Перейти до змісту

Apple__industria Шахраї

МДІ

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, МДІ сказал:

Враховуючи, що як новий користувач я маю обмеження по кількості постів в день - пишу лонгріди.

Дякую всім небайдужим до данного питання.

На ОЛХ та ІЗІ це цей же шахрай - скарги понаписував.

Я аналізував ситуацію з різних сторін... Факт змінюю вже через правоохоронні органи + підключив кіберполіцію.

Коротко по суті - правила НП

14.7. Сервіс «Огляд відправлення» передбачає надання у відділеннях ТОВ «Нова пошта» місця (столу), обладнаного розеткою 220 В, для можливості розкриття Одержувачем упаковки відправлення та перевірки його вмісту. Процес огляду відправлення не повинен перевищувати 10 (десяти) хвилин на одне відправлення. Під час огляду заборонено такі дії:

14.7.6. відкривати відправлення, які мають такі методи контролю першого розкриття (дозволяється проводити тільки зовнішній огляд на відсутність пошкоджень):

 блістерна упаковка – це контейнер або футляр, що штампується, повторюючи форму та розміри предмету, розміщеного всередині або створює ємність, необхідну для розміщення товару, який виготовляється із термостійкого пластику та може мати жорстку поліграфічну, металеву чи пластикову підкладку;

Тут я думаю зрозуміло.

По ділу. Із назв аккаунту інстаграм я витянув 2 назви:

у 2018 році аккаунт називався SAMSONOV_BODYA ( можливо кому знайомий персонаж ) та після, ще Apple_dom_energetika ( можливо кому знайома локація у місті така ).

Так нам то зрозуміло, а Ви чому на пошті не оглянули товар і не написали відмову у звязку з тим що посилка не відповідає тому що замовляли? забравши з пошти Ви автоматом погодились на те що "все добре" тому з поштою ви нічого швидше всього не виграєте і більше того пошта в даній ситуації буде права, інше діло з продавцем, якщо звичайно зловити його за руку на махінації, а так то і він відморозиться - скаже що нічого Вам не продавав і т.д.

інше питання що Ви не розрізнили оригінал від репліки чи то не знали як чи то не хотіли того знати - купили спонтанно, і чому вартість Вас не смутила, такого плану вуха на розетці 4500грн....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь

Все вірно. У мене скарга порушення статті 9 Закону про захист прав споживачів, додатково Шахрайство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, МДІ сказал:

Все вірно. У мене скарга порушення статті 9 Закону про захист прав споживачів, додатково Шахрайство

так на кого ви ту скаргу написали? на неіснуючого продавця чи на неіснуючий магазин? звичайно бажаю Вам удачі з цією справою, але здається мені...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 minutes ago, Sashapetrash said:

так на кого ви ту скаргу написали? на неіснуючого продавця чи на неіснуючий магазин?

мм, ну гроші хтось напевно забрав з НП?

Spoiler

я ні на що не натякаю, Зє! не! при! чому!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо нічого не робити, нічого не буде.

Всі дивились Втеча з Шоушенка, коли Герой отримав відповідь по бібліотеці - він почав писати по 2 листи на тиждень.

Це вже діло принципу.

І все вірно - відправлення здавали - є відеофіксація на НП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

мм, ну гроші хтось напевно забрав з НП?

1.як вище писалось репліки продавати ніхто не забороняє

2.як ТС докаже що цей товар відправляли? Шахрай відповість - це не наші вуха - це якась підробка а відправляли ми оригінал

3. ммм треба подумати...

так викрутитись шахрай знайде як, фізичного контакту не було між продавцем і покупцем, тому видумати можна багато, наприклад на пошті підмінили або щось подібне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, Sashapetrash said:

1.як вище писалось репліки продавати ніхто не забороняє

2.як ТС докаже що цей товар відправляли? Шахрай відповість - це не наші вуха - це якась підробка а відправляли ми оригінал

3. ммм треба подумати...

так викрутитись шахрай знайде як, фізичного контакту не було між продавцем і покупцем, тому видумати можна багато, наприклад на пошті підмінили або щось подібне

так можна будь що виправдати, навіть при особистому контакті

13 minutes ago, Sashapetrash said:

так на кого ви ту скаргу написали? на неіснуючого продавця чи на неіснуючий магазин?

так не існуючий магазин чи все таки подали репліку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сказати,що підмінили, цн вже шахраю визнати, що він ОБІЦЯВ оригінал.

Він на це не піде швидше за все.

Та й палка тут  в двох кінцях.

З таким же успіхом на пошті можна забрати один товар, а потім надати інший.

Нема тут виходу крім наїзду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Zevs_Isver сказал:

так можна будь що виправдати, навіть при особистому контакті

саме так продавець і зробить, чи він має признати факт шахрайства?

2 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

так не існуючий магазин чи все таки подали репліку?

