Перейти до змісту

Кабельне телебачення Аверс (FullHD через кабель)

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

FHD через кабель без приблуд, фрізів та артефактів за 51 грн./міс. (дешевше пачки сигарет). Вау!

104 каналів у цифрі, з них 22 у FHD.

+ аналогові.

Стосовно футболів. ТРК Україна (матчі збірної) у FHD. ТК Футбол 1/2/3 відсутні (на ЛЧ вмикаю IPTV плейліст через додаток). Є Setanta у FHD з англійською прем'єр-лігою. 2+2 (чемпіонат України) у якості SD.

P.S. Працівник Аверсу, який здіснював підключення, впевнено казав у параметрах обов'язково вибирати "Антена". В такому режимі знайшло 40 каналів (всі у якості SD). Я вирішив поекспериментувати (ТВ Samsung). Вмикнув режим "Кабель", пошук "Повний" - 70 цифрових (з них ~15 у FHD). Потім у режимі "Кабель" вибрав пошук "Мережа" - 104 цифрових (з них 22 у FHD). Круть!

Якість на FHD - супер. Фото не передає.

Спойлер

IMG_20201108_211805.thumb.jpg.47c35640e88e3d020cc751324566b2c9.jpg

IMG_20201108_213005.thumb.jpg.87591bbfd920c9f58959fc244f40ac22.jpg

IMG_20201108_222633.thumb.jpg.5c14afe72a5fa50823618d3e94163ae3.jpg

IMG_20201108_222753.thumb.jpg.e236a08586405e6dfed2172d731033a4.jpg

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

і, також цікавить підписка на megogo максимальна, тут хтось підключав, підкажіть будь ласка, до кого звернутись?

Опубліковано
27 хвилин тому, kuper11 сказано:

як їх знайти? є якийсь сайт, телефон?  точно 50?

Заявку подавав по номеру (одразу говорить автомат):

050 378 6672

27 хвилин тому, kuper11 сказано:

точно 50?

Так.

Опубліковано
11 годин тому, MaestroA сказано:

P.S. Працівник Аверсу, який здіснював підключення,

Це про який "Аверс" йде мова?

Інформаційні технології?

Опубліковано
11 hours ago, kuper11 said:

і, також цікавить підписка на megogo максимальна, тут хтось підключав, підкажіть будь ласка, до кого звернутись?

зверніться до @arrival22

Опубліковано
44 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Інформаційні технології?

http://mediaavers.com/pro-nas/

Але в працівника документів я не просив пред'явити. Теоретично може бути аутсорсинговий, але мені щось розказував про *надцять років стажу в компанії.

Акт виконаних робіт:

Спойлер

2010833714_2020_11_0910_40OfficeLens.thumb.jpg.2aa506976205721274bdf3f69e5bbffb.jpg

Опубліковано
1 хвилина тому, MaestroA сказано:

сайт оновлювався 6 років тому?  :)

і ніде немає про підключення. І які районі підключають і т.д.

Опубліковано
17 хвилин тому, Zheny@ сказано:

сайт оновлювався 6 років тому?  :)

Ну, як мінімум, півтора роки тому на сайт адмін заглядав.))

Спойлер

image.png.3e3492efd5f2e3829c9b4ab3abde6bae.png

Але заголом згідний, принаймі зі сторони ТК Аверс виглядає абсолютно деградуючою компанією з минулого тисячоліття. І такого щастя від них і близько не очікував.

Цифрові канали Аверс абонентам не декларує. Кажуть, що вони "в тестовому режимі". Але ця тема в них вже точно більше року. Можливо, це все не зовсім легально.

Опубліковано
6 хвилин тому, MaestroA сказано:

Ну, як мінімум, півтора роки тому на сайт адмін заглядав.))

Показати прихований контент

Але заголом згідний, принаймі зі сторони ТК Аверс виглядає абсолютно деградуючою компанією з минулого тисячоліття. І такого щастя від них і близько не очікував.

Цифрові канали Аверс абонентам не декларує. Кажуть, що вони "в тестовому режимі". Але ця тема в них вже точно більше року. Думаю, це все не зовсім легально.

може бути, що в "тестовому".

