Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

19 хвилин тому, Bliksss сказано:

ну, розвивай думку....

Ситуація така: в Сингапурі вакциновано більше 80% населення. І зараз там почався спалах :(

Вакцини не діють :(

Я казав, що треба було усім 1 рік поносити маски і не їздити зайвий раз кудись. А тепер доведеться кожен рік вакцинуватись. І дітям і старшим людям. Поки не придумають якісь ліки.

П.С. і для того, щоб це зрозуміти не треба ніякий супер комп'ютер.

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Zelensky сказано:

Ситуація така: в Сингапурі вакциновано більше 80% населення. І зараз там почався спалах :(

Вакцини не діють :(

Я казав, що треба було усім 1 рік поносити маски і не їздити зайвий раз кудись. А тепер доведеться кожен рік вакцинуватись. І дітям і старшим людям. Поки не придумають якісь ліки.

П.С. і для того, щоб це зрозуміти не треба ніякий супер комп'ютер.

є посилання?
щось я не можу знайти нічого про спалах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Dima4s сказано:

є посилання?

https://www.moh.gov.sg/news-highlights/details/update-on-local-covid-19-situation-(30-sep-2021)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До дітей добираються :(

Национальная техническая группа экспертов по вопросам иммунопрофилактики рекомендует разрешить вакцинацию от COVID для всех детей от 12 лет. Для вакцинации будут использовать препарат от Pfizer.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на интервью главы группы экспертов Федора Лапия медицинскому эксперту ЮНИСЕФ Екатерине Булавиновой.

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 hours ago, Dima4s said:

є посилання?

Я теж от пришелепка послухав, вписую в пошук "сингапур ковід" і бачу - ого, дійсно, більше 2 тисяч нових випадків щоденно.

Перемикаю на вкладу "померло" - 8, Карл!

От саме так вакцина і працює (хоча тому персонажу і не дійде все одно): ми (в найближчій перспективі) не перестанемо ми хворіти на ковід, але шанси громадян на летальний кінець - значно нижчі. Але різного плану додікам краще і тут розводити зраду про підозріло швидку розробку вакцини і ниркові ембріони.

Наостанок, нашвидкоруч нагуглив статтю (якщо хочеться почитати).

• +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, Cherman сказал:

Та нащо ти ще на нього час тратиш. Він, як Блікс каже, на любу тему срач влаштує. Хоча, практично у всьому є дилетантом. Багатовекторний дилетант, я би виразився.

Срач влаштувати в любій темі також талант треба мати.

А скільки часу вільного... Сидить чувак в масці, на роботу напевно не ходить. Чим ще зайнятись. Тільки срачі влаштовувати

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, WebTraveller сказал:

А скільки часу вільного... Сидить чувак в масці, на роботу напевно не ходить. Чим ще зайнятись. Тільки срачі влаштовувати

Він певно маски рекламує, і цим заробляє. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, WebTraveller said:

Я вже починаю задумуватись, чи то не мій сусід по дачі. Коли не приїду - він є на місці (десь 40+ людині). Причому, останній місяць практично не виходить з хати. Що робить...

p.s. Інтернет на дачі від ВОМ, треба перевірити IP:D

• Ха-ха 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, xc90 сказано:

Я теж от пришелепка послухав, вписую в пошук "сингапур ковід" і бачу - ого, дійсно, більше 2 тисяч нових випадків щоденно.

От саме так вакцина і працює (хоча тому персонажу і не дійде все одно): ми (в найближчій перспективі) не перестанемо ми хворіти на ковід, але шанси громадян на летальний кінець - значно нижчі. Але різного плану додікам краще і тут розводити зраду про підозріло швидку розробку вакцини і ниркові ембріони.

Наостанок, нашвидкоруч нагуглив статтю (якщо хочеться почитати).

Цитата не до мене,але висловлю свою думку.

Шанси померти НАПРЯМУ і ПЕРЕВАЖНО   залежать від твого віку ( погугли середній вік померлих від КОВІДУ по Україні) 

То якого милого вакцинувати всіх підряд,а не групи ризику?.

І не в конкретному випадку,конкретну людину?

Якщо комусь хочеться пфайзанутися в 20 років- то будь ласка,але по ЙОГО ВЛАСНІЙ волі.

Змінено користувачем Nokian
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 minutes ago, Nokian said:

Цитата не до мене,але висловлю свою думку.

Шанси померти НАПРЯМУ і ПЕРЕВАЖНО   залежать від твого віку ( погугли середній вік померлих від КОВІДУ по Україні) 

То якого милого вакцинувати всіх підряд,а не групи ризику?.

І не в конкретному випадку,конкретну людину?

Якщо комусь хочеться пфайзанутися в 20 років- то будь ласка,але по ЙОГО ВЛАСНІЙ волі.

Питання до мене, але якщо у майбутньому вживати слова на зразок "пфайзанутись" - то відповідати не буду.

Твердження "я молодий, красивий і здоровий - то нащо мені та вакцина" - є дуже ущербним егоїстичним. Є така річ, як суспільство, в якому ми всі живемо (а дехто ще й працює з великою к-стю людей впродовж дня). І якщо колективна безпека вимагає певних дій - то треба або дослухатись, або валити на хутір жити без базових благ цивілізації.

Особисто я не знаю, як би переніс коронавірус (особливо, дельта-штам). В мене немає супутніх захворювань, про які мені відомо. Це гарантія, що я не валявся б в госпіталі і не займав місце людини, для якої лікування було б більш доречним?

