Перейти до змісту

Екзорцизм.

nameless

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Класс.:D:0024::0024:

Ромаху і Захара ще й обвинили і "посадили в лужу".

2 Correr - перечитай всю тему уважніше.

• Відповідей 114
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Є дві "вічно-больні" теми - це політика і релігія.

Тут не то що веселуха - війни ніколи не закінчувались.

Непримиримі сторони були, є, і завжди будуть.

Опубліковано
бедь шаманы всех "порочных" по мнению Росомахи и Захара религий сами вызывали и вселяли а потом и изгоняли этих духов/демонов

Correr, ти впевнений що це їх "мнение" ?

Ще раз: перпчитай всю тему уважно.

P.S. Хамство - не показатель ума.

-1 не за позицію - за хамство.

Опубліковано
не за позицію, а за зверхність

Я зверхньо ставлюсь до кого? до Correr ? По поводу хамства - хай модер рішає (я ж висловив своє ІМХО).

Тоді сам передивись всю тему.

бедь шаманы всех "порочных" по мнению Росомахи и Захара религий сами вызывали и вселяли а потом и изгоняли этих духов/демонов

Correr точно тут нічого не перепутав ?

Опубліковано

Дивна ситуація, цілком мирна тема, а скільки негативу вилито. Але що поробиш зараз дуже багато інтелекту ходить по вулицях сидить в неті, одні пишуть на стінах, інші на форумах, можливо друге навіть краще.

Моя релігійність не взялась ні звітки, вона передалась від моїх старших родичів, предків. Оскільки я поважаю своїх нащадків і вважаю їх порядними і гідними людьми, я прийняв цей дар (хоча раніше думав, що зайвий обов'язок) від них і стараюсь нести. Дотримання релігійних обрядів, відкрило особисто мені очі на віру (кількість деколи переходить в якість), тому я знаю, які погляди я обстоюю.

Християнство мене зробило кращим.

Тепер до raziel8

ти так завзято і конкретно писав свої пости, тож скажи чітко і конкретно:

ЩО ТОБІ В ХРИСТИЯНСТВІ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ?

ЩО В НЬОМУ Є ПОГАНОГО?

ЧОМУ ТИ ВИСТУПАЄШ ПРОТИ НЬОГО?

тільки без фараонів і конкретно!

2 Correr

Я радію, з того що християнство не дало навіть шансу бути таким як твій "герой аватару" (входиш до його фан-клубу?). Я радий, що в мене є стид, який не дає мені мочитися і виводити свої екстременти перед людьми. Ти думаєш він вільна людина? Так він вільна людина, але вільна від моралі. Дуже легко бути вільним від моралі, асоціальним, коли біля тебе люди з мораллю, але коли такий горобчик попадає в нєстоль отдальонні місця, де відсоток людей без моралі коливається в межах 80-90%, він зразу же тихенько присідає на внутрішню мораль закритої зони і тримається за неї як за рятівну соломинку.

А тобі що поганого зробило християнство?

Опубліковано

Значить все ж таки інфа взята з широковідомого фільму "Дух часу" :0051::blink::D . raziel8 мене наприклад найбільше вразило те, що навіть не вказана назва і розташування студії. Знаєш коли говорять, що твої найближчі родичі живуть в сузір'ї Гончих Псів на планеті бета-567, то ти принаймі хоч перевір хто тобі цю правду пробує донести.

Опубліковано

Тему троха почистив. Будьте толерантнішими до опонентів плз... І ЩЕ РАЗ УВАЖНО ПЕРЕЧИТАЙТЕ ПРАВИЛА РОЗДІЛУ!

Поки обмежусь варнінгами...

