Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 минут назад, Nokian сказал:

І що?

Пропив новірин  три дні ,і все.

Кому це цікаво,кому це потрібно робити істерію з звичайного грипу.?

Коли є купа важливіших речей.

А троє моїх знайомих померло. Не особисто моїх. Знайомі знайомих. І ніколи нічим особо не хворіли. І вік ДО 50.

І що? які з цього зробимо висновки? Як казав один москаль "Совпадєніє? Нє думаю"

А ти як пластинка заїзжена.. Поки сам не вмреш, то не повіриш шо є така болячка:D

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Тест на антитіла до коронавірусу - не є підставою для встановлення діагнозу Covid-19. Коронавірусів, які вражають людину є 7 видів. Так, що наявність антитіл до коронавірусу - не говорить ні про що.

Л - логіка.

діагноз ставлять хворому.

щоб бути хворим - треба мати симптоми.

щоб визначити причину - симптоми треба підтвердити наявністю збудника.

наявність антитіл до коронавірусів говорить тільки про те, що набутий імунітет проти коронавірусів, а не про те, що в даний момент людина хвора.

тому написати що

1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

наявність антитіл до коронавірусу - не говорить ні про що.

- це характеризує писуна далеко не за найкращого боку. причому, з самих різних ракурсів ;)

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Nokian сказано:

Місяць тому я трохи перезасмагав,порушена терморегуляція

"животік - убєрі"

6 хвилин тому, Nokian сказано:

Пропив новірин  три дні ,і все.

"фуфломіцин"...ак казав хтось з бордівчан

7 хвилин тому, Nokian сказано:

Коли є купа важливіших речей.

Іпать, якби в мене стояла "фура з айфонами" яб забив великий середньостатистичний БУЙ, на КУПУ важливіших речей

• Ха-ха 1
Опубліковано

Значить через 5 років статистика смертності по світу говоритиме,що за рік помирають від двісті тисяч до міліона через грип.

І що?

Це хоч трохи вплине на еволюцію.на розвиток людства,прогрес.

Що померло не 600 тисяч,а міліона.

А ось зупинка економіки в глобальних масштабах таки вплине ,вже вплинула дуже відчутно.

Ну що не робиться,все на краще.

Не обсирайтесь.

Не по ділу та раніше часу.

• -1 5
Опубліковано
3 хвилин тому, Nokian сказано:

Значить через 5 років статистика смертності по світу говоритиме,що за рік помирають від двісті тисяч до міліона через грип.

І що?

ну, можеш назвати це не "грипом"...

Опубліковано
5 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

То ви вже в софістику влазите. Улюблений ваш предмет?

в софістику влазите ви - писуни-що-небудь, писуни-написав-не-подумавши, писуни-оналітєхи. халепа тільки, що дорослі таких недовчених "софістів" на раз-два вираховують :(

предмету "софістика" в мене в школі, на жаль, не було.

Опубліковано
Щойно, rrid сказано:

в софістику влазите ви - писуни-що-небудь, писуни-написав-не-подумавши, писуни-оналітєхи. халепа тільки, що дорослі таких недовчених "софістів" на раз-два вираховують :(

предмету "софістика" в мене в школі, на жаль, не було.

Чесно кажучи, коли читаю ваші повідомлення, складається враження, що ви не вырите в існування вірусу Sars-con-19 і хвороби Covid-19. Це правда?

• Cумний 1
Опубліковано
2 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Чесно кажучи, коли читаю ваші повідомлення, складається враження, що ви не вырите в існування вірусу Sars-con-19 і хвороби Covid-19. Це правда?

@$ΩLΩMΩN - давно хотів запитати, ви - вірите в існування позаземних цивілізацій?

• Ха-ха 2
Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

@$ΩLΩMΩN - давно хотів запитати, ви - вірите в існування позаземних цивілізацій?

Не можу ні підтвердити ні спростувати цю інформацію. Парадокс Фермі.

Опубліковано
1 хвилина тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Не можу ні підтвердити ні спростувати цю інформацію. Парадокс Фермі.

а між нами, я - нікому не скажу)))

Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

а між нами, я - нікому не скажу)))

між нами: сильно тісне спілкування зі мною, погано впливає на психику.

