Перейти до змісту

Upgrade s775

Рекомендовані повідомлення

Перед "дембелем" потрібно проабгрейдити один комп з мінімальними фінансовими затратами.

m/b: ASUS P5KPL-C/1600 (Intel G31)

cpu: E7200

ram: DDR2 2Gb

video: EAH5770/2DI/512MD5/A

БП: FSP ATX-400PNR

Вимоги вищого командування: "шоб в танкі нормально грати".

Яку платформу порадите запропонуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо танки картошкіні то по процику треба мінімум якийсь кор і 3 на 1155 сокеті або щось що буде мати мінімум 2 ядра 4 потоки. 

По відяшці мінімум HD 7750-7770 з 1 ГБ відеобуфера якшо амудешне і GTX650 якшо зелене.

Ну і мінімум 4 Гб ОЗУ, а краще 6Гб. 

Якщо геть тре геть по дєшману то в ту шо є материнку поставити якийсь кор 2 квад або зеон, добавити ОЗУ і замінити відяшку на мінімум якусь із вищевказаних. 

Якшо танчики уліткіні то конфіг тре + - такий самий або трохи кращий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пардоньте мене темного

1 година тому, Litovets сказано:

танки картошкіні

1 година тому, Litovets сказано:

танчики уліткіні

???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

танчики картошкіні це ворлдофтенкс, а танчики уліткіні це вартандер

перші - наші північні сусіди бульбаші, компанія варгеймінг. а другі - гаіджін ентертеймент, в них логотип з уліткою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Картошкіні на е5430 в фулхд давали +/- 60 фпс 1.5 року назад. Оптимальна карта була rx460/560. Hd7770 не вистачало пам'яті, але для високих повинно вистачити. З rx570 грав на ультрах, час від часу фрізило чуть, припускаю впиралось в ddr2 800.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перетестив в картошці багато різних конфігів - того що написав вище цілком достатньо для комфортної гри в фулХД на високих настройках графіки. 

Для все на ультра в фулХД треба мінімум ГТХ1050 або аналог амуде і то час кадру може пічалити. Проців кор і3 впритик вистачає. ОЗУ тре 8ГБ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Basil сказано:

Перед "дембелем" потрібно проабгрейдити один комп з мінімальними фінансовими затратами.

m/b: ASUS P5KPL-C/1600 (Intel G31)

cpu: E7200

ram: DDR2 2Gb

video: EAH5770/2DI/512MD5/A

БП: FSP ATX-400PNR

Вимоги вищого командування: "шоб в танкі нормально грати".

Яку платформу порадите запропонуєте?

Тепер ясно про що ти питав в сусідній темі..

Мамка на 1155 сокеті, H61 чіпсет. 2 слота ОЗУ

Проц і3-3240+ кулер

1350 грн.

ОЗУ, можу 4 Гб знайти. 8 уже не маю :(

З відях, то теж не маю чим допомогти. Лишилися одні "затички".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю

Проц е5430 або вище + кулер до нього (775 сокет).

Пам'ять пару ДДР2-800 по 2 ГБ.

Бажано з одних рук.

Пропозиції прошу сюди або в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Basil сказано:

Куплю

Проц е5430 або вище + кулер до нього (775 сокет).

Пам'ять пару ДДР2-800 по 2 ГБ.

Бажано з одних рук.

Пропозиції прошу сюди або в приват.

Сказати тобі по правді?

Переходь на сокет вище. 1155 маю комплект на і3. Якась фірмова HP мамка. Стандартна. Зі стандартним БЖ і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, Zheny@ сказано:

Переходь на сокет вище. 1155 маю

То вже на два))). 

Наступний після 775 був 1156 ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, Zheny@ сказано:

Сказати тобі по правді?

Переходь на сокет вище. 1155 маю комплект на і3. Якась фірмова HP мамка. Стандартна. Зі стандартним БЖ і т.д.

і3 то два ядра. Так? А ксеон чотири. Ні? Чи я чогось не розумію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Basil сказал:

і3 то два ядра. Так? А ксеон чотири. Ні? Чи я чогось не розумію?

На 1155му (як і на попередньому 1156му наступних 1150му і 1151му) сокеті і3 має 2 ядра 4 потоки, в іграх і інтернетиках працює практично як 4х ядерний. 

