Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 12.09.2020 at 11:17, Nokian сказано:

От і ходи в .. шапочці ...

І не тільки перед виходом на свіже повітря,перед монітором теж.

О, згадав!

Мені шапочка з фольги не треба. У мене стіни фольгою екрановані:

Спойлер

Strotex AL 90 – це посилена пароізоляційна плівка для даху, що складається з трьох шарів. Основний шар – армована поліпропіленова сітка, ламінована з обох сторін поліетиленовою плівкою, що забезпечує матеріалу дуже хороші гідро та пароізоляційні характеристики.

На верхньому шарі підпокрівельної плівки є спеціальний відображувальний алюмінієвий шар, який створює додатковий енергозберігаючий ефект за рахунок відображення частини променевої енергії теплового потоку всередину приміщення.

folgirovannaya-paroizolyacionnaya-plenka

Опубліковано
5 годин тому, Cherman сказано:

Може, в тебе в палаті, стіни ще й м'які?

Незнаю, у цьому році в санаторії не їздив і не поїду. Останній раз, коли я був в палаті санаторії Лісова Пісня, стіни були звичайні.

Опубліковано
1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Незнаю, у цьому році в санаторії не їздив і не поїду. Останній раз, коли я був в палаті санаторії Лісова Пісня, стіни були звичайні.

ти здоровий, нащо тобі туди їхати 

• -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Повністю здорових людей немає, є ті, яких погано обстежили.

головне щоб не паталогоанатом обстежував 

• -1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, case_l сказано:

головне щоб не паталогоанатом обстежував 

Коли обстежить патологоанатом, ніякі хвороби більше не страшні.

Опубліковано
6 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Коли обстежить патологоанатом, ніякі хвороби більше не страшні.

головне можна не боятись лікарської помилки і неправильного лікування

• -1 1
Опубліковано

Глава МОЗ визнав: країна прямує до катастрофи.

«От я не розумію, які ще треба встановити правила, щоб забезпечити дії поліції та Держспоживслужби? Це просто капець! Продавці без масок. У кращому випадку в 70% людей маска на підборідді. Я навіть не говорю про вимірювання температури, антисептики або інше. От мені цікаво, де чернігівська Держспоживслужба, де вона шляється?», - сварився міністр.

Він наголосив, що за минулу добу в Україні було виявлено 3144 випадки захворювання на коронавірус. А тим часом люди геть перестали дотримуватися карантинних норм, а відповідні служби покинули це контролювати.

«У нас нема мети штрафувати. У нас мета, щоб вони дотримувалися», - додав міністр.

«І це ж не тільки в Чернігові! Така ситуація в усіх містах», - наголосив Степанов.

• +1 2
Опубліковано
2 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

- Це просто капець! Продавці без масок. У кращому випадку в 70% людей маска на підборідді. Я навіть не говорю про вимірювання температури, антисептики або інше.

- люди геть перестали дотримуватися карантинних норм, а

- «І це ж не тільки в Чернігові! Така ситуація в усіх містах», - наголосив Степанов.

Народ в нас розумний, сам розбереться що йому робити. 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
2 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

«От я не розумію, які ще треба встановити правила, щоб забезпечити дії поліції та Держспоживслужби? Це просто капець! Продавці без масок. У кращому випадку в 70% людей маска на підборідді. Я навіть не говорю про вимірювання температури, антисептики або інше. От мені цікаво, де чернігівська Держспоживслужба, де вона шляється?», - сварився міністр.

Він наголосив, що за минулу добу в Україні було виявлено 3144 випадки захворювання на коронавірус. А тим часом люди геть перестали дотримуватися карантинних норм, а відповідні служби покинули це контролювати.

«У нас нема мети штрафувати. У нас мета, щоб вони дотримувалися», - додав міністр.

«І це ж не тільки в Чернігові! Така ситуація в усіх містах», - наголосив Степанов.

Цікаво, а що ж вони хотіли? Що всі по стійці струнко будуть ходити?

Якщо випадки повторного захворювання на цю заразу правдиві, то перехворіють всі. Рано чи пізно.

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано

Подивіться на футбольний матч в Ужгороді,кілька днів тому.

Ніяких масок ,ніякої дистанції.

І так з самого початку курвантини.

І що, лежать там люди пачками?

Там навіть не червона зона.

А чому?

Бо істерія вся ця роздута надмірно в десятки разів .

Бо закарпатці люди гарячі і давно мають дебільну владу в дупі.

А нас поставили в позу Ромберга.

Так дехто ще й дякує за це.

• Дякую! 1
  • +1 1
  • -1 3
Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

Якщо випадки повторного захворювання на цю заразу правдиві, то перехворіють всі. Рано чи пізно.

По скільки разів?

Опубліковано
5 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

По скільки разів?

Скільки потрібно, стільки і будемо хворіти. Чим більше перехворіє тим краще для країни.

Опубліковано
2 хвилин тому, weldermaster сказано:

Скільки потрібно, стільки і будемо хворіти. Чим більше перехворіє тим краще для країни.

Кому потрібно?

• +1 1
Опубліковано
11 хвилин тому, weldermaster сказано:

Чим більше перехворіє тим краще для країни.

чим більше помре - тим краще для природи 

• +1 1
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...