думаю різниці як викручуватись немає, для негідника головне викрутитись

По темі - співчуваю ТС-у але чому на пошті було не перевірити товар, так відповіді ми і не почули...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи не в тему, щойно отримав на мейл

Здравствуйте
Мене звуть Бенсон Девід, і я пишу вам про смерть мого покійного
клієнта, якого я вважаю одним із ваших родичів, і якийсь фонд, який
він залишив перед смертю. І я хочу, щоб ти став його наступним
родичем, оскільки ти з ним однакове прізвище. зв'яжіться зі мною для
отримання додаткової інформації
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Nokian сказано:

Трохи не в тему, щойно отримав на мейл

Здравствуйте
Мене звуть Бенсон Девід, і я пишу вам про смерть мого покійного
клієнта, якого я вважаю одним із ваших родичів, і якийсь фонд, який
він залишив перед смертю. І я хочу, щоб ти став його наступним
родичем, оскільки ти з ним однакове прізвище. зв'яжіться зі мною для
отримання додаткової інформації

Я думаю це шанс розбагатіти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 минуты назад, МДІ сказал:

Якщо нічого не робити, нічого не буде.

Всі дивились Втеча з Шоушенка, коли Герой отримав відповідь по бібліотеці - він почав писати по 2 листи на тиждень.

Це вже діло принципу.

І все вірно - відправлення здавали - є відеофіксація на НП.

так всетаки здали по факту і гроші забрали назад чи здали вже після того як отримали товар розрахувались і вийшли з магазину а потім повернулись писати скаргу

напишіть толком всю ситуацію не докінця ясно що до чого!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, alexvvv сказано:

Я думаю це шанс розбагатіти :)

Для Бенсона Девіда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 8/17/2020 at 1:37 PM, Sashapetrash said:

якщо купувати спонтанно та похапцем то питань немає, а коли людина коли щось купує для себе то перегуглить десять форумів перед тим як робити якісь дії і про підробки або репліки думаю інформації є достатньо, а десяти хвилин на пошті достатньо щоб звернути увагу на усі нюанси - які попередньо і мають бути прогуглені, вроді як річ не за 100 гривень, а за 100 долларів...

наведу простий приклад ви купуєете надувний матрац, відгуки нормальні, от тільки 5% людей пишуть, що він не витримує і ночі, як його можна перевірити, що він спускає, на НП?

або ж ще інше є такі речі де підробку можна виявити тільки розібравши корпус або ж тестуючи ємість батареї.

On 8/17/2020 at 2:49 PM, Nokian said:

Репліки ніхто не забороняє продавати,як і ставити на них любу ціну.

звичайно, от тільки в "документі" написано apple air pods, чи може у нас офіційно дозволено торгувати підробками під чужими брендами, може чогось не знаю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Revolver said:

звичайно, от тільки в "документі" написано apple air pods, чи може у нас офіційно дозволено торгувати підробками під чужими брендами, може чогось не знаю?

дивно що серійник не вказано...

я до всього що має серійник/ІМЕІ намагаюся вказувати, і мені спокійніше, і покупцю

аірподси ж мають серійні номери?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 минут назад, Zevs_Isver сказал:

аірподси ж мають серійні номери?

Так мают, але навчилися уже підробляти, так що повірте мій серійник світився, як оригінал )))

Тепер щодо блістерної упаковки з постоплатою - розкривати її не можна. Можете дивитись, взвішувати на вагах і т.д.

І бінго, ви оплатили, відкрили, а там звичайний камінчик - НП каже - звертайтеся до відправника - ми посередники. 

Я вже собаку зїв на цій проблемі. Перша та остання покупка через інтернет на за відправкою НП.

Буду надалі переплачувати 50% у магазинах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, МДІ сказал:

Так мают, але навчилися уже підробляти, так що повірте мій серійник світився, як оригінал )))

Тепер щодо блістерної упаковки з постоплатою - розкривати її не можна. Можете дивитись, взвішувати на вагах і т.д.

І бінго, ви оплатили, відкрили, а там звичайний камінчик - НП каже - звертайтеся до відправника - ми посередники. 

розкривати не можна поки не оплатите? - тоді допобачення - розвертаєшся і ідеш з відділення НП в магазин де товар дійсно дадуть подивитись пощупати і ціна близька до реальної

доречі вартість нижче в два рази мало б вас хоч троха насторожити, це я не знаю якщо навушники були б оригінальні то це директор заводу в китаї має бути родичем/кумом і т.д. тому продавцеві щоб він на оригіналах продвавючи їх за пів ціни і при цьому ще й заробляв!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Sashapetrash сказал:

доречі вартість нижче в два рази мало б вас хоч троха насторожити,

Настрожує ціна 2700 - 3300....

4800 - не насторожувала приміри цін нижче ( я думав Інтернет магазин, Західна, Контрабас - ціна логічна  )

Ціни:

Мережа СтореІнЮа - 5800 грн - 

Мережа ІСторе - 6400

..... Мережа  Цитрус - 7700 - ну тут  космос, хоча в сіру ганяють їх.

В день покупки я заходи у 2й та 3й магазини і питав консультантів, чи не "пальонку" вони продают і як відрізнити - відповідей 0, окрім " ми працюємо з офіціалами"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, МДІ сказал:

Я вже собаку зїв на цій проблемі. Перша та остання покупка через інтернет на за відправкою НП.

Буду надалі переплачувати 50% у магазинах.

