Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Waver сказано:

Це всього лиш подинокі випадки на всю країну... На День Незалежності чи, наприклад на День міста, зафоткати окремих п'яних в хлам лежачих на землі зариганих святкувальників у вишиванках... - теж можна казати що Українці всі такі?

хто не бачив Costco в базарний день той не зрозуміє

в  їхніх возиках 2 посадкових місця для дітей в ряд

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано

Львів (Рівне - аналогічно), і тільки нас вертять, як хочуть (в Чернівцях - НС)...

https://www.unian.ua/society/10923242-u-lvovi-skasuvali-pilgoviy-projizd-u-gromadskomu-transporti-video.html

• -1 1
Опубліковано

Я щось ен можу зрозуміти чого так у них росте к-сть? Ну карантин же. вводяться всі потрібні дії і така к-сть нових хворих щодня!

Опубліковано
Только что, Ha3aP сказал:

Я щось ен можу зрозуміти чого так у них росте к-сть? Ну карантин же. вводяться всі потрібні дії і така к-сть нових хворих щодня!

Це ще результат до карантину. Інкубаційний період в КВ великий.

• +1 3
Опубліковано

До речі,   MANJAK11 недавно вчив мене математики - доказував що смертність не більше 3%. Тепер нехай пояснить нам що за х-ня робиться в італійців.

Опубліковано (змінено)

1 година тому, Віталій СК сказано:

Screenshot_20200319-214913_Chrome.thumb.jpg.202a8b0b4eb618132a9b2cdb5b64eb98.jpg

Народ, читайте уважно: всіх померлих 3405 (за весь період!)
Всіх інфікованих які оприділитись з результатом (померли або вилікувались) 41035

Тут статистика актуальна  (онлайн) по всьому світі

Змінено користувачем flashmax
Опубліковано
8 минут назад, Cherman сказал:

А ти порахуй смертність в німців.

З німцями пізніше будемо розбиратися. Чому італійців косить так сильно?

Опубліковано (змінено)
38 хвилин тому, Cherman сказано:

А ти порахуй смертність в німців.

Не путайте смертність з летальністю.

Летальність: відношення всіх вмерших  до числа хто перехворів

Смертність - відношення загальної кількості населення до тих що померли, підсумовується після закінчення епідемії чи пандемії як в даному випадку.

Змінено користувачем flashmax
Опубліковано
6 минут назад, weldermaster сказал:

З німцями пізніше будемо розбиратися. Чому італійців косить так сильно?

Велика кількість старих людей і пізнє введення карантину, привели до колапсу медичної системи, старших людей просто списували, бо ашвл не вистачає усім. В результаті смертність не 4% як середня у світі, а 8%.

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Велика кількість старих людей і пізнє введення карантину, привели до колапсу медичної системи, старших людей просто списували, бо ашвл не вистачає усім. В результаті смертність не 4% як середня у світі, а 8%.

і цей туди...

Опубліковано
1 минуту назад, flashmax сказал:

і цей туди...

Смертність — демографічний показник кількості смертей у певній популяції або певній підгрупі населення в одиницю часу.

Летальність — статистичний показник, рівний відношенню числа померлих від якоїсь хвороби, поранення тощо до числа перехворілих (уражених) цією хворобою, за певний часовий проміжок. Умовно виражається у відсотках і являє собою міру ризику.

ти туди само ))

Опубліковано
4 минуты назад, flashmax сказал:

і цей туди...

Сам нахуй підеш чи послати? Завжди так реагую коли про мене як про третю особу говорять. Хочеш ображайся, хочеш - ні, мені монопесуально.

Ну не встиг я твій пост прочитати. Свій почав писати ще до твого, відволікся на підрахунки. Хай буде летальність якщо тобі від цього легше, скажи тільки як у тебе 12% вийшло?

• +1 2
  • -1 2
Опубліковано
19 минут назад, nickel сказал:

Хай буде летальність якщо тобі від цього легше, скажи тільки як у тебе 12% вийшло?

Там 8%, він ділив 3400 на 41000. 

Опубліковано

21+5=26

:zap: МОЗ повідомляє:

В Чернівцях зафіксовано 5 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19

Ввечері 19 березня за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України зафіксовано 5 нових випадків інфікування коронавірусом. Пацієнти ізольовані, їхній стан стабільний.
Наразі в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, 3 з них - летальні.

Опубліковано
46 хвилин тому, weldermaster сказано:

Тим не менше, чому так багато? Переплюнули китайців. Генетика? Клімат? Харчування? 

як варіант

відсутність імунітету через зловживання антибіотиками і антисептиками

через те і так багато на заході алергій на все

Опубліковано

Я, лікар - інфекціоніст, надаю медичну допомогу всім, хто звертається до Волинської обласної інфекційної лікарні, ЗОКРЕМА, ПІДОЗРІЛИМ ВИПАДКАМ COVID-19. Колектив приймально-діагностичного відділення працює без паніки, в звичайному режимі !!! Дуууууже просимо меценатів і фінансово спроможних громадян НАДАТИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ у вигляді респіраторів і захисного одягу (не готівкою!!!!) для безпечної роботи!!!! Будемо БЕЗМЕЖНО !!!! Вдячні  і , БУДЬ ЛАСКА, дотримуйтесь карантину і рекомендацій , щодо самоізоляції!!!!!

Опубліковано
8 часов назад, Віталій СК сказал:

Вони продовжують економити на тестах. З таким підходом цей карантин буде до дупи.

Україна – на останньому місці у світі за кількістю тестів на коронавірус*, це шлях до катастрофи

* Останнє місце серед приблизно 50 країн, для яких збирається статистика.

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...