Що мені толку з твого ( погугли середній вік померлих від КОВІДУ по Україні) - якщо лише в мене з підприємства один вже лежить в землі і якому було менше 40. А другий, 29 років, пішов з роботи через ускладнення після хвороби? І не він один, точної статистики швидко не скажу, але більше 20 працівників так чи інше "зачепив" ковід. Ось така "моя" статистика без гугла.

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з чого ти взяв,що НЕ ПЕРЕХВОРІВ ВЖЕ?

Через ТРИ роки після появи,щоб не перехворіти( перенести безсимптомно) то точно треба безвилазно сидіти на дачі і в протигазі.

Змінено користувачем Nokian
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що в пункті вакцинації не питають паспорт?

Приходиш, заповнюєш анкетку і все?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 minutes ago, Nokian said:

А з чого ти взяв,що НЕ ПЕРЕХВОРІВ ВЖЕ?

Через ТРИ роки після появи,щоб не перехворіти( перенести безсимптомно) то точно треба безвилазно сидіти на дачі і в протигазі.

А з чого я маю бути впевнений, що якщо перехворів (безсимпточно виходить, а, отже, і антитіл маю негусто) - то не захворію вдруге? Тільки буде більш "зліший" дельта-штам, від якого дехто й слух назавжди втрачає.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минут назад, xc90 сказал:

А з чого я маю бути впевнений, що якщо перехворів (безсимпточно виходить, а, отже, і антитіл маю негусто) - то не захворію вдруге? Тільки буде більш "зліший" дельта-штам, від якого дехто й слух назавжди втрачає.

Пфайзер проти дельти слабуватий. Вимагайте Модерну.

Скільки вас на підприємстві працює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, xc90 сказано:

От саме так вакцина і працює

Саме так. До вакцинації помирало 1-2 людини в день. Після - 8. Смертність збільшиалсь в 4 рази. Ото-то вакцина працює :(

2021-10-01-14-06-35-COVID-19-Data-Explor

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 minutes ago, weldermaster said:

Пфайзер проти дельти слабуватий. Вимагайте Модерну.

Скільки вас на підприємстві працює?

1000+ працює.

Вимагати - простіше, ніж отримати ;) Та й нових бажаючих - мало вже. Хоча середній вік працюючих далеко за 30. 

8 minutes ago, Zelensky said:

Саме так. До вакцинації помирало 1-2 людини в день. Після - 8. Смертність збільшиалсь в 4 рази. Ото-то вакцина працює :(

Ти прикаліст? Робиш висновки по цифрах на пальцях двох рук? 

Змінено користувачем xc90
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, xc90 сказано:

Робиш висновки по цифрах на пальцях двох рук? 

Ні, на основі сайту ourworldindata.org

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 minutes ago, Zelensky said:

Ні, на основі сайту ourworldindata.org

Краще б промовчав

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, xc90 сказано:

Краще б промовчав

Ніт, правду - не сховати.

Ось графік з сайту МОЗ Сингапуру.

Кількість хворих, які потребують кисню. До вакцинації було краще.

fig-1-(30-sep).jpg

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, Zelensky said:

Ніт, правду - не сховати.

Ось графік з сайту МОЗ Сингапуру.

Spoiler

fig-1-(30-sep).jpg

Ти скидаєш графік, який починається з 2 вересня і пишеш мені, що "до вакцинації було краще". Щоб вкотре не перепитувати про твою адекватність - сам дай відповідь.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, xc90 сказано:

сам дай відповідь.

Я ж даю сервіс, який використовує інформацію з сайту МОЗ Сінгапура.

Ви мені краще скажіть, через скільки днів з'явиться інформація про вакцинацію на сайті медпортал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, xc90 сказано:

З того що грипом хворіють Всі ,Щорічно.

І ймовірність захворіти та важкість перебігу хвороби  залежить від стану організму найперше,і лише відсотків на 5 від вакцин,котра вже давно устаріла.

Крім того є ефект самозаспокоєння ,коли людина ширянулася і вирішила ,що вже інші засоби профілактики їй не потрібні.

Щось в Білорусі  без карантину і щеплень не вимерло населення.

І навіть не чхає.

• Дякую! 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, Zelensky said:

Я ж даю сервіс, який використовує інформацію з сайту МОЗ Сінгапура.

Ви мені краще скажіть, через скільки днів з'явиться інформація про вакцинацію на сайті медпортал?

mqdefault.jpg.0f49e256981ee3380e8f726473e0ffdb.jpg

29 minutes ago, Zelensky said:

Spoiler

fig-1-(30-sep).jpg

Скільки було на кисні до вакцинації?

1 minute ago, Nokian said:

З того що грипом хворіють Всі ,Щорічно.

І ймовірність захворіти та важкість перебігу хвороби  залежить від стану організму найперше,і лише відсотків на 5 від вакцин,котра вже давно устаріла.

Крім того є ефект самозаспокоєння ,коли людина ширянулася і вирішила ,що вже інші засоби профілактики їй не потрібні.

Щось в Білорусі  без карантину і щеплень не вимерло населення.

І навіть не чхає.

А, стара пісня про грип вернулась

Spoiler

Бл#, діду, що ти плетеш. Грип, застарівша вакцина, вимерша Білорусь...

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вакцинувався а мені кажуть треба чекати тиждень бо у них немає комп'ютера. Буде через декілька днів. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, Zelensky said:

Я вакцинувався а мені кажуть треба чекати тиждень бо у них немає комп'ютера. Буде через декілька днів. 

1. Ти на ходу щось придумуєш?
  2. Вакцину має комп'ютер активувати?
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...