Опубліковано

2 Correr

Я радію, з того що християнство не дало навіть шансу бути таким як твій "герой аватару" (входиш до його фан-клубу?). Я радий, що в мене є стид, який не дає мені мочитися і виводити свої екстременти перед людьми. Ти думаєш він вільна людина? Так він вільна людина, але вільна від моралі. Дуже легко бути вільним від моралі, асоціальним, коли біля тебе люди з мораллю, але коли такий горобчик попадає в нєстоль отдальонні місця, де відсоток людей без моралі коливається в межах 80-90%, він зразу же тихенько присідає на внутрішню мораль закритої зони і тримається за неї як за рятівну соломинку.

А тобі що поганого зробило християнство?

Причом мой аватар к теме ? :) На свой посмотри и не флуди.

А религию зацепили, удачное сравнение. Верили в древних, пришол князь и начильно похрестил, зачот типа ? А святы священики огньом и мечом по бедным индейцам и по остальным более осталым обществам, тоже зачот ? И в ЭТО ты вериш и поддержываеш ? Открой глаза, точнее свой моск, если он есть, ищи альтернативные источники знаний, в сравнении рождаетца чтото новое, а не в закостенелости.

Фильмец так сибе. На американосов, но чтото да пытались же пропихнуть то, знач есть предявы, а ответ ?

Израильский археолог Йосеф Гат во время раскопок в районе Тальпиот в Иерусалиме 28 лет назад обнаружил погребение, датированное первым веком нашей эры. На погребальном камне выцарапана надпись: “Иисус, сын Йосефа”. Гат умер вскоре после окончания раскопок, но до конца жизни верил, что нашел могилу Иисуса Христа. Он не сделал свое открытие достоянием гласности из-за опасений вызвать волну антисемитизма в христианском мире, сообщила его вдова Рут.

Канадский кинодокументалист Симха Якубовичи сняла об этом фильм “Потерянная могила Иисуса”. В фильме утверждается, что на найденных рядом с могилой погребениях выцарапаны имена родственников Иисуса: “Мария”, “Мария Магдалина”, Иуда, сын Иисуса”.

Израильские археологи выражают скептицизм по поводу находок и утверждений фильма, подчеркивая, что не располагают доказательствами, связывающими могилу в Тальпиот с Иисусом. Тем не менее, Джеймс Чарльзворт, профессор теологии Принстонского университета, полагает, что в Тальпиот могло быть найдено “кладбище членов клана Иисуса”.

Однако с точностью этого утверждать уже никто не может. Разложившиеся человеческие останки, найденные на месте раскопок 28 лет назад, были немедленно перезахоронены по требованию религиозных властей. Их научное исследование не было произведено и их местонахождение в настоящее время неизвестно.

Вот ищо о том же О фильме "Могила Исуса"

Опубліковано

Выдержки из "ЕГИПЕТ И ХРИСТИАНСТВО"

Ряд египетских элементов проник в христианство в оригинальном, почти не завуалированном виде; другие элементы наличествуют в христианстве в видоизмененной форме.

Советский ученый А. С. Стрелков вполне обоснованно написал, что "египетскую струю в христианстве мы можем наблюдать... во всем, начиная от отдельных мотивов христианской символики и кончая чисто догматическими построениями"

равнивая христианство с каким-либо из его языческих соперников, приходится удивляться не столько различию между ними, сколько сходству, которое объясняется стремлением удовлетворить одни и те же запросы времени.

И так далее, советую хотя бы начать с этого тупо забить в гугле "ЕГИПЕТ И ХРИСТИАНСТВО" и почитать, а делее в лом было искать, но я думаю многое потвердитца. Так что дерзайте.

Опубліковано

mix_forever, моё имхо, что как раз тут и проходит сеанс экзорцизма ;) (шуткО)

Как можно обсуждать то, чего не существует? если не существует - значить не обсуждалось бы ибо НЕ СУЩЕСТВУЕТ, а в данной теме возник даже спор, что само по себе подтверждает существование. Нет объекта - нет обсуждения, есть объект - есть обсуждение. По поводу "существования" можно ещё сказать так - если есть "название"/"имя" значить есть существование, ибо "объект" сначало появляется на мысленном уровне, потом проявляется вовне, получает имя/название, а уж потом обсуждается.

