Перейти до змісту

Horizon Zero Dawn: Complete Edition

nikblack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

9e1549333da9179fbd3d786b5c53a8c9.jpg.bee1d811b5a1184bde627af16516161d.jpg

Год выпуска: 7 августа 2020

Жанр: Action / Adventure / RPG
Разработчик: Guerrilla
Издательство: PlayStation Mobile, Inc.
Платформа: PC
Страница в магазине: Steam | Epic Games Store

Язык интерфейса: русский, английский, MULTi20

Язык озвучки: русский, английский, MULTi11
Тип издания: лицензия [Steam-Rip]
Таблeтка: присутствует (DRM-Free exe)

Минимальные системные требования:

- Требуются 64-разрядные процессор и операционная система
- ОС: Windows 10 (64-bit only)
- Процессор: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX 6300 3.5GHz
- Оперативная память: 8 GB ОЗУ
- Видеокарта: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) / AMD Radeon R9 290 (4GB)
- Место на диске: 71 GB

Описание:

БОЛЬШЕ НЕ НАША ЗЕМЛЯ
Вместе с Элой отправляйтесь в путешествие по загадочному миру смертоносных машин.
Юная охотница-изгой стремится узнать свое предназначение... и остановить катастрофу.
Используйте сокрушительные атаки против уникальных машин и представителей враждебных племен, исследуя опасную дикую природу.
Полное издание для ПК включает получившую множество наград ролевую игру Horizon Zero Dawn и дополнение The Frozen Wilds с новыми землями, умениями, оружием и машинами.

Торент файл прилагается- приятной игры ;)

Horizon.Zero.Dawn-CODEX.torrent

Опубліковано
10 часов назад, case_l сказал:

@nikblack я   грав на консолі, але закинув, неосилив. 

і я на соні її грав, але геймпад то не моє, тому з задоволенням пройду на п.к як на мене дуже цікава гра, не схожа на те що є (було)

Опубліковано

Сьогодні встановив, годинку пограв, поки все норм. Кіпятком не пісяю від неї, але й негативу  теж поки нема. Вилетів не було. Далі буде...

Опубліковано

Сорі за оффтоп, но бачу шо свіжа темка то пишу сюди:rolleyes:

Хто качав/грав A Plague Tale: Innocence дайте пліз ссиль або торент на норм піратку (бо шось жаба душить платити за неї 700 грн.) яка ставиться і запускається.

Бо вже, чесно, запарився качати/перебирати різні зборки (штук з 10 перепробував) і всі не хочуть ставитись, вивалюються в помилку при розпаковці.

Опубліковано

А і до речі, на рахунок Horizon Zero Dawn. Читав відгуки в стімі що гра має дуже криву оптимізіцію, купу багів з текстурами, фрізи навіть на непоганому залізі. 

Хто грав - як наспавді ситуація? Ну крім описаного SergLutsk і AnimaNoir.

Опубліковано
2 годин тому, Litovets сказано:

Хто качав/грав A Plague Tale: Innocence дайте пліз ссиль або торент на норм піратку

https://link1.torrent-games.top/news/88179-a-plague-tale-innocence-2019-pc-xatab.html

Ставив звідси, все розпаковується/запускається без проблем.

Опубліковано
5 минут назад, Serpent сказал:

https://link1.torrent-games.top/news/88179-a-plague-tale-innocence-2019-pc-xatab.html

Ставив звідси, все розпаковується/запускається без проблем.

Дякую, спробую.

Опубліковано

Я зазвичай теж качаю паки хатаба, але з руторга. Ще жодного випадку не згадаю щоб гра не стала. Так що схоже це в тебе в компі проблема, якийсь софт конфліктує

Опубліковано
1 час назад, SergLutsk сказал:

Так що схоже це в тебе в компі проблема, якийсь софт конфліктує

Тре було глянути логи антивіруса, думаю то він не давав розпакувати файлик бо типу находив якийсь кряк чи щось подібне.

Опубліковано

Ото я ганю)) Як виявилось викликав помилку розпаковки ніякий не антивірус а банальний розгон ОЗУ. Скинув частоту, вольтаж, таймінги в дефолт і цяця установилась:D

Помилка вилітала як на скрінітільки могла бути з різними файлами.

Спойлер

error.thumb.jpg.3fa64184084122bd15e0c2eecef1c625.jpg

Опубліковано
18 хвилин тому, Litovets сказано:

Як виявилось викликав помилку розпаковки ніякий не антивірус а банальний розгон ОЗУ. Скинув частоту, вольтаж, таймінги в дефолт і цяця установилась

Фігасє, я звичайно не спєц, але вже багатенько перечитав і перегуглив помилок, і реально вперше зустрічаю щоб на це міг впливати розгон ?! :blink: І, доречі, на цей самий файл, що у тебе на скріні, я читав що в людей били помилки при встановленні Horizon

Опубліковано
34 минуты назад, SergLutsk сказал:

вперше зустрічаю щоб на це міг впливати розгон ?

Коли був e5430 в розгоні на 775 сокеті, майже всі ріпакі не ставились. Тільки на стоці. Мінімальне зрушення частоти і фіг) З стіма ставали ігри без проблем.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...