал, вже подавай двухтисячну серію, і то це лише медіум сегмент. А якщо ти "продвінутий пацан", то пора вже й на трьохтисячну серію подивлятись, яка вартує більше ніж ланос.... брєд.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Березня, 2021 в 13:27 Автор Поділитися #39 Опубліковано 7 Березня, 2021 в 13:27 5 годин тому, SergLutsk сказано: А якщо ти "продвінутий пацан", то пора вже й на трьохтисячну серію подивлятись, яка вартує більше ніж ланос.... брєд.... Це тимчасове явище. Все повернеться на кругі своя. Уже проходили із 10ХХ серією. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2021 в 22:57 Поділитися #40 Опубліковано 7 Березня, 2021 в 22:57 On 3/6/2021 at 10:14 PM, AnimaNoir said: Не погоджусь. Якщо оригінал хороший то для чого його ламати? Оновити графіку до сучаних реалій, освіжити механіки якщо вони морально устаріли і все. Більшого фанатам і не треба. Що доводять ідеальні ремастери command & conquer remastered та age of empires ii: definitive edition. Все те саме лише з новою графікою та корисними новими функціями. А щодо ремейків... Що робити коли компанії яка випустила оригінал давно не має? Віддавати на фріланс криворуким індусам? А якщо поміняють те що люди любили тоді? особливості фізики чи геймплею? Хоч Мафія є ідеальним з точки зору ремейку але і до неї є деякі питання. Тому ремейк зробити значно важче. І не завжди це потрібно. Якщо міняють механіку то це вже, імхо, на ремейк тягне. А ремастер то так, побалуватись: текстурки оновити, системні вимоги з ціною задерти в рази. А на фріланс віддають зазвичай азіатам. 15 hours ago, SergLutsk said: Так це точно, в 2000 році компа як збереш, то його тобі на років 10 вистачить по актуальності в іграх, і всі ігри літали, а зараз ? Ще пару років тому відяхи нвідії 1660 вважались шиком і чуть не предєлом мечтань геймера, а тепер це вже лох-метал, вже подавай двухтисячну серію, і то це лише медіум сегмент. А якщо ти "продвінутий пацан", то пора вже й на трьохтисячну серію подивлятись, яка вартує більше ніж ланос.... брєд.... Можна питання - а для чого? Щоб сучасне г*вно запустилось, де замість геймплею - дрочка або магазин? Чи модні (хз, може вже не модні) "ігри" типу "інтерактивне кіно"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 8 Березня, 2021 в 14:54 Поділитися #41 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 14:54 https://m.habr.com/ru/news/t/545984/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 8 Березня, 2021 в 15:10 Автор Поділитися #42 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 15:10 9 хвилин тому, vampirich сказано: https://m.habr.com/ru/news/t/545984/ так правду кажуть, не буде що ремастерити. Але 4К... Хоча я ЗАРАЗ граюся у 1080Р Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 8 Березня, 2021 в 15:12 Автор Поділитися #43 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 15:12 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 8 Березня, 2021 в 16:34 Поділитися #44 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 16:34 Я дяблу тільки за амазонку і грав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:14 Автор Поділитися #45 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:14 36 хвилин тому, vampirich сказано: Я дяблу тільки за амазонку і грав я ні. Грав усіма, окрім амазонки і друїда. 1 частину було найлегше лучницею проходити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:14 Поділитися #46 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:14 38 minutes ago, vampirich said: Я дяблу тільки за амазонку і грав Скелемансер рулить) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:21 Автор Поділитися #47 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:21 4 хвилин тому, Ko3bMa сказано: Скелемансер рулить) хто? Некромант? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:26 Поділитися #48 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 17:26 4 minutes ago, Zheny@ said: хто? Некромант? Ага, скелетний. В Grim Dawn вже не так сильно скелети рулять. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2021 в 18:15 Поділитися #49 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 18:15 1 hour ago, Zheny@ said: я ні. Грав усіма, окрім амазонки і друїда. 1 частину було найлегше лучницею проходити. Ага, пам'ятаю щоб завалити нею М'ясника треба було встигнути забігти за двері і закрити їх Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 8 Березня, 2021 в 18:56 Поділитися #50 Опубліковано 8 Березня, 2021 в 18:56 19 часов назад, Ko3bMa сказал: Якщо міняють механіку то це вже, імхо, на ремейк тягне. А ремастер то так, побалуватись: текстурки оновити, системні вимоги з ціною задерти в рази. А на фріланс віддають зазвичай азіатам. Знову не погоджусь. Я написав освіжати механіки а не міняти. Це різні речі. Для прикладу в тій же age of empires ii: definitive edition обновили Ші, дадали можливість через шиифт віддавати ланцюг наказів, допрацювали управління камерою, ферми автоматичн оновлюються і тд... Тобто гра залишилася практично тою самою, лише допилена до сучасних реалій і з кльовою графікою яка органічно виглядає. Ремейк потрібен в разі якщо оригінал значно устарів як геймплейно так і фізично-морально. Плюс ремейк це практично завжди робота з нуля, великі фінансові витрати і тд... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.