Перейти до змісту

[Архів] - Сімя зніме 2х кім кв р-н 26 шк

DaBass

Рекомендовані повідомлення

Зніму кватиру  2х кімнатну  в  р-н  26 школи ( дитина   ходить в  26 шк )   за  помірну ціну   бажано  з  холодильником  та пральною машинкою  розглянемо  всі   варіанти  .  фото   та   ціни  можно  на   Viber 0950740605    

Агенства  не   торбувати   тільки   від власників 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
1 hour ago, DaBass said:

за  помірну ціну

Який зараз діапазон «помірності» цін? 

Родичі мають двокімнатну на молоді, укомплектовану практично на 100%. Пустує вже більш ніж півроку, все ніяк руки не доходять зайнятися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, yu2007 сказал:

Який зараз діапазон «помірності» цін? 

Родичі мають двокімнатну на молоді, укомплектовану практично на 100%. Пустує вже більш ніж півроку, все ніяк руки не доходять зайнятися.

4000 + кп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
В 08.10.2020 в 13:20, DaBass сказал:

4000 + кп

раджу тоді брати в кредит якщо є офіційні доходи, якраз будете платити приблизно стільки як за оренду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
В 22.10.2020 в 12:43, MACCEN сказал:

раджу тоді брати в кредит якщо є офіційні доходи, якраз будете платити приблизно стільки як за оренду

якщо нехай платити по 250$ в місяць, 3000$ в рік. Квартира  в Луцьку середня ціна 25.000, виходить 8.5 років, але таких умов не існує, + відсотки + страхування + наше коливання $. 

Житло в кредит в нашій державі це боргова яма.    

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, Dedakeda said:

якщо нехай платити по 250$ в місяць, 3000$ в рік. Квартира  в Луцьку середня ціна 25.000, виходить 8.5 років, але таких умов не існує, + відсотки + страхування + наше коливання $. 

250$? Чоловік шукає 2-к за 4000, це лише 140$. А це вже десь 15 років.

Навіть не враховуючи відсотків, страхування і т.ін., 25К - це певно будуть голі стіни / без ремонту. Додати сюди ще по мінімуму ремонт, меблі, побуттехніку і тоді вже не 15, а років 25 знімати можна :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Dedakeda сказал:

Ви далекий від іпотечних кредитиів взагалі, причому тут долар?

ось вам простий приклад (не реклама) https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/kvartira-v-rayon-vdrodzhennya-3-5-ts-22-m-kv-IDJHfOe.html#3226e0d309

ціна $15500х29 = 450 000 грн.

Далі платим перший внесок 113 000 грн.

Далі витрати на про все, виходять десь ще +20 000 грн.

Перший внесок  133 000 грн.

Далі остається сумма 337 000 

В місяць зі всіма там страховками грубо вийде 5000 грн. далі ставка нехай там виросте, але не більше 18% це буде десь грубо через рік два 7000 грн. до кінця строку вашого. Буде більше грошей швидше виплатите, відсотки нараховуються на залишок якби. 

Зивчайно вигідніше платити по 4000 грн в місяць дяді, чим за своє житло, в якому вже можна щось робити та планувати.

Зараз вже мінімальна зарплата буде 6000 грн. через пару років буде ще більше мінімалка, а оренда може зростати з кожним роком. 

Кредит в гривнях і валюта вас мало цікавить, тому якось така порада подумати що краще. Де взяти гроші на перший внесок, то вже можна при бажанні знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, yu2007 сказал:

250$? Чоловік шукає 2-к за 4000, це лише 140$. А це вже десь 15 років.

Навіть не враховуючи відсотків, страхування і т.ін., 25К - це певно будуть голі стіни / без ремонту. Додати сюди ще по мінімуму ремонт, меблі, побуттехніку і тоді вже не 15, а років 25 знімати можна :)))

Кому класно жити все життя на орендованому житлі, то його справа, дехто навіть до старості знімає житло, і якщо порахувати то ті люди більш в прогарі чим ті, які сидять в іпотеці.

Ітіть калатіть, люди знімають житло, за 4000 грн. можна якусь канюху знати з поламаними меблями, і це буде скоро така ціна среденя - стартова за оренду, гроші знецінюються якби. Колись за 4000 можна було б зняти свіжак ремонт євро і ліквідні квартрали, а зарз за 4000 грн. стартує хрущ з косметичним ремонтиком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, MACCEN said:

ось вам простий приклад

Гм, 22 м2 - це квартира? Ну ок тоді))

1 hour ago, MACCEN said:

4000 грн. стартує хрущ з косметичним ремонтиком

Людина шукає 2-кімнатну в потрібному йому районі з основною побуттехнікою за 4000 грн.