вивчають "попит". якщо по 50 грн, то цілком цікаво .

БО зараз я "Інформаційним технологіям" більше плачу за менше каналів і за ху*ову якість тих же каналів.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Інформаційні технології?

Щойно телефонував до них ще раз, щоб запитати про можливість підключення за батьківською адресою, і звернув увагу, що автомат каже: "Вас вітає Інтернет технологія. Якщо ви бажаєте...".  Тобто, хто вони зараз, "Аверс", "Інтернет технологія", хз. Факт залишається фактом. Якісне FHD ТВ без приблуд за 51 грн./міс. вже більше року.

Опубліковано
3 хвилин тому, MaestroA сказано:

Щойно телефонував до них ще раз, щоб запитати про можливість підключення за батьківською адресою, і звернув увагу, що автомат каже: "Вас вітає Інтернет технологія. Якщо ви бажаєте...".  Тобто, хто вони зараз, "Аверс", "Інтернет технологія", хз. Факт залишається фактом. Якісне FHD ТВ без приблуд за 51 грн./міс. вже більше року.

блін, в мене та технологія від початку створення!

Треба спробувати перешукати канали

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

блін, в мене та технологія від початку створення!

Треба спробувати перешукати канали

Там взагалі фіг-знащо,  якось купував тюнер Т2 з підтримкою DVB-C думаю дай потестю, насканував купу каналів з значком $ типу платні, і вони показували...

А ТВ з Т2 такого незміг, лише по тарифу

Опубліковано
37 хвилин тому, Zheny@ сказано:

вивчають "попит

Хм... В мене напевно років 2-3,  це старий Аверс, змінили назву і тягнуть новими кабелями

Опубліковано
13 хвилин тому, Oli сказано:

Хм... В мене напевно років 2-3,  це старий Аверс, змінили назву і тягнуть новими кабелями

гляну ввечері

Опубліковано

@MaestroA  Дякую, щойно пересканував +40 цифрових та 4 аналог, загалом більше сотні. Добавило History, Setanta і ще якісь там, не дуже вникав ,але - приємно.

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

@MaestroA  Дякую, щойно пересканував +40 цифрових та 4 аналог, загалом більше сотні. Добавило History, Setanta і ще якісь там, не дуже вникав ,але - приємно.

а якість?

Опубліковано
1 minute ago, Zheny@ said:

а якість?

дуже не придивлявся, але ті канали що в HD - якість дуже хороша, але, гірша ніж з флешки, як на мій погляд.

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

дуже не придивлявся, але ті канали що в HD - якість дуже хороша, але, гірша ніж з флешки, як на мій погляд.

ну то ясно! :) по кабелю пробігтися, шуми, наводки  і т.д.

Опубліковано
20 хвилин тому, Bliksss сказано:

Дякую, щойно пересканував +40 цифрових та 4 аналог, загалом більше сотні. Добавило History, Setanta і ще якісь там, не дуже вникав ,але - приємно.

аналогічно. 

П.С.

в інфо ТВ є підменю МЕРЕЖА   так там пише AVERS 

Опубліковано

та да, крім того я ж вже казав, "аверс" тримаю про всяк випадок, якщо інет пропаде, та й використовую в якості "фону", новини там послухати і т.п.

Ще раз вибірково глянув, добавило СТБ/ICTV в HD (аналог теж залишило) то - небо і земля, якість помітно краща. Шлаку - також накидало...

Опубліковано

Якість - цукерочка! FHD у всій красі. Вчора дивився на Setanta футбольний матч "Манчестер Сіті - Ліверпуль". На крупних планах чітко видно краплини дощу в повітрі, травинки, піт/дощ на обличчях і т.п. Фрізів чи будь-яких інших лагів не помічено.

Опубліковано
39 хвилин тому, Zheny@ сказано:

В мами старий тєлік :(

там лише UHD / VHD / xxxx

пройшов 3 діапазони  - 65 каналів. фсьо.

Час міняти тв .. (?).

Старий - це який? UHD - це Ultra High Definition, 3840х2160?

В мене три Samsung (всі FullHD): 2009, 2012 та 2014 роки. Всі знайшли канали та показують їх одинаково.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...