Якщо ксеон Е5430 і вище це старі 4х ядерні процесори які адаптують для сокета 775.

В загальному будь який і3й проц для 1155го сокета при своїх 2х ядрах буде нічим не гірше (а зачасту навіть краще) за 4х ядерні ксеони для 775го.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Litovets сказано:

В загальному будь який і3й проц для 1155го сокета при своїх 2х ядрах буде нічим не гірше (а зачасту навіть краще) за 4х ядерні ксеони для 775го.

ага, лише з можливістю  непоганого апгрейда в майбутньому.

бо на 775 ксеон 4-ядра - практично фініш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zheny@ сказано:

ага, лише з можливістю  непоганого апгрейда в майбутньому.

З цим згідний повністю. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Zheny@ сказал:

Це не фініш, це фіаско. Я про сам 775й.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Litovets сказано:

Це не фініш, це фіаско. Я про сам 775й.

Фіаско, це 1156.

775 живий був ой як довго!

та й мова йшла про те, що на 775 - ксеон, це потолок. Далі, тільки заміна сокета.

на 1155, ще на і3 можна щось подумати (серфінг там, з ютубами). А далі навіть 2700 / 3770

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на серфінг з ютубом - вже краще дивитись в сторону як мінімум 1150 сокету, там хоча б без відашки можна обійтись, бо інтегрована графіка вже більш менш адекватна у хасвелів, навіть ігри якісь лайтові можна пограти. я наприклад на своєму 4690 старкрафт 2 грав на встройці на мінімалках досить навіть комфортно. 

імхо, тут або вже добивати 775 сокет, або відразу переходити на, як мінімум, i3 1150 сокету, де можна обійтись і без відеокарти (що дуже сильно зекономить бюджет як і вимоги до БЖ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, x9teen88 сказал:

на серфінг з ютубом - вже краще дивитись в сторону як мінімум 1150 сокету, там хоча б без відашки можна обійтись, бо інтегрована графіка вже більш менш адекватна у хасвелів, навіть ігри якісь лайтові можна пограти. я наприклад на своєму 4690 старкрафт 2 грав на встройці на мінімалках досить навіть комфортно. 

імхо, тут або вже добивати 775 сокет, або відразу переходити на, як мінімум, i3 1150 сокету, де можна обійтись і без відеокарти (що дуже сильно зекономить бюджет як і вимоги до БЖ)

ТС писав шо на компутері хочуть комфортно грати в танчики. Ніяка інтелівська встройка до 1151 сокета їх не вивозить щоб фпс був хочаб 40+ і з очей кров не лилась. 

1151 платформа з ОЗУ в дуалченел ще хоч якось тягне, для сурового геймера піде.

БЖ це взагалі не проблема, нормальний БУшний ФСП на ват 350 за 300 грн. запросто вивозить конфіг із кор і3 процесора (1156-1151 сокети) і відяшки з ТДП в районі 100 ват (950, 1050, 460 і навіть 470 або 1063) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, Litovets сказал:

ТС писав шо на компутері хочуть комфортно грати в танчики. Ніяка інтелівська встройка до 1151 сокета їх не вивозить щоб фпс був хочаб 40+ і з очей кров не лилась. 

1151 платформа з ОЗУ в дуалченел ще хоч якось тягне, для сурового геймера піде.

БЖ це взагалі не проблема, нормальний БУшний ФСП на ват 350 за 300 грн. запросто вивозить конфіг із кор і3 процесора (1156-1151 сокети) і відяшки з ТДП в районі 100 ват (950, 1050, 460 і навіть 470 або 1063) 

пардон, про танчики шось не дочитав, але суть в тому що на хасвелі можна і без відашки перетерпіти в разі чого. а для танків недавно 250х брав як раз в пару до ай5 хасвела, я в них не грав, але для тесту встановив шось там постріляв, все в принципі нормально, без лагів. правда не можу бути об'єктивним, бо гра як на мене така собі під пиво. до кіберспорту ще далеко, а так - на любітєля. Але як командування поставило задачу, то краще дійсно дивитись в сторону 115х сокетів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 20.09.2020 at 19:29, Basil сказано:

З цим згідний повністю. 

маю не дорогий комплект на і3 (1155) якийсь від HP

Єслішо, то номер маєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...