1 hour ago, MACCEN said:

Зивчайно вигідніше платити по 4000 грн в місяць дяді, чим за своє житло, в якому вже можна щось робити та планувати.

От скажи, ти сам зараз в іпотеці на своє житло? Пробував виплачувати іпотеку за схемою, яку ти описав, і паралельно ремонтувати та вмебльовувати квартиру? Скільки це буде тягнути щомісяця?

1 hour ago, MACCEN said:

В місяць зі всіма там страховками грубо вийде 5000 грн. далі ставка нехай там виросте, але не більше 18% це буде десь грубо через рік два 7000 грн. до кінця строку вашого. Буде більше грошей швидше виплатите, відсотки нараховуються на залишок якби

На залишок? Нічосі. За "класичною" схемою лише відсотки з 337 тисяч (при ставці 15% річних) складуть 4200 грн за перший місяць...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, yu2007 сказал:

Гм, 22 м2 - це квартира? Ну ок тоді))

Людина шукає 2-кімнатну в потрібному йому районі з основною побуттехнікою за 4000 грн.

От скажи, ти сам зараз в іпотеці на своє житло? Пробував виплачувати іпотеку за схемою, яку ти описав, і паралельно ремонтувати та вмебльовувати квартиру? Скільки це буде тягнути щомісяця?

На залишок? Нічосі. За "класичною" схемою лише відсотки з 337 тисяч (при ставці 15% річних) складуть 4200 грн за перший місяць...

Так я зараз в іпотеці і дуже радий, тому що плачу чуть більше чим орендував би житло, тому якщо я навіть переплачу 100 квартир мене це мало хвилює, тому що живу вже і зараз і можу планувати. Я купив за 16 тис. хруща з косметичним ремонтом 33 кв. м. так це мало для сім'ї, але для старта цілком мене влаштовує.

Чому всі рахують відсотки, в Німеччині нормально взяти кредит на 30 років, це не на 10 навітьнавіть а 30. Я знаю людей які з двома дітьми живуть на орендованому житлі роками, і їм вже далеко за 40. І жити постійно в стресі що тобі скажуть пора з'їзжати, а в тебе діти в школу ходять поряд, садок, гуртки і т.д. + шмоткі перевозити і т.д. Я три рази переїзжав то це ще той квест. Краще вже я буду шукати де взяти за кредит, чим платити в нікуди гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, MACCEN сказано:

Ви далекий від іпотечних кредитиів взагалі, причому тут долар?

ось вам простий приклад (не реклама) https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/kvartira-v-rayon-vdrodzhennya-3-5-ts-22-m-kv-IDJHfOe.html#3226e0d309

Люди шукають 2К квартиру а не малосімейку, загальною площею 22 м2. Приклад недоречний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, MACCEN сказал:

Я купив за 16 тис. хруща з косметичним ремонтом 33 кв. м.

А тепер упустимо ваші хрущі і малосімейки.

Квартири як шукає ТС коштують 800-850 тис.

Це 8500 грн в місяць на 20 років. І ще 160000, які десь треба знайти + на техніку і меблі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, volks сказал:

Це 8500 грн в місяць на 20 років. І ще 160000, які десь треба знайти + на техніку і меблі.

Кожному своє, комусь краще жити в орендованому житлі, комусь пошарпаному але краще своєму, в мене знайомі на матрасі та голих стінах три роки жили в новобудові з малою дитиною.

Але зараз ті часи згадують з ностальгією, бо тоді радувались всьому тому що на новий рік чи прото так хтось з друзів то стола старого притарабанить то ще там щось з меблів і т.д. І кажуть що на перший новий рік на плитці на двух табуретках міні яка стояла наготовили стільки їжі що зараз на сучасній кухні вже й не пам'ятають коли стільки готовили.

Зараз у них ремонт і все ОК. 

Тому просто треба вирішувати для себе що краще, вже жити в двох кімнатній і чужій чи вже в однокімнатній але своїй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, volks сказал:

можна подумати коли орендуєш не шукаєш грошей?

Коли я знімав то була такса вже від 2500-3000 грн. Зараз скажем так станадарт від 4000 грн. 

Тоді давайте подумаємо скільки буде коштувати оренда через рік-два, напевно вже буде стандарт від 6000-8000 грн. 

Якраз вийде те саме що платити по кредиту й орендувати житло.

PS: Я нікого не агітую просто показую що є варіанти, і скажу так, якщо тому, хто зараз орендує запропонувати кредит в місяць за 3000 грн. на 20 років кредит, люди візьмуть з радістю, нехай виплатиш 10 квартир, але всі розуміють що ці 3000 грн. скоро буде пшик, один раз на пивко сходити. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, MACCEN сказал:

нікого не агітую просто показую що є варіанти, і скажу так, якщо тому, хто зараз орендує запропонувати кредит в місяць за 3000 грн. на 20 років кредит,

Звичайно, що візьме. Залишилось знайти того, хто продасть квартиру за 3000 в місяць на 20 років без першого внеску.