Якщо цікаво про інопланетян - подивісться для початку фільм:

• Ха-ха 3
Опубліковано
1 хвилина тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Якщо цікаво про інопланетян - подивісться для початку фільм:

нє, вже з самої назви видно "геї нігери"  трудові будні порохоботів, хз, толерантність....

Опубліковано

Між іншим, і штатах ще донедавна  на першому місці в списку бажання був секс,а заращ- вбити кого небудь.

• -1 4
Опубліковано
9 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Поки сам не вмреш, то не повіриш шо є така болячка

така - це яка?

є болячка, від якої вмирають. і таких болячок - тисячі.

повторю тобі запитання, яке адресував саломену:

23 хвилин тому, rrid сказано:

до 1965-го року коронавірусів не було, а в 1965-му з'явився тільки один?

французькою хворобою також не хворіли, поки не навчились збудників ідентифікувати?

просто зовсім не факт, що до 2019-го ковідька не циркулювала вільно багато років по всьому світу, так само як венеричним хворобам вже тисячі років за офіційною хронологією.

питання в іншому.

є купа смертоносних хвороб, але є й купа нюансів.

для того, щоб не заразитись малярією - достатньо не їхати туди, де водяться малярійні комарі. але й там в населення в основному еритроцити у формі місяця, тому малярією ті місцеві або не хворіють, або проходить легко. інший нюанс - від малярії все-одно можуть померти й місцеві, тільки ймовірність цього мізерна.

так і з короною.

пішли моторошні картинки з Китаю - тотальний карантин (з дому можна вийти тільки пару раз на тиждень за продуктами), будівництво нових лікарень ударними темпами, заборона на похованння з ковідькою - тільки кремація в герметичних поліетиленових мішках, і т.д., дуже висока смертність. Китай через трохи "зізнався", що "трохи" вдвічі занизив смертність.

потім Італія з паралічем системи охорони здоров'я та колонами військових вантажівок з трунами - поки було зареєстровано десятки тисяч випадків на країну, а як рахунок виріс на сотні тисяч десь ті вантажівки поділись.

потім з'явились результати вибіркових суцільних тестів - антитіла виявляли в значного відсотка жителів, наприклад в тому ж Бергамо - 57%, виявили купу безсимптомних носіїв, відомо про спалахи меред медиків, але нічого не відомо про спалахи серед прикордонників, стюардес, барменів, продавців  і т.д. хто постійно й близько спілкуається з великим потоком людей також в різних країнах в пробах стічних вод минулих років познаходили збудника - це все в сукупності якби дуже сильно натякає на те, що небезпека "нового" віруса сильно завищена, статистика смертності дуже сильно завищена.

місцева статистика - навіть по форуму можна стверджувати, що статистика хворих сильно занижена (член сім'ї хворого, але не маєш симптомів - протягом двох тижнів ніхто тебе на тестування не направить, і це не тільки місцеві юзери пишуть - це офіційно в правилах прописано).

вбити може будь-яка бацила. питання в ймовірності.

вбити може й будь-яка машина на вулиці - можуть бути технічні неполадки, може бути приступ у водія, може заснути, і т.д. але ж це не заставляє постійно носити з собою посвідчення особи?

• Дякую! 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, rrid сказано:

така - це яка?

є болячка, від якої вмирають. і таких болячок - тисячі.

повторю тобі запитання

Тобто в існування хвороби ковід-19 ви не вірите?

• Cумний 1
Опубліковано
7 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Так я теж але там про геїв.

Люто плюсую, хоч одна людина знає межу - де геї, а де - порохоботи п*дараси

• Ха-ха 2
Опубліковано
12 хвилин тому, Nokian сказано:

Між іншим, і штатах ще донедавна  на першому місці в списку бажання був секс,а заращ- вбити кого небудь.

Apple  - збільшила ціни в роздрібній мережі... Я б і сам за таке - захуярив, здуріли зовсім, як жить без афоні?

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
26 хвилин тому, Bliksss сказано:

Apple  - збільшила ціни в роздрібній мережі... Я б і сам за таке - захуярив, здуріли зовсім, як жить без афоні?

Ага,ще можуть вбити за невдало розказаний анекдот,недоречний жарт та плоский гумор .

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Nokian сказано:

Ага,ще можуть вбити за невдало розказаний анекдот,недоречний жарт та плоский гумор .

піндоси, що з них взяти...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...