Ошибка в том, что каждый хочет донести свою "правоту" - а зачем? В споре рождается истинна? - да, но доказывать надо там, где готовы услышать это доказательство ибо попусту ничего не даст, как слушавшему, так и тому, кто доказывает, а лишь укрепит в личной занятой позиции каждого.

Опубліковано

Ну, насчет

Как можно обсуждать то, чего не существует?
, то возьмем такой пример: шизофреники очень часто страдают от навязчивых галюцинаций, для них они реальны, для них они существуют... Но это ж не значит что для остальных они тоже существуют :)

З.Ы. никого не хотел обидеть ,просто привел пример.

Опубліковано

*оффтоп*

"Ты суслика видишь?, И я не вижу - а он есть!"© (ДМБ)

Те, чого ми не бачимо, не значить що його не існує. Екзорцизм - як явище , було, є і буде! І від цього нікуди не подінешся.

Побачити "біснуватого" - вкрай неприємне явище, і тут не скажеш, що це людина слабого розуму.. чи душевно хвора.

Опубліковано
Выдержки из "ЕГИПЕТ И ХРИСТИАНСТВО"

Ряд египетских элементов проник в христианство в оригинальном, почти не завуалированном виде; другие элементы наличествуют в христианстве в видоизмененной форме.

Советский ученый А. С. Стрелков вполне обоснованно написал, что "египетскую струю в христианстве мы можем наблюдать... во всем, начиная от отдельных мотивов христианской символики и кончая чисто догматическими построениями"

равнивая христианство с каким-либо из его языческих соперников, приходится удивляться не столько различию между ними, сколько сходству, которое объясняется стремлением удовлетворить одни и те же запросы времени.

И так далее, советую хотя бы начать с этого тупо забить в гугле "ЕГИПЕТ И ХРИСТИАНСТВО" и почитать, а делее в лом было искать, но я думаю многое потвердитца. Так что дерзайте.

Шановний мінусоставальщик для чого зариватись в древній світ на 4-5 тис. років назад для того, щоб пояснити явище екзорцизму, чи суть християнства (чи є в Волинській області специ які б могли б чітко описати, що творилось в цю епоху, тільки без гугління (новітнього наукового пошуку)).

Якщо кидати аналогіями, то це подібне до відшуковування в кам'яному віці зародків сучасної IT-технології, і навіть, якщо і віднайдеш якусь систему обчислення чи передачі інформації, то воно абсолютно нічим не вплине на сучасний прогрес в цій технології.

Аналогічно з християнством, воно не мертве, а живе і як всякий живий організм воно змінюється і розвивається. Те що є зараз і що було в 60-70 роках нашої ери - речі непорівняльні (вже не буду говорити про фараонів). Воно пройшло купу трансформацій, від віри мучеників-смертників в часи гонінь за імператора Нерона, через секуляризацію Константином, що спровокувало виникнення монашества, як заперечення втручання держави з її корупцією і бажанням наживи. Пройшло через купу жахіть таких як інквізиція, прийняття християнства в Новому Світі, війни, репресії і т.д. І дійшло до наших днів, коли вже навіть монахи їздять на шикарних джипах, мінівенах, а монастирі обладнані не гірше 4-ри-, 5-тизіркових готелів. Воно еволюціонує і зараз, у вигляді так званого "білого монашества" (термін не претендує на енциклопедичність), або навіть "побутового", коли людина старається себе вдосконалити сама, відмовляючись від алкоголю, блуду, обмежуючи в якихось надлишкових благах, тобто старається ставати кращою в світі де матеріальне майже вже перемогло духовне.