Коли товар коритується популярністю, модель більш менш нова і іменитий бренд то купити їхній товар "простому смертному" за пів ціни це не є можливим!

знаю випадки різних розпродажів техніки магазинів типу ельдорадо - коли потрібно звільняти склади техніки- під новіші моделі то влаштовують розпродаж і звичайно приходять до цього не зразу, як правило під розпродаж попадають моделі техніки що не скористувались популярністю і тоді виробник розпродає їх навіть собі в збитки

або ж ви маєте родича/кума і т.д. на конфіскатах техніки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, МДІ сказал:

Настрожує ціна 2700 - 3300....

4800 - не насторожувала приміри цін нижче ( я думав Інтернет магазин, Західна, Контрабас - ціна логічна  )

Ціни:

Мережа СтореІнЮа - 5800 грн - 

Мережа ІСторе - 6400

..... Мережа  Цитрус - 7700 - ну тут  космос, хоча в сіру ганяють їх.

В день покупки я заходи у 2й та 3й магазини і питав консультантів, чи не "пальонку" вони продают і як відрізнити - відповідей 0, окрім " ми працюємо з офіціалами"

я дивився ці https://rozetka.com.ua/apple_mv7n2ru_a/p82833459/

просто походу помилився, а Ви купували про версію, так там вартість взагалі космос! тим паче ціна в ТРИ рази нижче мала б насторожити чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 18.08.2020 в 19:49, Sashapetrash сказал:

Ви купували про версію, так там вартість взагалі космос! тим паче ціна в ТРИ рази нижче мала б насторожити чи не так?

Ще раз - я купував за 4800.

Ціна в магазинах від 5800 до 7400. Де тут в 3 рази дешевше? 

Про що мова.

Повторюсь дивними здавались ціни 2300 на Про... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, МДІ сказал:

Ще раз - я купував за 4800.

Ціна в магазинах від 5800 до 7400. Де тут в 3 рази дешевше? 

Про що мова.

Повторюсь дивними здавались ціни 2300 на Про... 

ось тут вас питали чи не цей продавець вам продавав  це по перше, по друге ви не залишали ссилки за якою купували товар тому і звернув увагу я на те посилання з ОЛХ, по третє я вже котрий раз писав і пишу щоб ви виклали побільше інформації/нюансів, томущо виходить що неясно то те то інше я ми тут маємо догадуватись? як забирали товар накладним купували чи по передоплаті, як вертали і т.д. ось тут на надцятому повідомленні і ціна зясувалась по який купували

тому "про що мова" - питання виключно до вас

так я розумію що посуті тут допомоги вам немає ніякої у вашій справі ні від мене чи від інших користувачів, але хоч би знати і нам і тим хто "проходить повз" побільше інфомації і по суті це може виявитись для когось корисним або повчальним щоб люди бачили і щоб не попадали в подібні випадки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@МДІ Взагалі при наявності чеку ви маєте повне право повернути за 14 днів товар продавцю, якщо це реальний магазин. Привід може бути будь-який, наприклад не підійшов по фень-шуй. Якщо магазин морозиться, то звернутись у спілку захисту прав споживача. Можливо сходити у поліцію, хз, сам у такій ситуації, на щастя, ще не був.

Як правило реальні магазини свій товар заберуть назад (звичайно якщо товар немає ушкоджень і ціла упаковка).

Якщо це був ОЛХ і продавець фізична особа, то всьо, там дуже важко щось довести.

В 18.08.2020 в 19:32, Sashapetrash сказал:

розкривати не можна поки не оплатите? - тоді допобачення - розвертаєшся і ідеш з відділення НП

Є таке і на НП і на Укрпошті. Це продавець може поставити таку умову. А ваше право з цим погодитись чи ні. Сам з таким стикався, але якось везло, отримував саме те що замовляв.

В 18.08.2020 в 19:23, МДІ сказал:

Ви побачили підробку, тільки коли вскрили упаковку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

розкривати не можна поки не оплатите

завжди, коли отримую  - на НП запитують чи буду оглядати, рідко користуюсь цим правом, але, днями сказав - "так", мені дали посилку з словами "оглянете - тоді оплатите"... раніше (років 3-4 тому) дійсно, було таке зі мною "оплачуйте - потім оглядайте".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Bliksss сказал:

завжди, коли отримую  - на НП запитують чи буду оглядати, рідко користуюсь цим правом, але, днями сказав - "так", мені дали посилку з словами "оглянете - тоді оплатите"... раніше (років 3-4 тому) дійсно, було таке зі мною "оплачуйте - потім оглядайте".

в мене на пошті з цим також все впорядку і нове купував - давали перше оглянути тоді оплачував, блістер не блістер яка різниця я маю повне право бачити що я купую, правильно!?

В 18.08.2020 в 19:23, МДІ сказал:

просто так недавати оглянути товар за 5к., да будь який товар, мені здається що покупець себе просто цим заспокоює, а по факту хто вам міг помішати розпакувати товар тим паче що адресований товар на ваше імя а не працівнику  пошти, так згідний в присутності працівника пошти - але оглянути! і купуєте ви не упаковку а навушники що і написано в накладній

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...