Перейти до змісту

Програма для складського обліку

Deniks315

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна якась програма для складсього обліку, яка буде підтримувати зчитувач штихкодів. Що можете порадити?

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

цікавлять максимально прості варіанти, людина, яка буде займатися складом, мінімально шарить в компютерній техніці взагалі. також немалим плюсом була б її безкоштовність

Опубліковано
3 часа назад, vampirich сказал:

Дик 1с вміє. Є конфігурації заточені суто під складських облік. Чи треба попрощє і безплатне?

а коли 1Ска стала безкоштовна + MS SQL до неї в придачу :)

Опубліковано
13 годин тому, Deniks315 сказано:

цікавлять максимально прості варіанти, людина, яка буде займатися складом, мінімально шарить в компютерній техніці взагалі. також немалим плюсом була б її безкоштовність

А в обліку шарить, чи треба вчити?

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

А що вміють Гугл таблиці?

сарказм?

навіть зі штрих-кодом працювати, тобто - дані зчитуєш смартфоном за допомогою любої приблуди для зчитування штрих-кодів, а далі вони вже в таблицю потрапляють

Опубліковано

варінти зі смартфоном тоже не катять, якшо людина піде з роботи, получається шо і всю інфу забере з собою, вот з гугл таблицями варіант може бути, але я не розумію як в гугл таблицях звязати штрихкод з інформацією

Опубліковано
50 хвилин тому, Deniks315 сказано:

варінти зі смартфоном тоже не катять, якшо людина піде з роботи, получається шо і всю інфу забере з собою

замість сканера - заюзати службовий смартфон за 500 грн., і ніхто - нічого не забере.

52 хвилин тому, Deniks315 сказано:

я не розумію як в гугл таблицях звязати штрихкод з інформацією

якщо дійсно цікаво, можна було хоч відео глянути (лінк був вище), там цітко сказано, дані з сканера/смарта - потрапляють в гугл докс через скрипт, інакше - ніяк.

Тобто, самий простий варіант - службовий смартфон + таблиці ексель, або гугл

Опубліковано
В 06.02.2021 в 23:09, MACCEN сказал:

MS SQL ставиться  тільки для великих баз. В даному випадку і файлова буде нормально працювати.

А взагалі краще 1с для таких цілей поки не придумали + легко можна доробляти під свої потреби. Іншу програму не думаю шо можна буде шось доробити. Якийсь звіт чи ще шось.

Ну і не така вона й дорога.

Опубліковано
On 06.02.2021 at 23:09, MACCEN сказано:

Нахіба їй саме MS SQL ??

Є безкоштовний DB2 Express-c,  PesgreSQL .  та й для подібних задач, файлової версії вистачить з головою.

Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

Ну і не така вона й дорога.

Ну не скажи! 1С - яскравий прклад дороговизни ПЗ.

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Ну не скажи! 1С - яскравий прклад дороговизни ПЗ.

2300 вроді сама простенька укр. конфігурація

Але вона того варта. Можна під себе дописати як завгодно. З іншими програмами такий варіант не прокатить

Опубліковано
2 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Але вона того варта. Можна під себе дописати як завгодно. З іншими програмами такий варіант не прокатить

Бо в інших все передбачено ? :)

1С на те й  "відкрита", що гола. Мінімум є, а решта допилюйте, дописуйте. Навіть курси / навчання можна пройти за гроші!

Опубліковано
Только что, Zheny@ сказал:

Бо в інших все передбачено ? :)

1С на те й  "відкрита", що гола. Мінімум є, а решта допилюйте, дописуйте. Навіть курси / навчання можна пройти за гроші!

І яка така безкоштовна програма є, де все передбачено і всім підходить?)))

Не зустрічав я такої за все життя. Хоча все життя програмую на 1с. З інших програм на 1с багато переводив, а от навпаки ніколи))

Опубліковано

Тут трохи в іншому причина.

Хто купив якусь другу, то зразу знає, шо доробити її неможливо під себе.

Тому й не виникає таких питань, і тіпа там все є, бо ж не скажеш начальству шо фігню купив, і сидиш звіти в екселі кліпаїш.

А купуючи 1с, знають шо доробити в ній можна все шо завгодно. Того зразу й з"являється куча хотілок.

Опубліковано
Щойно, WebTraveller сказано:

І яка така безкоштовна програма є, де все передбачено і всім підходить?)))

Не зустрічав я такої за все життя. Хоча все життя програмую на 1с. З інших програм на 1с багато переводив, а от навпаки ніколи))

Я не про безкоштовну казав. А в принципі.

Тобі вигідно перевести під 1С, бо ти на тому на фіналі матимеш за годинку роботи 8-10$ :)

З інших прог не матимеш нічого.

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Я не про безкоштовну казав. А в принципі.

Тобі вигідно перевести під 1С, бо ти на тому на фіналі матимеш за годинку роботи 8-10$ :)

З інших прог не матимеш нічого.

Ну я ж не сам заставляю клієнта переходити на 1с. Мене просять, тому що не вистачає функціоналу.

І цін 8-10$ вже дууууже давно немає)) множ на 2

Опубліковано
1 хвилина тому, WebTraveller сказано:

Ну я ж не сам заставляю клієнта переходити на 1с. Мене просять, тому що не вистачає функціоналу.

І цін 8-10$ вже дууууже давно немає)) множ на 2

чого ж. Є купа людей які працюють по 200 грн / год.  8$ що не так?

Опубліковано

Можна і по 100 грн працювати. Хоча я й по 200 незнаю таких шо працюють. Правда я давно в Україні не маю клієнтів, але з моїх знайомих шо працюють тут, беруть як мінімум по 350-400. І це в Луцьку.

В Києві зовсім інші розцінки.

Студенти може. Але ту роботу шо він буде робити день, я зроблю за годину-дві.

От і різниця в ціні

Опубліковано
58 хвилин тому, WebTraveller сказано:

може досить платити окупанту за софт?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...