40 минут назад, MACCEN сказал:

Тому просто треба вирішувати для себе що краще, вже жити в двох кімнатній і чужій чи вже в однокімнатній але своїй.

В орендованій не жив, але все життя прожив з батьками в однокімнатній і такого своїм дітям не хочу, щоб не мали власної кімнати.

47 минут назад, MACCEN сказал:

мене знайомі на матрасі та голих стінах три роки жили в новобудові з малою дитиною.

Але зараз ті часи згадують з ностальгією,

І я так прожив 3 роки. Правда з диваном і шторою замість дверей в туалет. Ну його в одне місце таку ностальгію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, MACCEN сказано:

але всі розуміють що ці 3000 грн. скоро буде пшик, один раз на пивко сходити. 

Не всі, я людям пояснюю але вони не вірять :)

https://board.lutsk.ua/topic/152716-chto-budet-s-dengami-kurs-baksa-depozityi-i-td/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, volks сказал:

Звичайно, що візьме. Залишилось знайти того, хто продасть квартиру за 3000 в місяць на 20 років без першого внеску.

В орендованій не жив, але все життя прожив з батьками в однокімнатній і такого своїм дітям не хочу, щоб не мали власної кімнати.

І я так прожив 3 роки. Правда з диваном і шторою замість дверей в туалет. Ну його в одне місце таку ностальгію

Все від вас залежить чи жити вашим дітям в однокімнатній квартирі чи в великому будинку.

У кожного своя думка, моя така, краще купити вже жигуля і їздити вже, чим роками збирати на Мерседеса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, MACCEN сказал:

Все від вас залежить чи жити вашим дітям в однокімнатній квартирі чи в великому будинку.

У кожного своя думка, моя така, краще купити вже жигуля і їздити вже, чим роками збирати на Мерседеса.

а можна взяти фольца чи рено :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, MACCEN сказано:

Жигуля можна купити вже а їздити, як повезе. Щоб жигуть їздив його ремонтувати треба частіше, як Мерседес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, MACCEN сказал:

У кожного своя думка, моя така, краще купити вже жигуля

Хрущ - це не Жигуль, а ржавий гнилий Смарт, а малосімейка - це взагалі мотоцикл з кабіною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке враження, що потрапив на форум олігархів. В усіх є сума на руках для купівлі квартири в новобудові + ремонт + меблі + техніка ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Таке враження, що потрапив на форум олігархів. В усіх є сума на руках для купівлі квартири в новобудові + ремонт + меблі + техніка ?

тож це інтернет тут можна мнити себе ким хочеш :)

судячи по деяким тут то Ахмєтом то бідняк. всім одразу подавай новобудову, хату і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вважаю: в даний час в країні немає  доступної іпотечної програми. Свого часу  (2006) брав іпотеку у валюті, з пільгою банку та під програму молодіжного кредитування.Платив щомісяно небагато, міг більше, але по дурості не закрив достроково кредит. Потім бакс по 8, потім по 20-27, рефінансування кредиту в гривню під 14,5%.  Зараз доплачую... І це ще можна рахувати гарні умови. :)

В сьогоднішніх умовах треба бути дуже впевненим, щоб самотужки влазити в іпотечну програму (надіятись на власне здоровя, стабільну фінансову ситуацію у родині та країні та здешевлення ставок на іпотечне кредитування).

От навскидку перша ссилка з гугла по запиту іпотека-2020 --> жми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, Slavco сказал:

Вважаю: в даний час в країні немає  доступної іпотечної програми. Свого часу  (2006) брав іпотеку у валюті, з пільгою банку та під програму молодіжного кредитування.Платив щомісяно небагато, міг більше, але по дурості не закрив достроково кредит. Потім бакс по 8, потім по 20-27, рефінансування кредиту в гривню під 14,5%.  Зараз доплачую... І це ще можна рахувати гарні умови. :)

В сьогоднішніх умовах треба бути дуже впевненим, щоб самотужки влазити в іпотечну програму (надіятись на власне здоровя, стабільну фінансову ситуацію у родині та країні та здешевлення ставок на іпотечне кредитування).

От навскидку перша ссилка з гугла по запиту іпотека-2020 --> жми

Так думати то з орендою теж саме, маєш гроші живеш, нема йдеш лісом.

Але в нас законодавство поки ще захищає всіх, тому банку буде важко виселити сім'ю де є неповнолітні діти в нікуди, тому будуть робити все щоб ти не збанкрутував.

В США то пофіг викидають на УРА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

А ти також думав, що тут одні крєвєткі сидять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...