Опубліковано

Ну припустим - вселилса дух. гонит чел беса и что стого ? В святош тоже духи вселялись и они типа чудеса тварили. людей лечили. Єтих типа духов гнать не положено, а вот таких других, когда у человека душевная болезнь, или открылась память предков (єто когда одержымый многими языками болтает) и сила нечеловеческая (скрытый запас енергии пробудилса) и говорит и клеветит християнство (опять же память какая же должна быть у предкофф обида на християн чтоб так укоренилась ненависть) и левитация - что очень положытельно (изучать явления для науки прогрес какой). что плохого в в этом ?

одержымые убивают ? Грабят ? Насилуют ? - Нет - они же просвьещоные и стоят на много выше чем те слабые духи которые и могут то вселитца в попов, у которых и могзов нет, только лоб ап пол разбивать, и .. о да чудеса тварить. верим, от чего же не верить, так же Бибилия авторитетная книжечка прописала, нам это же наш учитель пастырь говорил, для чего ЭТО ???

Итак к началу - вселение духа . Вот и загвоздка слово Экзорцизм вика говорит

Экзерцизм [от лат. exercis — форма слова: verbum, preas., indic., act., 2p., Sg. словарная форма: exercere, -eo, -ui, -itum, значение: заниматься; обнаружить, обрабатывать, применять, утомлять] (в русском языке используется с древних времён, но в последнее время в варианте экзорцизм от англ. exorcism рус. произн. — «экзэрцизм»)

Дух только злой пападает пот это определение, кому это выгодно ?

Ех. трудно говорть с глухими. без пантово описывать красоту слепым.

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Вот у мене в кімнаті де я проводжу практично весь час, вісить картинка з Ісусом на святій вечері, напроти на стіни дві великі Ікони, Ісуса І Божої матері на самому посвячений хрестик з Церкви, вірю в Бога, хіба може при такому розкладі щось вселитися в людину? :) Правда характер у мене доволі лінивий, тому я дуже рідко хожу в Церкву, але коли ходив нічого мені в голову не вставляло хібащо, одне було, коли мама плакала на сповіді це тоже признак бІснУвАтОстІ ? ^_^ Як і в випадку з тими ж привидами, хто сказав що вони повинні бути страшними, може вони доволі симпатичні? ) Просто людям завжди потрібен адреналін, от і шукають всяких ужасів та побільше побільше )

• 1 місяць потому...
Опубліковано

У мене питання. Чув що подібні ритуали проводяться в Почаєві. Так звана "вичитка". Так от якщо хтось знає в які дні все це робиться і що потрібно від прихожанина скажіть будь-ласка!! Дуже треба!

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Я от схиляюся до думки, що слід розрізняти людей, які

- біснуваті та

- психічно хворих.

Доречі, психічні хвороби передаються генетично...

А одержимими часто стають люди, які самі шукають зв’язок з нечистою силою: чорна магія, гадання, визивання духів...

Але от займатися вигнанням бісів, єкзорцизмом будь яка людина не може. Для цього треба бути святим і праведним, ІМНО.

2Optimal: на рахунок плачу на сповіді, це точно не признак біснуватості:).

Просто церква - це місце, де присутній Бог (так Біблія пише), от інколи буває, що людина дуже розчулюється, чи згадує свої помилки, ІМНО...

А от на рахунок монахів і священників, які їздять на джипах, то не мені судити чи чесно він зароблений...

Опубліковано
Просто церква - це місце, де присутній Бог

в церкві присутні ікони, батюшки, матушки, прихожани.... Бога там не більше ніж в оточуючому вас світі.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Ви головне не парьтесь, всі ці навороти і складність мишлення, навязана нам оточуючим світом, первісна людина сама по собі милосердна, любляча і як каже Біблія "сильна і славна", як сам Бог. В мене в самого є цікаве твердження нарахунок релігіїї (будь-якої) і в яку мені легше вірити, ніж в якогось єфімерного Бога, який живе невідомо де) думаю таких тверджень доволі багато, головне пошукати як кажуть, той хто шукає найде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...